Fajah Lourens moet onder het mes, de voormalig GTST-actrice kampt met problemen van een lekkende borst. Zo liet ze vanochtend weten op 100%NL in de ochtendshow van Lex Gaarthuis. Fajah zegt erg verdrietig te zijn dat ze opnieuw onder het mes moet, in het verleden onderging ze een borstvergroting waar ze nu spijt van heeft. Lourens raad het anderen af om het niet te doen.

Fajah speelde de rol van Yasmin Fuetus in GTST en is tegenwoordig DJ onder de naam FAYA.

7 comments on “Fajah Lourens moet onder het mes

 1. Jullie plaatsen wel een artikel over Fajah Lourens, maar niet over Elvira Out (Bianca) die dus komt te overlijden in GTST en dus ook waarschijnlijk GTST heeft verlaten!

 2. Beetje kinderachtig om mijn reactie te verwijderen. Ik probeer alleen maar de kwaliteit van deze website te verhogen.

  1. waarom dit artikel?
   jullie zijn veel te laat met het verhaal over bianca
   en persoonlijk vind ik dat jullie de spoilers er ook wat laat op zetten

 3. Wegens persoonlijke redenen was het de laatste tijd inderdaad rustig met updates op deze site, we gaan ons best doen om dit weer in te halen en vrijwel iedere dag een artikel te posten.

  1. Beste Robin, ik hoop van harte dat de persoonlijke reden, niet al te ernstig van aard zijn.

   Ik heb een kleine tip voor je. Mocht om welke reden dan ook de site een tijdje niet kan worden bijgewerkt, maak er melding van. Door bijvoorbeeld bovenaan, onder de balk met foto’s en de blokjes waar je items kunt kiezen, de melding neer te zetten, “door omstandigheden wordt deze site tijdelijk niet bijgewerkt”.

   Daarmee voorkom je vele vervelende (en dus zoals nu onterechte) reacties naar jou en de site.

   Succes.

 4. sommige mensen moeten niet zo zeuren, wees blij dat deze site uberhaupt bestaat, anders kan je nergens meer reageren 😛

 5. Ik ga ervan uit dat jullie bedoelen dat Fajah Lourens anderen afraadt het TE DOEN en niet afraadt het NIET te doen 🙂

Geef een reactie