Voormalig GTST-acteur Oscar Aerts maakte vanmiddag bekend dat hij dit jaar een van de BN’ers is die mee heeft gedaan aan de RTL5 reality “Expeditie Robinson”.

In Expeditie Robinson gaat Aerts onder ander het avontuur aan met zanger/presentator Tim Douwsma en actrice Marian Mudder.  Dit najaar kan je Oscar volgen op RTL5.

Op 3 juli was tezien in de zomercliffhanger van GTST hoe Oscars personage  Vincent Muller vertrekt naar Amerika om daar aan de slag te gaan voor Xselfie.

7 comments on “Oscar Aerts in Expeditie Robinson

 1. Ik zie nog steeds nergens een bevestiging dat hij definitief uit GTST is. Waarschijnlijk is hij alleen maar tijdelijk de serie uit vanwege de opnames van Expeditie Robinson.

  1. RTL Boulevard was erbij toen ze castfotos gingen maken voor nieuwe seizoen en Oscar stond niet op de groepsfoto. Als hij er tijdelijk uit zou gaan had hij er wel opgestaan. Maarja alles kan

 2. Dit heeft totaal niet met Oscar te maken maar wat ik me afvraag is of Dilan nu niet met de flexwet moet? Ze kwam in februari 2012 er in dus al langer dan 3 jaar. Zou iemand hier op kunnen reageren? Mogen ze ook langer dan 3 jaar doorgaan en dan met de flexwet? Misschien dat Aysen dan toch wel naar Vincent gaat in Amerika om te vermijden dat iemand van haar zwangerschap komt te weten. Maar dat lijkt me sterk omdat Monica nu dus terug komt en ik denk dat Aysen wel wat in die verhaallijn komt. Kan het zijn dat Dilan een vast contract heeft gekregen of is er nog een andere reden waarom ze niet met de flexwet hoeft?

    1. Graag je bron, beste @Guppie.

     Alleen de “oude” garde, die vanaf het begin meespelen in GTST hebben een vast contract.
     RTL werkt al jaren niet meer met vaste contracten.

     Ook is de nieuwe Wet werk en zekerheid (Wwz), (waar o.a. ook flexcontracten onder vallen) sinds 1 juli 2015 gewijzigd.

 3. Ferry Doedens ontslagen bij Goede tijden Slechte tijden. Voor het laatst tezien met Kerst. Oorzaak komt afspraken niet na.

Geef een reactie