Vanavond was het feest in Meerdijk. Sjors en Tim zijn getrouwd en daar hoorde natuurlijk een knalfeest bij.
De moeder van Tim was hierbij ook aanwezig en keerde terug in GTST als personage Julia Loderus.

Audrey Bolder speelde haar dit keer niet. Wendy Brouwer bekend uit ander soaps, zoals Onderweg naar Morgen, waarin ze de rol van Margot Reitsma vertolkt is de nieuwe actrice.

8 comments on “Moeder Tim even terug in GTST

 1. Groot drama… einde Tim? Het nou niet zo dat hij werkelijk iets toevoegt in GTST. Kan me voorstellen dat zijn rol zou eindigen. Kan Sjors aan haar vierde huwelijk beginnen met iemand.

 2. Ik denk dat Anton Ardil uit het raam gegooid heeft (einde anton), dat Tim doodgaat (einde tim), Bianca ALS heeft en naar een soort rusthuis gaat (einde Bianca). Sjoerd zou dan overblijven hopelijk. Ik denk dat er een nieuw gezin gaat komen.

 3. Ik weet niet hoelang GTST nog blijft bestaan eigenlijk. Aangezien ze hier op deze site nogal achterliggen met informatie te delen. GTST wordt volgend seizoen na 25 jaar niet meer uitgezonden op tv maar gaat naar Netflix toe. Daar kun je voor 8 euro per maand abonneren en kun je gewoon naar GTST kijken. Dit is echt belachelijk gewoon. Ik kijk al vanaf het begin erna en nu doen ze dit.

  1. Dat van Netflix is onzin… Kennelijk iemand die het grappig vond heeft dit de wereld in geholpen. GTST gaat ook NIET stoppen. Meerdere mensen hebben het nagevraagd op de officiële GTST facebook pagina en op de twitter pagina van GTST. Ze zouden hartstikke dom zijn als dit bericht waar was en het is een veel te groot risico om kijkers verliezen. Dit kunnen ze zich niet veroorloven.
   Jammer dat overal altijd alles klakkeloos overgenomen wordt zonder de bron te controleren.

   https://twitter.com/gtst/status/589705054086631424

Geef een reactie