Ferry Doedens en Marly van der Velden zullen in het voorjaar van 2016 te zien zijn in de thrillerkomedie ‘Sneekweek’

Regisseur Martijn Heijne, die ook Verliefd op Ibiza, Toscaanse Bruiloft en Michiel de Ruyter regisseerde komt nu met een thrillerkomedie die zich afspeelt tijdens de Sneekweek.

In de film worden zes studenten tijdens het zeilfestijn geteisterd door een psychopaat. De opnames vinden in augustus plaats, onder meer tijdens de Sneekweek zelf.

In de film is ook Sanne Langelaar te zien die vorig jaar de rol van Sjors speelde ter vervanging van Inge die met zwangerschapsverlof was.

De film moet begin 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn

7 comments on “Ferry en Marly in Sneekweek de film

   1. de jong, Dat zou kunnen, maar ik twijfel wel hoor. Maar als het Marly is, dan staat ze er wel erg vreemd op die foto.

    Maar Marly speelt wel mee in deze film, dat is zeker.

    De cast/acteurs/spelers van de sexy thriller/komedie SNEEKWEEK is bekendgemaakt.

    De namen: Carolien Spoor, Jelle de Jong, Jord Knotter, Holly Brood, Yootha Wong-Loi-Sing, Jonas De Vuyst, Kimberley Klaver, David Lucieer, Sanne Langelaar, Diederik Ebbinge, Frank Lammers, Ferry Doedens, Marly van der Velden en Rutger Vink spelen de rollen in de spannende film onder regie van Martijn Heijne.

  1. Ik denk dat de foto nog niet heel oud is, volgensmij van deze week.
   En Marly is op vakantie, dus denk dat ze daarom niet op de foto staat 🙂

  1. Inderdaad, dat is Holly. Marly kon niet bij deze foto aanwezig zijn, maar heeft wel een rol te pakken in de film. Dus mensen die denken dat de persoon in de bloemetjes outift Marly is: NEE.

Geef een reactie