Nadat de de app [X]SELFIE in Meerdijk is gelanceerd, is deze nu ook verkrijgbaar in het echt.

In de soap hebben Lucas en Vincent al enige tijd het idee om een app te lanceren, en dat is laatst dan ook echt gebeurt. En niet alleen de bewoners van Meerdijk kunnen de app downloaden, iedereen kan vanaf  nu gebruik maken van de nieuwste app, Fans van GTST maar ook social media-liefhebbers.

Wat is [X]SELFIE?

De [X]SELFIE app daagt spelers dagelijks uit om selfies te maken door middel van bijzondere, spannende en humoristische opdrachten (challenges). Spelers kunnen zelf ook challenges bedenken en hun vrienden uitdagen en kunnen punten verdienen door de opdrachten te voltooien. Door het verzamelen van likes op de inzendingen, volgt er bovendien een ranking per uitdaging, waarbij de creatiefste, origineelste of grappigste selfie de uitdaging wint. Hiermee zijn extra punten te verdienen en regelmatig een mooie prijs te winnen. De behaalde punten worden verzameld op het profiel van de speler. Selfies maken wordt door [X]SELFIE nu nog spannender en spelers kunnen zich vanaf nu van hun meest creatieve kant laten zien.

De app [X]SELFIE is vanaf nu gratis te downloaden en is beschikbaar voor iOS en Android.

1 comment on “Nieuwste app: [X]SELFIE

Geef een reactie