Voor het vierde jaar op rij komt GTST dit jaar weer met het GTST live event, met als thema ‘Al you need is GTST’ 

Op 28 en 29 augustus presenteert Carlo Boszhard het GTST live-event dat geheel in het teken staat van de liefde. Goede Tijden, Slechte Tijden meets All You Need is Love in: All You Need is… GTST!

Het event is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. allereerst krijgen de fans natuurlijk de ontknoping van de zomercliff te zien en kan je vragen stellen aan de cast. Verder zijn er (liefdes) verassingen voor de fans en acteurs.  Ook is er, meer dan ooit tevoren, de mogelijkheid dichtbij GTST en de acteurs te komen.

Wil jij bij GTST Live 2015 aanwezig zijn? Koop hier je tickets voor de jubileum editie van GTST Live!

21 comments on “GTST LIVE 2015

  1. whahah 42.50 zijn ze niet goed bij hun paasei. Daarbij ik woon bij Rotterdam dus komt er ook nog bij reiskosten. Dus nee hoe graag ik ook met Dilan een beschuitje zou willen nuttigen hahs dat wordt me te duur.

  2. Zou er super graag heen willen. Maar vanuit papendrecht vind ik dat een enorm stuk reizen. Extra kosten vervoer en de kaartjes vind ik echt wel duur

  3. wat 45,50 zo veel. ik wilde ook gaan , maar nu dus niet.
    Ik woon in sluis in zeeland. nee dan wordt zo dagje echt te duur.
    Ik betaal tunnel kosten, benzine en dan moet je ook nog eten en drinken.
    Nee dan zijn de kosten tegen de honderd euro veel te duur, is het mij niet waard

  4. de kaarten zijn echt te duur ik woon in het zuiden dus ben al bijna 50 euro kwijt om daar te komen. dit is het echt niet waard

Geef een reactie