Maandag 18 mei
Aysen draait door. Eerst bij Rikki thuis, dan bij haar ex-baas en Sjoerd is het grotere slachtoffer. Rikki staat erbij als Wiet een diefstal pleegt. Daarna wil Wiet spoorloos verdwijnen. Julia probeert Bianca gerust te stellen tot de uitslag van het onderzoek is niets nog zeker.

Dinsdag 19 mei 
Sjoerd kan zijn hersenschudding niet voor Anton verborgen houden. Nina bereidt een verrassingsdiner voor Bing, maar Bing lijkt hun afspraakje te zijn vergeten. Door Sjors en Sjoerd raakt Aysen alleen maar nog meer gefocust op Wiet. Rikki is bezorgd om Wiet en wil niet werken, dus speelt Thijs een slim spel.

Woensdag 20 mei 
Lucas en Vincent komen in de problemen door een actie van Maxime. Doordat ze tegenovergesteld denken over Wiet, bekoelt het tussen Sjors en Tim. Als Sacha informeert hoe het ging met Bing, liegt Nina over het verloop van de avond. Ludo zet een detective aan het werk wanneer een lucuratieve samenwerking abrupt eindigt.

Donderdag 21 mei 
Bianca is gespannen over de uitslag van de onderzoeken. Nina ziet Bing in een innige omhelzing en trekt haar conclusies. Sacha laat zich door iemand verrassen en verleiden. Vincent zeg niet bang te zijn, maar Lucas weet hoe grillig Ludo kan reageren op zakelijk ongemak.

Vrijdag 22 mei 
Aysen maakt misbruik van haar ziekenbezoek aan Sjoerd. Anna stelt dat Sjoerd Aysens obsessieve gesnuffel alleen maar kan stoppen door een grote daad: aangifte. Als Rikki Thijs betrapt, moet hij alles uit de kast halen om haar te paaien. Sacha moet Nina een bekentenis doen.

Maandag 25 mei
Thijs trapt op de rem als Rikki de hele wereld wil vertellen van haar nieuwe liefde. Opgepept door Sacha weet Nina Bing weer te strikken om met haar te trainen. Aysen gaat door het lint als ze achter de tralies zit. Sjors is er telkens voor iedereen, maar nu kan ze zich niet langer groot houden.

Dinsdag 26 mei 
Nina vindt dat Lucas zich niet bij X-Selfie moet laten wegjagen. Thijs is van mening dat Rikki het perfect zou doen in een sexy magazine. Vincent en Maxime zijn het oneens over hun wraak op Ludo. Rikki zet een emotionele oproep online. Maxime probeert erachter te komen of haar vermoeden klopt dat Nina Bing wel ziet zitten.

Woensdag 27 mei
Wiet laat van zich horen. Ze vraagt Lucas om hulp, maar hij moet het wel geheimhouden. Ook al is er van alles gebeurd, toch zijn Sjoerds gevoelens voor Aysen nog niet voorbij en dat wil hij haar laten weten. Thijs probeert Rikki’s schuldgevoel in zijn voordeel te gebruiken.

Donderdag 28 mei
Wiet baalt als ze onaangekondigd bezoek krijgt. Bianca komt weer thuis en wordt op de hoogte gebracht van alles wat er gebeurd is. Julia heeft grote moeite om mee te gaan in Bianca’s leugen tegen Anton. Janine vindt Bianca’s gedrag verdacht. Tim betrapt Aysen op illegale activiteiten.

Vrijdag 29 mei 
Na een fantastisch afspraakje wordt Sacha diep teleurgesteld. Het zit Aysen eerst enorm tegen, maar daarna krijgt ze een gouden tip. Vincent is druk op zoek naar een vervanger van Lucas, maar niemand heeft genoeg kwaliteit. Maxime bemoeit zich ongevraagd met Bing en Nina.

155 comments on “GTST Spoilers 18 t/m 29 mei

  1. Naaah, dat zou zo saai zijn. Ik heb het idee dat het iemand is die we (nog) niet kennen, misschien een nieuw personage?

   1. Zie je nu wel, als ik het niet gedacht had.

    Vraag mij toch wel af waarom dit soort verhalen steeds de wereld in worden geholpen. Je krijgt bijna de indruk dat men GTST wilt beschadigen, omdat het zo populair is. Ik zou anders niet weten wat de reden hiervan is en / of waar dit soort “onzin verhalen” vandaan komen.

    Goed van je @woezel dat je dit gelijk plaatst.

    1. Het is denk ik niet om GTST te beschadigen.
     Dat roddelsites dit soort berichten verzinnen is omdat ze zoveel mogelijk bezoekers naar hun website willen trekken. Dat levert geld op, o.a. omdat er op deze websites advertenties staan die op deze manier veel bekeken worden.
     Net zoals dat ze op deze manier veel roddelblaadjes kunnen verkopen, als er maar grote wilde verhalen in staan.

  1. Jammer maar je link doet het niet.

   Heb nog even gekeken op deTwitter en Facebook accounts van Marjolein. Ook daar is niets te vinden.

   Op Nu.nl staat wel een artikel over het stoppen van Marjolein, echter de link in dat artikel werkt ook niet.

   Weet je, de laatste tijd verschijnen er zoveel verhalen over GTST op internet, o.a. GTST zou stoppen, GTST gaat naar Netflix, die vervolgens allemaal weer werden ontkent, ik wacht het wel af. Heb zo iets van, eerst zien dan geloven.

  2. zegt ze dat omdat men juist gaat kijken wanneer ze weggaat,en hoe.
   ooit vond ik dat ze wel goed speelde,en dat ze een elegante vrouw was
   maar het lijkt wel of ze iets aan haar gezicht heeft laten doen.
   dat was niet nodig,vind ik.
   eenvoud is prima.
   ze heeft nu minder klasse.
   en ik weet ook wel dat de schrijvers haar grove taal laten zeggen
   maar dat hoort niet bij haar personage.
   inderdaad,alles lijkt er op,dat ook zij,na een bepaalde gebeurtenis
   gtst,gaat verlaten.
   jammer van maxime/marjolein
   we zullen zien

 1. Maandag 1 juni 2015

  Aysen is sprakeloos als ze ontdekt wie haar tipgever is en te horen krijgt hoe de avond van Ardils dood is verlopen. Sjors is bang dat het leven van Wiet in gevaar kan zijn. Thijs weet Rikki enthousiast te maken voor zijn plan totdat Bing zich ermee gaat bemoeien.

 2. Wat spannende spoilers.
  Ik zag ook op internet dat Marjolein Kreuning zou stoppen met GTST. Ik schrok ervan maar nu lees ik hier dat het onzin zou zijn. En dat geeft mij opluchting. Want Maxime is ook een van mijn favoriete spelers. Zou wel erg zijn dat GTST ineens veel goede spelers kwijtraken in korte tijd. Lorena Nuran Rik Jef en dan ook nog Maxime. En misschien wel iemand die Ardil vermoordt heeft en dan misschien nog Bianca ook. Dat zou te veel van het goede zijn maar we zien wel.

  Ik geloof niet dat Maxime weggaat dus denk dat ze nog jaar of 2 of langer blijft 🙂

  Trouwens hele spannende spoilers. Weet iemand al meer info en de datum van de zomercliffhanger?

  1. In de link die je zelf geeft staat:

   “Inmiddels hebben zowel Marjolein als RTL aan Shownieuws laten weten dat er volgens hen niets klopt van het verhaal en dat van een afscheid geen sprake is.”

   Het is onzin dus.

    1. Gelukkig!! 😀 was misschien beetje te snel met plaatsen van link 😉

     wel raar dat zo’n blad daar ineens mee komt terwijl er niks van klopt.. je mag toch verwachten dat ze aan bronnen checken doen

 3. Ik had zo m’n vermoedens, maar het lijkt steeds meer bevestigd te worden: Thijs gaat doen alsof hij Rikki leuk vindt om d’r aan het werk te krijgen. De spoiler van 25 mei en wat er gisteren is gebeurd verraden het.

 4. Ik heb zo maar het rare idee dat GTST een jeugdserie gaat worden dat alleen nog door jongeren bekeken zal gaat worden met al dat talentloze jonge grut dat er steeds weer in komt te spelen en er van die oud bewoners er steeds meer uit gaan.

  Het begint een beetje op de vernieuwde en verjongde versie van Onderweg naar Morgen te lijken destijds dat het ging verhuizen naar BNN. Toen zaten er ook al bijna geen oud bewoners meer in die serie en was op Rene Couwenberg die hele soap familie uitgestorven, die rode lesbische ging er toen op het laatst ook uit de serie door een dodelijk auto ongeluk. Er zaten toen alleen maar jong talentloos grut aan buitenlanders in die serie. Alleen die Fris Jansma die JP speelde in die kroeg heeft er van het begin tot de laatste aflevering in gezeten.

  Ik ben bang dat GTST ook een beetje deze weg wil gaan inslaan.

  1. Dan is het einde van GTST snel in zicht. Het wordt ook steeds ongeloofwaardiger. Neem dat hele gedoe met Aysen, moeten we dat als kijker serieus nemen? Veel nieuwe spelers acteren ontzettend slecht en hebben daarbij ook gewoon geen verhaallijn. Neem Sasha of Tim. Wat voegt Tim nou toe aan de serie? Of Sjors? Ik ben van mening dat ze schrijvers momenteel verkeerd te werk gaan. Ik merk ook dat steeds meer echte fans steeds vaker gewoon afhaken of het soms nog eens kijken in plaats van elke avond aan de buis gekluisterd te zitten.

   Her grote aantal jongeren is gewoon niet leuk voor de kijken boven de 30. Doe ouderen erbij, bedenk mooie verhaallijnen, zo moeilijk is het niet. Neem een serie als As the world turns als voorbeeld.

   1. Dit een idee?

    Eruit -> Erin
    Jef -> Robert
    Bianca? -> Julia
    Moordenaar Arie -> Rik

    Gooi meteen broer en zus Kramer eruit kan je nog Stanley en moeder Baydar erbij voegen.

 5. Ik hoop inderdaad ook dat de schrijvers wel in gedachten houden dat er niet teveel jong grut rond moet lopen, maar volgens mij zit dat wel goed. En zou het nog steeds leuk vinden als Robert terug komt en dan weer een relatie krijgt met Laura. Zo’n actrice van het eerste uur moet je eren en niet in het hoekje van een hotel duwen.

  Jef eruit > Robert erin
  Thijs eruit > Sil erin
  Sacha eruit > Kimberley erin (dochter van Marcus Sanders)

  Bing en Sjors horen gewoon bij elkaar, die twee hebben enorme chemistry als ze samen spelen. Bing en Nina zou wat mij betreft een enorme afknapper zijn, alsof de makers nu echt niks anders meer weten.

 6. Ik denk dat die Thijs blijft door zeiken over Sil en dat hij erachter aan gaat om hem uit de bak te krijgen voor Rikkie, en hoppa weer een jonkie erbij in de serie. Thijs was wel heel er geintereseerd in Sil een paar dagen geleden toen hij zei dat hij niet verliefd was op Rikkie.

  En zo krijgt die hele serie een verjongingskuur.

  1. In seizoen 1 zaten nog altijd meer volwassen acteurs in als dat er nu in GTST spelen.

   Seizoen 1:

   Helen Helmink en nog twee andere leraren
   Simon Dekker
   Laura
   Robert
   vader en moeder van Peter Kelder
   Stenders
   Hannie
   Martine Hafkamp
   Hogendoorn (vader van rien en frits)

   En ik zal er mischien nog wel een paar vergeten zijn.

   Dit seizoen:

   Jef
   Laura
   Anton
   Ludo
   Janine
   Bianca
   Julia

 7. Het aantal random/aparte koppels die nu gemaakt worden in Gtst is echt enorm. Nina en Bing, Thijs en Rikki, Sjoerd en Aysen, Tim en Sjors, Wiet en Anna.
  Ik krijg echt het gevoel dat de schrijvers gewoon maar wat doen. Ik hoef bijv. echt niet Nina en Bing als stel zien of Rikki en Thijs. Tim en Sjors is ook echt een waardeloos stel. Laat Sjors lekker met Bing gaan.

  Het is natuurlijk wel leuk om eens met koppels te experimenteren, maar het moet niet doorslaan. Als twee mensen gewoon echt niet bij elkaar passen, moet je ze ook niet proberen te koppelen. Nina en Bing passen niet bij elkaar, dus gewoon niet aan elkaar koppelen.

  Vincent en Sacha lijken me dan weer wel bij elkaar te passen, maar dat wordt wel een super saai stel.

  1. iedereen weet nu zo langzamerhand toch wel,dat vincent alleen van zijn voor de wet verboden liefde
   houdt,nl,nina
   voor andere vrouwen voelt hij alleen maar sex.
   meer niet.
   nina,was degene op wie hij echt verliefd was,en het bleek,haar neef te zijn in de eerste graad.
   ludo en maxime zijn broer en zus.
   dat ze elkaar levenslang haten,doet niet terzake.
   vincent is haar zoon.
   vincent wil met nina,mag niet.
   de schrijvers hebben het leuk bedacht.
   hij heeft alleen van zijn pleegmoeder gehouden.
   maxime komt op de 100ste plaats
   kan ik me iets bij voorstellen.
   voor mij mag ze weg.
   zo ik heb gezegd.

 8. Ik kijk vanaf dag 1 maar ook ik merk dat ik de laatste tijd meer achter de pc blijf zitten en GTST op de achtergrond maar een beetje meeluister.
  Ik vind de verhaallijnen werkelijk dramatisch en mag Rikki misschien haar irritante zangstem eens een keer dichthouden, zo ongeloofwaardig dat een kind als Rikki door een grote maatschappij wordt gecontracteerd,
  En waar ik ook een kotsen van krijg is het belabberde acteren van Bianca, vanavond in die hotelkamer dat achterlijke gedrag en dan nog slecht gespeeld ook.
  Als die vrouw verdrietig of hysterisch is krijg ik een lachstuip zo slecht vind ik het en speelt ze een keer iets vrolijks is het nog tenenkrommender….
  Lijkt me trouwens niet dat je en stuk in je kraag kunt zuipen als er onderzoeken lopen in het ziekenhuis dus ook daar maakt GTST een blunder, bij dit soort onderzoeken moet je bloed zuiver blijven.
  Maar gelukkig gaat naar mijn idee Bianca dood en Anton de lik in voor de moord op Ari en de Bouwhuisjes zijn weer weg…………………. blijft over alleen Sjoerd (ja ja jeugd again), GTST is een tienerserie met tienerdromen van een popster worden enz enz geworden .
  Jammer want vorig seizoen waren ze eindelijk weer goed onderweg met alle verhaallijnen.

  Ach ja, het zal helaas allemaal wel een langzame dood gaan sterven en dan komt er vast een nieuwe serie.

  1. Ik vond het ook een beetje een rare scene met Julia en Bianca. Bianca ging natuurlijk kapot van de stress en dan ga je gek doen maar toch vond ik de scene een geforceerd sfeertje hebben. Of dat nou lag aan de actrice of het script… geen idee. Maar ook ik moet soms mijn lach inhouden als Bianca kwaad wordt. Die drank vond ik ook een beetje overdreven ik was er ver bij uit de buurt gebleven als ik wist dat ik zo ziek kon zijn.

   1. Waarom mag je niet drinken als je ziek bent?
    Juist als je zo ziek bent en zo in de stress zit kun je wel een flinke borrel gebruiken.

    1. Dat *mag* vast wel, en misschien hebben sommige mensen daar baat bij als ze stress hebben maar ik zou het zelf zeker niet doen als ik een ernstige ziekte zou hebben. Dat is gewoon mijn mening.

     1. eeeeeeeeeh bloedonderzoeken???? , alcohol is dan een no no en ze weten niet of er meer onderzoeken nodig zijn dus laat je de drankfles effe staan.
      Maar Bianca is zowiezo een verschrikkelijk rare rol, wie verteld zijn partner nou niet dat je ziek bent maar zijn ex wippertje wel……………..rare wendingen hoor.
      Maar ja, het is maar een soap , helaas wordt het een steeds irritantere soap en ja ik kijk al bijna niet meer dus niemand hoeft te zeggen dat ik dan niet moet kijken.
      Ik vind het gewoon een vette vorm van jammer hoe deze leuke serie om zeep is geholpen.

    2. natuurlijk mag je je niet bezatten,voor een bloedonderzoek.
     ik mag de actrice die bianca speelt wel
     ze kan alleen niet acteren.
     zou dat de reden van haar plotselinge vreselijke
     door de schrijvers bedachte ziekte zijn.
     tussen (ik kan ook niet acteren)
     maar ik mocht de vrouw wel.
     ik vind het jammer dat ze straks niet meer in gtst is.

 9. De verhaallijn tussen Ludo en Nick waren zo goed.. Zulke verhaallijnen maken het allemaal veel leuker en spannender. Alleen het einde was zo snel toen bekend werd dat Nick de dader was.

  Ik vind het niet nu niet meer zo spannend.. Ik wil keer actie zien, meer Ludo die de badguy uithangt!

 10. Ik vind Ludo leuk als hij de badguy uithangt maar dan wel een rechtvaardige badguy. Dat hij wetten en regels breekt, of (bijvoorbeeld) een moord pleegt om zijn gezin te beschermen enzo. Dat hij Lucas en Vincent op deze manier is gaan tegenwerken en het dan “zaken doen” noemt omdat hij geld ruikt vind ik dan weer zo jammer. Maarja da’s de mindere kant van Ludo. Daarom hoeft Janine hem ook niet meer. Gelukkig voor Caroline is Erik in het echt niet zo 😉

 11. Ik denk dat het weer eens een gezin uitgeschreven gaat worden (de bouwhuisjes)
  De laatste jaren is het steeds weer zo,een nieuw gezin komt erin en na een paar jaar gaat het hele gezin er weer uit.
  Om vervolgens weer een nieuw gezin erin te laten komen.

  Ook dat zang gedoe word nu wel heel eentonig.
  Het begon ook al jaren terug (volgens mij bij vicky)
  Steeds weer komt er een actrice in en die moet weer zo nodig gaan zingen.
  Sorry maar ik wel een soap kijken geen musical (dit lucht op :p )

 12. Wat een rare hotelkamer, het lijkt niet eens op een hotelkamer. Dat halletje ook, zo sjofel.

  Verder, kan het nog saaier en langzamer allemaal? Kom op schrijvers!

 13. Enige spannende wat er op dit moment gebeurd is eigenlijk de verhaallijn van Anna/Wiet/Aysen.

  Voor de rest is het redelijk mat (saai wil het nog niet noemen), maar er zit veel meer in. Na Thijs zijn spectaculaire entree in Meerdijk als rechterhand van Veltman is hij nu ineens in elkaar gezakt en alleen maar bezig met Rikki. Zo jammer van dat karakter/speler.

  Meerwaarde van Nina zie ik ook nog niet. Haar verhaallijn was interessanter toen ze in coma lag.

  We werken toe naar een zomercliffhanger, maar de spanning is maar op één gebied bezig en dat is de moord op Arie en een beetje Bianca haar ALS. Verder zit er veel meer in de serie en personages dan de schrijvers er nu mee doen.

  Ben geen brombeer, maar dit moest er even uit 😛 kan ik nu weer lekker verder kijken

 14. @Chantal Bianca kreeg donderdag een telefoontje over de uitslag ze keek wel geschokt. En gisteren was ze niet in beeld. Wij als kijker weten niet of Bianca ALS heeft maar er is een grote kans dat ze het heeft. Ze staat pas volgende week donderdag weer in de spoiler.

 15. Die Rickie moeten ze uit de serie schrijven met die irritante kutstem van haar, zingen kan ze voor geen meter die drama queen. Ik wordt al onpasselijk als ik die kop van haar in beeld zie komen. Die zangcarriere hadden ze voor Pip Pellens moeten schrijven want zij kan wel zingen en dan samen als duo Wiet & Sjoert naar het songfestival sturen, in de serie dan he en niet in het echt, hoewel? mischien wint Nederland het songfestival dan wel eens een keer.

  1. Passing Time was inderdaad een mooi nummer van Guido en Pip. Pip had in mijn ogen ook beter de rol van Rikki kunnen krijgen. Zij kan beter zingen en niet zo op één toon zoals Robin wel zingt.

   1. Inderdaad, hun twee zijn echt goed op elkaar afgestemd en ze kunnen allebei zingen. Ik heb altijd het idee gehad dat de schrijvers met Pip een beetje het personage van die Hedwig weer nieuw leven hebben proberen in te blazen, wat eigenlijk mislukt is.

    Ik begrijp zowiese niets van de schrijvers, toen we Wiet leerde kennen als het halfzusje was het een heel ander personage dat werd neergezet en ook door een andere actrice. Toen het personage Wiet weer na lange tijd terug kwam in de serie was ook Wiet jonger geworden en werd de rol gespeeld door Pip.

    En als ze toch bezig zijn met al die jonkies, waarom geven ze die Rozemarijn dan geen vast personage in de serie. Dit is de beste vriendin van Rikkie in al die jaren dat ze in GTST speelt. Rozemarijn hebben we 1X in de serie mogen zien en toen liep ze gelijk een blauwtje bij die achterlijke Tim. Daarna was het weer Exit voor dit personage.

    En hoe vaak is het personage Nick Sanders al niet in de serie uit de dood terug gekeerd, het lijkt net of hij negen levens heeft onder het motto “Onkruid Vergaat Niet” en geen één onkruidbestrijdingsmiddel is daar tegen bestand.

    Waar zijn die schrijvers van GTST eigenlijk mee bezig. Waarom steeds die vervelende Nick terug laten keren, terwijl er genoeg oud bewoners terug willen keren in de serie. Wilbert Gieske heeft een aantal jaar geleden al eens gezegt heel erg graag weer in de serie terug te willen keren en wat doen de schrijvers vervolgens? we schrijven maar weer eens voor de zoveelste keer een ongeloofwaardige verhaallijn om Nick uit de dood te laten opstaan.

    Laat nu maar eens de echte oud bewoners van Meerdijk terug keren zoals Marieke, het zusje van Janine, dat toen samen met Mark de Moor (Tim Immers) naar Australie ging emigreren. Of Daniel die nog altijd op de vlucht is voor de dood op Onno P. Wassenaar.

   2. Sorry maar zowel Wiet als Rikki vind ik niet echt geweldig zingen. Beiden een te hoge (piep) stem.

    Maar als ik moet kiezen tussen die 2, ga ik toch voor Rikki. Heb Rikki verleden week zondag in Life4You horen zingen, en dat was best goed.
    Ook de geluidstechniek in Life4You was aanmerkelijk beter.

    Bovendien is het natuurlijk ook gewoon een kwestie van smaak.

   3. over wiet,in het dagelijks leven pip,geloof ik
    heb ik meisjesbandje horen zingen
    ik weet niet of ze dat nog steeds doet.
    maar het klonk heel goed.
    de z.g rikkkie kan echt niet zingen
    mijn oren doen pijn.
    laat haar ophouden met de zangeres te verbeelden.

 16. @richard Ik snap werkelijk niet waarom je nog gtst kijkt. Als het allemaal zo vervelend is , waarom zou je je tijd dan niet anders besteden

 17. ik wil dat minica terug komt in de serie met dat kind van bing paar nieuwe gezichten is toch juist leuk in gtst

  1. @Richard, bij deze.

   Maandag 1 juni 2015
   Aysen is sprakeloos als ze ontdekt wie haar tipgever is en te horen krijgt hoe de avond van Ardils dood is verlopen. Sjors is bang dat het leven van Wiet in gevaar kan zijn. Thijs weet Rikki enthousiast te maken voor zijn plan totdat Bing zich ermee gaat bemoeien.

   Dinsdag 2 juni 2015
   Op hun schuiladres nemen Wiet en Anna een radicaal besluit. Bianca wil een zoektocht starten naar Sjoerd, maar wordt op het laatste moment tegen gewerkt. Sjors achterhaalt waar Aysen is en eist opheldering over Wiet. Julia is bang dat Bianca ontdekt dat zij haar mond voorbijgepraat heeft.

   Woensdag 3 juni 2015
   Julia zet Bianca onder druk over hun geheim. Maxime verwijt Nina dat ze haar vechtlust is verloren, maar Nina leert Maxime een belangrijke levensles. Wat een nieuw begin voor Vincent had moeten zijn, loopt uit op een teleurstelling. Lucas probeert zijn connecties in te zetten om de verdwenen Wiet te vinden.

   Donderdag 4 juni 2015
   Nina vraagt Sacha om hulp bij een versieractie. Ze brengt Sacha ongewild op een idee. Om een afspraak te laten doorgaan, zet Rikki Thijs op een onverwachte manier in. Lucas ontmoet het nieuwe creatieve brein achter X-Selfie. Er wacht Vincent een verrassing aan de ontbijttafel.

   Vrijdag 5 juni 2015
   Anna twijfelt over Wiets onderduikplannen. Bianca zoekt een eigen weg om Anna te vinden en laat zich door de het politie onderzoek niet tegenhouden. Julia weet zeker dat Bianca haar belofte nakomt. Sjoerd snapt niet dat Aysen niet mee wil zoeken, maar Aysen heeft zo haar eigen beweegredenen.

     1. Weert ik. Alleen heb win6.1 moet ik eerst de app instaleren. Als ik op de link klik wat wel is hier staat.

 18. Aysen wil niet meezoeken, omdat ze nu dus weet wie het gedaan heeft. Zou het dan toch Sjoerd zijn? Hij staat de laatste tijd natuurlijk wel veel in het theater. Misschien net als Noud ook een sabbatsjaar nemen?

 19. Nou 3 Richards dus hahaha, vanaf nu doe ik wel Riezz …………… wat een gedoe als je een doodnormale naam hebt 🙂 (ik ben dus niet de zeikerd die iets tegen Nick heeft) .

 20. Ik las net iemand over Marieke beginnen. Dat snap ik inderdaad niet waarom daar nooit meer over gesproken wordt. Volgens mij zouden Lucas en Nina niet eens weten wie dat is, maar als ze terug zou komen zijn ze er natuurlijk al zo vaak op vakantie geweest ineens. Zo’n personage met een belangrijke connectie met iemand die er nog inzit, het is net alsof ze niet bestaat, en tuurlijk hoef je het niet altijd over verdwenen personages te hebben, maar een zusje is toch belangrijk, en ik denk zeker voor Janine. Waarom laten ze haar niet komen, het karakter kunnen ze na al die jaren aanpassen, zodat het ook een interessant personage wordt.

 21. En ik vind gtst nog steeds hartstikke leuk om naar te kijken, maar wat ik niet snap zijn die relaties op het moment. Ze maken aparte combinaties en dat kan leuk zijn en dat was het ook toen ineens Aysen en Sjoerd een koppel werden, maar vervolgens doen ze achter elkaar weer en weer aparte combinaties maken. Ik denk dat ze dat ook wel kunnen doen, maar dan verspreid over langere tijd en niet in een half jaar. Want vervolgens heb je nog weer Thijs & Rikki, Bing & Nina, Vincent & Sascha, misschien ben ik nog iemand vergeten. En Thijs & Rikki zou ook wel kunnen, maar ik vind het raar hoe dat gedaan is, zomaar zoent Rikki Thijs en ik heb haar niet verliefd zien worden, ineens zoenen ze en bleek dat Rikki verliefd is, als ze dat nou lieten zien en het opbouwen. Hetzelfde met Nina & Bing, oké nu is Nina net ontwaakt uit haar coma en snap ik het dat het zo loopt door die revalidatie, maar doe die andere relaties dan niet tegelijk. En Sascha en Vincent passen wel bij elkaar vindt ik, qua uiterlijk en ook wel qua innerlijk denk ik, maar daar vind ik het weer zonde hoe dat gegaan is. Liet ze verliefd worden en uiteindelijk een relatie krijgen. Nee, ze worden achtergelaten door vrienden in Boks, hun kijken elkaar aan en ze zoenen, vervolgens gaan ze naar Toko en hebben ze seks. En ik vind het ook zonde dat Sascha geen seksscene’s krijgt, niet dat ik daar op geil en dat ik dolgraag seksscene’s wil zien, maar het zou een koppel zo beter en sterker maken als ze intieme scene’s met elkaar hebben. Maar het hangt er van af of hun een relatie krijgen, ik denk dat als het aan Sascha ligt dan wel. En het zal wel lukken ook tussen hun, want een keer aankijken is genoeg voor een potje seks.

  Beetje lange reactie, maar ik moest t even kwijt

 22. Ik snap Bianca niet waarom verteld ze her tegen niemand? Ook raar is dat Julia als enige door heeft dat er iets mis is met Bianca.

  1. Indd welke halve garen heeft nou niet door dat er iets aan de hand is..en laatst die aflevering die scene van bianca en julia was geniaal helemaaal zingen dansen hahahahaha

 23. Het duurt echt lang voordat ze de dader hebben!!
  Ik wil het nu echt weten.
  Maar 1 ding weet ik bijna zeker wiet kan het niet gedaan hebbe , veel te voor de hand liggend! Wat vinden/denken jullie

 24. Nick Sanders komt terug zie op Wikipedia Nick Sanders dan moet je recht bovenin kijken bij debuut hij komt dus op 10 juli 2015 terug waarschijnlijk ik denk het ook niet maar Wikipedia kun je wel echt vertrouwen

 25. wiet is onschuldig ik weet wie de ecnte dader is morhen 11 uur einde polderweg bij de brug . ik dek thijs en anton.

 26. Ik denk Bianca waarom wilt Bianca Julia zo snel mogelijk aan Anton koppelen? ALS duurt meestal 4 jaar tot je dood gaat.

 27. Maar wat ik nog steeds niet snap, op de avond van de moord vroeg Ardil aan Sjoerd of hij aan soss kon komen, hij flipte hem ook op ardil? maar dat heeft Sjoerd nooit aan Aysen verteld? en waar was Sjoerd op het moment van de moord? De dader komt altijd uit een onverwachte hoek, zou het Sjoerd niet kunnen zijn?

 28. Spoiler maandag 8 juni:
  Nina doet een liefdesbekentenis. Sjoerd voelt zich schuldig over wat Bianca gedaan heeft. Maxime probeert Bing uit te horen over zijn gevoelens. Een zakelijke tegenslag zorgt ervoor dat Vincent een grote horde moet nemen.

  Zou het dan toch Bianca zijn? Doordat gtst zich nu focust op haar ziekte komt ze niet in het plaatje van verdachten voor. Anna en Anton (door de drugs weg te smijten) zijn in de problemen gekomen door Ardil. Wellicht is de afsluiting dat ze haar gezin goed achter wil laten wel helemaal niet door haar ziekte maar doordat ze weet dat ze de bak in draait. Als ze daar door haar ziekte al niet onderuit komt.

  1. Gezeur over de app. XSelfie.

   Ludo heeft ook een vergelijkebare/concurrerende app. laten ontwikkelen en op de markt gebracht. Door de concurrentie loopt de app. van Vincent en Lucas niet zo als verwacht of gehoopt.

   Maxime is zich er weer eens mee gaan bemoeien en niet op zo’n frisse manier. Dit is duidelijk weer eens een persoonlijke vete van Maxime tegen Ludo. Waar Vincent en Lucas en hun app. XSelfie voor gebruikt en de dupe van worden.

 29. Ik denk dat Bianca zoiets heeft van: Ik ga toch snel dood, mijn halve gezin is verdachte, dus ik neem gewoon de schuld op me en doe alsof ik het gedaan dan is alles opgelost. Zou kunnen toch..

  1. Als idd blijkt dat Bianca Ardil heeft geduwd, zou dat wel een echte “knaller” zijn.

   Wat ik eigenlijk (nog) niet geloof. Dat Sjoerd zich schuldig voelt over wat Bianca heeft gedaan, denk ik eerder dat dit iets te maken heeft, met wat in de spoiler van vrijdag 5 juni staat. Namelijk deze zin: Bianca zoekt een eigen weg om Anna te vinden en laat zich door de het politie onderzoek niet tegenhouden.

   Maar mocht toch blijken dat Bianca idd de dodelijke ziekte ALS heeft, want dat hebben we nog altijd niet echt gehoord, dan is er een levensverwachting van 3 tot 5 jaar. Dus daarmee lost Bianca haar gezinsprobleem op korte termijn niet op, of wat ze graag wilt, haar gezin goed achter te laten.

 30. In de aflevering van vrijdag kom je erachter wie de dader is. Ik heb hem nog niet gezien. Maar het is iemand die je niet verwacht.

   1. Laat het aub Bing zijn want dan kan hij weg (ik heb een hekel aan hem haha sorry) en dan kan zijn verhaallijn met Nina ook eindigen.

 31. Ik roep al weken dat Bianca de schuldige is en laat zij nou ook de tipgever zijn die Aysen de gouden tip geeft. Ik weet nu niet meer zeker of Bianca nou de dader is of alleen een getuige maar het wordt steeds spannender.

 32. ik dek dat thijs is boos op gest ardil aysen eerst enorm tegen maar daarna krijgt ze na een fantastisch afspraakje wordt sacha diep teleurgesteld het zit een gouden tip vincent is druk op zoek haar een vervanger van lucas maar niemand heeft genoeg kwaliteit maxime bemoeit zicn ongevraagd met bing en nina wiet baalt als ze onaangekondigd bezoek krijgt bianca komt weer thuis en wordt op de noogte gebracht van alles wat er gebeurd is julia heeft grote moeite om mee te gaan in bianca leugen tegen anton janine vindt bianca gedrag

   1. Hij blijft een half jaar weg, dus misschien dat hij met Sinterklaas er wel weer is… ik mis hem eerlijk gezegd totaal niet.

 33. Voorlopig niet maar mensen ik heb de aflevering van vrijdag vooruit gekeken. En Bianca komt inderdaad richting Aysen. Wat dus kan betekenen dat er 2 dingen aan de hand zijn. 1 Ze heeft Ardil echt geduwd. Of 2 omdat ze weet dat ze dood gaat heeft de moord verzonnen om zo Anton of een ander te beschermen. Maar de gouden tip komt dus van Bianca

 34. Beter toch dat de verhaallijn over Ardil’s dood eindelijk ten einde komt, ik moet er niet aan denken dat we moeten gaan wachten tot de Cliffhanger, want dan zou het echt gaan tegen vallen!

 35. Net de spoiler van vrijdag 29 mei gekeken! Aysen ontvangt een sms van iemand waarin staat dat hij/zij weet wie de dader is. Ze spreken ergens af, en diegene blijkt Bianca te zijn! En vandaag zei julia dat iemand met ALS niet meer lang te leven heeft. Dus ik denk dat dit de cliffhanger wordt: “Bianca zegt tegen Aysen dat zij de dader is. Aysen wordt woedend en vermoord Bianca.” Kort maar krachtig

 36. Bianca is de dader. Precies zoals ik al een paar weken geleden had voorspeld. Mijn hele theorie over de “moord” klopt ook nog.

 37. Dinsdag 9 juni 2015

  Aysen komt voor een akelig dilemma te staan. Het dringt tot Anton door wat Bianca eigenlijk heeft meegemaakt. Rikki krijgt slecht nieuws. Thijs is van mening dat hij een roddeljournalist op de juiste manier ingelicht heeft.

  Woensdag 10 juni 2015

  Anna en Wiet krijgen pech tijdens hun vluchtpoging. Sacha bedenkt een sollicitatieplan. Lucas moet toegeven dat hij onder de indruk is van Vincents actie. Sjors en Tim komen tegenover elkaar te staan door Bianca. Julia en Janine hebben het idee dat ze ergens buiten gehouden worden.

  Tvgids.tv

 38. Is Bianca niet alleen degene die weet wie het gedaan heeft? Of wordt het maandag echt bevestigd dat zij het is? Ik vatte het zo op alsof zij enkel de boodschapper is. In ieder geval, dit verklaart wel waarom ze zo in paniek was vandaag. Het wordt echt spannend nu.

 39. Ik plaats de spoilers van donderdag en vrijdag ook maar:

  Donderdag 11 juni:
  Nina besluit dat het tijd is voor een rigoureuze make-over. Wiet wil zich voor Anna opofferen. Bing helpt een dame in nood. Thijs maakt Rikki zware verwijten, maar eigenlijk speelt de roddelsituatie hem in de kaart.

  Vrijdag 12 juni:
  Bianca doet Anton een verbijsterend voorstel. Lucas praat zijn mond voorbij. Sjoerd trekt een ultieme conclusie om zijn moeder te beschermen. Julia en Janine moeten een geheim bewaren.

  Bron: TV film gids

 40. Het is Bianca.

  Je ziet in de aflevering van maandag flashbacks hoe Bianca Ardil uit het raam duwt. Ze was boos op hem, omdat zij vond dat Ardil Sjoerd dwingte in zijn zaakjes en zij wou niet dat Sjoerd weer bezig ging houden met coke. Dus ze werd boos en toen duwte ze hem perongeluk.

 41. Degenen die de afgelopen periode maar een klein beetje hadden opgelet zouden allang hebben gezien hoe verdacht Bianca deed en niet verrast zijn over deze uitkomst.

  1. Je toon staat me niet aan; je had het net zo goed fout kunnen hebben. Mensen letten trouwens veel meer op de mensen die ze zelf in het vizier hebben.

   @John betekent dat dan dat Sjoerd aan Bianca vertelt dat hij is benaderd door Ardil? Wat ik dus ongeloofwaardig vond aan deze theorie was dat ik niet snapte hoe Bianca moest weten van al die drugsellende.

 42. Zo, ik had gewoon helemaal gelijk. Ik was er ook helemaal op voorbereid dat Bianca het was, maar als het dan bevestigt wordt is het toch wel raar. Dan zie ik op Twitter ook nog die flashback, echt vreemd, maar het was een ongeluk natuurlijk

 43. Ik zeg het je nogmaals, het is BIanca niet!

  Spoiler of geen spoiler, Bianca is het in ieder geval niet.

  Zij zal wel vertellen dat zij het is, om de rest te beschermen!

  1. Ik irriteer me mateloos aan je. Het bewijs is overduidelijk. In de flashback van de aflevering van maandag zie je letterlijk dat Bianca de dader is. Na dit gezien te hebben is het ontkennen van dit net zo geloofwaardig als zeggen dat Rick niet de dader was van de moord van Mike.

 44. Hoe kan Bianca het nou gedaan hebben? Volgens mij hoorde ze pas van het hele drugs verhaal nadat Ardil vermoord was.

  1. Dat dachten we ook van Rik die Aysen wilde vermoorden 😉

   Iedereen streepte Rik eigenlijk al automatisch weg, omdat de meesten dachten dat hij niks wist wat er tussen Nuran en Aysen speelden destijds.

   Zelfde geldt nu met Bianca. Zij was op de hoogte waar Ardil mee bezig was en om Sjoerd (en Anna) te beschermen heeft ze hem (waarschijnlijk per ongeluk) vermoord.

 45. Bianca heeft inderdaad per ongeluk Ardil vermoord.
  Alleen al de interesse in Wiet en Anna zegt al genoeg.
  Ze voelt zich overduidelijk schuldig.
  Erg slimme zet van gtst. Niemand dacht aan Bianca, omdat ze ALS heeft. Ondertussen loopt ze ook nog met dit geheim rond. Ik heb wel medelijden met haar.

 46. Zit ik dus ff op Facebook, kom ik ineens langs een gedeeld filmpje wat al gelijk begint af te spelen. Gewoon een hele scène met Bianca en Ardil en hoe het is gegaan. En bedankt!!
  Wanneer is eigenlijk de cliff? Iemand die dat weet?

  1. 3 juli is de laatste aflevering.
   In de instellingen van Facebook kun je aangeven of filmpjes automatisch afspelen of niet.

 47. ik denk niet dat bing ardil vermoord heb want bing kon ardil amper ze waren nooit samen in gesprek en wiet dank ik ook niet want als zij het heeft gedaan dan moet ze ook uit de serie gaan want je ziet nooit een verhaal over de gevangenis het kan thijs zijn maar ja dat geld dan het zelfde als wiet wie moet het anders zijn weet ik niet dan iemand uit het verleden.

  1. Volg jij GTST wel goed? Bing kon Ardil wel, hij kon het erg goed vinden met Ardil!

   Bianca is dus de dader, ik ben wel benieuwd hoe het dan afloopt met Bianca: komt ze vast te zitten? Gaat ze dood? Of komt ze hier mee weg?

    1. Lekker arrogant van je, alsof iedereen perfect ABN spreekt. Totaal niet belangrijk. Er zijn ergere dingen in de wereld waar je je bezig mee kan houden.

 48. hier ben ik weer ik denk dat ik het weet hij heb zelfmoord gepleegd omdat hij in de problemen zat wegens de drugs in de koffer die anna moest bewaren maar het is allemaal anna de schuld zij is verder eringerold.

  1. wat ik dus absoluut niet begrijp,dat een ogenschijnlijk zwakke en (door)de schrijvers
   wegkwijnende zieke vrouw,een enorme bodybuilder.als die z.g ardy door het raam
   kan hebben geduwd.
   hij is dus tijdens de woordenwisseling,met b.kwaad en zeer woest weggelopen
   zij wilde iets tegen hem zeggen,en hij stootte haar van zich af
   ze stonden waarschijnlijk dicht bij het raam
   toen hij stootte zelf met de elleboog en daardoor ook zelf door het raam.
   ardi kende zijn eigen kracht niet
   en b.zag hem door het raam vallen.
   zo…..ik heb gezegd
   punt….uit.

 49. Maandag 1 juni
  Aysen is sprakeloos als ze ontdekt wie haar tipgever is en te horen krijgt hoe de avond van Ardils dood is verlopen. Sjors is bang dat het leven van Wiet in gevaar kan zijn. Thijs weet Rikki enthousiast te maken voor zijn plan totdat Bing zich ermee gaat bemoeien.

  Dinsdag 2 juni 
  Op hun schuiladres nemen Wiet en Anna een radicaal besluit. Bianca wil een zoektocht starten naar Sjoerd, maar wordt op het laatste moment tegen gewerkt. Sjors achterhaalt waar Aysen is en eist opheldering over Wiet. Julia is bang dat Bianca ontdekt dat zij haar mond voorbijgepraat heeft.

   

  Woensdag 3 juni 
  Julia zet Bianca onder druk over hun geheim. Maxime verwijt Nina dat ze haar vechtlust is verloren, maar Nina leert Maxime een belangrijke levensles. Wat een nieuw begin voor Vincent had moeten zijn, loopt uit op een teleurstelling. Lucas probeert zijn connecties in te zetten om de verdwenen Wiet te vinden.

  Donderdag 4 juni 

  Nina vraagt Sacha om hulp bij een versieractie. Ze brengt Sacha ongewild op een idee. Om een afspraak te laten doorgaan, zet Rikki Thijs op een onverwachte manier in. Lucas ontmoet het nieuwe creatieve brein achter X-Selfie. Er wacht Vincent een verrassing aan de ontbijttafel.

  Vrijdag 5 juni 
  Anna twijfelt over Wiets onderduikplannen. Bianca zoekt een eigen weg om Anna te vinden en laat zich door de het politie onderzoek niet tegenhouden. Julia weet zeker dat Bianca haar belofte nakomt. Sjoerd snapt niet dat Aysen niet mee wil zoeken, maar Aysen heeft zo haar eigen beweegredenen.

  Maandag 8 juni:
  Nina doet een liefdesbekentenis. Sjoerd voelt zich schuldig over wat Bianca gedaan heeft. Maxime probeert Bing uit te horen over zijn gevoelens. Een zakelijke tegenslag zorgt ervoor dat Vincent een grote horde moet nemen.

  Dinsdag 9 juni:
  Aysen komt voor een akelig dilemma te staan. Het dringt tot Anton door wat Bianca eigenlijk heeft meegemaakt. Rikki krijgt slecht nieuws. Thijs is van mening dat hij een roddeljournalist op de juiste manier ingelicht heeft.

   

  Woensdag 10 juni:
  Anna en Wiet krijgen pech tijdens hun vluchtpoging. Sacha bedenkt een sollicitatieplan. Lucas moet toegeven dat hij onder de indruk is van Vincents actie. Sjors en Tim komen tegenover elkaar te staan door Bianca. Julia en Janine hebben het idee dat ze ergens buiten gehouden worden.

  Donderdag 11 juni:

  Nina besluit dat het tijd is voor een rigoureuze make-over. Wiet wil zich voor Anna opofferen. Bing helpt een dame in nood. Thijs maakt Rikki zware verwijten, maar eigenlijk speelt de roddelsituatie hem in de kaart.

  Vrijdag 12 juni:
  Bianca doet Anton een verbijsterend voorstel. Lucas praat zijn mond voorbij. Sjoerd trekt een ultieme conclusie om zijn moeder te beschermen. Julia en Janine moeten een geheim bewaren.

 50. of toch niet nigel dat bianca het gedaan heb ardil vermoord want dinsdag wil bianca een zoektocht beginnen naar sjoerd en woensdag moet ze het geheim onhullen van bianca als zij de dader is dan wordt je toch gevangen genomen.

  1. Bianca biecht het op aan Aysen en smeekt haar om haar nog even de kans te geven haar schuld en ziekte aan haar familie te vertellen voordat ze wordt opgepakt. Daarom is ze niet gevangen genomen.

   1. Aan die spoilers kunnen we volgens mij zien dat Bianca wel zegt dat ze Ardil heeft vermoord.maar niet over haar ziekte aan de familie

    Vanaf maandag weten Julia, Janine en Aysen dat Bianca ALS heeft.

    1. Ze heeft Aysen verzocht haar nog even de kans de geven de familie persoonlijk in te lichten over de moord en haar ziekte. Daarnaast moet ze nog veel dingen regelen. Aysen is hier uiteindelijk mee akkoord gegaan maar alleen in het belang van Sjoerd.

 51. Dan zal het wel weer uitlopen op hetzelfde gezeur, als met de moord op Mike. Toen liet Aysen Rik er ook mee vandoor gaan alleen is later de politie erachter gekomen en is ie alsnog veroordeeld op de moord van Mike… Asyen heeft Rik toen niet gearresteerd in het belang van haar zus Nuran. Nu vanwege het belang van Sjoerd laat ze Bianca ook gaan, ik durf te wedde dat de politie daar ook weer achter gaat komen, en dat ze alsnog opgepakt wordt.. Dat zou dan een herhaling worden.. Wat jammer is want je kan er echt nog leuke verhaallijnen van maken met Bianca in de gevangenis ! Of dat de zaak dan misschien geseponeerd wordt vanwege haar toestand omdat ze ALS heeft.. Dat zou echt een verassing wezen!

 52. Maandag 1 juni
  Aysen is sprakeloos als ze ontdekt wie haar tipgever is en te horen krijgt hoe de avond van Ardils dood is verlopen. Sjors is bang dat het leven van Wiet in gevaar kan zijn. Thijs weet Rikki enthousiast te maken voor zijn plan totdat Bing zich ermee gaat bemoeien.

  Ik heb de aflevering van vandaag gezien maar geen Sjors in beeld dus die spoiler klopt niet helemaal.

 53. ’t Is 1 juni, snotverdee!!! Wat is het nut van deze site eigenlijk, als we zelf de nieuwe spoilers moeten opzoeken en plaatsen????

 54. Ik denk dat de zaak rond de moord op Ardil zeker nog wel tot de zomercliff gerekt zal worden… Zelf geloof ik ook niet dat Bianca het gedaan heeft, ik denk eerder Sjoerd en dat ze dit verhaal verzint ter bescherming van haar zoon en “…omdat ze toch dood gaat”. We zullen zien! Spannend is het nu in ieder geval wel.

  1. Ik hoop dat je ongelijk hebt. Zie graag meer van Sjoerd en Aysen en hoop dat hij nog een poos in de serie blijft. Als het waar is wat je zegt, dan zou Sjoerd zijn gedrag na de moord wel een beetje ongeloofwaardig overkomen. Totaal geen schuldgevoel, achteraf bekeken kon je dat type gedrag toch wel iets bij Rik terugzien.

 55. dus het is bekend dat bianca de dader is die ardil heeft vermoord dan zal ze wel uit gtst gaan want ze heb A.L.S. dan gaat ze dood en ze heeft altijd gezegd dat ze niet voor altijd bianca wil spelen.

 56. Het is 2 juni nog steeds geen spoilers. Wanneer gaan ze deze site uit de lucht halen.. Deze site heeft zooo geen nut..

 57. Maandag 15 juni 2015:

  Anna krijgt de schrik van haar leven. Anton probeert te bevatten wat er gebeurd is. De machteloze Sjoerd stapelt leugen op leugen dat hij iemand in bescherming neemt. Lucas doet Vincent een belofte die hij niet waar kan maken. Sjors is bang dat Wiet niet sterk genoeg is voor de situatie waar ze in zit.

 58. Dinsdag 16 juni 2015:

  Nina probeert indruk te maken op Bing. Janine vindt het belangrijk om het bij te leggen met haar dochter. De politie gelooft Anna niet als zij een bekentenis komt doen. Anton reageert zijn onmacht af op de vriendin van zijn zoon. Wiet krijgt goed nieuws.

Geef een reactie