De soapserie ‘Goede tijden slechte tijden’ zal in iedergeval tot en met 2019 tezien bij de tv-zender RTL4, dat is vandaag middels een persbericht naar buiten gebracht. RTL en producent Endemol zijn met elkaar overeengekomen dat GTST nog vier jaar langer door zal gaan. Dat is dus goed nieuws voor cast, crew en fans van de langstlopende Nederlandse soap. RTL-baas Erland Galjaard zegt dat GTST een van de belangrijkste programma’s is in de vooravond van zijn zender. En dat is nog niet alles,  op 1 oktober viert GTST haar 25-jarige verjaardag met een dubbele aflevering die voor een groot deel in het buitenland afspeelt.

Tags: gtst

12 comments on “GTST verlengd tot 2019 en dubbele aflevering op 1 oktober

 1. Ik heb nu al zin in de aflevering dat gtst 25 jaar bestaat.
  Ben blij dat het zeker nog vier jaar uitgezonden wordt.
  Een leven zonder gtst kan ik me niet voorstellen.

  Ps. ik ben niet verslaafd hoor.

 2. waarom zie ik geen sanders inc meer die ene set kan die eigenlijk ook terug komen bijv. voor 2 seizoenen! dus alf 5255-5509?

  1. Die set staat nu bij Beeld & Geluid in Hilversum dacht ik. Maar waarom precies voor die afleveringen…?
   Het is er waarschijnlijk niet meer, omdat het niet meer nodig is. Er zijn geen verhaallijnen meer die die plek nodig hebben waarschijnlijk.

 3. Marly van de Velden heeft gezegd dat ze opnames heeft gehad in Ierland. Geen idee met wie of wat, maar dat heeft ze tegen Mediacourant gezegd 🙂

 4. Begin ook steeds meer te geloven dat Maxime wel eens een belangrijke rol kan gaan spelen tijdens de zomercliff..ze zit zo vol haat jegens Bianca maar ja die is al dood dus daar kan ze geen wraak meer op nemen.

 5. Hallo
  Wanneer begint Goede Tijden Slechte Tijden weer. Ik was de laatste twee weken
  Op vakantie, dus ik weet niet wanneer gtst weer begint.

  Groetjes Larissa

Geef een reactie