Sinds de allereerste uitzending op 1 oktober 1990 bij RTL 4 is Goede Tijden Slechte Tijden uitgegroeid tot Nederlands succesvolste soap, met miljoenen trouwe kijkers.
Het vijfentwintigste seizoen is net achter de rug, met daarin de 5000e aflevering: dat leek een mooi moment om eens terug te kijken op vijfentwintig jaar lief en leed in Meerdijk!

Deze officiële jubileum dvd blikt terug op de vele bijzondere hartverwarmende en -verscheurende momenten die de revue passeerden. Zo vertellen we het verhaal van LGoede Tijden, Slechte Tijden (GTST) - 25 Jaar Specialinda Dekker, vertolkt door Babette van Veen. Ook kijken we terug naar bijzondere liefdesverhalen, zoals die van Sjors & Bing en Nina & Noud. We zien afscheidsfilmpjes van geliefde karakters als Vincent, Jack en Bianca. En we herbeleven de spectaculaire cliffhangers, zoals de beruchte parachutesprong.
En dan hebben we het nog niet gehad over de items die het voor echte fans nog interessanter maken, zoals bloopers en uniek backstagemateriaal.

Kortom dit is een heerlijke verzamel-dvd, en hij duurt nog lekker lang ook: ruim tweeënhalf uur. Dat mag geen enkele GTST-fan missen.

http://www.justwebshop.nl/

 

10 comments on “De 25 jaar jubileum special!

  1. Site is inderdaad mooi geworden! Complimenten!

    p.s.: zouden jullie een nieuw topic kunnen openen voor de App Meerdijk over komende week met Ludo en Bing onthullingen? hoeven we niet zo te zoeken naar dat oude topic om erover te praten 😉

  2. Ludo leeft nog ik heb hem uitgespeeld, Ludo chanteerd Bing: hij moet het uitmakeken met Nina anders geeft hij Bing aan bij de politie dat hij hem met opzet heeft neergeschoten.

  3. Jammer, dat je de dvd alleen via internet kan bestellen en niet zelf in een winkel kan kopen. V&D heeft hem niet, Media-Markt heeft hem niet, Blokker en Marskramer verkopen nauwelijks nog dvd’s. Waar kan ik hem ‘live’ kopen (zonder, dat ik er verzendkosten bij hoef te betalen?

  4. Jammer, dat de dvd niet in een echte winkel te koop is. Niet bij V&D, Blokker, Marskramer, Media Markt. Er wordt voor mij beslist welke dvd ik wel of niet mag kopen. Ik ben verplicht om hem online te kopen!

Geef een reactie