GTSTFanclub.nl heeft mailcontact gehad met de GTST-redactie en we zijn te weten gekomen dat de jaarlijkse seizoensfinale van GTST, ook wel bekend als de zomercliffhanger uitgezonden word op vrijdag 3 juli! Ook hebben wij gevraagd of er al wat over de verhaallijn verklapt kon worden maar de redactie wilde niets loslaten over de inhoud.

Dus we moeten nog even geduld hebben met z’n allen!

62 comments on “GTST-zomercliff op vrijdag 3 juli

   1. Die vraag heeft weinig zin. Ik heb die telefoon twee keer moeten kraken en beide keren was het een andere code. Je moet gewoon cijfers proberen. Wanneer een cijfer goed is kleurt het bolletje groen.

  1. Dat gaat niet gebeuren want ik heb net gelezen dat het contract met RTL tot 2019 is verlengd.
   Het is dus in ieder geval nog tot en met 2018 te zien en daarna zullen ze wel weer gaan kijken of het verlengd gaat worden.

 1. Ik dacht eerste de moord op ardil. Toen we dat wisten dacht ik de ALS van Bianca. Maar alles is gebeurd. Stiekem hoop ik op het einde van Jef en een spetterende hoofdrol voor Linda. Zij komt niks voor niks in de zomercliff week terug.. Misschien word haar zoon wel de nieuwe liefde van Lucas

  1. Jef gaat er niet uit was een gerucht net als dat van maxime, want hij zij tegen de telegraaf dat het een gerucht was want ook als is hij 65 stoppen zal die niet, hij doet nu wel toneel maar GTST paste makkelijk in zijn agenda dus Jef zullen we nog een paar jaar zien

 2. Hm,ik vind het een beetje vreemd dat ze niets loslaten want dat gebeurt eigenlijk nooit.
  Kom op redactie,beetje info en natuurlijk clifffoto mag wel hoor!

 3. Wat een oud nieuws, en nog wel officieel via de GTST-redactie, toe maar…. Dit nieuws is gemakkelijk al weken online te vinden….

 4. babette komt 29 juni dus komt niet met de zomercliff terug en laatst in een interview met bartho echt heel raar over zijn vertrek alsof hij helemaal niet weg gaat

 5. Nah zeg, ik heb nog best veel mensen het in de reacties zien vragen. Dus er zijn heus wel mensen die dit nog niet wisten. En dan nog wat maakt het uit, het staat op de site omdat het over GTST gaat.
  Misschien wat laat, maar de beheerder heeft aangegeven vanaf nu wat vaker nieuwtjes op de site te plaatsen.

 6. Hopelijk wordt Jef opgehaald door Marjolein Touw die zangeres (naam van het personage vergeten). Leuk stel samen is dat.

  Ik kan niet wachten op de zomercliff foto zal toch wel van de week komen?

  1. Jef gaat er niet uit was een gerucht net als dat van maxime, want hij zij tegen de telegraaf dat het een gerucht was want ook als is hij 65 stoppen zal die niet, hij doet nu wel toneel maar GTST paste makkelijk in zijn agenda dus Jef zullen we nog een paar jaar zien

  1. Ik weet alleen dat er in die week Linda en Rover Dekker naar Meerdijk komen. Vertel dan als je meer weet of lieg je?

 7. @Emily,

  Zeg je dit alleen om de boel op te ruien of weet je echt meer?
  Zo ja,vertel dan ook WAT je weet,en zit ons niet met loze woorden lastig te vallen.
  En niet onbelangrijk:wat is dan je bron?

  1. @Linda, ik denk dat @Emily zich gewoon vergist, of de klok heeft horen luiden en niet weet waar de klepel hangt 🙂

   Gisteren werd bekend (staat ook in een artikel op deze site) over de 25ste aflevering van GTST. Die wordt of is grotendeels opgenomen in het buitenland.
   Gisteren ging daar een interview / item over, met diverse acteurs uit GTST in RTLBoulevard en toen viel de naam van Ierland. Maar dit ging dus over de uitzending op 1 oktober en niet over de a.s. cliffhanger.

   Kijk even op de RTLBoulevard site, en zoek op GTST. naar het artikel van de uitzending van Boulevard gisteren 16.6.2015.

   Maar over de cliffhanger is op dit moment nog niets bekend.

 8. ben benieuwd welke richting het op zal gaan. Dilan had al verklapt dat het iets is waar we nu nog geen rekening mee houden en uit het niets zal komen.

 9. Aanslag op Ludo, ze zeiden dat het een explosief einde zou worden. Wanneer gebeurt er nou weer eens wat positiefs in de cliffhanger.

 10. Hebben jullie het al gelezen op gtst.nl gtst is verlengt met 4 jaar en er staat ook in dat we op donderdag 1 oktober een dubbele aflevering krijgen en dat die aflevering merendeels is opgenomen in het buitenland ben zeer benieuwd

 11. Ik zit zo te denken dat het er voor Bram ook niet zo goed uitziet
  zijn familie:
  oma Anita dood
  andere oma Bianca dood
  oom Edwin dood
  oudoom Danny dood
  nog een oudoom Mike dood
  en overgrootmoeder ? dood (moeder Bianca)
  allemaal vroeg gestorven

  en… overgrootvader Bert mishandelde zijn eigen familie en is ook al dood
  opa Rick in de gevangenis
  papa Sjoerd gelukkig weer terug uit de afkickkliniek
  en mama Rikki is ook weer over haar zelfmoordpoging heengekomen

  Alleen nog niks over Job, Maria, Lana, Anton, Tim, Anna en Nola

  1. @Jan, wat hebben Maria en Nola met de familie bouwhuis en Rikkie te maken?

   Ik weet dat ik heel vaak zeur over die jonkies in GTST, maar ik begrijp niet dat ze Rozemarijn geen vaste rol geven in de serie want dat is al jaren een voorbij komende karakter en tevens de beste vriendin van Rikkie. In al die jaren hebben we Rozemarijn 1x mogen aanschouwen in levende lijve toen ze verliefd was en door Tim werd afgewezen.

   1. Ik had het over de familie van Bram. En Maria is zijn overgrootmoeder, Bram’s moeder is Rikki, Rikki’s vader is Rick, Rick’s moeder is Maria.
    En oké, Nola is wel verre familie, volgens mij iets van een achternicht. Vanaf 5e graad is het geen familie meer dacht ik, dus dan is zij geen familie. Anders is Bram, via Sjoerd, Bianca en Mike familie van Nola. Sjoerd is de vader van Bram en Sjoerd’s nichtje is Nola, als in Mike is zijn oom.
    De meeste zullen Nola inderdaad niet als een Brandt zien, omdat Mike net na haar geboorte is doodgegaan en ze van haar achternaam ook Sanders heet en ze alleen ter sprake komt in de familie Sanders, maar ze is toch de dochter van Mike.

    1. @Jan, je hebt gelijk ik was dat helemaal vergeten dat die Mike de vader van Nola was. Maar die Maria kan ik me niet voor de geest halen, ik heb echt geen idee wie dat is.

     1. Zij werd de laatste twee keer gespeeld door Joke Bruijs, ze was voor het laatst te zien in 2010 en toen had ze volgens mij een relatie Jef. Rikki wou afgelopen cliffhanger nog naar haar toe vluchten, Maria woont in Canada.

 12. Het valt mij op dat juist Laura nu niet in beeld is. Ze heeft zogenaamd een congres. Stel nou dat dit allemaal een droom blijkt te zijn van Laura. Dat we dit allemaal door haar ogen zien. Dat ze met de cliffhanger wakker schrikt en dat ze tegen zichzelf zegt “wat een nare droom. Bianca dood. Ik moet er even van bijkomen”. Wij blijven als kijker de hele zomer in spanning. Pas na de zomer blijkt Bianca gewoon nog te leven.

  1. @Suus

   Helaas is Bianca echt dood in de serie . Linda Dekker komt ook terug in de serie (29 juni). Laura is dan al teruggekeerd, want zij komt Linda namelijk tegen in het hotel.

 13. Misschien moeten we in de zomer-app wel uit gaan zoeken wat er wel en niet gebeurd is. Laura kan natuurlijk ook gedroomd hebben dat Linda weer terug is. Laura zit namelijk ook in de eerste scènes van Linda en Rover. De schrijvers weten het vast wel creatief op te lossen.
  Wat me ook opvalt is dat er nog geen afscheidsinterview met Elvira Out op de gtst site staat, wat normaliter wel gebeurt na de laatste scène van een karakter. Maar we hebben altijd de begrafenis nog.

  1. Ik vond het ook vreemd dat er nog geen ‘exitinterview’ op de site stond, maar misschien wachten ze inderdaad op de begrafenis, er kunnen nog laatste beelden van Bianca verschijnen daar.

   Misschien is de cliff wel dat Maxime iets geks gaat doen; ik krijg steeds meer het idee dat zij een hoofdrol zal spelen in de situatie.

 14. Maxime gaat met de clif helemaal doordraaien en schiet Ludo, Jef en Janine dood en Lucas en Vincent raken zwaar gewond en pleegt dan zelfmoord.

 15. 3 juli al? dat gaat snel! Dan moet de volgende cliff 2015/2016 in juni zijn of week later dan 3 juli zijn.

  1. @stafanosandersfan

   Verleden jaar (2014) was de Cliffhanger op 4.7.2014
   en in 2013 op 5.7.2013

   Dus zo bijzonder is 3.7.2015 niet.

   Nieuwe seizoenen begonnen/beginnen telkens begin september. Met daar voorafgaand de laatste week van het vorige seizoen

 16. Ik wil niet vervelend zijn, maar de namen Wiet en Rover zijn de namen van personages in de fictieve soap GTST. Als het namen waren in het “echte” leven door ouders gegeven, dan zou ik het met jullie eens zijn.

  1. Met de naam Rover vind ik niets mis. Gewoon een leuke, stoere naam.

   Wiet is misschien een beetje gek maar nu spoorde haar ‘moeder’ natuurlijk ook niet helemaal.

  1. @Linda

   Ik vind het zo wel spannend. Zo weet je helemaal niks en kunnen we nog 2 volle weken afwachten op wat komen gaat. Alleen denk ik dat er volgende week wel meer informatie komt over de cliff.

    1. Als de spoilers van de laatste week GTST, niet in de online TV gidsen staat, zullen ze ook niet in de papierenversie staan.

     Ik denk dat RTL de teksten ervan gewoon niet heeft aangeleverd.

 17. Eerlijk gezegd vind ik het juist wel leuk/spannend dat er nu niks verklapt word en er ook nog geen echte verhaallijn daar na toe lijkt te gaan.
  Vind het persoonlijk juist jammer dat tegenwoordig steeds meer vroegtijdig uitlekt.
  Hoop stiekem ook dat ze dit jaar geen app uitbrengen,want daar lekt elk jaar ook het antwoord uit,en weet je eigenlijk al voordat gtst weer begint wat er is gebeurt.
  (maar vrees omdat de app extra geld in het laatje brengt ze dit wel weer zullen doen)

 18. Kijkt iemand anders hier GTST met de ondertiteling aan? Net voordat de leader begon vandaag stond er in de ondertiteling (geparafraseerd): ‘check de Facebookkoppeling voor meer tips’. Het viel me eerst niet op dat er iets stond en dacht eigenlijk ook dat het een foutje was, omdat de spaties waren vervangen door %20’jes (wat ook altijd spaties vervangt in de URL-bar van je browser). Pas toen ik las dat er ergens Facebook stond ging ik het lezen, maar ik was te laat om alles goed te kunnen lezen.

  Zou dit opzettelijk geweest zijn? Is het een fout? Of iets nuttigs voor de cliff? Wat zouden ze bedoeld hebben met Facebookkoppeling trouwens?

  1. Er zit nog zo’n fout in de ondertiteling dus misschien kan het wel gewoon een fout geweest zijn, maar het klonk zo toepasselijk voor de situatie met de cliff e.d.. Excuseer mijn bericht, ik was iets te enthousiast hierover hahaha.

   1. @boodschappenlijst, je hoeft niet te verontschuldigen hoor. Nergens voor nodig. Ik ben ook nieuwsgierig met alles wat de komende cliffhanger aangaat. 🙂

    Ook ik kijk GTST met de ondertiteling aan. Klopt wat je zegt die tekst zag ik vrijdagavond ook staan, met dat FB verhaal.

    Maar er gaat wel vaker wat mis met de ondertiteling. (niet letterlijk overzetten wat er gezegd wordt, o.a.) Ik denk dus ook dat het gewoon een foutje is geweest van de regie.

    Ik heb een account op FB, even gekeken vanochtend op de (originele) GTST FB site, maar niets over de cliffhanger.

    Het blijft trouwens sowieso akelig stil over de laatste week van GTST (29/6 t&m 3/7). Geen spoilers beschikbaar op de TVGids online of op FB en Twitter. Ook dat nog zojuist even nagekeken, want eigenlijk zouden ze nu tot en met de donderdag (2/7) beschikbaar moeten zijn.
    Erg jammer en flauw van RTL, hoor. Want ik denk dat ze de spoilers gewoon achterhouden/niet vrijgeven voor de TVGidsen.

    1. Flauw? Misschien willen ze het gewoon een keer wat langer spannend houden. Op Twitter heeft de persvoorlichter van RTL al wel gezegd dat er een tipje van de sluier gaat komen. Dus gewoon even geduld hebben.

 19. De naam van het GTST-event verklapt denk ik wel iest. Dat is ‘All you need is…’ Ik denk dat het niet een spannende maar romantische clif wordt. Zodat op 1 oktober er echt iets gebeurd.

  1. Dat heeft met de 5 jarig jubileum te maken van GTST, maar dat zal je wel weten. wat er met de cliff gebeurd weet niemand.

 20. Misschien dat Maxime doordraait en de familie Bouwhuis + Linda) opsluit in een berging en dat ze dan het huis in de fik steekt.+ nieuwe en oude koppels (wat ze hier boven ook denken) dan denk ik deze setjes:

  – Lucas en Rover
  – Ludo en Janine
  – Anton en Linda (in de berging)
  – Bing en Nina
  – Vincent en Sacha

 21. @gtstfites
  Nou dat zal wat zijn dat Maxime de hele familie bouwhuis opsluit in de berging met Linda maar ik denk dat ze niet allen de hele familie bouwhuis in de berging opsluit met Linda
  Mijn gedachte is dat Maxime binnenkomt en het uitloopt tot hele heftige ruzie en dat ze uiteindelijk familie bouwhuis opsluit in de berging dus Anton sjoerd Tim Linda aysen Sjors en Anna en dan komt vervolgens Julia binnen en wiet en Maxime weet ook Julia en wiet te opsluiten en vervolgens het huis in de fik steekt met opgesloten mensen erin dat zou spannend zijn

  En die nieuw setjes ik denk dat het ook wordt
  Anton en Linda
  Rover en Lucas
  Janine en Ludo
  Nina en bing
  Vincent en Sascha
  Julia en Thijs

Geef een reactie