Maandag 15 juni
Anna krijgt de schrik van haar leven. Anton probeert te bevatten wat er gebeurd is. De machteloze Sjoerd stapelt leugen op leugen dat hij iemand in bescherming neemt. Lucas doet Vincent een belofte die hij niet waar kan maken. Sjors is bang dat Wiet niet sterk genoeg is voor de situatie waar ze in zit.

Dinsdag 16 juni
Nina probeert indruk te maken op Bing. Janine vindt het belangrijk om het bij te leggen met haar dochter. De politie gelooft Anna niet als zij een bekentenis komt doen. Anton reageert zijn onmacht af op de vriendin van zijn zoon. Wiet krijgt goed nieuws.

Woensdag 17 juni 
Rikki ontdekt dat ze een desastreuze dubbele afspraak heeft en moet kiezen. Nina weet zeker dat ze door Bing bedonderd wordt. Jef wil er voor Maxime zijn als zij te horen krijgt wat er is gebeurd. Ondanks het verdriet neemt Vincent een positieve beslissing.

Donderdag 18 juni
Lucas krijgt een onweerstaanbaar buitenlands aanbod. Maxime komt in een wervelwind van emoties terecht. Anton is het niet eens met een keuze van Janine en Julia. Ludo blijkt een echte vriend te zijn. Vincent bijt zich vast in een reddingspoging.

Vrijdag 19 juni 
Anton zondert zich af bij het zien van verdriet. Aysen bekent aan Jef dat ze problemen heeft. Rikki geniet met volle teugen van alle aandacht bij een sexy fotoshoot. Sjors is het niet met Rikki eens en laat dat onverbloemd merken. Sjoerd wil zijn moeder geen moment alleen laten. Maxime verschijnt ergens waar ze beter niet had kunnen zijn.

64 comments on “GTST Spoilers 15 t/m 19 juni

   1. Als ze euthanasie pleegt in deze fase denkt ze echt alleen maar aan haarzelf. Ze is nu nog ‘gezond’ en ze heeft een kind, kleinkind en man. Die laat ze echt niet alleen achter om wat haar situatie is.

   1. Ik maak op uit de spoilers dat er iets gaat gebeuren met Bianca, omdat Anton en Sjoerd een ingrijpende gebeurtenis meemaken vrijdag 12 juni. Er gaat zoiezo iets gebeuren met Bianca, want het is te waarschijnlijk dat ze zomaar naar de gevangenis gaat En dat we haar dan niet meer terugzien.

     1. Ze overlijd in haar slaap aan het einde van de aflevering, heb hem net vooruitgekeken

 1. Is er eigenlijk al iets meer bekend over de aanstaande cliiffhanger??
  Heb hier tot nu toe nog geen verdere informatie over gelezen of gehoord…
  Hoewel ik zeer benieuwd ben….

  1. Geen idee, misschien nog een nasleep van de drugshandel? Dat er een aanslag komt op Anna en Wiet en dat uiteindelijk Jef hierbij om het leven komt?

 2. Maandag 22 juni 2015:

  Maxime dringt binnen in een aangrijpende situatie en gaat door het lint. Sjors en Tim ontdekken wat Maxime heeft gedaan. Wiet kan het niet aan als Anna wegloopt en met een jongen flirt. Thijs is woedend op Rikki, die haar ondoordachte keuze moet zien uit te leggen.

 3. Zou ook jammer zijn als het koppel Wiet en Anna uit elkaar gaat, vind ze wel leuk samen. Zorgen voor de nodige humor in gtst.

  Verder denk ik ook dat Maxime Bianca iets aandoet, maar dat is nog niet de cliffhanger…

  1. @AysenFan, zou idd zo maar kunnen. Maar dat het nog niet de cliffhanger is, is wel zeker want die is pas op 3 juli.

   Vanaf genoemde spoiler van de 22ste juni hebben we nog 2 volle weken/10 werkdagen te gaan. Spannend allemaal, dat wel.

  2. Ik ben eigenlijk verbaasd dat die twee het zo lang hebben uitgehouden samen. Ik vind ze ook leuk samen, maar ik dacht oprecht dat vroeg uit elkaar zouden gaan. Misschien zal dat met het gedoe rondom Bianca wel gebeuren.

   Ik ben nieuwsgierig naar en tegelijkertijd bang voor hoe Maxime de situatie verder zal schaden, want dat gaat ze doen (en bedankt Nina :p).

 4. Heb net de aflevering van vrijdag gezien, en volgens mij is bianca dood…
  Aan het einde van de aflevering praat anton tegen haar totdat hij merkt dat ze heel koud is, hij checkt haar ogen en ze geeft geen puf..

 5. de spoilers van woensdag 24 Juni!

  Maxime is helemaal klaar met Tim en stelt hem een ultimatum. Om de vrede te herstellen, doet Vincent Maxime een aanbod. Op het werk is Anton niet voor rede vatbaar en dat heeft gevolgen. Thijs gaat over een grens om Rikki onder controle te houden.

  bron: tvgids.tv

  Ik denk dat Bianca dood is omdat ze helemaal niet meer in de spoilers voorkomt.

  1. Ik heb het ook gezien bij de aflevering van vrijdag dat bianca er raar bij ligt,maar ik vind het wel zwaar onrealistisch bedacht dan want bij als gaat het geleidelijk,NOOIT in 1 keer dus dan klopt er iets niet.Maar goed we zullen zien,vind het ook wreemd die spoilers inederdaad,want bianca komt er niet meer in voor

 6. Ze komt inderdaad niet meer in de spoilers voor, en aan de hand van wat mensen hier zeggen komt er vrijdag toch een plots einde aan Bianca’s leven…

  Ondanks dat de schrijvers een goed verhaal hebben gemaakt met Bianca als moordenaar (met hoe alles op elkaar loopt), had ik toch liever een andere dader gezien. Ik vind het gewoon zo niet passen dat Bianca nu opeens een moordenaar is, hoewel het verhaal nu echt een spannende draai heeft gekregen. Dat ik de Bouwhuisjes liever niet uit de serie zie gaan, heeft hier misschien ook iets mee te maken.

  1. En toch blijf ik denken dat Bianca misschien niet de dader is en iemand in bescherming neemt. Ze weet dat ze niet lang meer te leven heeft, nu lijkt het er zelfs op dat ze zelf een einde aan haar leven heeft gemaakt, en heeft dus weinig te verliezen door zich uit te geven voor de dader.
   Het karakter Bianca stelt het belang van anderen graag voorop dus dit zou best bij haar “passen”.

 7. aflevering van vrijdag gezien Bianca ligt dood in bed naast Anton
  Sjoerd offert zicjh op en meld zig bij de politie sodat zijn moeder niet de bak in hoeft en wiet er uit kan
  hij weet echter nog niet van de dood van Bianca
  de rest nie zo boeiend

 8. Is ze dan echt dood? Niet half dood/bijna dood/coma/zeer zwakke hartslag in de zin van: nog net te redden als ze snel handelen?

 9. Aan het eind van de aflevering van morgen ligt Bianca bewusteloos in bed. Sommige denken dat ze zelfmoord heeft gepleegd, maar ik denk een poging tot. Ik denk dat ze hierna wordt opgenomen waar ze in de gaten wordt gehouden en dat ze natuurlijk ook wel wordt gestraft voor de moord.

 10. De spoilers van woensdag,donderdag en vrijdag!

  Woensdag 24 juni 2015:
  Bing brengt zichzelf in gevaar om Nina iets duidelijk te maken. Anna kan zich niet op haar werk concentreren en reageert zich af op klanten. Als Wiet zich ermee bemoeit, is Anna er helemaal klaar mee.

  Donderdag 25 juni 2015:
  Rikki voelt zich door Thijs verraden en dan doet hij er ook nog eens twee schepjes bovenop. Lucas wordt overvallen door het plan van Vincent. Wiet heeft het moeilijk met Anna’s heftige dilemma en eist een keuze.

  Vrijdag 26 juni 2015:
  Ludo schrikt van het nieuws van Nina. Maxime hoopt dat Vincent terugkomt op zijn eerdere besluit, maar dan ontdekt ze hoe serieus hij is. Sascha is op zoek naar inspiratie voor een proefcolumn.

 11. Ik heb die van vrijdag ook al gezien, Sjoerd neemt de schuld op zich, maar de volgende ochtend ligt Bianca dood in bed.

 12. Help, kan ik de afleveringen van 1, 2 en 3 juni nog ergens gratis terugkijken? RTL gemist geeft aan dat je hiervoor moet betalen, terwijl ik de afleveringen vanaf 4 juni wel gewoon gratis kan kijken. Wie kan me helpen? Alvast bedankt voor de hulp!

  1. Nee dat kan niet meer. Bij RTLXL kan je maar tot een week geleden iets terugkijken, en 1, 2 en 3 juni is nu meer dan een week.

 13. Ik zou het mooi vinden als Raynor en Louis eenmalig terugkeren als Edwin en Mike en dat zij samen hun moeder en zus ophalen en meenemen. Als geesten natuurlijk…
  De familie Brandt heeft wel veel leden moeten afstaan, er zijn er nu al drie weg. Edwin, Mike en nu Bianca. Nu zijn daar alleen Sjoerd, Anna, Bram en Nola nog van over. en Bram en Nola zijn nog geen echte rollen.
  Ik heb de aflevering niet gezien, maar ik zag foto’s op Twitter en ik vond het wel heftig hoor. Ik was echt in shock.

 14. Bianca word die ochtend naar het ziekenhuis gebracht omdat ze een overdosis pillen heeft ingeslikt. Maxime krijgt te horen dat bianca ardil heeft vermoord en gaat bianca in het ziekenhuis vermoorden.

  1. Dit is niet waar. Bianca overlijd naast Anton in bed en ze wordt niet naar het ziekenhuis gebracht.
   Jammer dat mensen express verkeerde dingen gaan zeggen…

 15. In de aflevering van maandag bevestigt de arts inderdaad dat er geen pillen in het spel waren. ze is dood maar hoe dat zo plots is gekomen, dat weet nog niemand. Heb toch wel wat traantjes laten vallen tijdens de laatste paar afleveringen. Gelukkig aan de spoilers te zien komt Wiet toch vrij.

  – ‘Rikki ontdekt dat ze een desastreuze dubbele afspraak heeft en moet kiezen.’
  – ‘Rikki geniet met volle teugen van alle aandacht bij een sexy fotoshoot. Sjors is het niet met Rikki eens en laat dat onverbloemd merken.’
  – ‘Thijs is woedend op Rikki, die haar ondoordachte keuze moet zien uit te leggen.’
  Wat zou de dubbele afspraak van Rikki zijn? Fotoshoot / begravenis? Sjors is het er in ieder geval niet mee eens en het is niet zomaar een afspraak die ze mist (desastreus) Misschien heeft ze daarna spijt, laat ze de fotoshoot voor wat het is en is Thijs daarom zo kwaad.

  – ‘Jef wil er voor Maxime zijn als zij te horen krijgt wat er is gebeurd.’
  – ‘Maxime komt in een wervelwind van emoties terecht.’
  – ‘Maxime verschijnt ergens waar ze beter niet had kunnen zijn.’
  – ‘Maxime dringt binnen in een aangrijpende situatie en gaat door het lint. Sjors en Tim ontdekken wat Maxime heeft gedaan.’
  Maxime zal zich wel melden in huize Bouwhuis .. Of misschien in Box? Tijdens een ceremonie misschien? Ik ben benieuwd wat Maxime gedaan heeft..

  – ‘Ludo blijkt een echte vriend te zijn.’
  ?

  Any ideas? 🙂

 16. Dat het heel erg spannend wordt is wel zeker.
  Maar jullie hierboven spreken elkaar wel tegen zodat het toch een grote verrassing gaat worden.
  Wanneer is de laatste aflevering van dit seizoen eigenlijk?
  En ik wist helemaal niet dat Bianca eruit geschreven zou worden?

  1. @Anja, spannend wordt het inderdaad.

   Wat ik een beetje vreemd vind is het navolgende : “Sjoerd wil zijn moeder geen moment alleen laten.” (staat in de spoiler van vrijdag 19 juni). Hoezo en waar, in het ziekenhuis of in het mortuarium.
   En dit in die van donderdag 18 juni: Anton is het niet eens met een keuze van Janine en Julia. Welke keuze dan??

   Neen, ik wist ook niet dat Bianca er uit geschreven zou worden. Bij anderen (zoals onlangs bij Jef) lekte dat ook vooraf uit. Ondanks de beelden (in de spoiler van vrijdag 12 juni) zou je inderdaad denken dat Bianca in haar slaap is overleden. Maar op de een of andere manier kan ik dat niet geloven.

   De laatste aflevering van dit seizoen is vrijdag 3 juli 2015.

 17. Eerlijk gezegd denk ik niet dar Bianca eruit gaat hoor.. Anders was het wel in RTL boulevard.. Misschien is ze voor de zomerstop ineens spring levend en dat dit de sympthonen zijn van ALS

 18. Misschien is Elvira boos dat de schrijvers haar uit de serie schrijven en heeft ze gezegd: bekijk het maar, ik ga niet op jullie wachten maar ik stap dan op wanneer het mij uitkomt…..misschien hier om dit plotselinge vertrek.
  Ben benieuwd wat dan nu de cliffhanger gaat worden, we weten dat Wiet het niet heeft gedaan, Aysen weet wie de dader is.
  Kan me niet voorstellen dat XSelfie of Rikkie de clifhanger gaat worden,of Nina Bing wil hebben, ook niet spannend genoeg…..misschien gaat Maxime nog iets uitvreten?

  1. Mee eens rinus, elvira out heeft weleens gezegd dat ze haar rol in GTST erg oppervlakkig vindt, nu komt er wel allemaal drama in haar rol en wordt de verhaal lijn idd erg abrupt afgebroken..
   Verder vind ik dat de rol van sjoerd erug goed geacteerd word.

 19. Maandag 22 juni 2015
  Maxime dringt binnen in een aangrijpende situatie en gaat door het lint. Sjors en Tim ontdekken wat Maxime heeft gedaan. Wiet kan het niet aan als Anna wegloopt en met een jongen flirt. Thijs is woedend op Rikki, die haar ondoordachte keuze moet zien uit te leggen.
  Dinsdag 23 juni 2015
  Maxime is helemaal klaar met Tim en stelt hem een ultimatum. Om de vrede te herstellen, doet Vincent Maxime een aanbod. Op het werk is Anton niet voor rede vatbaar en dat heeft gevolgen. Thijs gaat over een grens om Rikki onder controle te krijgen.
  Woensdag 24 juni 2015
  Bing brengt zichzelf in gevaar om Nina iets duidelijk te maken. Anna kan zich niet op haar werk concentreren en reageert zich af op klanten. Als Wiet zich hiermee bemoeit, is Anna er helemaal klaar mee. Tim onderneemt buiten Anton om een bemiddelingspoging.
  Donderdag 25 juni 2015
  Rikki voelt zich door Thijs verraden en dan doet hij er ook nog eens twee schepjes bovenop. Lucas wordt overvallen door een plan van Vincent. Wiet heeft het moeilijk met Anna’s heftige dilemma en eist een duidelijke keuze.

 20. Anton word maandag wakker en vertelt wat aan Bianca maar Bianca reageert niet meer. Plots heeft Bianca dus een hartaanval gekregen in haar slaap. Anton probeert Bianca nog te redden maar dan is het toch al te laat.

Geef een reactie