Mis jij GTST ook zo tijdens de zomerstop? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf 21 juli zal het 13e seizoen van GTST beschikbaar zijn op DVD, en kun jij heel de zomer lang oude afleveringen terug kijken. 

Seizoen 13 werd uitgezonden in 2002/2003. In dit seizoen was een jubileum aflevering te zien, namelijk de 2500 aflevering!

Verhaal seizoen 13:
Tijdens de cliffhanger van het twaalfde seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden werd Rik bij aankomst in Singapore betrapt op het smokkelen van XTC. Aan het begin van dit dertiende, spannende seizoen zien we hoe het Rik vergaat in de cel en hoe hij zint op een mogelijkheid om te ontsnappen. Dennis blijft bij hoog en bij laag beweren dat hij van Laura houdt. Charlie is smoorverliefd op Isabelle, maar die wil niet dat de rest van de wereld dat te weten komt. Door Roxy ligt Stefano regelmatig in de clinch met zijn vader Ludo. Ook de broers Robert en Jef zijn het weer lang niet altijd eens. Gijs heeft grote problemen met zijn investeerders. En Anita geeft Job de schuld van Riks arrestatie

3 comments on “Seizoen 13 op DVD

  1. Graag zou ik in het bezit komen van de dvd waar Roxy van de trap valt en waar Hugo Metzers in speelt. Moet rond seizoen 13 zijn geweest. Kan ik deze dvd bestellen?

Geef een reactie