Camilla Meurer, die in 2013 te zien was als Monica de Klein keert volgens de laatste geruchten terug in de soap. Monica vertrok uit Meerdijk nadat ze was gedumpt door Bing, Bing wist alleen niet dat Monica nog steeds zwanger was.

“Het is natuurlijk een groot raadsel wat er verder gaat gebeuren, dat weet ik zelf ook niet. Het verhaal kan alle kanten op gaan, spannend,” liet Camilla in 2013 aan ons weten.

Of Camilla daadwerkelijk terugkeert, zien we in het nieuwe seizoen.

33 comments on “‘Camilla Meurer terug in GTST’

 1. Denk het wel. Of ze heeft alleen dat kind in Meerdijk gedumpt of ze is er zelf ook, maar weet wel zeker dat dat jongetje bing zn kind is. Zorgt natuurlijk weer voor problemen tussen bing/nina bing/monica monica/aysen nina/monica. Ben benieuwd. Denk dat als ze echt terug is Aysen iets aan gaat doen waardoor ze een miskraam krijgt.

  1. Uhm… Ze is inmiddels al 2 jaar uit de serie, dus lijkt me sterk dat haar personage nog steeds zwanger is. Tenzij ze zwanger is van een olifant ofzo.

   1. Aysen is waarschijnlijk zwanger, dus ik denk dat E bedoeld dat Monica iets gaat doen waardoor Aysen een miskraam krijgt 😉

     1. Met de zwangere bedoelde ik idd Aysen. Toen Monica zwanger was had Aysen haar gedwongen om abortus te plegen. Monica wou dit niet dus als ze er nu achter komt dat Aysen zwanger is (dat is ze sowieso want het zou geen nut hebben om te laten zien dat ze die test deed en dat ze vervolgens niet zwagner is) wil ze Aysen denk ik wel terug pakken. Zelf denk ik dat Aysen het heel lang stil gaat houden dat ze zwanger is

  2. Dus dat kind dat te zien was bij lucas en die zus van tijd. .. Toen ze op de bank lagen is van Bing en monica. …..

 2. Sinds wanneer doet GTST Fanclub mee aan het geruchtencircuit en/of te bevorderen???

  Het is misschien ook wel een logisch gevolg van de beelden die we zagen van dat kleine (halfbloed) manneke. Dat dit wel eens het kindje is van Monica en Bing kan zijn, maar toch.

  Als “gerespecteerde site” ??????????

 3. Vraag ik me alleen af hoe dat kindje in het huis van Sascha en Thijs terecht is gekomen. Lijkt me niet dat Monica de sleutel van dat huis had toch?

 4. Dat kleine kind bij Lucas was licht getint en had krullentjes dus als monica terug komt moet dat kind wel van bing zijn kan niet anders.

 5. Ik vond die Monica niet veel aan toen dus die mogen ze van mij weglaten, laten ze Robert of Job maar eens terug halen. Het zou ook eens leuk zijn als Marieke het jongere zusje van Janine terug zou komen in de serie want famile van Janine’s kant is er niet, wel van Ludo’s kant.

  Dat kind die we zagen rond rennen zal mischien of mischien niet van Bing zijn, maar dan vraag ik me toch af hoe dat kind daar in dat huis van Thijs en Sasha is terecht gekomen, die Monica heeft nooit in dat huis gewoond en heeft dus geen sleutel, datzelfde geld ook voor Bing.

  Bij die hele achterlijke cliffhanger van dit seizoen zet ik vol met grote vraagtekens, het sloeg echt helemaal nergens op en is volkomen ondenkbaar:

  – Sjoerd heeft een grote hekel aan Rikkie op dit moment.
  – Jef die met Laura in bed ligt is niet helemaal ondenkbaar want in het grijze verleden hebben die twee stiekem een relatie gehad waar Robert niets van af wist.
  – Anton en Maxime kunnen elkaar ook wel doden.
  – Lucas ligt met Aysan in bed, Lucas is 100% homoseksueel en heeft zijn leuter nog nooit in een vrouw gestoken.
  – Tim ligt met Linda in bed, die twee kunnen elkaar niet eens.
  – Bing en Sjors kan ik nog wel begrijpen want die twee zijn wel vaker met elkaar vreemd gegaan.
  – Wiet wordt wakker in een luchtballon met iemand die ze nog nooit van haar leven gezien heeft. Als dat die gozer van die datingsite moet voorstellen dan vraag ik me toch af hoe hij haar in die ballon gekregen heeft want hij was niet op dat feest en wist daar ook niets van. Laat staan dat hij weet waar Wiet woont.
  – Waar is Anna gebleven? haar hebben we nergens zien wakker worden!

  Wat die castfoto betreft klopt er ook niets van. Ruud Feltkamp is uit de serie maar staat wel op de castfoto, het meisje dat de dochter van Linda Dekker gaat spelen zit nog niet in de serie maar staat wel op de castfoto volgens RTL Boulevard. De castfoto wordt doorgaans eind augustus vrijgegeven aan de pers, het resultaat laat dus nog even op zich wachten.

   1. Idd volgens mij heb je heel wat anders gezien haha. Sascha lag naast Lucas, Tim lag op de grond in de Koning en Anna en Sjors zaten aan de bar in de koning te slapen

  1. Anna lag in de koning lucas lag met sascha op de bank jeff ook in de koning ik denk dat je de aflevering niet helemaal goed gezien hebt en hem nog eens moet bekijken

  2. drank kan meer doen dan men denkt!!!
   Rikkie en Sjoerd hebben een verleden tenslotte
   Jef en Laura werden wakker in de koning Jef aan een tafel en Laura aan de bar en Tim lag daar op de grond.
   Anton en maxim hebben in het verleden ook al vaker met elkaar in bed gelegen net als rikkie en Sjoerd
   Lucas lag met Sascha op de bank en hadden beide hun kleding nog aan er liepalleen een kindje rond
   Tim ligt dus op de grond in de koning want Linda doet niet eens mee in de cliffhanger want die was niet aanwezig op het feest
   Aysen heeft niet gedronken op het feest en is dus gewoon thuis waar zij idd een zwangerschaps test doet en die zal wel positief zijn. Zij heeft Vincent namelijk naar het vliegveld gebracht.

   Enne Ruud feltkamp is tijdelijk uit de serie niet definitief dus dan is het logisch dat hij op de cast foto staat.
   Hij nam namelijk een time put omdat hij weer gevoelens had voor Nina maar een relatie had op dat moment met Sascha.

   Maar ik vindt het juist een keer een leuke cliffhanger is weer eens wat anders dan moord en doodslag.

 6. als we allemaal goed hadden gekeken was ze in een van de laatste afleveringen al te zien achter het glas in box. Wist gelijk dat zei het was

 7. Ruud komt in het nieuwe seizoen niet terug dus hoort hij ook niet op die castfoto. En die cliffhanger, nou ja wat het eigenlijk zou moeten voorstellen, was nou niet echt bepaald boeiend en spannend te noemen en er is ook niets om na uit te kijken zoals vorige cliffhangers wel het geval was. Het sloeg echt helemaal nergens op.

  Die engerd in die luchtballon zien we voorlopig een tijdje in GTST rondlopen volgens een artikel in de Elsevier, want hij zegt dat hij van adel is en in Ierland woont maar voorlopig in Meerdijk verblijft voor zaken.

  1. Ruud komt terug, hij heeft een pauze 😉 Misschien moet je wat beter rondkijken op internet 😉

   Ik vind die ier maar niks. Hij lijkt btw wel 40 :’)

 8. Ik denk wel dat Monika terugkomt. Dacht het meteen bij dat shot, en later dat jochie. Maar dan vind ik het zo’n Bianca-achtige verhaallijn worden voor Bing. Van alles door elkaar. Maarja. Dat kan ik het echt natuurlijk ook..

 9. Zij stond in Boks ook achter die deur verscholen waarvan we alleen de nagels zagen. Je zag dat ze naar Bing keek.

  Wel spannend hoe ze inderdaad straks met Aysen omgaat die nu zwanger is.

 10. De verhaallijn met wiet en de jongeman in de luchtballon gaat op 1 oktober een grote rol spelen in de dubbele aflevering i.v.m 25 jarig jubileum en het speelt het meest in ierland af

 11. De mafste cliffanger ooit.
  Een stel gedrogeerde mensen, een kind wat rondrent, Wiet in een luchtballon,
  kortom gewoon een rotzooitje,een puzzel die moet worden opgelost.
  Nou nou, kon er geen spannender verhaallijn verzonnen worden.

 12. Dit is het kind van Bing, dat lijkt me erg voor de hand liggend aangezien hij de enige gekleurde persoon is, en mogelijk een kind zou kunnen hebben.

  Daarom is Ludo ook niet dood. Als hij dood zou zijn, zou Bing meteen de gevangenis in moeten, en zou ook geen verhaallijn met het kind kunnen krijgen. Nee, Ludo zal het overleven, zoals gewoonlijk.

 13. Het stukje waar lucas en sasha wakker worden op de bank, rent er een jongetje door de kamer.. Zal er niet raar van op kijken als dat het zoontje van die monica zal zijn…

 14. Ja deze cliffhanger was echt slecht, ik hoop dat de 25 jaar jubileum aflevering wat spannender word. Ze hadden beter dat van dat Bianca overleed als cliffhanger erbij kunnen doen.

Geef een reactie