Maandag 22 juni:

Maxime dringt binnen in een aangrijpende situatie en gaat door het lint. Sjors en Tim ontdekken wat Maxime heeft gedaan. Wiet kan het niet aan als Anna wegloopt en met een jongen flirt. Thijs is woedend op Rikki, die haar ondoordachte keuze moet zien uit te leggen.

Dinsdag 23 juni:

Maxime is helemaal klaar met Tim en stelt hem een ultimatum. Om de vrede te herstellen, doet Vincent Maxime een aanbod. Op het werk is Anton niet voor rede vatbaar en dat heeft gevolgen. Thijs gaat over een grens om Rikki onder controle te houden.

Woensdag 24 juni:

Bing brengt zichzelf in het gevaar om Nina iets duidelijk te maken. Anna kan zich niet op haar werk concenteren en reageert dit af op klanten. Als Wiet zich hiermee bemoeit, is Anna er helemaal klaar mee. Tim onderneemt buiten Anton om een bemiddelingspoging.

Donderdag 25 juni:

Rikki voelt zich door Thijs verraden en dan doet hij er ook nog eens twee schepjes boven op. Lucas wordt overvallen door een plan van Vincent. Wiet heeft het moeilijk met Anna’s heftige dilemma en eist een duidelijke keuze.

Vrijdag 26 juni:
Ludo schrikt van het nieuws van Nina. Maxime hoopt dat Vincent terugkomt op zijn eerdere besluit, maar dan ontdekt ze hoe serieus hij is. Sacha is op zoek naar inspiratie voor een proefcolumn. Aysen moet bekennen dat ze ook wel eens helemaal opnieuw zou willen beginnen.

49 comments on “GTST Spoilers 22 t/m 26 juni

 1. Vrijdag 26 juni 2015:
  Ludo schrikt van het nieuws van Nina. Maxime hoopt dat Vincent terugkomt op zijn eerdere besluit, maar dan ontdekt ze hoe serieus hij is. Sascha is op zoek naar inspiratie voor een proefcolumn.

    1. ik heb nog niet vaak zo slecht zien acteren net of ze botox heeft, een uitdrukking in het gezicht echt totaal onrealistisch type, ze kijkt meestal als een geknepen kat…

 2. Wordt het niet tijd dat GTST een klein beetje info geeft over de zomercliff. Meestal is het rond deze tijd wel bekend wat er in grote lijnen in de zomercliff gaat gebeuren toch?

  1. Misschien vanaf morgen, wanneer Bianca eruit is en het verhaal gecompliceerder wordt.

   Even tussendoor, is het trouwens niet zo dat voor de cliffhanger bijna alle verhaallijnen samen moeten komen?

   1. Bij een cliffhanger kan het zo zijn dat alle verhaallijnen bij elkaar komen. Het kan ook één grote cliffhanger van één verhaallijn zijn. Vorig jaar bestond de cliffhanger uit verschillende kleine cliffhangers, net zoals bij de 5000e aflevering.
    Volgens mij is het wel de bedoeling dat er zoveel mogelijk verhaallijnen betrokken worden bij één cliffhanger

 3. Ik vind het erg jammer dat er tegenwoordig zoveel ongeloofwaardige (bijna) setjes in GTST zitten:
  Nina + Bing; Sjors + Tim; Sjoerd en Aysen; Thijs en Rikki. Tussen géén van deze “stellen” zie/voel ik geen enkele chemie tussen de spelers.
  Het lijkt wel of er af en toe gedacht wordt: “Oh ja, wie hebben er nog niet eerder iets mer elkaar gehad? Dan gaan we die maar es koppelen.”

  1. Ja vind ik ook! Nina en Bing gaan bijv. in de aflevering van vandaag zoenen, en ik vind het zo raaaar. Ik zal ze gewoon nooit als koppel kunnen zien.

 4. Cliff speculatie: Bing en Nina gaan zoenen in de uitzending van vanavond. Bing ziet Nina puur als een flirt en wil niks meer dan deze zoen. Nina voelt zich gebruikt en wil Bing hiervoor terugpakken. Wellicht met de hulp van Ludo?

 5. Iets zegt me dat er ook iets met Bing en Nina gaat gebeuren.
  Ik denk dat Aysen voor een paar maanden weggaat met Sjoerd, misschien naar Turkije ofzo.. Of naar Nuran (die zit in amerika toch?)
  Eigenlijk hoop ik ook dat Sjors en Tim voor een paar maandjes weg zijn ofzo.

 6. Misschien komt er als cliffhanger wel een grote terroristische aanslag op meerdijk waar heel meerdijk bij weggevaagd gaat worden en stopt gtst volgend jaar. Of nina schrikt wakker en we komen er achter dat de laatste vijf jar een droom waren en we gewoon verder gaan waar we vijf jaar terug waren. Alles is mogelijk het is tenslotte maar een tv serie en dus nep

 7. Aysen wil een nieuwe start in haar leven.
  Dit betekend ongeveer zoiets als;
  Aysen gaat dood.

  Cliffhanger: aanslag op Aysen.

 8. Ben benieuwt naar de cliffhanger denk idd mischien wat eerder al geschreven werd meerdere in 1,maar linda dekker zou ook terug komen toch

 9. Het liefste zie ik Sacha vertrekken. De combinatie van een zinloos en warrig “karakter” met zeer matig acteren doet pijn aan de ogen. Vooral de non-verbale communicatie zoals lichaamshouding en gezichtsuitdrukking, is niet best. Maar ja, als je ook moet beginnen als “speeltje” voor een reeds aanwezige acteur ………..

 10. Voor de zoveelste keer vraag ik, uit de grond van mijn hart of Nina het programma mag verlaten, toneelspelen, is niet echt haar kwaliteit.
  Ik ben een wat oudere kijker, en kan dus oordelen wie kwaliteit heeft of niet!
  Als Nina moet zij vervangen worden! Door een echte actrice!
  Omdat ik wat ouder ben, en heel vaak vroeger naar de Koninklijke schouwburg ging, waar ik TOP toneelspel heb gezien, kan ik oordelen, wie kan spelen en wie niet!

  1. Dat zal best, maar dan hoef je niet zo uit de hoogte te doen. Als je gehoord wilt worden kan je dit beter rechtstreeks naar de redactie van GTST mailen, al denk ik niet dat ze je “oordeel” daar serieus nemen.
   Er zitten nou eenmaal een paar hele goede en minder goede acteurs in. Het contrast is in GTST misschien wat groter dan bij een ander soort serie, maar blijkbaar is dat geen probleem want er kijken heel veel mensen naar.
   Er zijn ook mensen die het personage Nina hartstikke leuk vinden. Als je haar door iemand anders laat spelen is het deze Nina niet meer.

  2. Ik denk niet dat als je vaker toneelspel hebt gezien, je ineens een expert bent in beoordelen. En ik denk dat als je in verschillende films en in GTST speelt, toneelspelen toch echt wel je kwaliteit is. Die mensen hebben er meer verstand van denk ik zo…..

  3. Goh anja toch. Ik ben ook een oudere vrouw. En ik snap echt niet dat ze jou niet als talentenscout aangenomen hebben jij hebt zo een enorm goed gefundeerd oordeel over wie wel en niet goed is. En je hebt zo een gedegen toneel ervaring want je bent tenslotte weleens als toeschouwer naar de schouwburg geweest. Misschien kun je ook eens een cursus techniek volgen zodat je weet waar de uitknop op je tv zit als iets je niet aanstaat.

 11. In de aflevering van vanavond 19juni. Is er op de begrafenis van Binaca. Een apart figurante rol te zien die heel veel lijkt op Peter jenssens (John alberts) ( acteur Michiel Varga). 99,9% weet ik het zeker dat hij het was.

 12. Nou Anja, ik ben het niet met je eens hoor, alhoewel dit een soap is bestaan er in het echt ook van die door en door verwende meisjes uit de betere kringen….en ze leunt financieel toch niet helemaal op pa,s creditkaart, ze heeft een eigen bedrijf. En echt slecht acteren vind ik haar ook niet hoor, zonder namen te noemen lopen er daar slechtere acteurs. Je kunt soap spelers niet vergelijken met mensen van het grote toneel, op de planken spelen is een heel ander vak dan voor t.v camera,s.
  Dan een ander punt, ik weet nogmaals, het is soap, maar toch…..dat walgelijke gedrag vanMaxime, ze treurt en rouwt om Ardil alsof ze 40 jaar met hem geleefd heeft, en wat heeft ze nuhelemaal, en paar keer flinke sex met Ardil gehad en thats it………wat een ongelooflijke drama queen zeg. Welke kant gaat men nu met haar uit, een vrouw die niet zonder sex kan? Bah lekker voor Vincent om zo,n moeder te hebben. Elvira out, ik heb nooit kunnen wennen aan deze Bianca, als ze speelde dat ze kwaad was moest ik bijna lachen, gewoon omdat dit nooit bij Bianca had gepast……de rol als zieke vrouw met daar nog bij een dood door schuld speelde ze dan weer heel goed…..evenzo goed een rotstreek om haar op deze manier te dumpen van GSTS, dat had toch wel anders gekund. Anton en Sjoerd vond ik de rol van weduwnaar en zoon die zijn moeder verliest erg goed spelen, mooi gedaan.
  Die Sacha blijf ik een vreemd personage vinden die er van mij nu nog uit mag, een griezelig mens…..
  Verder geen flauw benul wat de cliffhanger nu gaat worden, iemand een idee? Maxime misschien die doordraait als wraaknemend figuur om haar verloren korststondige toyboy?
  Nou ja, het is nu best wel weer spannend, dus afwachten maar. Ik hoop alleen niet dat het een geheel verjongd GTST gaat worden, een paar ouderen er bij maakt het wel zo leuk.

 13. @Anja
  Marly vervangen door een andere actrice voor de rol Nina gaat natuurlijk never nooit gebeuren. Nina = Marly.

  En wat betreft acteerkunsten, Marly is misschien niet de beste actrice, maar zo slecht als jij haar neerzet is ze nou ook weer niet. En volgens mij heb je gewoon ook wat persoonlijk tegen Nina/Marly, want ik snap niet hoe je eerder over Marly’s acteerkunsten kunt klagen dan over die van Gaby/Sacha. Want die is werkelijk dramatisch!

 14. Ik snap niet waarom Bianca. ( Elvira Out ) plaats moet gaan maken voor iemand uit de oude doos.
  Mocht er weer niet eens een normaal gelukkig gezin, man, vrouw en kinderen meedraaien in GTST, het zal er nu wel weer op neerkomen dat Anton het met Linda ( Babette v Veen ) aan gaat leggen, als er maar stuivertje verwisselen in komt…..snappen ze nu niet als schrijvers dat een niet gebroken gezin ook een rustpunt kan betekenen in de serie.

 15. Idd, het zou best leuk zijn als er wel een keer een normaal gelukkig gezin bij zit. Er zou best eens iemand mogen zijn die iets goeds meemaakt zonder dat het daarna weer verpest wordt, dat zou het hele verhaal geloofwaardiger maken. Ik vind het ook zonde dat er niet echt oude mensen in Meerdijk zijn. En Jef, de enige 60 plusser, gaat dan weer weg.

 16. Het beste actrice blijft gewoon overduidelijk aysen en zij staat super leuk bij sjoerd eindelijk komt sjoerd volwasser over als hij bij wiet of rikki bleef was er niks terecht gekomen nu kijk ik na man plaats Can jongetje en aysen speelt het bese eerlijk is eerlijk voor haar 23 jaar is zei wel het beste ook voor haar leeftijd speel ze goed

 17. Ik denk ook dat Maxime iets te maken gaat hebben met de zomercliff… geen idee op welke manier, maar ze is wel enorm aan het doorslaan! Ze vermoord vast Jef 😉

 18. Haha anja, als je Marly zo slecht vind moet je maar is de verhaallijn met Rene meijer gaan kijken op youtube. Daar acteert ze super goed ver weg van slecht. Gabi vind ik eerlijk gezegd ook niet zo’n super goede actrice, maar ze zit er ook nog niet zo lang in dus misschien moet ze zich zelf nog goed ontwikkelen. Ik hoop dat de cliffhanger van dit jaar wel een goede wordt als ze er niks over los laten en niet zo eentje als vorig jaar want daar vond ik echt niks aan. Ik hoop nog steeds dat Maxime gaat opbiechten dat zij degene is die Maarten heeft ingehuurd. En verder vind ik de verhaallijnen steeds minder krachtig worden vergeleken de oude seizoenen.

 19. Ik vind Pip Pellens en Barbara Sloesen hele goede actrices kijk naar de laatste weken. En Robin Martens vind ik ook goed acteren maar ze zingt wel vals.

 20. Jef verdwijnt misschien toch niet?, en even een open vraag waar hopen jullie volgend seizoen op, en waar hopen jullie juist niet op.

Geef een reactie