Tijdens de cliffhanger van het twaalfde seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden werd Rik bij aankomst in Singapore betrapt op het smokkelen van XTC. Aan het begin van dit dertiende, spannende seizoen zien we hoe het Rik vergaat in de cel en hoe hij zint op een mogelijkheid om te ontsnappen. Dennis blijft bij hoog en bij laag beweren dat hij van Laura houdt. Charlie is smoorverliefd op Isabelle, maar die wil niet dat de rest van de wereld dat te weten komt. Door Roxy ligt Stefano regelmatig in de clinch met zijn vader Ludo. Ook de broers Robert en Jef zijn het weer lang niet altijd eens. Gijs heeft grote problemen met zijn investeerders. En Anita geeft Job de schuld van Riks arrestatie.

In het 13e seizoen, dat in 2002 en 2003 werd uitgezonden bereikte de soap opnieuw een mijlpaal: De 2500e aflevering.

De DVD-box van Seizoen 13 is vanaf vandaag te koop.

anitaWil jij kans maken op een DVD-box van het 13e seizoen van GTST? Doe dan mee met de onderstaande prijsvraag:

 

Meedoen is niet meer mogelijk, winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

11 comments on “Prijsvraag: DVD-box seizoen 13

  1. Voor de mensen die seizoen 13 hebben. Moeten effe goed op letten! Bij disk 13 lijkt het dat er paar afl door elkaar staan. Ik heb just entertainment voor gemaild!!!!!!!

Geef een reactie