Buddy Vedder: “De impact van GTST is heftig”

Buddy Vedder is pas aan aantal afleveringen te zien geweest als Rover in GTST, toch merkt de acteur dat de impact die de soap heeft best heftig is. ‘Ik wist waar ik aan begon, maar als het eenmaal zover is, is het toch wel heftig om te merken wat een impact GTST heeft.’, laat de 20-jarige acteur weten aan weekblad Privé.

Niet alleen de fans willen alles weten van hem, ook mensen waarbij hij vijftien jaar geleden op zwemles zat zijn opeens z’n beste maatje.

Op de vraag of de dames nog kans maken bij de acteur antwoordt hij: ‘Jazeker, ik val op vrouwen en op dit moment ben ik vrijgezel.’

4 reacties

  1. Ligt het aan mij of is deze foto van rover de foto van het nieuwe seizoen. Want in het filmpje van rtl boulevard zie je dat hij precies zo kijkt

  2. Dit is inderdaad de foto van het nieuwe seizoen alleen Linda en Rover zij vrijgegeven.

  3. Waar zijn die foto’s dan vrijgegeven?

Geef een reactie