Aanstaande vrijdag is alweer de laatste aflevering van dit seizoen te zien bij RTL4. Er staat een hoop te gebeuren in Meerdijk, zo zien we deze week hoe Linda terugkeert in de serie, nemen we afscheid van Vincent en zal Ludo de schietpartij overleven?

Bekijk hieronder de promo van de komende week:

112 comments on “Video: De cliffhanger is in zicht

  1. helaas,linda v dijk had beter weg kunnen blijven uit gtst.

   met inderdaad haar zeer onechte lach,en dan die zoon van haar,zum kotzen.
   maxime als personage vind ik al erg,maar l van dijk als persoon
   helemaal,
   ik weet niet of ik de serie nog ga volgen.

   1. nou, daar zullen de makers van schrikken zeg als jij niet meer gaat kijken.
    Persoonlijk vind ik Maxime een geweldig personage

 1. Zou het wel prachtig vinden als Maxime en Anton samen naast elkaar wakker worden. Sascha en Lucas zou ook wel lachen zijn 😛

  En wat heeft Wiet allemaal uitgespookt dat ze in die ballon zit? Samen met Rover denk ik.

  1. Ik heb de aflevering al gezien, heb hem gedownload met spotnet.
   dus als je niet wilt weten, niet verder lezen 😉

   Het is dus idd waar dat Anton en Maxime naast elkaar wakker worden, bij de bouwhuizen.
   Sacha en Lucas in een vreemd huis?
   Rikki en Sjoerd samen in Rikkis bed. Jef in de koning met Anna en nog iemand?
   Wiet in de luchtballon met haar nog naamloze date.. ? die kerel met de baard dus. GEEN ROVER

   Ondertussen heeft Bing, Ludo een kogel in zn rug geschoten met het kleiduiven schieten. Dit ging per ongeluk , maar ludo kon niet meer goed bewegen.
   ze kregen ruzie want waren beiden eerlijk en wilde het niet bijleggen, ludo liep weg omdat hij geen zin had. bing gooit dat geweer op de grond en PANG kogel in zn rug… *ludo valt neer*
   IK BEN BENIEUWD HOE HET NA DE ZOMER VERDER GAAT

   SORRY VOOR HET VERKLAPPEN

   1. Wat ben jij dom zeg om op de officiële fan site van GTST te vermelden dat jij illegaal GTST hebt gedownload via spotnet. Nooit opschepen over dit soort dingen op fan sites of forums. Hier kun je echt problemen mee krijgen en al zeker als je dit tegen de verkeerde persoon zegt. Ik ken mensen die bij Endemol werken dus wil je aub niet meer van dit soort dingen vermelden. Ik weet zeker dat gtstfanclub jou actie zeker niet zal waarderen.

     1. Klikken is iets wat ik niet doe mensen die dat wel doen hebben gewoon geen fatsoen. Wat ik tegen Anouk zei over het illegaal downloaden van GTST via spotnet. was alleen maar als waarschuwing bedoeld. Je moet tegenwoordig goed moet oppassen met wat je op internet zet zoals forums Facebook of twitter want dat kan ook fout uitpakken. Er zijn zat forums waar je een ban krijgt als je over illegaal downloaden spreekt.

     2. Klikken is iets wat ik niet doe mensen die dat wel doen hebben gewoon geen fatsoen. Wat ik tegen Anouk zei over het illegaal downloaden van GTST via spotnet. was alleen maar als waarschuwing bedoeld. Je moet tewoordig goed moetlikken is iets wat ik niet doe mensen die dat wel doen hebben gewoon geen fatsoen. Wat ik tegen Anouk zei over het illegaal downloaden van GTST via spotnet. was alleen maar als waarschuwing bedoeld. Je moet tegenwoordig goed moet oppassen met wat je op internet zet zoals forums Facebook of twitter want dat kan ook fout uitpakken. Er zijn zat forums waar je een ban krijgt als je over illegaal downloaden spreekt. oppassen met wat je op internet zet zoals forums Facebook of twitter want dat kan ook fout uitpakken. Er zijn zat forums waar je een ban krijgt als je over illegaal downloaden spreekt.

    1. pffft wat blaas jij hoog van de toren zeg, met je “ik ken mensen bij”… heel stoer 😉 dan nog iets; deze website is niets officieels aan. gewoon zomaar een fanclub 🙂
     En vooral; waar maak je je druk om 😛 Who cares 😀

     Niet onaardig bedoeld, maar ik maak van mijn hart geen moordkuil 😉

     1. IK bedoelde alleen maar te zeggen dat ik het niet erg slim vind dat mensen liggen te opscheppen over illegale dingen tegen iedereen. Je hoeft maar een fout persoon tegen gekomen en je hebt een probleem. Een goede kennis van mij is hierdoor wel verraden en heeft een bezoek van de politie gehad wat uiteindelijk met een sisser is afgelopen.

 2. Heel eerlijk gezegd denk ik serieus dat Anton en Maxime idd naast elkaar wakker worden op dat feest! Dit is niet zo voorspelbaar en misschien juist daarom? Lijkt me wel echt super leuk. Of dat Anton dan net weer een relatie met Julia heeft tot na dat feest…

 3. Waarom denkt iedereen toch dat Wiet met Rover in die ballon zit? Je ziet duidelijk een man met een baard. Ik geloof niet zo in dat dit een ballonbestuurder is die er verder niets mee te maken heeft. Waarom zou deze een dronken/buiten westen zijnde Wiet en Rover meenemen in zijn ballon?

 4. Een luchtballon heeft altijd een bestuurder nodig, want je mag nooit zomaar met z’n tweeen hierin stappen. Zeker als er twee slapen 😛

  Het is sowieso Wiet, maar met wie ze daar zit is niet duidelijk. Lees trouwens de spoiler van de cliffhanger:
  “De manier en plek waarop Wiet ontnuchtert spant echter de kroon. Zij ontwaakt hoog in de lucht. ”

  Nu dus raden met wie het is.. meeste vermoeden dus Rover (ik ook haha :P)

  1. Ik snap ook wel dat het in het ECHTE leven zo gaat. Maar dit is een fictieve serie. Het is goed mogelijk dat de vreemde man toevallig ook weet hoe hij een ballon moet besturen. Nergens staat dat die vreemde man ook slaapt.

   En nog iets: Wiet ontmoet Rover aanstaande dinsdag al. Dan is het al geen vreemde meer voor haar.

  1. Het gaat om een “wildvreemde jongen”. Het lijkt me dat het niemand is van de huidige cast. Zelfs Rover niet omdat SPOILER: Wiet hem dinsdag al ontmoet (en met hem zoent om Anna jaloers te maken).

    1. Wiet schrijft zich woensdag in voor een dating app en komt in contact met een man (met baard). En hij is van adel. Denk dat het om die man gaat.

 5. @ rk,

  Beetje lastig, Arnie is al ongeveer 20 jaar dood….

  OT: het wordt ongetwijfeld een spannende week en ik wens iedereen alvast heel veel kijkplezier, en helemaal aanstaande vrijdag!

 6. ze bedoelen niet dat wiet verlieft is je zag op het eind een luchtballon iemand neem haar mee in een lucht ballon (rover)

 7. Ik voorspel een breuk in de vriendschap tussen Anton en Ludo, veroorzaakt door Linda. Linda en Anton is voorspelbaar, omdat Anton haar nu helemaal niet mag. En heeft Ludo nog geen affaire gehad met Linda? Linda ziet via Ludo waarschijnlijk ook een kans om uit haar schulden te komen. Als Linda uiteindelijk weer overal chaos en ruzies veroorzaakt heeft, vertrekt ze uit Meerdijk.

   1. Ben wel benieuwd aan wie Linda gekoppeld gaat worden. En de dochter van Linda komt waarschijnlijk rond dezelfde tijd de serie in als Noud. Natuurlijk weer een Alberts-Dekker affaire. Dan doet haar Linda’s dochter het met de kleinzoon van haar oude minnaar :p

  1. Sluit ik me bij aan, alleen denk ik dat ik woensdag, donderdag en vrijdag maar voor de zekerheid niet op deze site kijk 😛

    1. Ik denk dat net als vorig jaar de cliffhanger niet vooruitgekeken kan worden. De cliifhanger zal dan pas vrijdag ochtend voor het eerst te zien op RTL Lounge. Dus ik zal zowieso vrijdag niet op deze fanclub, de facebook pagina van GTST en op twitter kijken als je alles pas vrijdag om 20.00 wilt zien.

 8. Vrijdag laatste aflevering van Ludo, ik verwacht ook niet dat je morgen kan kijken. Wel die van donderdag en dat was niet zo bijzonder, alleen dat er in box een mysterieus persoon achter de deur stond en naar bing stond te staren, zal me niks verbazen dat het Monica, Roxy of Martine is. Denk eerder monica, bing schiet Ludo in de knieen met de hagelkogel, ludo zakt neer en vanuit de bosjes schiet iemand Ludo dood met echte kogels en wie is er verdacht … Bing.

  Vreselijk maar waar, einde Ludo

    1. Het bericht begint met “vrijdag laatste aflevering”. Stop dan gewoon met lezen als je niet gespoild wil worden. Zo moeilijk is het niet hoor…

  1. @Petra, klopt niet wat je zegt over Ludo. Gisteravond, dinsdag 30/6 in RTL Boulevard, was Ludo gewoon aanwezig (met de andere leden van de cast GTST) bij het maken van de nieuwe cast foto van GTST. Deze nieuwe foto zal geheel in het teken staan, van het a.s. 25 jarig jubileum van GTST op 1 oktober a.s.

   Ook vertelde ze in RTL Boulevard dat Oscar Aerts (Vincent Muller), GTST gaat verlaten. (maar dat was voor de echte GTST fan, oud nieuws.)

 9. @mo als je goed hebt geluisterd dan hadden je gehoord dat ze een persoon weg fotoshoppen. .
  Dus kan best waar zijn

 10. Hebben ze die arme Lana, Nola en Bram met het badwater weggegooid?? Ik vind die drie dames maar “ontaarde” moeders, hoor!! 😛

 11. NIET LEZEN ALS JE NIET WILT WETEN WAT ER VRIJDAG OP TV KOMT
  ik heb de aflevering van vrijdag vooruit gekeken. aysan is zwanger. , sjoerd word wakker naast RIKKIE
  Thijs werd naakt wakker midden op straat. Maxime werd wakker naast anton. Bing heeft Ludo perongeluk neergeschoten.

  1. NIET LEVEN DIT IS EEN SPOILER!!!

   Bing schiet inderdaad Ludo neer door de geweer naar een weglopende Ludo te gooien en dan gaat hij af, raakt Ludo in de rug en valt neer en sterft helaas, dat zag je duidelijk.

   De rest vond ik geen bal aan.

     1. Ik verwacht dat hij in een coma raakt en dat Bing verdacht zal worden van doodslag en opgesloten. Dan zal Ludo over een paar maanden wel ontwaken en komt Bing weer vrij.

 12. NIET LEZEN ALS JE DE CLIFF NIET HEBT GEZIEN.
  Dit dacht ik al. Iedereen wordt stomdronken en je ziet s’ochtends de mensen ontwaken op de raarste plekken. Zelfs Jef ziet eruit alsof hij de weg kwijt was. Maar dan vind hij die foto .. die foto doet heel zijn gezicht veranderen. En aan het einde zie je een stukje van de eerste aflevering van het volgende seizoen, en dan zie je ook aan zijn gezicht dat het niet pluist. De aflevering ervoor zag je ook dat er iemand in Box verstopt zat .. maar wie is dat dan toch?

  Ik zoek er eigenlijk nu pas naar, maar is het nou zo dat er geen zomer app is deze zomer? Dat zou jammer zijn, je kan hier echt wel iets mee doen.

  1. Die persoon in Boks is denk ik Monica. En dat kind dat door de kamer rent wanneer Lucas en Sacha wakker worden is volgens mij het kind van Bing en Monica.

    1. ik weet echt 99% zeker dat dat kind idd van monica en bing is, vooral ook omdat ludo en bing het precies in de cliffhanger erover hadden dat ludo geen kleinkinderen van bing zou willen en bing er dus weer aan herinnert werd dat hij geen kinderen kan krijgen. Dat kindje is ook een halfbloedje dus kan bijna niet van iemand anders dan bing zijn. Ik vond het op zich een leuke aflevering maar niet echt bijzonder genoeg voor een cliffhanger..

  2. Er zal vast weer interactiefs komen waarmee iedereen kan raden of achterhalen wie de mysterieuze gast in box is. En Jef heeft die persoon natuurlijk gezien op de foto.

 13. Ik vind dat ze maar raar bezig zijn hoor in GTST.
  Eerst moest Bianca er uit, wat op zich al jammer is, één normaal gezin met kinderen en een kleinkind geeft toch een rustpunt in het verhaal.
  Dan komt Linda Dekker terug i.d.p.v Bianca, ik vond haar vroeger al zo gemaakt spelen, met een kunstmatige glimlach, persoonlijk helemaal niet mijn type, die voorspelbaar wel weer een vent zal versieren met geld.
  Waarom de cliffhanger altijd een chaotische troep moet wezen is me ook een raadsel, één spannende scene is toch genoeg, b.v zoals toen met dat parachute springen, toen was iedereen verdachte en niemand had verwacht dat het Rik zou zijn.
  Dat gedoe met Maxime is idioot, een paar keer het bed gedeeld met haar toyboy, en hiervoor zou ze dan een heel gezin te gronde om wiillen richten, alsof ze een man verloor waar ze jaren mee heeft verkeerd, ik vind het maar ongelooflijk overkomen dat gestoorde gedoe.
  Hoop wel dat Wiet en Anna weer een stel worden en Rikkie gewoon een mooie carriere kan opbouwen en een leuke vriend krijgt.
  Dat er nu eindelijk dit jaar eens wat goede tijden komen, tot nu toe zijn het alleen maar slechte geweest.

 14. DEZE VRAAG GAAT OVER DE CLIFF!!!

  Worden Anton en Maxime echt naast elkaar wakker? En waar? Op het feest of ergens in bed…?? Iemand zei dat maar ik hoorde er verder geen andere mensen over dus ik dacht k vraag t gewoon:-)

  1. SPOILERS!!!!!!!! SPOILERS!!!!!!!!!!!!!!!! SPOILERS!!!!!!!!

   Maxime en Anton worden wakker in de slaapkamer van Anton.
   Rikki en Sjoerd worden volgens mij wakker op Rikki’s slaapkamer.
   Lucas en Sacha op de bank in Sacha’s huis.
   Anna en Sjors aan de bar van de Koning, Jef aan een tafeltje en Tim op de vloer van de Koning.
   Wiet in de luchtballon.
   En Thijs wordt poedelnaakt wakker midden op een plein.

  1. Shortie bedoel je? Die komt ook pas morgen online denk ik. Een aantal van ons hebben de complete aflevering van vrijdag al gezien. Je kan namelijk tegen betaling twee dagen vooruit kijken.

 15. CLIFF CLIFF CLIFF

  Kun je eigenlijk vandaag wel de shortie van vrijdag zien zonder betaling of komt de shortie ook pas echt morgen? Volgens mij was dat vorig jaar wel zo geloof ik?! Ik vind het trouwens echt super grappig dat Anton en Maxime met elkaar naar bed zijn geweest of zijn ze zeg maar alleen bij elkaar gaan slapen?

 16. Ja aflevering gekeken….vond het wel een leuke cliff alle kanten kan je ermee op…
  Aysen is zwanger van Sjoerd
  Sjoerd wordt wakker naast rikki….hebben ze samen geslapen en wat doet Aysen als ze er achter komt?
  De vrouw achter de deur ik denk bijna wel zeker dat dat dat grietje van Bing is die zwanger was van hem.
  Dat verklaart ook het jongentje wat vrolijk aan het rondrennen is in het huis van Thijs en Sacha waar Lucas en Sacha ontwaken……
  Jeff en de foto jaaa zijn gezicht betrekt…..een oude bekende van vroeger??
  Maxime en Anton haha die vind ik wel leuk……
  Thijs is betaald gezet door Rikki?

  En de man in de luctballon….die is van haar blinddate op internet?
  Misschien slechte bedoelingen??

  Ludo dood? Weet niet je zou het wel zeggen zoals hij lag zou kunnen maar zou wel heel simpel zijn….
  dus afwachten maar heel benieuwd

 17. Wat een ongeloofwaardige gebeurtenissen allemaal in de laatste weken voor de ‘clifhanger’. Alles wordt afgeraffeld en aan elkaar verzonnen. Jammer dat er een paar leuke acteurs weg gaan en die vreselijke Babette van Veen haar intrede weer heeft gedaan. Ik ben klaar met GTST.

 18. mede door de hitte, maar ook helaas door de gebeurtenis met Ludo kon ik niet slapen, ik kan er nog niet bij dat Ludo echt dood is. Ik heb vanochtend de aflevering opnieuw bekeken via NLziet en het is 100% duidelijk, ludo is gestorven. De geweer ging schuin af en de kogels zal wel in de rug zijn gekomen, maar misschien ook een paar in zijn hoofd en hart. Als het goed zijn er hagelkogels gebruikt en dat zijn er wel meer dan 10.

  Is wist het zeker dat hij dood was toen ik duidelijk naar zijn ogen keek, ik heb wel 10x teruggespoeld en goed bekeken.

  ik ga voor de blik missen, als er weer iemand hem of zijn familie had aangedaan. En de acties die dan onderneemt. Dit kan alleen Ludo.

  RIP LUDO / Rust zacht

  1. Ik denk dat jij niet kan slapen omdat je niet 100% lekker bent. Wellicht zou een bezoekje aan een psychiater uitkomst bieden?

   1. Ik vind die reactie ook wat overdreven niet kunnen slapen omdat Ludo echt dood is. Begin ik ook te twijfelen of het nog wel goed gaat met Petra. Als je niet kunt slapen vanwege een soap vind ik niet normaal.

 19. Natuurlijk gaat Ludo niet dood. Erik en Caroline hebben al heel vaak aangegeven dat wanneer er 1 van hun gaat stoppen met GTST, de ander ook vertrekt. Als Ludo, Janine of Ludo+Janine de serie zouden verlaten, zouden ze dat wel veel grootser maken dan in deze cliff. De grootste badguy van GTST dood op zo’n simpele manier en dan ook nog wel door Bing. Dat is een te makkelijke exit voor zo’n grote speler.

 20. Dit *denk* ik

  Maxime heeft wraak genomen met anton om met hem naar bed te gaan.

  Aysen is zwanger van vincent en juist niet van sjoerd. omdat hun 2 keer ruzie hadden en aysen met vincent naar bed ging.

  Wiet en die jongen krijgen worsteling of iets erop lijkt en wie valt er die jongen.

  Ludo blijf hopelijk leven hij is niet kapot te krijgen.

  en als bing het ziekenhuis belt denk nina gelijk dat dit opzettelijk was. en verder is wel echt voorspelbaar

  mssn vergis ik me ook. wie weet

  1. De laatste keer dat vincent en aysen iets gedaan hebben (dat te zien was) was 12 februari toch? (Zover ik kon vinden wel) daarna is ze steeds closer met sjoerd geworden en ze is nog nooit zo “loyaal” geweest als nu dus denk niet dat ze vreemd zou gaan. Als 12 februari de laatste keer was van aysen en vincent (verbeter me als ik het fout heb) dan zou ze nu zo’n 4 en een halve maand zwanger zijn, dan had ze dit waarschijnlijk al veel eerder gemerkt en was dit ook al aan dr buik te zien. Ik hoop dat sjoerd de vader is want vind die 2 wel leuk samen.

  2. @geen naam

   Wat je zegt over Maxime, wraak op Anton geloof ik niet echt. Want er worden, na dat drankfestijn, meerdere mensen wakker op een plek waar je/ze het niet verwachten zou. Thijs wordt midden op een plein, naakt wakker met loser op z’n voorhoofd. Ik denk dat iemand, van wie we nu nog niet weten wie, wraak heeft genomen op enkele bewoners van Meerdijk.
   Overigens kennen wij die onbekende persoon `nog` niet, waar Wiet mee in die luchtballon zit, maar in de shortie van 3 juli is te horen, dat die jongen/man, Wiet van vroeger kent. Misschien wel uit de kliniek waarin Wiet gezeten heeft.

   Zo staat in de spoiler van 3 juli o.a. Rikki, Thijs, Sjoerd, Maxime, Anna, Sacha, Lucas en Jef worden na een avond met overmatig veel drank wakker op plekken in situaties die hun leven totaal op hun kop zetten. De avond heeft verre gevolgen voor hun vriendschappen en relaties. De manier en plek waarop Wiet ontnuchtert spant echter de kroon. Zij ontwaakt hoog in de lucht. Met een wildvreemde jongen.

   (alleen vreemd dat Anton niet in dat rijtje genoemd wordt.)

  3. Gezien de paar korte beelden aan het einde van de aflevering gericht op de volgende aflevering ontstaat er geen worsteling tussen Wiet en Zeger. Ze zitten de eerste aflevering na de zomerstop gewoon samen in de koning.

  1. Dat kan toch ook een andere reden hebben. Gewoon even mee lopen met diegene waarom het feestje gegeven werd, niet alleen te laten weggaan. Of laat jij je bezoek ook alleen vertrekken, ik loop dan ook wel even mee naar de deur hahaha

   Overigens dan zou Aysen wel erg snel weten, dat ze van Vincent zwanger is. Daar zal je toch eerst een DNA test voor moeten laten doen. Of als het geboren is een vaderschapstest.

  2. Aysen liep met Vincent weg om hem naar het vliegveld te brengen, daarbij wist ze toen nog niet eens dat ze zwanger was. Ze doet de test pas de volgende ochtend.

   1. Ik denk wel dat Aysen al het vermoeden had dat ze zwanger is. Ik denk ook dat ze met Vincent mee wil/gaat naar Amerika

    1. Maar denk niet dat ze zwanger van hem is. De laatste keer dat ze het met vincent gedaan had was 12 februari (wat te zien was) dus dan zou ze allang een buikje hebben

 21. Ludo is niet dood!! Op de gtst facebook/rtlxl stond een filmpje van behind the scenes voor de nieuwe groepsfotos voor seizoen 26 en Erik de Vogel was er gewoon bij

  1. ZO ALS IK AL EERDER HEB VERTELD HEBBEN ZE VERTELD DAT 1 PERSOON NOG MOET WEG GEFOTOSHOPT. .
   DUS HET KAN ALLE KANTEN OP

   1. Nee, dat is helemaal niet gezegd. Er werd verteld dat Oscar Aerts niet aanwezig was bij de cast foto maar dat het wel eens voorgekomen is dat een acteur erbij geshopt is. Nergens is bevestigd dat dit ook dit jaar überhaupt het geval is.

    EN JE HOEFT NIET ZO TE SCHREEUWEN.

     1. Tuurlijk kan het nog alle kanten op maar het is NIET WAAR dat bevestigd is dat er iemand weg geshopt gaat worden. Dat was mijn punt.

   2. Lana, Iets hoofdletters typen, betekent schreeuwen. Dus schreeuw niet zo.

    Kom anders met je bron, waar je het gehoord of gelezen hebt. Spreken we dan verder.

 22. @GEEN NAAM

  Ik denk niet dat dat van Maxime en Anton klopt, want Maxime kijkt heel geschrokken naar Anton als ze wakker is geworden.

 23. EINDELIJK BING ZIJN KIND IS ER DAT WERD TIJD MAAR WAT ZIET JEF OP EEN FOTO EN MAXIM IN BED MET ANTON HAHAHA AYSEN ZWANGER SJOERD BELAND MET RIKKI IN BED THIJS WORDT NAAKT OP STRAAT WAKKER EN BING SCHIET PER ONGELUK LUDO NEER SPANNEND KAN NIET WACHTEN TOT NA DE ZOMER

 24. Wat een vage shit hahaha ongeloofwaardig wat hebben die lui in hemelsnaam uit gespookt teveel gezopen of zo en heeft iemand iets in hun drinken gedaan zo….

 25. Komt de shortie van maandag na de zomerstop wel op RTLXL of is de zomercliff echt het laatste wat er te bekijken is? Bij de cliff van het vliegtuigongeluk kwam de shortie volgens mij pas na de zomerstop hoe gek het ook klinkt.

 26. Een ding is zeker. Die Zeger spoort voor geen meter. Hij heeft een landgoed in Ierland (of tenminste, hij denkt dat hij daar recht op heeft).

  Laatst werd al bekend dat er buitenlandopnames in Ierland geweest zijn en dat Marly erbij was. Ik ga er nu van uit dat Pip daar ook bij was. Zullen Wiet en Nina nader tot elkaar komen?

 27. Dus die Zeger Philip van Zuylen de Larrey vindt dat hij recht heeft op het landgoed in Ierland van zijn oma.
  In de app zie je dat hij foto’s heeft van zijn landgoed in Ierland waar hij zelf ook op staat. GTST kan natuurlijk ook gevraagd hebben van heb jij toevallig foto’s met een landgoed ergens in het Verenigd Koninkrijk, maar dat denk ik niet. Aangezien Marly gezegd heeft dat de buitenland opnames (volgens mij tijdens het jubileum te zien) in Ierland zijn, en dat zij daar volgens mij ook is. Dit kan ook gelogen zijn van Marly, dat zij er is, maar andere van de cast. Want ik kan Nina nog niet daar plaatsen. Ik denk dat het duidelijk is dat de buitenland opnames dit jaar in Ierland zijn, met ik denk sowieso Wiet en Anna.

 28. Maar er werd eerder gezegd dat er misschien iets in die drankjes was gedaan door Monica (weet ik niet zeker of door iemand anders)? Maar dat lijkt me sterk want waarom zou hij/zij dat willen? Ik bedoel hij/zij heeft er toch niets aan dat Anton en Maxime bij elkaar in bed terecht komen? Ik denk dat omdat het volgens Lucas van die narcose shotjes waren, iedereen gewoon echt heel dronken was of dat ze eerst wel bij een soort van bewust zijn waren, maar dat je nadat je wakker wordt alles bent vergeten. Ik vraag me echt af hoe dat tussen Anton en Maxime is gegaan!! Wat denken/hopen jullie????

 29. Als Monica echt terug is (dat kind is sws van bing maar misschien heeft ze die ook wel gewoon gedumpt in meerdijk) denk ik dat ze er voor gaat zorgen dat Aysen een miskraam krijgt, om haar terug te pakken. Ik hoop het niet, lijkt me echt leuk als Aysen een kind krijgt 🙁

 30. Het kan wel kloppen dat er iemand weg geshopt word en dat zal Ludo zijn, ik heb van iemand gehoord die altijd op de hoogte is wie wel en geen opnames heeft dat Ludo geen opnames meer heeft, ze nemen altijd een week of 2 na de cliff op voor dat ze op vakantie gaan.

  Heel erg jammer en zal de kijkcijfers geen goed doen.

  1. Kan ook dat hij in coma raakt net als Nina, dan heb je meestal ook paar maanden geen opnames. Kan me herinneren dat Ludo al een keer eerder opgestaan is uit de dood nadat Janine hem had neergeschoten. Kan met dat shot nog herinneren dat hij aan de beademing zat terwijl o.a. Bing opgesloten zaten in een kamer die volliep met water.

   Zou het jammer vinden als hij op deze manier eruit zou gaan, Ludo verdient een spectaculairdere dood dan dit als hij er ooit uit gaat.

 31. Wat ik me nu wel afvraag is wie er nog meer uit de serie gaat.. Bartho heeft zelf bij rtl boulevard gezegt dat zijn vertrek roddels waren en dat hij in GTST blijft. Bianca en Vincent zijn weg, Linda, Rover en Linda haar dochter komen daar voor in de plek. Dan zou je denken dat er dus nog 1 iemand uit moeten gaan..

 32. ik heb gelezen dat ERIK DE VOGEL/LUDO SANDERS eruit gaat maar ik geloof het nieuw niet meer allemaal roddels kijk maar naar shownieuws of de tijdschriften allemaal roddels want als ERIK DE VOGEL/LUDO SANDERS eruit zal gaan dan is het niks meer aan dan gaat CAROLINE DE BRUIJN/JANINE ook eruit natuurlijk dan blijft er niks over en de verhaal lijnen van tegenwoordig is saai vroeger was het veel spannende.

Geef een reactie