Vanavond is Elvira Out tezien in RTL Boulevard, dat valt op te maken uit een nieuwsbericht op de website van het RTL-showrubriek. Daarin vertelt Elvira over het einde van haar personage Bianca Bouwhuis en dat het vertrek voor de actrice rouw op haar dak viel.

Het gehele interview is tezien bij RTL Boulevard tussen 18:35 tot 19:30 op RTL4.

12 comments on “Elvira Out vanavond in RTL Boulevard

 1. Heel jammer dat ze er gewoon uit is gebonjourd (en dat ook tegen haar zin), maar is het omdat de schrijvers wilden dat haar personage er zo zou uitgaan of omdat ze niet meer wisten wat ze konden doen met haar?

  1. Ze moest/moet plaats maken voor (de aankomende) nieuwe personages. Werd gisteren ook gemeld in RTLBoulevard.

   Jammer en triest hoor, om op deze wijze gedumpt te worden. Dan heb ik het niet over het personage Bianca, maar voor Elvira Out.

   1. Hoe vervelend ook voor Elvira… Soms moet men zulke moeilijke beslissingen nemen omdat het uiteindelijk beter zal zijn voor de serie. Ik denk dat veel kijkers Elvira nog steeds niet zien als de echte Bianca dus is de keuze om Bianca eruit te schrijven een logische.

 2. Was misschien ook niet slim van haar om vorig jaar te roepen dat ze deze rol geen jaren wil spelen. Misschien dat de gtst crew dit letterlijk heeft opgevat 😛

  Je wende wel aan haar als Bianca, al blijft Cynthia natuurlijk de enige echte Bianca. Vind wel dat de Bouwhuizen veel te verduren krijgen… Eerst Edwin, toen Mike en nu Bianca. En dan heb ik het nog niet eens over de verslaving van Sjoerd enzo.

  Laat bij de Sanders ook maar eens 1 of 2 doodgaan. Nina zou er van mij wel uit mogen, voegt niet veel meer toe aan de serie. Net als Sascha, Thijs en Rikki.

  Al ben ik bang dat de schrijvers een Sanders niet dood durven laten gaan tegen hun zin in.

 3. je heb gelijk jammer voor ELVIRA OUT haar vond ik goed klopt NINA mag er voor mij uit vervelend verwent nest vind ik dat altijd maar bij papa blijven geen wonder dat niemand haar wil vooral BING en LUCAS mag er ook uit zit ook geen verhaal meer in.

 4. Ja Jolanda, ik ben het met je eens, Lucas mag er voor mij ook een tijdje uit.
  Hij voegt niets meer toe aan de verhaallijnen , Nina vind ik vaak ook heel erg irritant maar ik moet ook wel vaak om haar lachen dus laat die nog maar even blijven haha.
  Bianca weg……………………..God zij dank, wat een ijskonijn en ik persoonlijk vind haar een vreselijk slechte actrice (maar is persoonlijk , voordat er weer mensen beginnen te stuiteren) en inderdaad was het niet slim om je werkgever af te vallen met zinnen zoals: “Ik vind GTST erg oppervlakkig” , had er dan ook niet in gaan spelen denk ik dan.
  Nee, het is goed dat ze weg is en nu maar hopen dat Anton wel blijft want als er weer een heel gezin weg gaat uit Meerdijk , wordt het wel erg ongeloofwaardig allemaal.

 5. Met Elvira Out is de meest interessante personage van de serie verdwenen en ik snap echt niet, dat men zo een aantrekkelijke character kan laten gaan. Ik volg GTST al lang bijna alleen nog wegen haar, ik kan al deze 1000 keer terugkeerdende zinnen niet meer horen van al de andere acteurs… ik vind ze was de meest vernieuwende character in het set – en als je als scenarioschrijver niet weet, wat je met zo veel talent en interessantheid kan beginnen – zou je eigentlijk echt je baan moeten opgeven.

 6. Ik heb ook nooit kunnen wennen aan Elvira als de nieuwe Bianca. Ik vond Cynthia ook veel beter acteren.

  Het zielig vinden voor Elvira ja en nee. Ik lees nu dat ze vorig jaar heeft gezegd dat ze GTST oppervlakkig vind, ja zoiets zeg je niet over je werkgever. Daarbij gebeurt het dagelijks dat mensen hun baan verliezen. Hoe vaak krijgen mensen niet te horen dat hun contract niet meer wordt verlengd. Misschien ligt het eraan wat ze heeft gezegd of is er inderdaad geen verhaallijn meer voor haar, moet ze plaats maken voor nieuwe karakters. Het is zielig maar zo is het leven. Ik vind het ergens zielig voor haar, maar het personage Bianca wat Elvira heeft neergezet ga ik niet missen.

Geef een reactie