Maandag 1 juni:
Aysen is sprakeloos als ze ontdekt wie haar tipgever is en te horen krijgt hoe de avond van Ardils dood is verlopen. Sjors is bang dat het leven van Wiet in gevaar kan zijn. Thijs weet Rikki enthousiast te maken voor zijn plan totdat Bing zich ermee gaat bemoeien.

Dinsdag 2 juni:
Op hun schuiladres nemen Wiet en Anna een radicaal besluit. Bianca wil een zoektocht starten naar Sjoerd, maar wordt op het laatste moment tegen gewerkt. Sjors achterhaalt waar Aysen is en eist opheldering over Wiet. Julia is bang dat Bianca ontdekt dat zij haar mond voorbijgepraat heeft.

Woensdag 3 juni: 
Julia zet Bianca onder druk over hun geheim. Maxime verwijt Nina dat ze haar vechtlust is verloren, maar Nina leert Maxime een belangrijke levensles. Wat een nieuw begin voor Vincent had moeten zijn, loopt uit op een teleurstelling. Lucas probeert zijn connecties in te zetten om de verdwenen Wiet te vinden.

Donderdag 4 juni: 
Nina vraagt Sacha om hulp bij een versieractie. Ze brengt Sacha ongewild op een idee. Om een afspraak te laten doorgaan, zet Rikki Thijs op een onverwachte manier in. Lucas ontmoet het nieuwe creatieve brein achter X-Selfie. Er wacht Vincent een verrassing aan de ontbijttafel.

Vrijdag 5 juni:
Anna twijfelt over Wiets onderduikplannen. Bianca zoekt een eigen weg om Anna te vinden en laat zich door de het politie onderzoek niet tegenhouden. Julia weet zeker dat Bianca haar belofte nakomt. Sjoerd snapt niet dat Aysen niet mee wil zoeken, maar Aysen heeft zo haar eigen beweegredenen.

Maandag 8 juni:
Nina doet een liefdesbekentenis. Sjoerd voelt zich schuldig over wat Bianca gedaan heeft. Maxime probeert Bing uit te horen over zijn gevoelens. Een zakelijke tegenslag zorgt ervoor dat Vincent een grote horde moet nemen.

Dinsdag 9 juni:
Aysen komt voor een akelig dilemma te staan. Het dringt tot Anton door wat Bianca eigenlijk heeft meegemaakt. Rikki krijgt slecht nieuws. Thijs is van mening dat hij een roddeljournalist op de juiste manier ingelicht heeft.

Woensdag 10 juni:
Anna en Wiet krijgen pech tijdens hun vluchtpoging. Sacha bedenkt een sollicitatieplan. Lucas moet toegeven dat hij onder de indruk is van Vincents actie. Sjors en Tim komen tegenover elkaar te staan door Bianca. Julia en Janine hebben het idee dat ze ergens buiten gehouden worden.

Donderdag 11 juni:
Nina besluit dat het tijd is voor een rigoureuze make-over. Wiet wil zich voor Anna opofferen. Bing helpt een dame in nood. Thijs maakt Rikki zware verwijten, maar eigenlijk speelt de roddelsituatie hem in de kaart.

Vrijdag 12 juni:
Bianca doet Anton een verbijsterend voorstel. Lucas praat zijn mond voorbij. Sjoerd trekt een ultieme conclusie om zijn moeder te beschermen. Julia en Janine moeten een geheim bewaren.

54 comments on “GTST Spoilers 1 t/m 12 juni

 1. Bij donderdag 11 juni moet nog: Rikki voelt zich vreselijk bij een impopulaire imagokeuze.

  en bij vrijdag 12 juni: Aysen probeert een moeilijk gesprek uit de weg te gaan.

  ——

  Maandag 15 juni:

  Anna krijgt de schrik van haar leven. Anton probeert te bevatten wat er gebeurd is. De machteloze Sjoerd stapelt leugen op leugen dat hij iemand in bescherming neemt. Lucas doet Vincent een belofte die hij niet waar kan maken. Sjors is bang dat Wiet niet sterk genoeg is voor de situatie waar ze in zit.

  bron: tvgids.tv

 2. Bij RTL late night komt morgen ook iemand over een terug keer bij gtst kon niet alleen goed horen wie het was helemaal aan het eind zei humberto tan het vandaag

  1. Er werdt ook niet gezegd wie het was humberto zei ”En een oud gediende keert terug in GTST”..
   Ik hoop op Robert!

 3. Dinsdag 16 juni

  Maxime komt er achter wat Bianca heeft gedaan. En gaat verhaal halen bij Bianca. Aysen bedenkt een sneude plan om Bianca terug te pakken, wat ze heeft gedaan. Sjors gaat op zoek naar Wiet en Anna. Janine kan haar geheim niet langer meer volhouden wat ze weet van Bianca.

 4. Babette van Veen maakt haar comeback in de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden.

  De actrice, die van 1990 tot 1998 ook al in Meerdijk te zien was, kruipt vanaf 29 juni opnieuw in de huid van Linda Dekker.

  “Mijn terugkomst als Linda is een stap waar ik totaal niet over na hoef te denken. Soap is mijn warme bad”, vertelt Babette enthousiast. “Ik blijf natuurlijk met veel liefde schrijven en de theaters aandoen, want zingen zit in mijn bloed. Maar soap was, is en blijft mijn eerste grote liefde.”

  Babette’s personage heeft inmiddels twee kinderen, met wie ze lange tijd in Canada woonde. De 20-jarige puberzoon wordt gespeeld door de acteur Buddy Vedder, die momenteel te zien is in de musical Heerlijk duurt ’t langst. Linda’s dochter komt pas na de zomer in beeld.

  De dochter van Herman van Veen was in 2005 voor het laatst in GTST te zien. Toen keerde ze voor drie maanden terug in de serie.

 5. leuk dat babette van veen terugkomt maar ze komt met haar zoon en dochter komt na de zomer in beeld maar wie was ook al weer de vader van haar kinderen in de serie niet arni o ik weet het al het is geloof ik ik weet niet meer hoe die in de serie heet zal ik op moeten zoeken in de boeken maar ik weet wel dat hij in het echt de zoon is van jeroen krabbe de broer van martijn krabee.

  1. Linda Dekker komt idd terug in GTST. Brengt haar enige zoon Rover Dekker mee. Dus geen dochter.
   Vanaf 29 juni zijn Linda en Rover te zien in GTST. Dus nog vlak voor de zomerstop/cliffhanger van 3 juli 2015.

   In GTST heeft Linda buiten Arnie Alberts een relatie gehad met Rien Hoogendoorn (Joost Buitenweg) en zijn vader Herman Hoogendoorn (Tom van Beek)

 6. Zouden er dan nog meer acteurs uitgaan? We hebben Bianca die eruit gaat, maar haar plaats wordt opgevuld door Julia. Jeff vertrekt en misschien dat Linda de Konging over neemt ofzo?

  Maar als Buddy en ook nog Sil misschien terugkomen wordt het wel druk in Meerdijk. Van mij zou er wel iemand van de Sanders familie weg mogen gaan of geef ze eens een goede verhaallijn zoals met Veltman. Hoeft niet zo heftig te zijn natuurlijk, maar wel een goede concurrent voor Ludo ipv neefjes pesten.

 7. Wat leuk dat Linda terugkomt met haar zoon.

  Ik hoorde weet niet of het waar is zelf denk ik dat het een onzin is. Hoorde van mijn moeder dat iemand haar verteld had dat als Jef zou stoppen met GTST dat ze dan ermee stoppen.

  Nou ikzelf geloof dat niet toen antwoordde ik meteen: Dat is echt onzin want dat geloof ik niet. En zoals met netflix dat is ook hele grote onzin.

  Er gaan blijkbaar verhalen rond over GTST. GTST verdwijnt en gaat naar netflix wat niet waar is en Marjolein Kreuning zou stoppen met GTST wat ook niet waar is. En dat als Jef stopt gaan ze allemaal ermee stoppen. Dat geloof ik ook niet.

  En weet iemand waarom er zulke verhalen over GTST ten ronde gaan?

  En ik ben benieuwd of Linda voor vast terugkomt en of haar zoon ook voor vast erin komt. Zou er ook dochter bijkomen?

  Dan heb ik een idee die zoon zou misschien wel homo personage kunnen worden? Heeft Lucas ook vaste relatie. En Linda zie ik wel met Bing ofzo gaan.

  Maar we zullen zien 🙂 En wel leuk dat ze terugkomt zelf verwacht ik dat er nog meer oude bekenden terugkomen vanwege de 25e jarige jubiliem.

  1. Jeff gaat er inderdaad uit definitief, dat GTST stopt is een roddel, dat Maxime eruit gaat is een roddel.

   Waarom mensen sommige verhalen de wereld ingooien weet ik ook niet, maar meestal is het wel zo dat er bij rook vuur is. Maar vaak ook niet.

 8. De eerste oud gediende is terug voor het 25 jarig jubileum, ze zeiden altijd dat ze allemaal oud bediendes terug halen voor het 25 jarig jubileum. Misschien komen er met Linda’s verhaallijn wel meer terug. Ik denk dat Linda en haar zoon voor vast zijn, in ieder geval haar zoon. Waarom geven ze haar anders een zoon, alleen om Linda familie te geven en het lijkt me gewoon dat ze vast is, ook nu er weer zo veel weggaan. Ook zie ik Linda wel met Anton gaan. Ik denk dat Anton na Bianca’s dood (of als ze de gevangenis in gaat) een drukke periode gaat krijgen. Ik denk dat hij met Julia en Linda het bed in duikt en dat hij een tijdje single is, maar wel affaires met hun, maar dat hij uiteindelijk met Julia eindigt. Misschien vechten Linda en Julia straks wel om hem, ze hebben wel ongeveer dezelfde leeftijd denk ik. En ik hoop dat Laura weer meer rol krijgt, wat ze waarschijnlijk al krijgt met de terugkomst van Linda, maar dat er misschien een man komt in Laura’s leven waar ze smoorverliefd op is en dat Linda daar ook weer op valt. Het gevecht zoals van ouds om mannen tussen Laura en Linda.
  Ik vind het erg leuk dat Linda terugkeert

 9. Dinsdag 16 juni 2015:

  Nina probeert indruk te maken op Bing. Janine vindt het belangrijk om het bij te leggen met haar dochter. De politie gelooft Anna niet als zij een bekentenis komt doen. Anton reageert zijn onmacht af op de vriendin van zijn zoon. Wiet krijgt goed nieuws.

 10. Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als Dennis dan terugkeert naar Meerdijk om De Koning over te nemen van Jef en dan een relatie krijgt met Linda. Wordt ze weer de schoondochter van Laura haha

  1. Sasha moet nog veel acteerwerk leren, maar Lorena was in het begin ook niet echt goed. Heeft in de loop der jaren veel ontwikkeld en is gegroeid in haar rol. Al was Lorena een interessanter karakter dan Sasha.

   Wiet vind ik wel een aanvulling voor de serie samen met Anna. Leuk koppel en zorgt voor de nodige humor. Zonder hun twee en Bing zou er niet veel meer gelachen worden volgens mij in Meerdijk.

   Van Tim en Sasha hoef je dat in ieder geval niet te verwachten. Twee inhoudloze figuren op het moment

 11. Maandag 15 juni:

  Zou Anna iets of iets of iemand tegenkomen uit haar verleden? of dat iemand haar vanuit Dubai haar stiekem achtervolgd heeft en zich nu pas laat zien?

 12. Woensdag 17 juni 2015:

  Rikki ontdekt dat ze een desastreuze dubbele afspraak heeft en moet kiezen. Nina weet zeker dat ze door Bing bedonderd wordt. Jef wil er voor Maxime zijn als zij te horen krijgt wat er gebeurd is. Ondanks het verdriet neemt Vincent een positieve beslissing.

 13. Donderdag 18 juni 2015:

  Lucas krijgt een onweerstaanbaar buitenlands aanbod. Maxime komt in een wervelwind van emoties terecht. Anton is het niet eens met een keuze van Janine en Julia. Ludo blijkt een echte vriend te zijn. Vincent bijt zich vast in een reddingspoging.

  @tvgids

  1. Zou Lucas de serie verlaten? Nu Linda terugkomt en ook nog eens twee kinderen meeneemt wordt de cast natuurlijk wel een beetje vol…

   1. @M
    Als je de cast te vol vindt worden, waarom zou Lucas dan volgens jou de serie verlaten??? Kan net zo goed een ander personage kunnen zijn.

    Buiten Jef dan, want die gaat al weg. Dat is bekend.

    1. Waarschijnlijk zegt hij dat omdat er in de spoiler staat dat Lucas een onweerstaanbaar buitenlands aanbod krijgt, en Meerdijk ligt niet in het buitenland

     1. Frank heeft gelijk. Ik baseer dat alleen op die spoiler. En het is alleen maar een beetje speculeren. Natuurlijk is het mogelijk dat andere personages vertrekken. Ik denk wel dat die kans groot is. Linda en haar kinderen zijn geen gastrollen. Dus dat zijn 3 vaste personages erbij. Tenzij de dochter ook weer naar die kostschool verdwijnt. Een beetje zoals Fay die soms te zien was maar vooral op die tennisopleiding zat.

 14. Sorry,

  Foute in zin: Kan net zo goed een ander personage kunnen zijn.
  MOET ZIJN:
  Zou net zo goed een ander personage kunnen zijn.

  1. dit hoor ik nu al weken, maar niemand die een bron vermeld 😛 zal wel niet kloppen dan, misschien als eenmalige gastrol om samen met jeff te vertrekken

 15. Exit aan het begin van het nieuwe seizoen:

  Jef
  Bianca – Julia of Linda neemt haar plek over
  Anton? – wat zou hij nog voor verhaallijn kunnen krijgen, misschien nieuwe liefde Janine of Linda
  Sjoerd? – Rover Dekker komt in zijn plaats, als zoon van Linda
  Rikki? – mag van mij wel de serie uit, nu al haar familiebanden de serie uit zijn. Sam Dekker neemt haar plek over

 16. dat staat een heel verhaal in de weekeind over gtst ,over linda dekker ,jef en dat robert gieske na de zomer stop terug komt voor een seizoen

   1. Precies @richard.

    Trouwens geen enkel roddelblad moet je zo maar geloven, die geven er een eigen draai aan. Bovendien komt het maar al te vaak voor, dat er helemaal geen interview heeft plaatsgevonden. En dit soort scoops alleen voor de verkoop doen, liefst zetten ze het nog op de cover.

 17. Hierbij de spoilers op een rijtje van maandag 15 juni t&m vrijdag 19 juni 2015

  Maandag 15 juni 2015
  Anna krijgt de schrik van haar leven. Anton probeert te bevatten wat er gebeurd is. De machteloze Sjoerd stapelt leugen op leugen dat hij iemand in bescherming neemt. Lucas doet Vincent een belofte die hij niet waar kan maken. Sjors is bang dat Wiet niet sterk genoeg is voor de situatie waar ze in zit.

  Dinsdag 16 juni 2015
  Nina probeert indruk te maken op Bing. Janine vindt het belangrijk om het bij te leggen met haar dochter. De politie gelooft Anna niet als zij een bekentenis komt doen. Anton reageert zijn onmacht af op de vriendin van zijn zoon. Wiet krijgt goed nieuws.

  Woensdag 17 juni 2015
  Rikki ontdekt dat ze een desastreuze dubbele afspraak heeft en moet kiezen. Nina weet zeker dat ze door Bing bedonderd wordt. Jef wil er voor Maxime zijn als zij te horen krijgt wat er is gebeurd. Ondanks het verdriet neemt Vincent een positieve beslissing.

  Donderdag 18 juni 2015
  Lucas krijgt een onweerstaanbaar buitenlands aanbod. Maxime komt in een wervelwind van emoties terecht. Anton is het niet eens met een keuze van Janine en Julia. Ludo blijkt een echte vriend te zijn. Vincent bijt zich vast in een reddingspoging.

  Vrijdag 19 juni 2015
  Anton zondert zich af bij het zien van verdriet. Aysen bekent aan Jef dat ze problemen heeft. Rikki geniet met volle teugen van alle aandacht bij een sexy fotoshoot. Sjors is het niet met Rikki eens en laat dat onverbloemd merken. Sjoerd wil zijn moeder geen moment alleen laten. Maxime verschijnt ergens waar ze beter niet had kunnen zijn.

 18. wacht ik weet het al hoe LINDA DEKKER eruit ging ze ging trouwen met JASPER FABER de zoon van PETER FABER die later in GTST kwam als VELTMAN maar ik weet niet hoe JASPER in de serie heet ze gingen naar canada zo gezegd het was dus JASPER FABER de zoon van PETER FABER die zo gezegd met LINDA DEKKER trouwde en toen samen naar canada gingen wonen LINDA komt nu terug met haar puber zoon ROVER dus ik neem aan dat JASPER FABER dus de vader is in de serie haar tiener dochter komt na de zomer.

 19. Ben ik nou de enige die vind dat Inge (Sjors) altijd (maar dan ook echt àltijd) vreselijk raar doet met haar ogen??

Geef een reactie