Buddy Vedder zal de rol van Rover Dekker gaan spelen in GTST. Hij is de zoon van Linda Dekker, samen zullen ze 29 juni Meerdijk binnen wandelen. 

Buddy studeerde in 2014 af aan de Frank Sanders Academie te Amsterdam. Op dit moment is Buddy te zien in de Annie MG Schmidt musical ‘Heerlijk duurt ’t Langst’.

Of Rover Dekker een gast rol of een vaste rol inhoud is nog niet bekend.

24 comments on “Nieuw gezicht: Buddy Vedder

 1. Laten we hopen dat het om een gastrol gaat, maar als ik zo die foto bekijk lijkt het of die jongen een homo is, dus zal wel weer een vaste rol wezen en dat hij het nieuwe gay vriendje van Lucas gaat worden.

   1. Idd @gt. Die opmerking/reactie van @Richard50 slaat nergens op.

    Overigens de rollen van Linda en haar kinderen zijn dan wel voor langere tijd (dacht gehoord te hebben voor ongeveer 1 jaar), dus zijn geen vaste rollen.

    1. Het is nog niet bekend voor hoelang, die producer zei laten we beginnen met 1 seizoen, misschien wel 2. Ze weten het niet, als het goed is totdat Babette geen zin meer heeft

   2. jeetje wat zijn mensen snel op hun pik getrapt zeg…. mag je ook al niet meer zeggen dat je denkt dat iemand een homorol krijgt. mensen slaan echt door als het gaat om homo’s, buitenlanders etc. je mag er niks over zeggen…

    laat iedereen zijn mening geven en houd het zelf ook gezellig, dank u!

    1. het gaat erom op de toon dat hij het aangeeft! het ‘gay’ vriendje van lucas, kan ook het vriendje van lucas zijn

    2. Zijn aannames en de toon waarop hij die verkondigt zijn aanstootgevend:
     – je zegt niet van iemand dat hij “een homo” is, al is het een aanname
     – Richard50 gaat er vanuit dat Buddy een vaste rol zal hebben, omdat hij dus waarschijnlijk homo is; een vooroordeel gebaseerd op dat een homoseksueel iemand (of een andere ‘minderheid’) bevoordeeld zou worden ten opzichte van anderen

     Je mag genoeg zeggen over homoseksuelen en etnische minderheden, maar niet alles kan door de beugel. Als je dan toch door meerdere mensen wordt aangesproken over een uitlating van je mening, moet je maar eens bij jezelf kijken.

    3. @AysenFan, Er wordt niet geschreven door @Richard50 dat Buddy een homoROL krijgt maar dat Buddy homo IS.

     Dat zijn 2 geheel verschillende conclusies/aannames.

   3. Wat een gelul hier over de reactie van Richard,
    Hij heeft gewoon geen zin in de zoveelste Lucas homo verhaallijn.
    Ik ook niet na eerder dat gedoe met Dex en later Edwin en Bilal hoeft er echt niet nog een kast homo door Lucas uit de kast getrokken te worden.

    Laat Lucas gewoon zijn ding doen in het zakenleven of dingen beleven.
    Hij is net een beetje meer een personage aan het worden dan alleen maar de homo van gtst om het maar even zo te zeggen. Als ze dan weer zo iets gaan doen is al die ontwikkeling voor niks geweest.

    Geef hem gewoon een normale vriend en of relatie dat is prima zo als met Menno zeg maar.

    Dat jullie iemand gelijk discriminerend noemen omdat hij geen zin heeft in een homo verhaallijn zegt meer over jullie dan over Richard50.

    1. @Niet zo zeuren, volgens mij zijn het die zitten te zeiken hier over discriminatie over homo’s zelf homo/lesbie die nog niet uit de kast gekomen zijn, uit de kast durfen te komen.

     @Jolanda heeft een paar posts hierboven ook iets gezegt hoe zij erover denkt aan die vervelende homo verhaallijntjes en daar wordt niets over gezegt. Stelletje azijnpissers!

 2. Als ik heel eerlijk ben vind ik hoe die Richard50 het zegt ook discriminerend overkomen. Je kunt het ook op een andere manier zeggen. Misschien was het niet zo bedoeld om het zo te schrijven, maar het komt wel zo over.

 3. leuk dat LINDA weer terug komt maar dan met haar puber zoon maar ik hoop niet dat hij homo is want dan krijgt je weer dat homo gedoe en die LUCAS vind ik nu wel vervelend net zo als NINA verlieft op BING laat me niet lachen wat moet BING nou met NINA dan zit die met LUDO opgescheept ik vind het ook wel leuk dat JOHNNY DE MOL weer terug komt in GTST.

 4. Ik vind dat richard niet te ver is gegaan, anders zou ik dit ook niet meer mogen typen.
  Ik vind het fijn dat jef vertrekt, omdat er geen verhaallijnen meer zijn, volgens mij kookt boodschappenlijst nu over van woede.
  Wat ik wel fijn vind, is dat dit seizoen harder van toon is, minder gekus, hebben jullie mogelijk nog iets om over te vallen.

  1. Valt wel mee, maar ik wilde er wel wat van zeggen. Dat tweede deel was meer een reactie op AysenFan en daarmee ook op andere mensen die van mening zijn dat je niks meer kan zeggen over minderheden. De toon ervan was alleen net iets pittiger dan de bedoeling was.

 5. boodschappenlijst je mag er wat van zeggen hoor, en dat 2de gedeelte je typte er niet bij AysenFan nu is het duidelijker in ieder geval voor mij.

   1. Ja, dat horen we in het filmpje beste @gtstfites.

    Maar ik ben benieuwd wanneer RTL/GTST hierop reageert, met een verklaring n.a.v. deze uitspraken van Bartho.

    Misschien gaat hij niet in de komende cliffhanger er uit, maar ergens rondom 1 oktober 2015 als GTST 25 jaar bestaat.

    Of Bartho neemt ons doodleuk in de maling???

   2. Maar Ferry niet. Ik was een tijd geleden bij een optreden van Ferry, en toen werd er geroepen dat Jef eruit ging. En Ferry zijn antwoord was: Ja Jef gaat er uit ja. En nog twee andere (Elvira en Oscar dus )

Geef een reactie