Wie is het jongetje bij Lucas en Sacha, hoe komt Wiet in een luchtballen, wat doen Rikki en Sjoerd bij elkaar in bed, wat doet Maxime bij Anton, wat ziet Jef op de foto, is Aysen zwanger, en wat is er met Thijs gebeurd, en leeft Ludo nog?

Dit zijn waarschijnlijk allemaal vragen die jij je ook afvraagt na het bekijken van de jaarlijkse zomer cliffhanger.
Kan jij ook niet wachten om de antwoorden op al deze vragen te weten? Surf dan snel naar: gtst.nl/meerdijk op je smartphone of tablet en ontrafel de zomer cliffhanger van 2015!

De link werkt niet op een computer of laptop.

 

346 comments on “Ontdek de geheimen van de cliffhanger

 1. Ik heb een samsung galaxy tab 4.
  Maar daar werkt het niet op ,,
  Iemand een idee??? Want het is een tablet,,, snap er nix van

   1. Thanks Mariska! werkt inderdaad als je je browers kleiner maakt hihi lees wat makkelijker dan op mn foon.
    Nu nog wachten tot vrijdag .. zucht..

    1. Het is vrijdag maar bij mij is nog niets geopend boks enzo, alleen de koning en het plein en heb nu sjors bing en lucas als verdachte .. Wat moet ik doen ?

   2. Ik heb Sacha geholpen met zoeken naar sleutel en pistool en gevonden, maar blijft vragen naar pistool??? Maar er ligt niks meer help iemand

  1. Dat is wel zeker. Eerst van de week al iemand die in boks stond te gluren, en voor wie het even vergeten was begon Ludo in de aflevering van vrijdag tegenover Bing nog even over kinderen

 2. EVEN TER DUIDELIJKHEID:
  =========================
  Het is onzin dat de link niet op een computer werkt. Want als je de browser kleiner maakt, tot het formaat van een tablet, dan werkt het wel.

  1. je hoeft niet met hoofdletters te schreeuwen, en verder is het avond dus er slapen ook mensen en is het rustiger op internet.

   Probeer het eens anders op je computer, als je je browser kleiner maakt dan werkt de website en het spel wel.

   1. Weet u toevallig Hoe laat vrijdags die dingen vrij komenwant bij mij staat er binnenkort beschikbaar? Bij rozenboom en het plein of heeft u ook geen idee?

   1. Mijn eerdere reactie wordt vastgehouden omdat er een link in staat, dus daarom nogmaals maar zonder link maar MET de tekst.
    Excuses want nu wordt het wel een heel lange reactie.
    ____________________________________________________________________
    Lana, hou nu eens op met dat geschreeuw. Eigenlijk zou ik niet moeten reageren op deze reactie. Maar je boft, ik ben in een goede bui.

    Dus hierbij :
    Heb je een vraag of probleem en kom je er niet uit? Stuur dan een mail naar gtst@rtl.nl
    Met o.a. tips en antwoorden voor: Waar moet mijn telefoon aan voldoen?
    Deze staan GEWOON op de GTST fan site van RTL.
    Succes ermee
    _________________________________________________________________
    Veelgestelde vragen Meerdijk in kaart

    Ik krijg een foutmelding op mijn laptop of computer?

    Je kunt Meerdijk alleen verkennen op je smartphone of tablet.
    Waar moet mijn telefoon aan voldoen?

    Mobile Browser ondersteuning
    iPhone 4s en hoger in combinatie met iOS 7 en iOS 8 (alleen Safari), high-end Android 4.1 + telefoons (Jellybean, KitKat en Lollipop) en compatible met de standaard browser/resoluties van de volgende apparaten: iPhone (4S, 5C, 5S, 6, en 6 plus), Samsung Galaxy S4/S5, Google Nexus 4/5 en HTC One M8.

    Tablet Browser ondersteuning
    iPad 2 + in combinatie met iOS 7 en iOS 8 (alleen Safari), high-end Android 4.1 + tabletten (Jellybean, KitKat en Lollipop); standaard geïnstalleerde browser. Getest op Galaxy Tab 3 – 7”, Galaxy Tab 3 – 10.1”, Google Nexus 7 and Google Nexus 10.

    Waarom worden sommige devices niet ondersteund?
    We hebben geprobeerd om een zo breed mogelijke groep te bedienen, maar kunnen helaas niet alle devices ondersteunen.

    Ik kan mijn scherm niet draaien
    Controleer bij de instellingen van je smartphone of tablet of je schermrotatie aan staat.

    Hoe kan ik inloggen?
    Heb je al een RTL ID, dan kun je met je bestaande RTL ID inloggen. Je kunt natuurlijk ook een nieuw RTL ID aanmaken.

    Hoe werkt het?
    In de zomerperiode kun je vijf van de mysteries uit de zomercliffhanger ontrafelen door het spelen van spellen en het oplossen van raadsels. Elke week wordt er op vrijdag een nieuw deel vrijgegeven. Kom dus elke week terug om een nieuw deel van de mysteries te ontdekken. Binnen elke verhaallijn kun je verschillende locaties bezoeken om zo hints en clues te verzamelen.

    Het spel loopt vast
    De kaart van Meerdijk is groot en heeft soms wat tijd nodig om te laden. Zorg dat je verbinding hebt met het internet via wifi, dan laadt het spel het snelste.
    Hoe beweeg ik over de kaart of door de locaties?
    Door te swipen op de kaart kun je locaties ontdekken en hier kun je op klikken. Zo bezoek je een locatie. In de komende weken zullen er meer locaties ontgrendeld worden.

    Wat moet ik doen op een locatie?
    Ga op zoek naar oranje hotspots. Hier vind je interessante nieuwe informatie over de verhaallijn waar je je op dat moment bevindt.

    Hoe bekijk ik de objecten op een locatie?
    Beweeg het oog naar het object, of tik erop met je vinger. Deze opent dan vanzelf.

    Ik heb alles opgelost, maar kan niet verder?
    Elke week wordt op vrijdag een nieuw deel van de verhaallijnen vrijgegeven. Even geduld dus, aanstaande vrijdag kun je weer verder op onderzoek uit.

    Hoe maak ik kans op prijzen?
    Aan het eind van het spel worden winnaars getrokken uit alle spelers die alle 5 de verhaallijnen hebben afgerond en opgelost.

     1. Dat duurt bijna 8 maanden.

      Maar dat staat er ook duidelijk bij vermeld !

   1. Wat nou !!!! Ik scheld jou toch ook niet uit…
    Je hoeft me niet te beledigen hoor…

    Waarom noemt iedereen mij nou zo..
    Ik kan toch personeel mijn capsules aan hebben .
    Hoef je niet gelijk beledigend te worden.
    ik wens iedereen een fijn en warm weekend …

    .

    1. Lana, heb je mijn reactie wel gelezen van 4 juli 2015 at 10:01 am, i.p.v. je beledigd te voelen, DOE iets met mijn tips.

     1. Omg.. Wat een reacties ook op dit meisje! Reageer dan gewoon niet als je alleen maar zeiken kan. Ze vroeg het al eerder en toen reageerde er niemand dus ik snap best dat ze dan zo’n post plaatst. Haar schreeuwlelijk noemen is gewoon echt veruit het laagste en het zieligste wat je kan sturen.. Get a life ofzoiets? De meeste antwoorden niet eens met een antwoord maar alleen met Gezeik… @ Mariska, het is irritanter om op deze pagina continu dezelfde soort berichten te lezen dan een bericht met capslock.. @ Lana , Of even op Google kijken, of klantenservice van de app mailen, of even kijken welke apps/instellingen je mist om de app af te kunnen spelen..

 3. ik heb het eerste deel al uitgespeeld, het komt erop neer dat die jongen bij wiet in de luchtballon niet spoort. Hij denkt van adel te zijn, hij is het niet. Waarschijnlijk is het een psychopaat.

  1. Ik zou graag willen weten hoe ik verder kom in de 2e deel ik heb lucas sjors en bing gevonden en de kleding van thijs ook maar verder kom ik niet iemand een idee hoe ik verder kom?

  1. gewoon combinaties proberen. Ik heb bij beide telefoons de codes binnen een paar minuten geraden. De codes veranderen steeds, ze werken maar een of 2 keer. Gewoon van alles proberen en als een bolletje groen word weet je dat die cijfer op die plek hoort,( dus goed onthouden wat je intypt 🙂 ) en dan ga je verder combinaties maken met de goede cijfer op de juist plek tot je ze allemaal hebt.

   1. Ik heb alleen de telefoon van Wiet gevonden in Boks, zou jij me kunnen vertellen waar ik de andere telefoon kan vinden?

  2. De snelste manier om de code te vinden is gewoon eerst 1111 daarna 2222 etc. in te voeren. Dan wordt er vanzelf een bolletje groen en binnen 9x drukken heb je de code gevonden ;).

   1. je hebt ook een code nodig om de voicemail van philiph te ontgrendelen maar welk cijfer je ook intypt het werkt niet en bij mij staat dat het volgende deel (schoft) wordt ontgrendeld op 17-07-15 dus een week later heeft iemand anders dit ook??

  1. Nee, de tweede mobiel van Zeger ligt in de koning en dan staat er als het goed is een knipperend oranje bolletje daar klik je op dan naar het pijltje naar rechts rechts onderin en dan ben je bij zijn mobiel en dan moet je de code weer kraken 😉

   1. Ik was met vakantie dus loop ff achter…. De voicemailcode van de 2e telefoon heeft 3 cijfers en de hint verwijst naar het dartbord. Daar staan 3 pijlen in, iedere keer andere cijfers. Maar hoe ik ze ook combineer, alle bolletjes blijven rood. De andere 4 cijferige code had ik binnen no time op de mastermind manier…. Best irritant!

     1. De code van Zeger kun je terug vinden door in zijn boekje te kijken naar de sprookjes (iedere x anders) daar tel je hoeveel dieren, mensen eieren er zijn. Wolf en 7 geitjes is bijv 8. Daar komen 4 cijfers uit welke de code van Zegers mobiel kraakt. Succes

   2. Bij de mobiel van zeger doe ik dat ook @karlijn, alleen hij geeft bij elk cijfer alle getalletjes rood aan! Wat nu? Ik snap het raadsel van die sprookjes trouwens ook niet..

 4. Codes aan elkaar doorgeven heeft volgens mij weinig zin omdat de codes volgens mij steeds anders zijn. Het is gewoon het principe van het spelletje Mastermind. Gewoon wat cijfers proberen. Wordt het bolletje groen dan weet je dat een cijfer goed is. Een paar keer proberen en je hebt de code gekraakt.

  1. De codes veranderen inderdaad elke keer weer; de site deed een beetje vreemd bij mij dus ik moest tot drie keer aan toe die codes kraken. Ik dacht trouwens dat je die codes ergens had moeten vinden, maar is best simpel: toets elk getal vier keer in en zie of er bolletjes groen worden. Onthoud die getallen dan tot je alle vier de getallen kan invullen en tada.

 5. Jammer weer dit.. maar ze zijn er nog.. mensen zonder smartphone of tablet. Zou er nu wel graag eentje hebben, maar de rest van het jaar heb ik er dan naar mijn mening toch niets aan. Kan er helaas ook niet een lenen.
  Heb vorig jaar als een bezetene naar aanwijzingen op internet zitten speuren, naar mensen die gelukkig de moeite namen verslag te doen van de app, foto’s plaatsen enz. Het houdt je wel lekker bezig 🙂
  Aan de andere kant, zo’n vreselijk grote moeite is het toch niet om die app ook even beschikbaar te maken op de pc. Al is het maar alleen om de opdrachten te doen, zonder dat je meedoet voor de prijzen/winnaar.

  1. @Sara idd. ook ik heb geen smartphone of tablet. Dus ik kan ook niet meedoen.
   Maar @M bedankt voor je tip. Ik ga het proberen.

   Ook destijds met de app. Springlevend na de cliffhanger van 2013, heb ik niet kunnen meespelen.

   Maar ja, met een app. voor op je smartphone verdient men (de provider) blijkbaar meer geld. De app. is dan wel kosteloos te downloaden, maar volgens mij kost het je wel degelijk geld (belkosten) vanuit je belbundel.

  2. Dat vind ik ook. Er word maar vanuit gegaan dat iedereen een smartphone heeft. EN dat je daar dan ook de hele tijd aan vastgeplakt zit. Maw heb je geen smartphone heb je pech. Beetje belachelijk. Stom voorbeeld: over laatst moest en vrouw hier de verzekering hebben wegens schade. Vrouwke was tachtig jaar. Ze kreeg vlakaf te horen dat ze dat via de PC moest doen want telefonisch konden ze haar niet helpen. Sta je dan op je tachtig zonder PC. Het moet niet Gekker worden.

   1. Idd, en op mijn Nokia Lumia Windows Phone 530 werkt die GTST zooi ook voor geen meter. En het is niet alleen telefoon maar ook die bedrijven waar je gratis samples kan aanvragen gaan er tegenwoordig ook maar vanuit dat iedere Nederlander maar gewoon een account heeft op Facebook, Twitter en al die andere social media websites. Je bent verplicht om een account te hebben anders kan je niets aanvragen, spelen of een app downloaden, zo moet je ook bij RTL een account hebben op hun website.

    Wat betreft GTST, ik vindt het maar een achterlijke cliffhanger wat nergens op slaat en er zat ook helemaal geen spanning in.

 6. Ik keek net ff op die soort app zegmaar. Je hebt dan die verhalen waar je nu alleen nog maar die van Wiet kan spelen, maar er is geen spel van de verhaallijn van Anton en Maxime. Toen dacht ik waarschijnlijk zijn het dan Anton en Maxime op die foto van Jef en als je heel goed kijkt zouden het serieus twee zoenende mensen kunnen zijn. Je kunt die verhaallijn van die foto alleen nog niet spelen dus je kan het echt heel moeilijk zien.

 7. Ik heb nu al medelijden met Wiet, wat is dat een vreselijke vent!

  Over het spel, bij mij doet hij het prima. Het enige is dat wanneer ik de opdrachten van ‘de luchtballon’ heb afgerond en het spel verlaat, dat ik daarna weer overnieuw moet beginnen. Maar las dat meer mensen daar last van hebben en dat ze daar wat aan gaan doen…

 8. Je kan het spel gewoon in je browser spelen als je je browser scherm zo klein maakt als de formaat van je smartphone. En verder kan je de mobiel codes makkelijk achterhalen door 4 keer op iedere cijfer (1 t/m 10) te klikken en dan geeft hij bij het juiste cijfer aan op welke plek het groen is. Dit herhalen totdat je van 1 t/m 4 de cijfercombinatie hebt en dan invoeren 🙂

 9. Waarom gaan mensen me gelijk uitschelden?
  Het kan toch gebeuren dat perongeluk de caps aan staat.
  hoeven mensen niet gelijk te schelden….

  ik wens iedereen een warm en fijn weekend

  1. @Lana 4 juli 2015 at 4:02 pm, hoezo per ongeluk je cap locks aanstaan. Dat zie je toch als je aan het typen bent.

   Sorry hoor, maar ik vind het een wat slap excuses.

   Maar ik wens ook jou een heel fijn weekend.

   1. Slap excuus? Gebeuren meer mensen vaker 😉 Zelfs bij mij op werk met allemaal afgestuurde mensen voor administratie. Soms dwaalt men gewoon even af hé 😉

    Zo’n reactie van jou is dus compleet overbodig.. Kijk liever eens een keer na je eigen fouten 🙂

 10. Als ik met mijn smartphone naar die website ga, dan moet je inloggen. Maar steeds als mijn gegevens wil intoetsen, komt er een scherm voor dat ik mijn scherm moet draaien. Doe ik dat, geeft hij nog steeds aan. Waardeloos!

 11. Laura en Jef hebben voor het eerst in 25 jaar iets gedaan!
  Voor Bing komt Monica terug met baby
  Zeger is familie van de Van Houtens (kan je nog het hele Ierland avontuur herinneren? We gaan in oktober terug)

 12. Hoe kan deze foto nou kloppen? Bing staat met geweer in zijn hand, terwijl hij deze juist neer gooide waardoor er een schot kwam ?!?

  1. was een promofoto 😉 dus speciaal gemaakt tijdens de opnames, maar geen momentopname maar speciaal voor geposeerd

 13. Er zijn best veel die denken dat Aysen zwanger is van Vincent maar dat denk ik niet, dan was ze al veel langer zwanger geweest. Maar ik denk wel dat ze met hem mee gaat naar Amerika. In de afl van vrijdag 26 juni vroeg ze of ze mee kon, het kwam meer over alsof ze het niet serieus meende maar ik denk dat ze toch gaat. Dilan zit er nu iets langer dan 3 jaar in en na 3 jaar moeten ze er 3 maanden uit. Ze zei ook dat ze Vincent wel bij het vliegveld wou brengen. Waarschijnlijk had ze al een tijdje het vermoeder dat ze zwanger is en had ze al een ticket geboekt, en gaat ze dan met Vincent mee naar Amerika.

  1. Paar weken is een foto uitgelekt en kan je Aysen zien samen met Rikki. Aysen heeft in januari al een vast contract gekregen en al 3.5 jaar in gtst. Sinds 1 juli is wet veranderd als iemand een flex heeft mag het pas na 6 maanden weer terug komen ipv 3 maanden.

 14. Ik kan alleen de cijfers 1 t/m 5 zien bij waar je de code moet raden van wiet. Heeft iemand anders dit ook? Of weet iemand hoe ik ook de cijfers 6 t/m 10 kan zien? want die staan er nog links van maar ik kan niet scrollen

 15. Er zijn genoeg vragen:
  – Wie wordt de nieuwe vrouw van Anton?
  – Is Aysen zwanger?
  – Overleefd Ludo het?
  – Is Vincent echt naar Houston?
  – Wie is dat kind die door het huis van Thijs en Sacha rond rent?
  – Wie houdt Bing in de gaten?
  – Komt het goed tussen Wiet en Anna?
  – Krijgen Sjoerd en Rikki weer een relatie?
  – Waarom schrikt Jef van een foto?
  – Waarom ligt Maxime bij Anton in bed
  – Waarom ligt Tim op de grond en Sjors op Anna?
  – Waar is Laura?
  – Wie is die rare vent in de luchtballon met Wiet?
  – Zal Nina Bing het vergeven?
  – Waarom ligt Thijs naakt op het plein
  – Zou Anton blij zijn met de nieuwe eigenaar van de sapsalon?

   1. Het wordt tijd dat Maxime eens verdwijnt uit “Meerdijk”. Hoe vol wraakgevoelens en respectloos kun je zijn als je zelfs de bloemen op iemands graf vertrapt? Dit is puur grafschennis. Ze wil wraak nemen op de moordenaar van haar geliefde, maar dat ze zelf al diverse mensen ongelukkig heeft gemaakt met haar gemanipuleer vergeet ze gemakshalve maar even. En nogmaals gezegd ze kwam er altijd mee weg ook. Ze zei toch ook al jaren geleden tegen Nick Sanders “Ik win altijd”

 16. Ik kan bij de code invoeren, in de telefoon van wiet, alleen de cijfers 1t/m 5 invoeren, want de 5 andere cijfers zijn niet te zien op mijn beeld van mijn telefoon. Daardoor kan ik de code niet raden. Heeft iemand anders dit ook? Of weet iemand anders hoe dit kan?

 17. Ik denk dat als Monica er achter komt dat Aysen zwanger is dat ze er dan voor gaat zorgen dat ze een miskraam krijgt.

 18. Hey allemaal,
  Ik kan in de app alleen het mobieltje van Wiet vinden in Boks. Weet iemand waar ik het tweede onderdeel kan vinden?

  1. In de koning op die tafel ligt een notiteboekje en een telefoon van Zeger die bij Wiet in de luchtballon zat dan moet je in zijn telefoon de email lezen

    1. Bij de telefoon van Wiet moet je bij haar gesprek met Zeger helemaal naar binnen scrollen, dan krijg je een melding dat De Koning beschikbaar is.

 19. Ik heb de luchtballon uitgespeelt wie weet wanneer de volgende schoft open gaat ben al 2 dagen aan het wachten

  1. De eerst volgende komt a.s. vrijdag 10 juli.

   Elke week wordt op vrijdag een nieuw deel van de verhaallijnen vrijgegeven.

 20. Ludo raakt verlamd, kan zijn werk niet meer doen. Lucas en Nina worden de nieuwe bazen van Sanders.Inc

  en Nina wil ook wraak plannen op Bing.

  1. Nina en Lucas de nieuwe bazen van Sanders inc… dat zou echt een verschrikkelijke plottwist zijn.. beiden zijn TOTAAL ongeschikt om een serieus miljoenenbedrijf te runnen. Ik geloof niet dat de schrijvers ZO stom zijn

 21. Ennnn zoals ik al verwacht had van RTL hebben ze nu de gtst app geblokkeerd voor de pc 🙁 ik had al 2 badges 🙁

 22. 25 juni heeft iemand Oscar & Ferry op Schiphol gezien (zegt diegene). Ze filmde toen al voor het nieuwe seizoen maar vraag me af wat Lucas dan op Schiphol deed? En er zijn ook Behind The Scenes fotos van Guide Dilan en Robin, waar Aysen een politieuniform draagt. Dan gaat ze dus weer aan het werk

  1. Dat kan wel kloppen, volgens mij gingen zijn nog voor de zomervakantie naar het buitenland voor de buitenland opnames samen met Gigi en Marly. Maar dat was vorig jaar, toen ze naar Israel gingen voor de 5000e

 23. De mobiel van Zeger kan je ook op een snellere manier kraken inplaats van 1111,2222,3333… Je komt eerst bij zijn tekenboek en daar staan 4 tekeningen van sprookjes in. Dan moet je van linksboven, rechtsboven, linksonder, rechtsonder volgens mij. Uit die tekeningen moet je de code kraken door bijvoorbeeld: de tekening van de drie biggetjes is het cijfer 3.

  1. Om half negen hoort inderdaad een nieuw verhaal vrij te komen. Als het goed is gebeurt dit telkens op een vrijdag.

 24. op welke site kan ik het spel spelen en hoe moet ik hem downloaden op mijn mobiel ? wand bij play store staat hij er niet bij
  wie kan mij helpen

  1. Het is een webapp; geen app in de Play Store, maar een website die functioneert als een app. De app is te vinden op gtst [punt] nl/meerdijk. Je hoeft dan ook niks te downloaden en je voortgang wordt opgeslagen op je account.

  1. Je kan hem niet downlouden in de playstore je moet in Google intypen GTST[punt]nl/meerdijk en dan kan je spelen en hij onthoud je gegevens 🙂

 25. Tja…………

  En zo zitten we nog steeds met vragen over hoe dit kan en hoe dat kan.

  Hoe die daar komt en waarom die 2 samen wakker werden.

  Hebben die en die het met elkaar gedaan?

  Totaalplaatje was toch best heel warrig en vooral vreemd!

 26. Hoe mowt je de voice mail openen ik had alle nrs ingetikt 1 voor 1 gedaan maar 1 tot 9 is ht ni (voicemail van zeger)

 27. Als je de voicemail opent staat er, iets over hoe hij het in de roos schiet. Dus je moet op het oranje bolletje bij het dartbord in de koning kijken. Hier zitten drie pijltjes in en de cijfers van het hokje waar de pijltjes in zitten moet je invoeren, bij mij was het 845, maar of dat bij iedereen zo is weeet ik niet

   1. Bij de telefoon codes moet je inderdaad 4 en dan moet je gewoon steeds, 1111,2222,3333 etc. proberen totdat je het goede hebt. Bij de voicemail code moet je er 3 invoeren

     1. Bij de voicemail code moet je dus NIET 111,222,333…
      De voicemail code geeft GEEN groene of rode bolletjes aan, alleen incorrect of correct
      Bij de voicemail code moet je de cijfers invoeren die je bij het dartbord ziet

      Als de pijltjes bijvoorbeeld in 854 zitten moet je gewoon alle combinaties proberen met die drie cijfers.

 28. Allooi allemaal, ik had de vraag hoe ik in de telefoon van Philip kan komen.. heb alles geprobeerd maar geen enkele cijfer komt erin voor.

  Danneels alvast

  1. Dat heb ik nu ook, vorige week kon ik in zowel die van Wier als Zeger. Wiet kam ik nu wel in al is die code nu ineens anders en bij Zeger doet niks het. Slechte zaak weer.

 29. Ik kan die verhaallijn “schoft” niet openen. Bij mij staat er een datum 17-7-2015. Wat is het probleem? Ik heb bij de eerste verhaallijn gewoon alle drie de bagdes behaald dus ik zou er in moeten kunnen.

  1. Ben je dom of acteer je dom? Is het af 17-7-2015 vandaag? Nee het is pas 10-7-2015. Gewoon even een weekje geduld hebben. Elke vrijdag komen er nieuwe stukken bij.

   1. Doe ff normaal. Ik dacht dat er elke week een hele verhaallijn vrij komt en daarom wist ik niet zeker of het aan mijn “spel” lag. Sorry dat ik niet zo briljant ben als jij.

 30. Er staat dat je moet zoeken naar de code van zeger’s voicemail maar ik kan die nergens vinden.
  Heeft iemand anders die al gevonden?

 31. Beste mede fans

  Ik kom heel de telefoon niet in
  En ik ben niet de enige
  Ik begrijpt jullie verhaal dat we de 3 cijfers van t dartbotd moeten invullen
  Maar hoe komen we in dat menu???
  Want in geen enkele combi krijgen we een groen balletje
  Dus ,,, hoe komen we de telefoon in??

  1. Ik kom de koning niet eens in ?! Hij heeft wel gezegd dat ie open/beschikbaar is…

   Ik krijg een zwart scherm en blijft zwart… Zo kan ik m’n 3e badge niet halen… Iemand een idee ?

  2. De bolletjes worden alleen groen als je ze alle drie goed hebt. De juiste code is te vinden bij het dartbord waar Jef staat. Klik er op en kijk in welke vakjes de pijlen zitten. Om in de telefoon te komen hoef je de sprookjecode niet meer in te voeren maar je moet naar het vakje voicemail gaan en daar de code invoeren die je bij de dartpijlen vond.

 32. Boter kaas en eieren doet het bij mij niet.. Geen 1 code doet het. Kan iemand mij helpen. Die andere codes doen het niet :s

  1. je moet alle soorten opschrijven bijv je hebt 316 dan kan je 316, 613, 361, 163, 631 ect invullen en dan kan het ineens groen worden.

 33. Als je de code wil weten van de voicemail van zegers. Kijk naar het dartbord en kijk waar de pijlen in zitten
  Dat is de code van de voicemail

 34. Ik snap serieus niks van die telefooncijfers raden in de koning bij dat spel sprookjes, wat ik ook probeer te raden met dat mijn geheime code boekje ik kom er niet uit en alles blijft incorrect, iemand t zelfde probleem?

 35. Hallo dames en heren

  Ik heb even een vraagje over het spel.
  Ik ben bij het deel van de voice mail van die gekke vent! En je moet een code in typen. Heb alle sijfers en combinatie,s al geprobeert! Maar niks helpt

  Zou een van jullie tips of iets kunnen geven zodat ik verder kan

  Alvast bedankt

  1. kijk bij het dartbord de cijfers waar een pijltje staat moet je proberen

   staan de pijltjes bij 3 1 en 9
   kun je bijv.
   319 391 139
   913 193 931

 36. Voor de duidelijkheid:

  De voicemail van Zeger kan je afluisteren door te kijken naar het dartbord in de Koning. Kijk welke cijfers zijn gegooid met de pijltjes. Bij mij zaten ze in 6,8 en 9. Mogelijke combinaties is dan: 689,698,986,968,869,896

  Kijk welke cijfer jij hebt en probeer het ook zo te doen 😉

 37. Hè hè eindelijk uitgespeeld
  Nu wachten tot volgende week..
  De code om de mobiel van die kerel te openen staat in het boekje,wat naast de telefoon ligt
  Die sprookjes weet je wel ,,, lelijk eendje is nummer 1 ,,,, zeven dwergen is nummer 7 enz… als je die 4 cijfers intypt springt zijn telefoon open ,, en dan inderdaad de cijfers intoetsen van het dartbotd. . Dan hoor je een vice bericht …

  1. Kan iemand mij helpen om de code te kraken van de telefoon. De plaatjes die in het notitieboekje staan is die van de drie biggetje. Dat is de 3. Plaatjes van ezeltjestrekje, plaatjes van het winterkoninkje en het plaatjes van het lelijke eendje. Heb allerlei codes al geprobeerd maar niks doet het. Wie kan me helpen???

 38. Wie kan mij helpen… Al vanaf vrijdagavond blijft de koning zwart, heb al van alles geprobeerd. Wil heel graag verder spelen. Uit en inloggen helpt niet, verwijderen kan niet. Weet niet wat ik nog meer kan proberen ???

   1. Dan is toch alles weg op je telefoon ? Heb ook al mail gestuurd, maar niets gehoord. Beeld blijft nog steeds zwart… Beetje jammer dat het zo slecht werkt. Hopelijk komt er nog iemand met de gouden tip, anders houd het voor mij nu al op

 39. Iemand help ik kan de 3 vijftiger code van de voice mail van zeger maar nii vinden ik heb alles geprobeerd HELP

  1. Je moet kijken waar de 3 pijltjes precies zitten op het dartbord. Op de buitenste rand van een dartbord zitten cijfers…. Als je de 3 nummers hebt gevonden moet je in de telefoon alle mogelijke combinaties proberen van die cijfers: bijv. als je een 3, een 4 en een 8 hebt probeer je: 384, 843, 348 enzovoorts totdat je de goede code hebt.

  1. Je neemt een pakke halvarine, een dozijn eieren (dit zijn er 12) en een pak verse melk!

   De melk moet je net zo lang slaan tot het boter is en Viola 😀 Zie hier het resultaat : BOTER KAAS EN EIEREN

   OOeh tralalala lala

 40. ik kom er niet uit hoor bij aanwijzingen telefoon koning.

  ze zeggen dat 3 biggetjes 3 is, maar de rest?

  bremer straatmuziekanten volgens mij 4, 7 dwergen , 7?
  wolf en 7 geitjes 8?

  ezeltje strekje?

  1. als ik het goed heb is het:
   1 lelijke eendje
   2 hans en grietje
   3 drie biggetjes
   4 straatmuzikanten
   5
   6 ezeltje strekje
   7 zeven dwergen
   8 geitjes
   9
   0

   5,9,0 ken ik niet

   hopelijk helpt het jullie een beetje. winterkoninkje heb ik geen plaatje van dus zou ik niet weten 😉

  1. Laat maar ik weet het al, sorry voor 2 keer hetzelfde berichtje erop zetten. Ik dacht dat het niet was gelukt.

 41. Ik ben in de koning bij de mobiel maar geen enkele code werkt. Heb inderdaad al 1111 2222 enz. Geprobeerd maar elke x blijven de bolletjes rood. Ook de 3 cijfers van t dartbord geprobeerd maar dan moet ik een 4e getal invoeren en alweer alle bolletjes rood. Help me please

 42. Kan er niet beter elke week een nieuw topic komen over de App en aanwijzingen? Ik vind het nogal rommelig worden om informatie te vinden en een leuke discussie te zien!

  Soms moet je 5 topics naar beneden scrollen voor bijvoorbeeld deze pagina.

  TIPTIP voor de Admin!

 43. Ik kan de code van zegers telefoon nog steeds niet kraken weet iemand hoe ik dat moet doen heb alles al geprobeerd. Alvast bedankt

 44. Wiet haar telefoon heb ik ontgrendeld. Daarna had ik de telefoon van Zeger ook ontgrendeld. Beide badges behaald. Moet nu ineens 3 badges behalen. Wiet haar telefoon is weer gelukt, alleen die van Zeger lukt nu niet meer waardoor ik niet verder kan komen.

  Hebben hier nog meer mensen last van?

 45. Vandaag zou de verhaallijn “schoft” beschikbaar komen. Maar dat is ie dus nog niet… Weet iemand hoelaat hij beschikbaar komt? Of is ie bij jullie al wel beschikbaar. Alvast bedankt voor jullie hulp! X Jipke

  1. Bij mij is hij al beschikbaar maar dat kan ook komen door slechte WiFi dat ie ’t niet doet
   Dat was bij mij het geval

  1. Ik had 3 verdachten vrijgespeeld, daarna kreeg ik een melding dat het volgende deel over een week gespeeld kon worden dus blijkbaar hoort dat zo.

     1. Sjors Hoe kom jij bij haar???
      Zie niet eens een foto of film van haar

     2. ik heb nu 4 verdachten (Bing Sjors Sjoerd & Lucas) maar de opdracht Woordenbrei om de 5de vrij te spelen werkt geen enkele combi grrr zo jammer

   1. Hallo mede fans! Ik heb bij het onderdeel schoft al 2 verdachten gevonden en loop nu vast in de Koning. Heb 2 schoenen en een blouse gevonden, zie niks meer en kom niet verder. Iemand een tip? Alvast bedankt!

 46. Ik heb de 3 vragen over rikki goed beantwoord, dus kreeg ik de hele foto te zien van rikki’s shoot maar nu staat er dat ik dat nog niet behaald heb dus dat snap ik niet… En ik heb alleen verdachte lucas gevonden maar waar zijn die andere of moet eerst de foto van rikki behaald zijn?

 47. Mensen laat je niet gek maken..
  Het onderdeel schoft heeft maar 8 bolletjes,,
  En je kan maar 1 dader vrijspelen en dat is lucas.. het bolletje bij de scooter
  Verder kan je de foto vrij spelen bij rikki en verder kan je niks
  Dus het gelul van meer daders klopt niet

 48. Komt er nog een nieuwe post of moet alles bij elkaar? Het wordt een beetje te vol hier. Het is handig om voor elk scenario één post te maken.

  Ik heb het spel nog niet uit, omdat de app tegenzit. Ik kan niet op video’s klikken om ze af te spelen en als het me lukt om erop te klikken, spelen ze toch niet af. Zonder die video’s kom ik niet verder helaas.

 49. Hieronder lees je welke stappen je moet uitvoeren om deze opdracht te halen.
  Als aller eerst ga je naar het plein. Hier zoek je de 2 dames, en klik je erop.
  Nu moet je een batterij vol Swipen door te vegen van rechts naar links.
  Je ziet nu alle foto’s. Ga naar de laatste foto van Lucas en klik erop. Je ziet nu een filmpje en aan het eind zie je dat Lucas is toegevoegd aan de lijst met verdachte.

  Klik hierna op de billboard waar Rikki op staat. Je krijgt nu een Quiz met 3 simpele vragen die bij iedereen anders zijn.
  Wanneer je dit hebt gedaan wordt ook Bing aan je lijst toegevoegd.

  Ga terug naar de Koning, en klik op alle kledingstukken van Thijs om een derde verdachte vrij te spelen. Je ziet vanzelf een foto van Sjors in Thijs zijn kleren wanneer je alle kledingstukken hebt

  Ga nu terug naar de kaart. Je hebt nu 1 van de 2 te behalen punten. (zie rechtsonder)

  Het lijkt erop alsof je nu niets meer kunt. Behalve wat filmpjes en een reclame van thuisbezorgd kun je niets. De enige ruimtes die je kunt bezoeken zijn Het Plein en de Koning.
  Wellicht dat het net als de eerste keer is, dat je volgende week pas de hele opdracht kunt halen en je de overige verdachten vrij kunt spelen.

  1. Nou ik heb rikki vrijgesteld maar er komt niks vrij bij mij
   Opnieuw in en uit loggen helpt niet. De koning blijft ook dicht

  2. Welke kleding stukken had je dan gevonden? Ik 2 paar schoenen en een blouse. Ik krijg alleen geen foto van sjors in Thijs zijn kleding. ….

   1. Ik heb hetzelfde gevonden maar ik krijg een filmpje van Sjors en Thijs en geen foto. De volgende aanwijzingen krijg je volgende week. Ik zie wel dat bing half op de lijst staat, dus die zal je waarschijnlijk volgende week ook krijgen.

  3. Toen ik Bing als verdachte uitspeelde kreeg ik niet hem, maar Sjors in mijn verdachtenlijst. Als ik terug ga naar het Plein kan ik Bing niet meer krijgen, Lucas nog wel. Na het verzamelen van de kleding in de Koning krijg ik geen video of foto van Thijs met Sjors, dus voor mij loopt het een beetje dood.

   Lijkt me trouwens grappig als Sjors de dader blijkt te zijn.

 50. bij mij was de code anders dan 845 dus niet bij iedereen is de code hetzelfde (bij het verhaal ‘de luchtballon’) als je inderdaad bij het dartbord gaat kijken en de cijfers intikt en het goed hebt kun je met Jef boter kaas en eieren spelen op het krijtbord als je wint zie je een filmpje oer Anna, Zeger en Wiet en volgens mij daarvoor ook een stukje van dat Zeger en Wiet in de koning zitten en een gesprek hebben dat verdien je je laatste badge en heb je luchtballon uitgespeeld bij het verhaal ‘schoft kan je de laatste aanwijzing nog niet vinden ik hoop dat ik iemand heb kunnen helpen met deze informatie

 51. Je krijgt dus verdachten op je verdachtenlijst, en sommige zeggen ik zie bing voor de helft, of lucas of sjors. Je speelt op die lijst zeg maar delen vrij, dus als je het bovenste deel van het hoofd al heb, probeer dan is naar links en rechts te swipen. Je hebt dan van al je verdachten een stuk van het lichaam.

 52. zit al heel lang vast bij het deel sprookjes. moet het mobieltje van Zeger kraken, maar hij pakt niks. alle bolletjes blijven rood terwijl ik zeker weet dat ze goed zijn. weet iemand misschien hoe dit kan?

 53. ik zit al een tijd vast in het onderdeel sprookjes. moet de code van Zeger zijn mobiel kraken maar dat lukt niet. alle bolletjes blijven gewoon rood de hele tijd terwijl ik zeker weet dat ik de goede code heb. weet iemand misschien wat hier het probleem is en hoe ik het kan oplossen?

 54. Hallo! Ik heb echt alles geprobeerd met de code voor de mobiel van zeger ( met die sprookjes) , in heb links bovenin ; de Bremer straatmuzikanten. Rechts bovenin; de zeven dwergen. Links onderin; het lelijke ééntje. En rechts onderin; ezeltje strekje! Ik heb echt alles geprobeerd maar ik kom er niet in, kan iemand mij helpen ?❤️

  1. 1 lelijke eendje
   2 hans en grietje
   3 drie biggetjes
   4 straatmuzikanten
   5 winterkoninkje
   6 ezeltje strekje
   7 zeven dwergen
   8 geitjes
   9 ?

 55. Voor onderdeel schoft moet je het volgende doen:

  1. Klik op het plein op het bolletje bij de twee dames. Unlock de camera met groene knop. Je ziet foto’s van o.a. Lucas. Als je op de laatste foto op Lucas zijn hoofd klikt wordt hij toegevoegd aan lijstje verdachten.
  2. Klik op het plein op de foto van Rikki, je krijgt dan een filmpje te zien en moet 3 vragen beantwoorden. Daarna wordt de Koning ontgrendeld en word Sjors aan verdachtenlijst toegevoegd.
  3. In de Koning dien je 4 kledingstukken van Thijs te zoeken. Overhemd, broek, schoenen en sokken (4 dus!) Daarna krijg je een foto te zien van Sjors met Thijs zijn kleren aan en kreeg ik in beeld dat Sjors (weer?) word toegevoegd, maar blijkt Bing te zijn.

  Dan heb je dus 3 verdachten. Sjors, Bing en Lucas.

  1. Ik ben nog bij de ballonvaart, maar ik kan niet in de voicemail van zeger. En nu kan ik niet naar de boter kaas en eieren. Kan iemand mij vertellen wat de code van de voicemail is? Bij mij zijn alle getallen die ik intoets rood.

 56. Ik ben bij onderdeel schoft. Heb alleen Lucas als verdachte. Verder is alles vergrendeld van de koning en boks. En het is inmiddels alweer vrijdag, maar ik kom niet verder. Er is dus niks meer vrijgekomen. Kan iemand mij helpen???

 57. Naar koning gaan en daar nog vierde kledingsstuk vinden (jukebox)
  Bij mij ging toen Box open en daar naar toe
  Poloroidmemorie Tim doen dader
  Daarna helemaal links het kantoortje in
  Op de pennen klikken en bij mij washet woord schoft
  Laatste dader
  Schuiven met de fotos en wanneer je de juiste dader hebt wordt ie groen

  1. Oja je moet voordat je de koning ingaat eerst naar het plein helemaal naar rechts en daar bij de lantaarnpaal onder is een nieuw oranje bolletje. Hier komt volgens mij geen dader uit. Daarna naar de koning en verder zoals hierboven

  2. Ik had vorige week die kledingstukken al gedaan..
   Maar box blijft gesloten
   Ik kom geen steek verder nu
   Iemand een oplossing

 58. rikki en sjoerd hebben het samen gedaan!! thijs zal vast nog wel eens wraak gaan nemen op die twee, vandaar dat die twee ook samen in bed lagen

 59. In boks kun je de laatste twee daders vinden….
  Ga naar boks daar zie je Tim met zijn camera camera…met memory vind je de vierde…sjoerd…daarna kun je naar Bing zijn kantoor en vind je de laatste dader….rikki kki…

 60. Bij het onderdeel schoft kom ik niet verder. Ik heb alle hotspots gehad, maar dan blijven er steeds nog 2 knipperen en er openen geen andere locaties. Kan iemand me alsjeblieft helpen?

  1. Bij mij was boks vanochtend ineens open en heb ik eindelijk het onderdeel af
   Ik kom alleen niet verder na Schoft.. Wanneer is Dreumes beschikbaar?

   1. Als je het hoofd van Rikki hebt dan komt er een groen randje om heen.
    Dan krijg je een filmpje te zien.
    Rikki en Sjoerd in het kantoor van Bing Rikki pakt een stift en schrijft schoft op zijn hoofd en Sjoerd zegt dan moet je het wel goed doen en ze trekken de kleren van Thijs uit.

    Voila genoeg ik ben benieuwd of jij hem ook zo hebt

 61. Ik heb geen idee wat voor code ik in moet vullen bij zegers telefoon ik hen ezeltje steekje Hans en grietje de Bremer straatmuzikanten en de zeven dwergen wie helpt mij hiermee..

  1. 1 lelijke eendje
   2 hans en grietje
   3 drie biggetjes
   4 straatmuzikanten
   5 winterkoninkje
   6 ezeltje strekje
   7 zeven dwergen
   8 geitjes
   9 ?

   wat dacht je van.,.. 6 2 4 7 ( of een andere volgorde )

  2. Hiervoor moet je naar het dartbord. Daar zitten pijlen in 3 cijfers en die moet je husselen. Dan krijg je de code van zijn telefoon. Succes

 62. Weer een nieuwe week en nieuw spel
  Maar nog nix ..
  Eerste onderdeel krijg ik boter kaas en eieren niet eens open..
  Terwijl ik voor decreet alles heb
  Na mijn mening in deze situatie echt een flop.
  Hadden beter een app kunnen maken

 63. Jammer dat de opdrachten zo simpel en kort zijn, nu moet ik weer wachten tot volgende week 😛
  Maar het is wel leuk.

 64. Wat was er precies in dat filmpje met Lucas te zien nadat je de sleutels en het klappertjespistool van Sacha gevonden hebt? Dat filmpje speelde niet goed af hier en heb ik niet goed kunnen zien. Als ik terug naar die opdracht ga kan ik het niet opnieuw spelen en krijg ik dus ook dat filmpje niet te zien.

  1. Ja dat had ik dus ook! En bij lucas idem. Ik kan nu de sleutels en het pistool niet meer vinden om het opnieuw af te spelen.
   En nu dus ook m’n doelen niet behalen.
   Best wel vervelend!

 65. Hier hetzelfde probleem, ik kan oneindig de memory doen maar krijg geen filmpje meer te zien en ook de sleutelbos en pistool zijn verdwenen ik heb alleen de badge van de quiz

 66. Het tweede deel hiervan en tweede badge komt volgende week pas…. Ik heb er ook maar 1 en kreeg ook een venster dat ik volgende week verder kon spelen vanaf 17.00 dus het zal zo wel goed zijn.

  1. Staat ook al in andere berichten ;p
   Op het dartbord klikken en een combinatie maken van de cijfers die daar staan.
   Gewoon husselen tot het lukt!

 67. op bol.com staat dat er op 29 september een dvd komt met als titel goede tijden slechte tijden 25 jaar special.
  hopelijk zo iets als de kerstspecial 1997 met oude acteurs en die van nu.

 68. ik zit bij het onderdeel schoft nogsteeds vast. Kom niet verder dan het plein, en daar heb ik alles al gedaan/gehad. Iemand een idee wat ik moet doen om verder te komen?

  1. Eerst ben bovenste helft leggen
   Dan gaat de rest van zelf..
   Had t zelf binnen 5 min voor elkaar
   Je kan het binnen 10 keer schuiven klaar hebben

  2. Had ik ook last van…
   Ik ben een hele tijd bezig geweest en uiteindelijk heb ik het spel maar weggeklikt en ben ik helemaal opnieuw begonnen 🙂
   De derde keer had ik hem gelijk!
   Ik heb steeds een soort lange slang gemaakt met achter elkaar de stukjes die naast elkaar horen zodat je (na lang doorschuiven) op een gegeven moment alles zo neerlegt in de goeie volgorde 😉
   Ik hoop dat je het snapt, succes!

 69. Bij mij doet de puzzel niet, als je er over heen gaat keert hij terugnaar het begin, heb alle andere rondjes gehad , wel 10x de verschillen gezocht.

 70. Ik heb de puzzel opgelost en volgende week komt ludo aan de beurt, dit houd me weken lang bezig en nu word het nog erger. Leeft ludo nog of niet. Op de plein had je een filmpje van nina is dit een recent filmpje dus na de gebeurtenis van ludo of is het oud?

 71. Weet iemand waar of bij welk oranje punt je de schuifpuzzel kan doen? Ik heb de brief van monica geopend maar ikkom nu niet verder want er wordt niet gezegd waar ik heen moet.

 72. Hallo ik kom niet in de telefoon van zegers mijn sprookje is 6518 dat weet ik zeker maar toch blijven mijn bolletjes rood ook als ik mastermind er bij pobeerd doet ie het niet alles blijft rood kan iemand mij helpen of doet dat spel het gewoon niet

  1. Hoe bedoel je ‘had niet verwacht dat ludo dood ging’ heb je het al gespeeld? Ik niet verder bij de snoep automaat, hoe moe je verder, hoe krijg je de snoep eruit?

   1. Volgende week kan je weer verder spelen .. mensen die zeggen dat ze verder zijn gekomen zijn dat niet
    Want dat kan nog niet ,, volgende pas verder spelen dus

 73. Ludo leeft gewoon en is goed uit de operatie gekomen. Ik kon op mijn tablet ook geen snoepautomaat spelen. Op mijn samsung galaxy s6 wel

   1. Hoi Tamara,

    Ik had dit probleem ook. Ik heb een ander apparaat geprobeerd (opnieuw inloggen en de voortgang was bewaard), speelde die voicemail af en ben weer met het oorspronkelijke apparaat verder gegaan. Even van apparaat wisselen dus. Rare oplossing, is vast iets technisch.

    Groetjes,
    Tim (niet die uit GTST hoor).

 74. Ik ben bij die voicemail van die gekke vent en heb op dat dartbord gekeken maar de dartpijlen staan buiten het bord en ik log ook elke keer opnieuw in maar ze staan nog steeds buiten het bord kan iemand mij helpen hoe ik het moet doen????
  Alvast bedankt

   1. Het ligt een rechts van het centrum, waar oa boks en de koning is. En het ligt boven het lorentz college en als t goed is onder Ludos huis, en links van het station. Hopelijk lukt t.

    Ik heb je naam maar in mijn naam genoemd zodat je dat ziet bij de laatste reacties

 75. Wat een slechte app. Elke week werkt er wel iets niet, loopt filmpje vast, werkt een spelletje niet. Soms moet je tien keer inloggen opnieuw.
  Ik kom niet verder. In Roosenboom zegt ie dat ik memory spel in koning moet doen, in de koning zegt ie dat ik eerst naar rozenboom moet??? En die liedjes in jukebox zijn bij mij wel goed, maar daarna gebeurd er niks. is dat het memoryspel??

 76. Ik kan de rozenboom nog steeds niet in terwijl ik wel op alle oranje lichtjes heb gedrukt. Behalve die van de tafel, want daar zegt ie ga eerst naar de rozenboom. Maar daar kan ik dus niet in. Weet iemand misschien hoe dat zo is?

 77. Ik probeer de voicemail van zeger af te luisteren maar wat ik ook in tik van de cijfers van het dartbord het is allemaal incorrect. Weet iemand hoeveel getallen het zijn?

  1. Ik kan de laatste badge niet behalen. Rozenboom is nog steeds gesloten. Fijn hoor speel je heel het spel kan je hema niet uitspelen grrr geïrriteerd

 78. Degene die voor RTL al die Apps maakt is een grote prutser want ze werken nooit hoe het moet werken, en dat is niet alleen de GTST App maar ook van dat programma Weet Ik Veel van Linda de Mol en het verkiezingsdebat die werken ook nooit goed.

  1. Inderdaad de Meerdijk “app” zat technisch echt verschrikkelijk gammel in elkaar. Er waren zooooveel mensen met problemen. (ikzelf gelukkig niet echt) Het is vast niet simpel om zoiets te programmeren, maar bij iets groots verwacht je toch wel dat ze daar wat van proberen te maken en dat er een paar goede mensen op zitten.

 79. De apps die gemaakt worden voor bijvoorbeeld de Windows Phone, iPhone of BlackBerry werken wel als je ze download en installeert en dan te bedenken dat die door gewone amateurtjes op een zolderkamertje gemaakt worden en in 1 dag in elkaar gezet zijn. Ik vraag me af waarom die professionals die door RTL ingehuurd worden om een app te maken van dat prutswerk afleveren.

Geef een reactie