Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zijn bijna 20 jaar samen te zien in GTST, maar volgens het koppel is de chemie op de set nog steeds goed.

Door de bepaalde chemie op de set is iedereen in staat een topprestatie te leveren. “Ook al verandert de cast, die chemie blijft hetzelfde. Het heeft ook te maken met bescheidenheid. Niemand wil de eerste viool spelen, omdat iedereen weet dat iedereen die kans krijgt,” laat Erik weten aan de Metro.

Caroline deelt de mening van Erik: “Soms komt het weleens voor dat er mensen nieuw bij komen die dat niet voelen en dan niet in de groep passen, die verdwijnen dan ook weer. Want voor sterallures is geen plaats bij GTST.”

5 comments on “Caroline de Bruijn: ‘Voor sterallures geen plaats bij GTST’

  1. Mooi om te horen. Klinkt echt als een hechte groep. Hopelijk kunnen we van deze twee ook nog jarenlang genieten. Ludo is toch de vader van GTST. Hoewel zijn rol na de Veltmanaffaire wat kleiner werd is hij nog steeds goed aanwezig.

    Zonder hem wordt het toch een stukje saaier in Meerdijk.

    p.s. Erik als je dit leest, stop aub met prinsesje tegen je 30jarige dochter te roepen haha

  2. Ja Caroline, heel Nederland weet dat jij zo vreselijk moeilijk deed over jou botox.
    En ook nog dreigementen, bij eventuele uitzending! Hoe dom kan je zijn, en zielig!
    Gewoon eerlijk zijn, dat is beter te begrijpen dan chanteren!

Geef een reactie