Maandag 29 juni:
Linda’s terugkeer wekt verbazing. Maxime begint haar strijdplan tegen Tim, maar Tim heeft een briljante tegenzet. Rikki wil voorkomen dat ze met een grote schuld blijft zitten en vraagt hulp. Als Sjors ontslag neemt, laat Thijs dit niet zomaar gebeuren. Rover maakt indruk op Laura.

Dinsdag 30 juni:
Een toevallige ontmoeting bij Bianca’s graf loopt uit de hand. Julia bekent aan Janine dat ze haar gevoelens niet onder controle heeft. Wiet probeert Anna jaloers te maken. Linda zoekt een baan met inhoud. Rover doet een onverantwoord dure aankoop.

Woensdag 1 juli:
Anton ontdekt de haatcampagne van Maxime en verliest zijn zelfbeheersing. Bing hoort van het plan voor een machtsovername bij Boks. Tim wordt verrast door een vergaand besluit van Julia. Lucas probeert Wiet te helpen als ze liefdesverdriet heeft.

Donderdag 2 juli:
Door een verkeersongeluk zorgt Rover voor een enorme chaos in de Sapsalon. Sjoerd weet niet wat hij ziet als Aysen plotseling neervalt. Ludo doet Bing een riskant aanbod. Nina heeft Sacha’s column gelezen en weet dat het over haar gaat. Linda maakt een goede beurt bij Tim.

Vrijdag 3 juli: Cliffhanger
Lucas heeft een extravagant festijn voor Vincent georganiseerd. Iedereen feest hevig mee en dat blijft niet zonder gevolgen. Ludo toont vol trots zijn verzameling jachtgeweren aan Bing en nodigt hem uit. Rikki is geschokt als ze haar afbeelding meer dan levensgroot in een bushokje ziet hangen.

40 comments on “GTST Spoilers: Cliffhanger week

 1. Rover maakt indruk de eerste week te dure aankoop en meteen een verkeersongeluk veroorzaken.

  De cliff zal wel iets met de jachtgeweren van Ludo te maken hebben.

 2. Wauw spannende week ik denk dat Ludo wat van plan is met die jachtgeweren tegen bing zal vast wel verkeerd aflopen en een van hun doodgaat of zelfs gewond raakt

 3. Ben bang dat het net zo’n rare cliffhanger gaat worden als vorig jaar! Toch houd ik in mijn achterhoofd dat er een cliffhanger komt met Maxime! Dat wijf is gestoord (in de serie dan).

 4. Mwha.. Tis echt compleet anders dan ik had verwacht .. Maarja we zien wel ! Het klinkt in ieder geval goed.

  Haha die Rover in z’n eerste week maakt ie al een ongeluk dat beloofd wat !

 5. Dus ook einde Ludo, dat gaat niet goed aflopen met die jachtgeweren, bing grijpt zijn kan schiet Ludo dood. Einde Ludo.

 6. Ik denk dat er in de zomercliff iets met Jef gaat gebeuren. Er werd immers gezegd dat hij na de zomer niet meer zou terugkeren.

 7. Er gaan veel dood di seizoen, ludo, bianca, jef en misschien nog wel een paar. Gtst zonder ludo kan niet, maar schijnbaar denken de schrijvers er anders over

  1. Hoe kom je er nou bij dat Ludo en Jef dood gaan? Jef gaat er wel uit maar hoeft niet dood te gaan ik zit nog steeds op de terugkeer van Marjolein Touw te wachten. Ludo gaat er niet uit.

 8. Er was lang geleden ook een foto van Ferry en Marjolein op een feest met rozenblaadjes op de achtergrond. Waarschijnlijk was dat tijdens de opnames van de cliffhanger. Ik hoop dat ie een beetje spannend wordt, en hoop ook dat ze flashbacks van Linda laten zien want veel mensen keken toen nog niet.

 9. Het geeft wel veel stof tot speculeren. Leuk! Zo zou het me niet verbazen dat een van de hetero Meerdijkers naast Lucas wakker wordt.

 10. Volgende week vrijdag is de seizoensfinale van Goede Tijden Slechte Tijden en RTL brengt vandaag iets naar buiten over de inhoud. Everon Jackson Hooi en Erik de Vogel spelen hierin een hoofdrol, hun karakters Bing en Ludo boteren niet en dat komt tot een kookpunt. Lees verder voor de spoilers.

  “Nu Nina en Bing aan iedereen verteld hebben een stel te zijn, blijken de reacties nogal uiteenlopend. Janine en Sacha zijn blij voor Nina, maar Lucas kan Nina’s keuze totaal niet begrijpen. Ludo doet voor zijn oogappel zijn best om Bing een kans te geven en nodigt hem uit op een dagje kleiduivenschieten. Bing gelooft helemaal niets van Ludo’s toenaderingspoging maar gaat toch op de uitnodiging in. Al snel blijken de twee mannen niet tot elkaar te kunnen komen. De gemoederen lopen zo hoog op dat één van de twee het er misschien wel niet levend vanaf brengt.

  Wanneer Vincent inziet dat Maxime en hij nooit een normale band kunnen opbouwen, besluit hij toch te verhuizen naar Amerika om daar zijn vleugels uit te slaan en een carrière met X Selfie voort te zetten.

  Lucas organiseert in Boks een afscheidsfeest dat zo gigantisch uit de hand loopt, dat de chaos niet te overzien is. Rikki, Thijs, Sjoerd, Maxime, Anna, Sacha, Lucas en Jef worden na een avond met overmatig veel drank wakker op plekken en in situaties die hun leven totaal op hun kop zetten. De avond heeft verre gevolgen voor hun vriendschappen en relaties. De manier en plek waarop Wiet ontnuchtert spant echter de kroon. Zij ontwaakt hoog in de lucht. Met een wildvreemde jongen…”

  De cliff van GTST is op vrijdag 3 juli te zien.

  Nou,klinkt erg spannend ieder geval,het verbaasd me dat Maxime geen hoofdrol vertolkt hierin..maar goed.

 11. Jammer dat ze Anna nou ook weer zo gaar laten doen tegen Wiet… gaat die relatie ook weer stuk.
  Je kan er op wachten.

  1. En dan ook juist de enige relatie die ik niet had willen zien stuklopen. Het is ook heel erg overdreven hoe Anna zich opeens tegen haar gedraagt (hoewel Wiet er ook wat van kan), maar ja we weten waarom. Je zag het aankomen, maar ik had liever gewild dat het wat langer zou duren.

   In het kader van relaties wil ik toch even zeggen dat ik Nina en Bing een verschrikkelijk koppel vind en hoop dat ze snel uit elkaar zullen gaan. :/

 12. Helaas is Bianca nu uit de serie, waarom???
  Nu Nina nog, is het mogelijk dat hier een echte actrice voor in de plaats kan komen, het lukt haar echt niet om te acteren. Vanaf het begin dat zij in beeld kwam, en vooral met het geluid, haar stem is niet om aan te horen.
  Mag zij AUB vervangen worden?

  1. Toch weer proberen: mag Sacha er a.u.b. uit gezien het nog steeds houterig acteren en het te spelen karakter van een zinloze universele irritante zeurpiet ? Dank u.

  1. Het spel is te spelen op gtst.nl/meerdijk. Let wel op dat het een webapp is, dus bedoeld om te spelen op een smartphone of tablet.

Geef een reactie