Vincent Muller zal GTST gaan verlaten. Tijdens de Zomercliffhanger zal hij naar Amerika verhuizen om zijn bedrijf X Selfie verder te gaan ontwikkelen.

Zo was vanochtend te lezen in de Telegraaf. Oscar maakte in 2013 zijn intree. Zijn vertrek zou ook te maken hebben met het feit dat hij inziet dat hij geen normale band kan opbouwen met zijn soapmoeder Maxime.

“In het begin liep ik als een gestresste kip rond. Ik liep mezelf continu voorbij. Het teksten leren zit nu goed in mijn systeem. In het begin was ik ’s avonds echt kapot, nu durf ik er zelfs iets bij te doen”

27 comments on “Oscar Aerts Verlaat GTST

 1. Hij vertrekt misschien (voor even?), of hij is het alleen van plan (wie zegt dat het doorgaat met de chaos die iedereen te wachten staat?) maar kan er niet echt uit opmaken dat hij nu definitief uit GTST gaat. Is dit officieel bevestigd?

  1. Ook uit wat hij zegt kan ik helemaal niet opmaken dat hij vertrekt. Juist het tegenovergestelde. In het nieuwsbericht van de Telegraaf staat “het ziet er naar uit dat (…)” dus zij hebben ook gewoon de spoilers en het verhaaltje over de cliff gelezen en daar uit een conclusie getrokken. Ik vind het nogal suggestief. Ik wacht nog even met snikken.

   1. Ik wacht ook nog even af. Het ziet er voor nu naar uit dat ze het artikel hebben gebaseerd op wat er in de serie is gezegd. Ben benieuwd..

 2. Sorry maar eindelijk.
  Ik vind zijn personage zo strontvervelend.
  (wel ben ik het mee eens dat er momenteel teveel acteurs/actrices vertrekken,word tijd dat de personage’s weer eens langer blijven dan 2/3 jaar)

  1. je moet inderdaad altijd even wennen aan een nieuwe persoon in een serie,maar deze vond ik toch wel
   wel heel recht,ik bedoel hij stevende meteen op zijn doel.
   dus ook zwart wit.
   ja af en ergerde ik me wel aan zijn persoon,maar ik vond hem een goed acteur.
   er zijn acteurs waar ik me aan erger,maar dan val ik weer in herhalingen.

 3. Ik hoop dat dit alleen voor 3 maanden is zoals alle personages er soms uit moeten voor 3 maanden. Anders heel jammer en een sterke en goede speler verspild bij gtst. Hoop dat hij blijft

 4. Had het Maxime dan op z’n minst gegund een band met hem op te bouwen.
  Maar nee, Maxime wordt nooit iets gegund. Vader die haar mishandeld, familie die ze nooit heeft gekend, Paula die haar kind afpakt, Amy in de gevangenis, Danny dood, Rik in de bak, Ardil dood. En dan leert ze haar zoon eindelijk kennen is hij er na 2 jaar weer uit. En dan binnenkort is Jef er ook vandoor.

   1. bedoeld u dat serieus
    of lichtelijk sarcastisch.
    maar wanneer u werkelijk vindt dat
    maxime een heilige is,mag niemand u die droom
    ontnemen.

 5. Als acteur zijnde jammer en qua looks voor de dames 😛 maar zijn rol was niet interessant, net als Tim en Sascha hebben ze nooit echt een mooie verhaallijn gehad. Vincent is altijd iemand geweest zonder inhoud, dat is wel jammer. We weten volgens mij weinig over zijn IK. Een personage laten vertrekken zonder dat we daar iets over weten is wel jammer.

  Ook het verhaal tussen hem en Maxime had beter uitgewerkt kunnen worden. Had hem een verhaallijn zoals Mike gegeven. Een slechterik met ook softe kant. Nu hebben we alleen een softe kant van hem gezien.

 6. ludo is al eerder neergeschoten wonderbaarlijk kwam hij een paar jaar later weer terug ben benieuwd of dit nou ook weer gebeurt. De laatste tijd is het behoorlijk rustig geweest om het persoontje van Ludo er mag wel weer wat spanning inkomen

 7. Ik geloof ook pas als hij er echt uitgaat. Ik kan namelijk uit dit stukje ook niet echt opmerken dat hij definitief weggaat.

  Als dat zo is of ik er treurig om ben. Nou hij had een grote verhaallijn met het feit dat hij de zoon is van Maxime en een relatie had met zijn nichtje. Nu deze verhaallijn is afgelopen is hij wat op de achtergrond geraakt. De verhaallijn rondom Xselfie vind ik niet echt boeiend. Echt treurig erom nee.

  Wat me wel opvalt is dat sommige acteurs er echt niet lang inzitten. Kijk naar Toprak heeft niet echt lang de rol van Nuran gespeeld. Elvira heeft maar 2 jaar de rol van Bianca overgenomen. Misschien hadden ze Bianca dan beter bij haar zus kunnen laten ipv dood. En nu Oscar weer. Ik kan me herinneren dat Bartho een keer heeft gezegd dat hij het jammer vind dat sommige acteurs GTST gebruiken om bekend of bekender te worden. Bij deze 3 zou ik al bijna zeggen dat hij gelijk heeft. Deze zijn al na 2 jaar uitgekeken op GTST. Ben je wat gewend aan een personage vertrekken ze. Pas de leader aangepast kunnen ze weer opnieuw gaan aanpassen.

 8. Ik geloof het pas als GTST het officieel bevestigd.
  De Telegraaf heeft een paar maanden geleden ook aangekondigd dat Marjolein ermee zou stoppen, en dat bleek ook niet waar te zijn.
  Het kan wel zijn dat Oscar eruit gaat, maar dat zal dan denk ik wel voor tijdelijk zijn, 3 maanden ofzo.

 9. Wat jammer dat Vincent GTST verlaat. Maar ik denk eerder dat het niet voorgoed is want Lucas kreeg toch het aanbod om 1 jaar in Amerika te gaan werken voor Xselfie. Wie weet is het maar tijdelijk en keert Vincent na 1 jaar weer terug. Of Vincent gaat met flexwet en keert in Oktober of November gewoon weer terug.

  Maar we zullen zien.

 10. hallo stefanosandersfan vincent gaat voorgoed eruit hij gaat niet met fexwet dat krijgt je alleen als je 3 jaar in de serie zit vincent zit er net 2 jaar in.

 11. Het is zo’n gemiste kans van de schrijvers om niet meer te hebben gedaan met de verhaallijn tussen hem en maxime.

  1. dat was geen gemiste kans,maar een bewust gekozen door de schrijvers bedachte keuze
   ik zou iemand als maxime,die koude arrogante kikker,die alleen maar aan zich zelf denkt,niet als moeder willen
   ook dat is bedacht.
   maar zij is hier niet meer op haar plek.
   zij moet maar snel verdwijnen
   helaas is er weer een andere nare oude figuur terug gekomen
   babette van veen
   ik was ooit blij dat ze weg was.
   ik weet niet of ik lang tegen die nep lach van haar tegen haar.
   dan is het na 3 juli,wel afgelopen voor mij.
   waarom ze deze figuur weer terug hebben gehaald
   begrijp ik niet
   i p v bianca,of maxime,of vincent en lucas en jef
   maxime mag 200% weg
   lucas niet
   jef ook niet

   dit is mijn mening

Geef een reactie