• 21 april 2015
  • Sybren
  • 5

Vorige week was te zien hoe Ardil uit het raam werd geduwd, RTL Boulevard had een exclusief interview met Juvat Westendorp. Juvat heeft er 2 maanden met veel plezier gewerkt. “Ik voelde me al snel thuis en liep in mijn onderbroek een beetje maf te doen”, laat Juvat weten.

Juvat wist al vanaf dag 1 dat de rol maar 2 maanden zou duren, Juvat werd meteen ingelicht over het feit dat het een gastrol was, “dat neemt niet weg dat ik het erg jammer vind”, verteld Juvat.

5 comments on “Juvat verlaat GTST

  1. Ik snap de mensen achter GTST niet. Een kwal als Thijs, die door niemand leuk gevonden wordt en eigenlijk geen rol heeft en niets toevoegt aan de serie, laten ze erin en iemand die wel leuk gevonden wordt door mensen, een duidelijke rol heeft en waarbij mooie verhaallijnen te bedenken zijn moet weer weg.

    Jammer weer.

  2. Ja beetje jammer dit.. Thijs is een robot. Ze kunnen net zo goed een levensgrote kartonnen foto van hem op wieltjes met zo’n bewegend onderkaakje neerzetten en dan een computer zijn tekst laten voorlezen.
    En van Sacha word ik sloom.
    Zonde dat Juvat weg is.

Geef een reactie