De geruchten dat Camilla Meurer terugkeert in GTST lijken steeds hardnekkiger te worden, zo plaatste Dilan Yurdakul een foto op haar Instagram waar ze samen met Buddy Vedder en Camilla op de foto staat. 

Op 6 juli jl. kwam het gerucht naar buiten dat actrice Camilla Meurer, die in 2013 de rol van Monica speelde terugkeert in de populaire soap van RTL4. Monica was destijds de vriendin van Bing (gespeeld door Everon Jackson Hooi) en is zwanger geraakt en heeft abortus gepleegd dit tegen de zin van Bing in. Bing wilde dolgraag een kind maar hij moest niets van Monica weten en wees haar af, Nu komt Monica terug naar Meerdijk om vermoedelijk wraak te nemen op Bing.

23 comments on “Camilla Meurer terug in GTST?

 1. Ik denk dat de meesten meteen wel aan Monica dachten toen dat jongentje in Sacha & Thijs hun huis liep. Denk dat dit een goede verhaallijn gaat worden, vooral ook omdat Aysen nu zwanger is en zij degene was die Monica haar zwangerschap tegen wou houden. Heb er zin in!

  1. Jaa idd, ik dacht ook aan het kind van Monica & Bing, vorig jaar of 2 jaar geleden bij de Cliff geloof ik ?? Liep Monica weg, en wreef ze over haar buik terwijl ze een abortus gedaan zou hebben.. ik dacht toen gelijk al dat ze geen abortus had gedaan en was al erg benieuwd wanneer dat kind eens zou komen! Ben heel erg benieuwd of dat nu dit kind is..!

 2. hoe kom je erbij E het er is nog niks bekend dat AYSEN zwanger is in de cliffhanger deed ze de zwangerschap test dus het is niet zeker of AYSEN zwanger is hoe kom je erbij dat horen we pas in het nieuwe seisoen.

  1. Nou denk het wel, lijkt me wat overbodig om te laten zien dat ze een zwangerschapstest doet en dat dan volgend seizoen blijkt dat ze niet zwanger is. Ik ga dr vanuit dat ze het wel is.

 3. Bing had haar toch juist ‘uitgekozen’ om draagmoeder te zijn van zijn kind? Toen ze zwanger werd moest ze van Aysen pillen slikken voor een miskraam. Dit deed ze niet, maar ze zei tegen Bing dat ze dat wel had gedaan. Toen stuurde hij haar weg.

 4. Volgens mij klopt dit bericht niet helemaal hoor, het is nog niet zeker. Het is nu ook vakantie voor de cast en crew van gtst. Dilan heeft ook foto’s met haar kat, dat betekent toch ook niet dat die kat in gtst speelt. Bij die foto staat ook dat ze vakantie heeft dat ze vakantie dingen doet, misschien is Camilla gewoon altijd een vriendin gebleven waar ze nu iets leuks mee gaat doen. Het kan natuurlijk ook dat ze Camilla weer ziet door gtst en dat ze in de vakantie samen afspreken. Ik denk overigens ook gewoon dat Monica terugkomt in gtst, maar het is gewoon nog niet met 100% zekerheid te zeggen. Die foto bevestigd het niet

 5. Denk dat iedereen dit wel al verwachte na dat moment met dat jongetje in het huis van Sascha. Daarnaast is Aysen denk ik echt wel zwanger, lijkt me niet dat je zwangerschapsverschijnselen hebt en niet zwanger bent.

  Het wordt spannend, want Monica wil wel revanche nemen op zowel Bing als Aysen. Bing omdat hij haar gedumpt heeft en Aysen omdat ze abortus moest plegen/miskraam krijgen. Nu is Aysen zwanger en zal ze iets bij haar proberen lijkt me.

  Het is nog een beetje giswerk, maar denk wel dat het deze kant op zal gaan. Nina en Bing met ruzie uit elkaar nadat Bing Ludo per ongeluk heeft neergeknald. Heb er al zin an, maar duurt nog zoooooo lang 😛

  1. Nina denkt altijd alleen maar aan haarzelf. Die eist vast dat Bing tussen haar een zijn kind gaat kiezen. Bing kiest natuurlijk voor zijn kind wat Nina dan weer enorm verbaast.

 6. Hahahahahahhahaha te grappig ja die kleine die we zagen rennen is van Bing en monica en aysen is niet zwanger van Sjoerd maar van Vincent hahahaha wat een drama ludo word invalide zo eindstand geen nina & bing dus

  1. Ik denk niet dat Aysen zwanger is van Vincent. Laatste keer dat ze het gedaan hebben in een aflevering was 12 februari, dan had ze het al veel eerder gemerkt. En anders is het wel heel dubbel; Sjoerd die vreemd ging met Rikki en dan Aysen zwanger van Vincent. Denk dat ze gewoon van Sjoerd zwanger is maar dat ze het heel lang voor zich houdt.

 7. Ik denk dat wat hier allemaal staat echt kan kloppen, hoop alleen wel dat het kind van Sjoerd is en dat het nu gewoon allemaal goed gaat. Want Sjoerd heeft al pittig veel meegemaakt enzo , nouja in ieder geval zijn Aysen en Sjoerd mijn twee lievelings personages

 8. Er zijn geruchten dat Remco (zoon van Jef) terugkeert als je die babyfoto ziet. Wordt het niet eens tijd voor een reunie tussen de 2?

 9. gtstfites om 10.58u en Richard50 om 11.51

  Ik denk dat er wel meerdere (oude) personages in de komende periode zullen terugkomen in GTST. Zeker in aanloop en rond 1 oktober 2015, als GTST haar 25 jarig bestaan viert. Misschien maakt men er een (hopelijk) leuke reünie van.

  Die geruchtenstroom zal dus nog heftiger worden. Maar we zullen het allemaal gaan meemaken.

  Oeps ja dit nog even: met de zoon van Jef, zou toch wel eens kunnen kloppen, wat wie zag Jef op die kaart/foto die hij in de cliffhanger oppakte en nogal ontzet/geschrokken naar keek. ???

Geef een reactie