Maandag 4 mei
Aysen provoceert Anton om hem belastende uitspraken te ontfutselen. Janine zoekt de confrontatie als ze hoort dat Laura Nina verwijten maakt. Nina geeft Sacha de schuld van de ongelukkige situatie waarin ze zit.

Dinsdag 5 mei 
Vincent en Lucas dagen hun concurrent in een kort geding, maar zijn onzeker over de uitkomst. Anna snapt niet dat Aysen weer bij haar op de stoep staat. Anton en Bianca spreken af dat ze een leugen moeten blijven volhouden. Ludo zoekt toenadering en begrip bij Nina.

Woensdag 6 mei 
Janine wil Rikki interviewen, maar zij heeft nogal wat eisen. Sacha wil weten waarom Nina Bing zo krampachtig binnenboord probeert te houden. Lucas’ ludieke selfiestunt waarmee hij Ludo tegenwerkt, is een groot succes. Maxime zet ook een anti-Ludoplan in werking.

Donderdag 7 mei 
Ludo start een gedetailleerd onderzoek naar wie hem tegenwerkt. Sjoerd verwijt Aysen dat ze hun relatie misbruikt voor haar onderzoek. Rikki probeert met een smoes onder een lastige situatie met Thijs uit te komen. Anna moet Wiet een fout bekennen.

Vrijdag 8 mei 
Sacha dringt er bij Bing op aan om Nina niet aan haar lot over te laten. Anton en Julia voelen zich opgelaten als Bianca naar vroeger vraagt. Wiet wil weten of Sjors haar wel vertrouwt.

Maandag 11 mei
Anna raakt verontrust aks ze Wiet maar niet te pakken kan krijgen. Sjors zet Aysen het huis uit en wil aangifte tegen haar doen. Julia begint bij haar nieuwe werkgever en ziet meteen iets verdachts.

Dinsdag 12 mei
Aysen laat zich niet zomaar door een contractverbod het zwijgen opleggen. Sacha laat weten hoe zij over Nina en Bing denkt. Wiet is gekwetst als Anna haar weigert te helpen. Bing heeft te maken met dalende omzetten.

Woensdag 13 mei
Nina geniet van de aanblik van Bings lijf tijdens een bootcamp. Maxime doet een ontdekking die betrekking heeft op Ludo. Rikki treft Thijs in het gezelschap van een aantrekkelijke dame en dat zint haar helemaal niet.

Donderdag 14 mei
Vincent weigert zich door Ludo in een hoek te laten drukken. Sjors raakt gealarmeerd als Janine denkt dat er meer speelt tussen Rikki en Thijs. Maxime laat zich niet stoppen als ze Ludo te grazen wil nemen.

Vrijdag 15 mei
Wiet zit in het nauw als de politie voor haar deur staat. Bianca liegt hierover tegen Anton als ze een hotel in een andere stad boekt. Sjoerd verzwijgt aan Aysen dat hij bij de politie is geweest

164 comments on “GTST Spoilers 4 t/m 15 mei

 1. Wat een rare chemieloos koppels word er gemaakt, koppels dat totaal niet bijelkaar passen: Zoals, Tim en Sjors, Sasha en Noud, Bing en Nina en Rikki en Thijs. Vreemde combinaties en totaal geen chemie!

  1. Ben het helemaal met je eens!
   Tim en Sjors is een super saai koppel. Noud en Sacha ook. Rikki en Thijs is apart, maar ik weet niet of ze nog echt een koppel worden. Nina en Bing verafschuwden vorig week elkaar nog en nu zouden ze opeens elkaar leuk vinden!? Vind hen ook een heel raar koppel, ik bedoel wat moet een prinses zoals Nina met Bing en Bing met Nina? Als vrienden vind ik hen wel leuk samen, maar als een liefdeskoppel? Nee, bahh.
   Allemaal heel apart dus.

   Wel is het jammer dat Noud even eruit moet, want had gehoopt dat hij en Nina weer een koppel zouden worden. Zij blijven voor mij toch een van de beste koppels in Gtst.

   1. Doe is normaal mag die toch zelf weten wat die van vind als niet leuk vind wat die zegt lees dan lekker over heen zo ziekelijk hoe mensen op elkaar reageren 😉

 2. Dit vindt ik 2 rare zinnen.

  Wiet zit in het nauw als de politie voor haar deur staat.
  Bianca liegt hierover tegen Anton als ze een hotel in een andere stad boekt.

  Dat woordje -hierover- in de 2de zin, slaat eigenlijk terug op de 1ste zin. Ik lees dat als volgt: Bianca liegt er over dat de politie voor de deur heeft gestaan bij Wiet, als ze een hotel in een andere stad boekt.

  In deze spoiler ontbreekt dus iets. Hierover – waarover. Natuurlijk over haar ziekte, maar dat mis ik dus in die zin.

  1. Ze liegt over wat erna komt in de zin. Ze liegt dus over het boeken van een hotel in een andere stad, las het eerst ook anders maar ik denk dat dit is wat er bedoeld wordt.

 3. Jef gaat stoppen zoek maar op google zie hier

  Na meer dan 5000 afleveringen in 24 jaar

  Bartho Braat stopt met GTST
  van onze redactie
  Bartho Braat, al 24 jaar een van de vertrouwde gezichten van Goede Tijden, Slechte Tijden, stopt ermee.
  Jef Alberts gaat Goede Tijden, Slechte Tijden na 24 jaar verlaten
  Jammer, hij is een van de bekendste gezichten van Meerdijk
  Zoals hij zelf zegt: ‘Er moet toch een keer een eind aan komen’ De 64-jarige acteur die onder de meeste Nederlanders bekend is als Jef Alberts, verlaat na de zomer Meerdijk. “Ik heb er nu 24 jaar in gezeten, dus ik vind het wel genoeg. Ik wil nu wat anders. Toneel vind ik namelijk ook erg leuk en zo zijn er nog wat dingen”, zegt Bartho in Weekend.
  Hij geeft toe dat hij eerder heeft overwogen Neêrlands populairste soap te verlaten. “Ik heb dan ook niet nachtenlang over mijn vertrek na hoeven denken, want ik heb wel eerder gedacht aan stoppen. Ondanks het feit dat GTST heel leuk is om te doen. Er moet toch een keer een eind aan komen.”

 4. het zou een leuke Cliff zijn als Jef word vermoord ofzo op de gruwelijkste manier tijdens de zomercliffhanger???
  spannend !!!

 5. Nina geniet van de aanblik van Bings lijf tijdens een bootcamp.

  Op de een of andere manier vind ik deze zin heel vies. Nina en Bing…. ieeuwwww.

  Denk overigens wel dat alleen Nina gevoelens heeft voor Bing en niet andersom. En dat we weer een verdrietige Nina krijgen in de cliffhanger, omdat Bing niks met haar wil. Maar ik kan er ook naast zitten.

   1. Ik denk dat de colega van Aysen het heeft gedaan. Hij was denk ik al iets op het spoor en in een confrontatie met Ari is dit uit de hand gelopen. Aysen komt daar denk ik achter, waardoor zij haar baan ook weer terug heeft…..

 6. Ik denk nog steeds dat Thijs het gedaan heeft. Zombie Rox is veel te voorspelbaar. Rox is er wel geweest in het atelier van Maxime daardoor was het een zooitje.

 7. Eerste wat na het nieuws van Bartho door mijn hoofd schoot was dat de zomercliff weleens een bloedbad zou kunnen worden. Rox of diens leidinggevende wordt in het nauw gedreven en besluit erop los te schieten in café de koning waar Anna en Aysen zich op dat moment bevinden. De enige echter die dodelijk wordt geraakt is Jef.

  1. Er wordt gesproken over het afscheid / weggaan van Jef/Bartho Braat NA de zomer. De cliffhanger is VOOR de zomer. Dus ik denk dat het eerder omstreeks / rond de 25 jarig jubileum uitzending(en) (oktober 2015) zal gebeuren.

   Ik ben het met @Linda eens, het moet een “mooi en waardig” afscheid worden voor Jef / Bartho Braat. Want dat verdiend hij gewoon. Dus niet zomaar “afknallen” en dat was het.

 8. Ik heb eigenlijk geen idee wat we de komende tijd kunnen verwachten ik denk en hoop dat het ieder geval heel spannend gaat worden.
  Ik vind wel dat ze Jeff beter dan dood kunnen laten gaan want weer een zoveelste vertrek richting buitenland is nou niet echt waar volgens mij de kijkers op zitten te wachten.
  Geef hem een eervol afscheid door middel van een hele mooie sterfscene..

 9. Weer een anti aktie tegen Ludo, word er niet goed van, en op welk manier wil Maxime Ludo te grazen nemen, misschien is Jef niet de enige die de serie verlaat.

 10. Word wel armoedig bij de schrijvers , al weer een anti Ludo campagne en misschien wel tot de dood tot het volg, maxime neemt wraak, zal me niks verbazen dat ook Ludo meerdijk verlaat. Dacht eindelijk Ludo en Janine weer samen, maar nee hoor, alleen maar negatieve dingen rond Ludo, het is haast een copy van de moordspel jaren geleden, toen wilde er ook veel van Ludo af, misschien nu weer. Het begint eentonig te worden.

   1. Erik en Caroline zeiden een paar weken geleden nog in een interview dat ze voorlopig nog lang niet van plan zijn om gtst te verlaten dus Ludo gaat echt nog niet dood hoor hahaha, zonder Ludo en Janine is gtst sowieso geen gtst meer aangezien Jef ook al weggaat.. dan heb je alleen Laura nog over van vroeger.

  1. Noud voegt meer toe dan Vincent, Tim, Thijs en Sascha bij elkaar. Het is een Alberts, als Jef straks weg gaat is er nog maar 1 Alberts over. Toch belangrijk om nog een link te kunnen leggen naar het verleden. Ik hoop dat het slechts 3 maanden is en dat hij wel het afscheid van Jef meemaakt.

 11. Vind het heel jammer dat Noud tijdelijk weggaat, en inderdaad zoals @maja hierboven zegt, hij voegt echt wel meer toe dan heel veel andere personages.

  Wel grappig dat Noud net als in 2012 vanwege Nina naar het buitenland gaat. Kon Gtst niet een andere reden bedenken ofzo? lol

 12. Voor degenen die nog steeds vermoeden dat Rox de zombie achter de moord zit, forget it. Ze heeft een waterdicht alibi en Aysen gaat achter haar (misschien) toekomstige schoonvader aan.

 13. Maxime moet ook maar uit een raam springen of zo, gefrustreerd en geobsedeerd wijf. Ze wilt zich alleen maar opdringen bij Ludo. Triest wijf.

  Laat Maxime maar wat doen dan pakt Ludo haar toch 10 keer harder terug. Plus het moet nog uitkomen van dat Maarten gedoe.

  Lucas laat idd z’n hoofd vol praten door Vincent, Maxime en Vincent echte ratten. Vind janine rn Lucas wel wat ondankbaar. Ludo heeft er alles aan gedaan en zat zelfs in de gevangenis om Lucas te redden.

  Maar andersom is alles te veel gevraagd neppe kut familie. Ludo laat ze los en pak ze gwn allemaal aan.

 14. Inderdaad zeg Pff. Je zag Ludo ook kijken naar vincent en Maxime en besloot toch Nick nog even te zien voordat hij naar de gevangenis in ging.

  Maxime doet nu wel heilig maat Ludo heeft meer recht om haar juist aan te pakken en niet andersom. Ze loog dat ze geen kinderen kon krijgen plus gedoe van Maarten en zij heeft Nick helemaal door laten draaien.

  Ludo had gwn Nick eruit moeten halen en Maxime dood moeten laten gaan in die stal.

  Ludo en Nick vas Maxime en Vincent zou pas leuk zijn. Maar die lafbekken durven alleen met z’n allen tegen Ludo. Maxime, Vincent, Lucas de meeloper en janine staat ook aan hun kant en Nina waarschijnlijk ook weer achter Lucas z’n reet aan.

 15. De leukste stel blijft aysen en Sjoerd hij maakt haar zachter en zei hem harder tegenpolen werken altijd goed vullen elkaar aan en ik vindt de rest van stel saai en te soft geen spanning niks zoet te nep uit

  1. Inderdaad, tegenpolen werken het best in een relatie, ze vullen elkaar aan en maken een relatie ook veel leuker. Vind Aysen en Sjoerd daarom ook leuk. Janine en Ludo zijn bijv. ook tegenpolen, maar daarom passen ze ook zo goed bij elkaar. Nu willen ze Nina en Bing bij elkaar koppelen, maar naast het feit dat ik hen totaal niet bij elkaar vind passen, gaan hun karakters ook met elkaar botsen.

   En ik moet het nog zien of Bing echt iets gaat voelen voor Nina, want denk eerlijk gezegd dat hij alleen een relatie wil met Nina om Ludo te plagen of om het geld.

 16. Als jullie de spoilers goed lezen wijst alles over de moord toch op Wiet. Sjors die Aysen het huis uit zet en aangifte wil doen, Anna die weigert Wiet te helpen, en Wiet die zich in het nauw gedreven voelt als de politie voor de deur staat… Hmmmmm

  1. Ik geloof het niet, maar het feit dat ze heel erg de politie erbuiten wilde houden zonder echt een goede reden maakt haar wel goed verdacht. Ze heeft wel de domste reden om die moord gepleegd te hebben. Naast dat denk ik dat zij het niet is, omdat ze al iemand vermoord heeft; die herhaling is wel heel voorspelbaar. Toch maakt ze zich met de dag verdachter…

   1. Dat is Femke. Monica is die vrouw die voor Bing draagmoeder wou worden, maar Aysen was boos op Bing dus wou ze dat zij abortus pillen ging slikken. Monica begon iets voor Bing te voelen ze deed t niet. Aysen zei dat hij haar na de geboorte zou laten vallen, ze fakete een miskraam. Bing boos, sloeg er. Deed aangifte, zei tegen Aysen dat er geen kind meer was en verliet Meerdijk. Bing de dag voor de parachute sprong in de gevangenis

 17. Misschien heeft Sjoerd Arie wel gepushed 😉

  Na arie hem om hulp vroeg en sjoerd hem geen hulp wou bieden.

  Want echt een schuldgevoel heeft hij ook niet in de serie terwijl hij als persoon toch meer van af wist. Daarnaast heeft hij daar tot zover ik weet ook nog niks over gezegd tegen Aysen. En Sjoerd gaat naar de politie zonder het te zeggen tegen Aysen?

  Ik weet niet of het is zo dat het heel slecht is uitgewerkt. Maar vind het anders heel raar dat Sjoerd geen schuldgevoel heeft.

 18. Ben ik de enige die Rikki en Thijs wel bij elkaar vinden passen? Ik vind ze wel leuk samen! Ludo en Janine moeten echt weer bij elkaar komen. (en bij elkaar blijven).

  1. Stiekem zit ik al te wachten op een relatie tussen die twee vanaf het moment dat Thijs besloot haar manager te worden. 😛 Ik denk helaas dat het niet verder zal komen dan een eenzijdige liefde, want ik kan me eigenlijk niet voorstellen wat Thijs in Rikki zou moeten zien…

 19. Ligt het aan mij of komt er een leegloop in gtst?

  – Bartho Braat (Jef) stopt met gtst
  – Met Bianca gaat het steeds slechter
  – De moordenaar is hoogstwaarschijnlijk uit de vaste cast
  – Noud Alberts is tijdelijk naar Scandinavie.

  Julia nieuwe vaste cast lid?

  1. Ja maar dan alsjeblieft niet dat mens die haar nu speelt. Ik vind de irritant overdreven articulerende vervelend aanwezige Julia veel leuker.

 20. Het zou leuk zijn als Frederique terugkeert van haar half jaar durende cruise (die nu al iets van 2 a 3 jaar duurt) en dat er dan veel leuke momenten te zien zijn tussen haar en Jef en dat de liefde helemaal opbloeit tussen hun, maar dan komt Tanya terug die ontslagen is uit de gevangenis/psychiatrische inrichting en ze is boos op Laura, want die haalde Jef over aangifte tegen haar te doen. Ze wilt Jef ook terug, maar die is dan met Frederique, dus dat voorspelt ook niet veel goeds. Maar wel dat Jef en Frederique goed van Tanya afkomen (door Sil vermoord ofzo, die net is teruggekomen :p) en ze verhuizen uit Meerdijk… eind goed, al goed.

  En eerst moet Remco nog terugkeren met een zoon.

 21. Als je de spoilers leest lijkt Wiet hoofdverdachte nummer 1 voor de “moord” op Ardil. Denk ook niet dat degene die duwde het opzettelijk deed. Dan zal het dood door schuld of hooguit doodslag worden. Is een paar jaar cel.
  Of misschien struikelde Ardil en dan ga je als verdachte helemaal vrij uit. Dus het hoeft nog niet eens dat iemand uit de vast cast vertrekt.

  1. Ik denk ook dat het niet opzettelijk is gebeurd. Ik verdenk Wiet maar hoop echt niet dat het Sjoerd is. Zou het zo jammer vinden als het tussen Aysen en hem in zou komen te staan. Maar het zou niet echt geloofwaardig overkomen omdat Sjoerd oprecht kalm overkomt sinds de moord.

 22. Kunnen we trouwens niet een apart topic maken met “Wie heeft Ardil vermoord?”

  Lijkt mij in ieder geval wel leuk, nu moet je elk topic afgaan om dit te lezen.

 23. Jammer dat Gtst waarschijnlijk niks gaat doen met de klachten over Gaby(Sacha).
  Serieus, iedereen klaagt over haar acteerwerk, maar ja we blijven haar gewoon zien. Ik ben eigenlijk ook niet iemand die snel over iemands acteerwerk gaat klagen, maar zij is echt een uitzondering. Ik irriteer me zo erg aan haar dat ik gewoon weg zap als ik haar zie verschijnen. Voor mij blijft ze ook gewoon Jolé van Spangas, ik zie geen enkel verschil tussen de personages Jolé en Sacha. Vooral nu een aantal personages weggaan, is het nog erger om Sacha te zien, dat per se zij nog in moet blijven…

  1. @Irri Sorry hoor, maar ze doet alleen maar wat in haar script staat.

   Als jij het beter kan, prima. Maar doe auditie, dan kijken we/ik wel hoe jij het doet.

   1. Het gaat niet om wat er in haar script staat maar om hoe (slecht) zij acteert 🙂
    En het gaat er ook niet om of iemand het beter kan, als je niet kan acteren moet je er niet aan beginnen. Dan kan je heus nog wel een mening hebben over het acteerwerk van iemand waar je naar kijkt.

   2. @MJ15, als kijker is het heel irritant om naar een slecht kijkende acteur/actrice te kijken. Daarnaast is Sacha ook nog eens een oninteressant, saai personage. Als jij de mening van andere forumleden niet kunt respecteren zou je kunnen overwegen het commentaar niet te lezen. Voor zover ik zie word er op het forum heel kritisch maar alsnog respectvol gereageerd.

    1. @Moi Ik iemands reactie/mening niet respecteren??. Hoe kom je daar nou weer bij. Of anders gezegd, dat maak jij er van. Begin mijn reactie nota bene met een sorry.

     Verder geef ik gewoon mijn mening. Gelukkig mag ik dat hier in Nederland.

     Dat je je niet kunt vinden in mijn mening, dat is dan jammer. Ook jij kunt in overweging nemen het commentaar niet te lezen.

   3. Hahahaha, ik word nog in geen honderd jaar actrice. Serieus, ik heb nooit gezegd dat ik het beter kan, maar ik acteer ook niet en Gaby wel.
    Verder ga ik er ook niet op in, aangezien jouw reactie van weinig wijsheid getuigt.

   4. Er zijn zoveel acteurs die eerst niet goed acteerde maar gaandeweg beter werden. Reinout Oerlemans bakte er in het begin ook niks van maar kijk hem nu…Hij rockt als een malle!!! Vond Ludo en Jaime ook heel leuk samen maar ze zijn al zo vaak uit elkaar gegaan dat het gewoon niet meer leuk is als ze weer bij elkaar komen. Zooo jammer dat de slechte tijden zo overdreven lang worden uitgemolken….maakt het niet spannend maar irritant. Hoop dat Martine Hafkamp weer terug komt. Mis die andere Bianca nog steeds…zij was dope! Komt Charlie ooit nog terug en hoelang zitten Amy en Sil eigenlijk vast?

  2. Nee, dan nina…. kippenvel over mn rug. Wat is dat een slechte actrice. en in de loop der jaren wordt ze blijkbaar ook niet beter. Tijd voor een “make-over”???

 24. Sil moet gewoon terugkomen nu. Ten eerste zit zijn straf er al een tijdje op en ten tweede is dit gewoon het uitgelezen moment. GTST wordt er niet leuker op en met de leegloop die nu voor de deur staat zullen de makers echt iets uit de kast moeten trekken om de kijkers te behouden. Juist wat ouderen, het wordt nu meer en meer een tienerserie en dat is ergerlijk.

  1. Maar Sil is van Rikki leeftijd, draagt dus alleen maar bij aan de tienerserie dan.
   Niet dat ik hem niet terug wil hoor, alleen je argument klopt niet

 25. @Flappie ik ben “blij” dat je het onderwerp “ouderen” aanhaalt. Een mooie mix tussen jong en oud, zou dus wenselijk zijn.
  Mede ook dat er ook best wel veel mensen kijken die al wat “ouder” zijn en deze moeten zich ook kunnen herkennen in de personages en verhaallijnen, net zoals jongeren dat kunnen en doen.

  Nou weet ik dat RTL als commerciële omroep gericht is op de “boodschappers” doelgroep 20-49 jaar, maar daarom hoeft GTST nog geen tienerserie te worden.

 26. Ik zou het leuk vinden als Laura stopt als manager bij de Rozenboom en dan een eigen huisje krijgt en een soort Harmsen rol op zich neemt. Dat ze een kamer verhuurt aan jongeren.

 27. Ik lees over de leeftijden, ik zou best wel eens de gemiddelde leefijd van de mensen in gtst willen weten zo door de jaren heen, wanneer is er een verjonging geweest en wanneer een veroudering?.
  En aan mijn naam genoot frank en ivon gevraagd wanneer mag een soap zich een tienerserie noemen?.

 28. @Frank 4.40pm:

  Ik denk dat je ook de reactie van @Flappie eerst even moet lezen.

  Want daar geven je naamgenoot Frank en ik (Ivon) antwoord op.

  Niemand noemt GTST een tienerserie, maar dat wordt het WEL als de nieuwe aanwinsten steeds jongeren zijn, en de ouderen vertrekken, zoals nu Jef/Bartho.

  Laura/Jette bereikt a.s. september de respectabele leeftijd van 61. Ludo is 54 jaar geworden en Caroline wordt met juli 53 jaar. Dus hebben een leeftijd dat ze niet meer jaren en jaren in GTST zullen zitten.

  We weten natuurlijk niet hoe de verhaallijnen gaan lopen, maar het zou zomaar kunnen dat Anton iets met de dood van Ardil te maken heeft en hij ook (tijdelijk) weggaat en Bianca is ziek, in het ergste geval heeft zij de dodelijke ziekte ALS. Dus weer 2 van middelbare leeftijd.

  Ik pleit alleen voor een natuurlijke mix van jong en oud GTST. Dat heb je in iedereen gemeenschap/woonplaats als Meerdijk.

  Mijn advies:
  Als je de gemiddelde leeftijden van de acteurs in GTST en je andere vragen wilt weten, moet je de vraag voorleggen aan: redactie@gtst.nl

  Daar heb ik de tijd niet voor omdat te gaan uitzoeken.

  1. Ja inderdaad. Maar Anton kan wel te maken hebben met Ardil’s dood, maar hij zal wel blijven denk ik. Ik denk dat Bianca uiteindelijk overlijdt en dat Julia haar plaats overneemt in de familie en dat Julia dus een vaste rol wordt. Want Julia gaat deze week solliciteren bij het AZM en ik dacht (weet niet zeker) dat ze de baan ook krijgt, en ze zei al dat ze dan hier iets gaat zoeken. En ik denk dat als Anton weg gaat, Julia geen vaste rol gaat worden. Maarja, allemaal speculaties

   1. Juist @Frank 5.38u. Eigenlijk speculeren we allemaal, want we weten het ook (nog) niet. Maar dat blijft natuurlijk wel leuk, om elkaars gedachten uit te wisselen.

    Overigens weten we nog helemaal niet zeker of Bianca die ongeneeslijke en dodelijke ziekte ALS heeft. Het kan ook een andere neurologische (spier) aandoening zijn. Maar indien binnen afzienbare tijd duidelijk wordt dat Bianca wel ALS heeft, ben ik het met je verhaal eens.

    En ja, Julia krijgt die baan. Want in de spoiler van Maandag 11 mei
    staat o.a. :
    Julia begint bij haar nieuwe werkgever en ziet meteen iets verdachts.

    1. Ik denk wel hoor dat Bianca ALS heeft, ze begonnen er in de serie zelf mee. Ik denk niet dat ze de hele tijd bijna doen of ze ALS heeft en dan zomaar toch iets anders, als ze ALS heeft hoop ik niet dat ze het overleeft, dat zal Nederland niet leuk vinden denk ik. Maar met het Ebola virus overleefden Noud en Jack het ook, maar ALS is bekender in Nederland en in NL zijn er meer mensen met ALS

 29. Ludo en Janine komen weer samen en gaan trouwen. In de uitzending van RTL Boulevard waarin ze lieten weten dan Ardil dood zou gaan kreeg je beelden van gtst te zien. Op die beelden zag je dat Ludo en Janine in de woonkamer, in huize Sanders ten overstaan van Maxime en Lucas hun trouwgeloftes gingen uiten.
  De ambtenaar van de burgerlijke stand was er ook bij. En dat waren geen oude beelden. Dan moet je echt goed opgelet hebben wil je dat gezien hebben. Wie heeft deze beelden ook gezien?

 30. Ja ik vind Gaby ook niet echt een goede actrice. Niet dat ik het zelf beter kan, maar als je het vergelijkt met de andere acteurs is het slecht. Verder hoop ik dat Ludo en Janine eindelijk weer samen kOmen en dit keer Voor altijd. Ik schat dat de gemiddelde leeftijd van de personages uitkomt rond de 25/30(kan het ook helemaal mis hebben) Er zijn inderdaad niet meer zo heel veel ‘oudere’ mensen. :Laura, Jef, Janine, Ludo, Anton, Bianca, Maxime. Waarschijnlijk vergeet ik wel iemand want heb niet super lang nagedacht bij t typen van deze reactie. De moord op Ardil Vind ik eerlijk gezegd een slechte verhaallijn. Ze hadden hem veel beter kunnen laten leven, want de relatie tussen hem en Maxime was nog pril en ze hadden er zo veel meer uit kunnen halen door meer te doen tussen Aysen en hem. Ik hoop wel dat de zomercliff een beetje goed wordt dit jaar, en niet zo slecht als de vorige. Dit seizoen is wel al een stuk beter dan s24, maar als je het vergelijkt met s18,s19,s20,s21 en meer terug, zijn ze wel achteruit gegaan qua verhaallijnen, al wordt het natuurlijk moeilijk om een originele verhaallijn te verzinnen na 25 jaar. En ik snap ook niet waarom ze van die chemieloze koppels maken zoals Rikki&Thijs, Noud&Sacha en dus misschien Nina&Bing. Sjoerd en Aysen hebben wel iets speciaals net als Anna&Wiet. Ook hoop ik dat Audrey Bolder Julia weer gaat spelen, ookal was ze supeeeeeer irritant. Beter dan degene die het nu speelt, maar dat is altijd zo. Als je eens aan een rol gewent bent, kan niemand hem meer overnemen vind ik. Cynthia is voor mij ook gewoon nog de enige en echte Bianca.

 31. Wauw wat kan Erik de Vogel toch acteren in de scène met Marly morgen.

  Verder geef Gaby de tijd Dilan was ook geen topper kijk hoe goed zij geworden is.

 32. Ik heb al langere tijd het gevoel dat Vincent en Lucas een koppel worden. Niet verwacht is altijd super spannend. We wachten af. zou wen leuk koppel zijn. Bovenal de reacties van de andere sanders

  1. Ik denk niet dat Lucas een relatie met zijn neef gaat beginnen.
   Zou wel leuk koppel zijn, als ze geen familie waren geweest had het gekunt

  2. Dat geloof ik absoluut niet omdat Vincent notabene een relatie heeft verbroken met de vrouw waar hij zielsveel van hield omdat ze familie bleek te zijn. Daarnaast geloof ik dat Vincent gewoon een rol van 100% hetero heeft. Ze zijn gewoon neven/compagnons, niets meer of minder zoals het er naar uitziet.

 33. Erik de Vogel is de beste GTST speler, maar zal hoogstwaarschijnlijk de serie verlaten, Maxime wil een moordaanslag plannen op Ludo, de zoveelste helaas. Maar ja schrijvers GTST heeft geen brein

 34. Wie zegt dat Maxime moordaanslag op Ludo wilt uitvoeren?

  Ik denk dat Maxime wel wat van plan is maar moord op Ludo? Dat denk ik nog niet. En als Maxime wel moord op Ludo pleegt dan gaat Maxime ook GTST verlaten he. En Ludo zal niet doodgaan hij overleeft het dan vast wel op het nippertje. En Maxime wordt dan niet gestrafd. Ik hoop niet als het echt zo is dat Ludo dan dood gaat en Janine gaat dan ook weg. En Maxime in de gevangenis. Zijn mijn favorieten weg Maxime en Janine. Zojuist Rik Nuran en Lorena ook al. Dan heb ik alleen nog favoriete spelers over: Noud Sjors Sjoerd Rikki en Thijs.

  Verder zijn de rest dan eruit. Maar daar gaat het niet om. Ik denk niet dat het gebeurd Jef gaat GTST verlaten Noud gaat tijdelijk weg. En misschien de moordernaar van Ardil als iemand van de vaste cast gedaan heeft? En misschien Bianca ook nog omdat ze spierziekte heeft en waarschijnlijk ALS is en dus niet overleeft. En dan heb je Ludo die doodgaat en als Ludo GTST verlaat gaat Janine ook. En Maxime als ze de moordernaar is. Nou dat denk ik echt niet dat zou te veel zijn in korte tijd. Maar als hun zelf weg willen dan kan dat gebeuren maar dat denk ik niet.

  Maar we zullen zien.

 35. Maandag 18 Mei

  Aysen draait door. Eerst bij Rikki thuis, dan bij haar ex-baas en Sjoerd is het grote slachtoffer. Rikki staat erbij als Wiet een diefstal pleegt. Daarna wil Wiet spoorloos verdwijnen. Julia probeert Bianca gerust te stellen; tot de uitslag van het onderzoek is niets nog zeker.

  Bron tvgids.tv

  1. Nee, denk t niet, omdat hij maar wat zegt. In dat fragmentje staan alleen dingen met Ardil. Als Ludo of Janine zouden trouwen en de beelden waren er, moet dat al in een promo te zien zijn, niet het geval

  2. Ik zeg niet zomaar wat hoor, hier is het bewijs. Het filmpje van ”een openhartig interview met Erik de Vogel en Caroline de Bruijn” http://www.show.nl/video/clips/2015/koos-een-openhartig-gesprek-met-caroline-de-bruin-en-erik-vogel/?utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&utm_campaign=Headliner.nl

   Al snel in het begin zie je een kort stukje van een bruiloft van Ludo en Janine. En achter hun staan Maxime, Lucas en Nina.

   1. Uhm jij zei eerder dit:
    “Ludo en Janine komen weer samen en gaan trouwen. In de uitzending van RTL Boulevard waarin ze lieten weten dan Ardil dood zou gaan kreeg je beelden van gtst te zien. Op die beelden zag je dat Ludo en Janine in de woonkamer, in huize Sanders ten overstaan van Maxime en Lucas hun trouwgeloftes gingen uiten.
    De ambtenaar van de burgerlijke stand was er ook bij. En dat waren geen oude beelden. Dan moet je echt goed opgelet hebben wil je dat gezien hebben. Wie heeft deze beelden ook gezien?”

    Het fragment is van shownieuws, niet Boulevard
    Het fragment gaat over Romancing The Globe, niet Ardil’s dood
    Het zijn de beelden van het huwelijk in 2012, van de cliffhanger seizoen 22, geen nieuwe beelden dus

 36. Ik zat ineens te denken, wat als Bianca Ardil heeft geduwd. Dat ze erachter is gekomen over de drugs en Anna? Bij de moord op Mike wisten we ook pas achteraf dat Rik op de hoogte was van Aysen’s aandeel in Danny’s dood.

  1. Laatst zat ik voor iedereen is een motief te bedenken, en dit kwam ook precies zo bij mij in me op. Met die valse alibi van Anton, geeft ze zichzelf er ook meteen een, ook al was dat niet nodig.

   Wist Bianca tijdens die bruiloft eigenlijk al dat ze mogelijk ALS heeft, dus was ze al van die stoel gevallen??

   1. Frank, ja ze was al op de hoogte van haar ALS toen Anton Anna met het koffertje betrapte. Bianca reageerde ook geschokt toen haar verteld werd dat Ardil dood was en Julia vroeg haar toen nog “gaat het wel”. haar “verdachte” reactie viel natuurlijk niet op vanwege haar ALS en omdat ze naar ons weten geen motief had. Nu begin ik er toch anders over te denken. Eén keer rende ze ook het bos in om haar woedeaanval kwijt te raken, ik denk gewoon dat het haar allemaal te veel is geworden. Wiet en Anton zijn te voor de hand liggend.

    Wel vreselijk als dit tussen Sjoerd en Aysen zou komen in te staan.

    1. Oke, dankjewel.

     Misschien was ze er dus achter gekomen dat er drugs was in haar huis en was ze laaiend, ook al wist ze misschien niet precies de situatie. En dan ging ze Ardil maar even op de bruiloft opzoeken en liep het per ongeluk zo als hoe het is gelopen. Ik hoop het niet, Bianca zie je er niet voor aan maar per ongeluk kan altijd.

     En idd, ik weet het weer. Toen stond ze te koken voor de hele family en toen zei Julia nog van, wat moet dat erg zijn voor zijn familie, en vooral zijn ouders, kinderen horen de ouders te overleven niet andersom. Toen begon Bianca een beetje te janken. Ik dacht omdat zij dacht dat haar kinderen haar ook zouden overleven, maar misschien wel omdat ze zich schuldig voelde.

     1. @Frank, exact! Ik denk ook dat ze ruzie met Ardil heeft gekregen omat ze hem aanzag als drugsdealer en ze weet wat dit bij haar zoon heeft aangericht. Zo fel reageerde ze laatst ook naar Aysen toen ze Anton het valse alibi heeft verschaft.Waarom reageerde ze niet fel toen ze erachter kwam wat Anton al die tijd voor haar verborgen heeft gehouden? Daarnaast was de drugs natuurlijk in haar huis.

      Ze heeft waarschijnlijk het gesprek van Ardil en Anton of Sjoerd opgevangen op de bruiloft. Ze kregen ruzie, en het liep uit de hand. Bam, dood door schuld. Denk niet dat ze hem opzettelijk heeft vermoord. Bianca is nu hoofdverdachte in mijn hoofd. Hahaha

 37. Ik word een beetje moe van rikki haar rol… Wordt zij nou verliefd op iedereen die haar probeert te helpen?

 38. Ik ben benieuwd wanneer Sil er weer in komt!!
  Hij is al een aantal keer benoemd door Laura en zijn tijd in de gevangenis zit er inmiddels al lang op.
  Zou leuk zijn, een jong iemand er weer in. Beetje wisseling bij rikki, wiet, anna, sjoerd, tim, noud.

  En komt Jack ook nog terug? Die was laatst ook in beeld voor Sjors huwelijk.
  Dan hebben we ook weer iemand terug in de middelbare leeftijd.

 39. Zo, ik schakel even over op een ander onderwerp, de zangcarrière van Rikki.
  Hiermee haal ik mij veel ellende op mijn hals, door verschillen in smaak.

  Maar hoe is het mogelijk dat men van Rikki een ster wil maken??????????? Zij kan totaal niet zingen.
  Het is knap dat zij het probeert. En wil zij ook nog eens doorbreken in Nederland??
  Zij zou met haar gezang nog niet eens een voorronde doorkomen, van een zangprogramma.
  zij zingt gewoon vals!
  Sorry voor hen die het wel mooi vinden!

  1. Rikki zingt inderdaad niet altijd zuiver. Vind Pip Pellens (Wiet) ook de betere zangeres. Toen zij in GTST het liedje waar ben jij had gestolen vond ik haar versie eigenlijk veel mooier dan die van Rikki 😛

   1. Helemaal mee eens! Toen ze tijdens de bruiloft van Sjors en Tim dat rustige jazzy nummer zongen, kreeg ik zelfs kippenvel van Wiet’s deel!

   2. Zo zie je dat smaken verschillen. Ik vind ze beide niet top maar als ik een voorkeur moet uitspreken dan voor Rikki. Ik vind Wiet een 10 in een dozijn stem hebben en in haar zang ontbreekt elke vorm van emotie en beleving.

  2. Wil ze hiermee ook serieus in het echte leven als zangeres doorbreken? Ze heeft naar mijn mening niets speciaals wat het goedmaakt voor haar minder goede stem.
   Ik dacht dat dat hele “Rikki de gemaakte popster”-gedoe gewoon was om een extra dimensie aan het personage Rikki te geven… goed voor de kijkcijfers enzo. Maar met de techniek van tegenwoordig kunnen ze alles en iedereen “mooi” laten klinken. Iedereen moet natuurlijk voor zichzelf weten wat hij of zij leuk vindt.
   Wiet vind ik ook niet geweldig. Zou wel meer van Anna willen horen die heeft 1x heel snel een paar woorden gezongen en dat leek al beter te klinken.

 40. Dinsdag 19 Mei

  Sjoerd kan zijn hersenschudding niet voor Anton verborgen houden. Nina bereidt een verrassingsdiner voor Bing voor, maar Bing lijkt hun afspraakje te zijn vergeten. Door Sjors en Sjoerd raakt Aysen alleen maar nog meer gefocust op Wiet. Rikki is bezorgd om Wiet en wil niet werken, dus speelt Thijs een slim spel.

  bron tvgids.tv

 41. Na zoveel jaren Gtst is het natuurlijk ook niet meer mogelijk voor de schrijvers om super vernieuwende verhaallijnen te bedenken, maar moeten er dan van die rare/aparte koppels zoals Rikki en Thijs en Nina en Bing gemaakt worden? Vooral Nina en Bing vind ik een zo raar koppel. Leuk als vrienden die twee maar als geliefden? Gewoon nee. Straks krijgen Ludo en Sacha nog iets met elkaar.

  Overigens weet ik het nog niet zo zeker of Bing ook iets met Nina wil, maar we zullen zien.

 42. Ik wordt helemaal gek van dat gezing van rikki kom op zon mooie stem heeft ze niet Laat ze daarmee aub ophouden!!! En ik denk dat wiet adil heeft vermoord!!

 43. Hallo allemaal,

  Hier zal ik nogmaals een door mij ontdekte primeur geven. Ludo en Janine gaan trouwen.
  In het filmpje ”een openhartig interview met Erik de Vogel en Caroline de Bruijn” zitten beelden,
  van een trouwerij tussen Ludo en Janine. Met als gasten Lucas, Nina en Maxime. Dit moet nog komen
  want ik kan me niet heugen dat ik dit ooit heb gezien.

  Bron: http://www.show.nl/video/clips/2015/koos-een-openhartig-gesprek-met-caroline-de-bruin-en-erik-vogel/?utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&utm_campaign=Headliner.nl

 44. Had net gereageerd op een bericht meer naar boven:
  jij zei eerder dit:
  “Ludo en Janine komen weer samen en gaan trouwen. In de uitzending van RTL Boulevard waarin ze lieten weten dan Ardil dood zou gaan kreeg je beelden van gtst te zien. Op die beelden zag je dat Ludo en Janine in de woonkamer, in huize Sanders ten overstaan van Maxime en Lucas hun trouwgeloftes gingen uiten.
  De ambtenaar van de burgerlijke stand was er ook bij. En dat waren geen oude beelden. Dan moet je echt goed opgelet hebben wil je dat gezien hebben. Wie heeft deze beelden ook gezien?”

  Het fragment is van shownieuws, niet Boulevard
  Het fragment gaat over Romancing The Globe, niet Ardil’s dood
  Het zijn de beelden van het huwelijk in 2012, van de cliffhanger seizoen 22, geen nieuwe beelden dus

 45. Ik ben groot voorstander van Rikki Thijs. Het was duidelijk dat Rikki toen ze hem aannam als manager al op hem was, Thijs blijft haar ook helpen en gaf haar opeens elke x gelijk. Die twee komen bij elkaar dat kan bijna niet anders…

 46. Aysen duwt Rik’s broer van de trap en die overleeft het niet.
  Iemand duwt Aysen’s broer uit het raam en die overleeft het ook niet.
  Karma, much?

 47. Ik denk dat Bianca, Anton en Julia weer wil koppelen. Misschien omdat ze denkt dat ze wel dood kan gaan en dat Anton wel gelukkig is en dat ze Julia als een soort moeder wil voor de kinderen. Maar k weet niet zeker

 48. Bing is diegene die Ari vermoord heeft. Hij was zo overstuur om “zijn” Sjors gelukkig getrouwd te zien met iemand anders dan hij zelf namelijk Tim. Hij kon dat niet meer aanzien. Daardoor ging hij naar boven en daar kwam hij Ari tegen. Ari heeft hem om hulp gevraagd en daardoor raakte Bing nog meer overstuur. Hij heeft hem een duw gegeven en daar ging Ari dan. Dwars door het raam heen. Dood. Einde

 49. Ik vrees dat de verhaallijn van Bianca-Anton-Julia een kopie gaat worden van die van Katie-Bill-Brooke uit The bold. Bianca denkt dat ze ziek is, probeert Anton en Julia te koppelen. Dit lukt, ze hebben seks en dergelijke. Bianca komt erachter dat ze niet doodgaat en wordt compleet onredelijk omdat Anton weer gevoelens heeft voor Julia.

  1. Toen Bianca tegen de arts zei “Ik weet zeker dat ik het heb” wist ik al dat ze het juist niet heeft. Typisch gtst.

 50. Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in seizoen 19 t/m 25 (1500 afleveringen). Personages die in dit seizoen, of voorgaande seizoenen, in minder dan 5 afleveringen te zien zijn geweest, staan niet in dit overzicht vermeld.

  Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

  Episode Count Seizoen 19 t/m 25 (2008-2015) – 1500

  1. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 829
  2. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 816
  3. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 796
  4. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 733
  5. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 732
  6. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 727
  7. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 720
  8. Rik de Jong (Ferri Somogyi) – 673
  9. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 664
  10. Lorena Gonzalez (Gigi Ravelli) – 652
  11. Jef Alberts (Bartho Braat) – 611
  12. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 609
  13. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 603
  14. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 566
  15. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 552
  16. Rikki de Jong (Robin Martens) – 538
  17. Jack van Houten (Mark van Eeuwen) – 445
  18. Charlie Fischer (Lieke van Lexmond) – 431
  19. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 419
  20. Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) – 399
  21. Bianca Bouwhuis (Cynthia Abma) – 366
  22. Danny de Jong (Jan Kooijman) – 329
  23. Tim Loderus (Beau Schneider) – 306
  24. Nuran Baydar (Toprak Yalciner) – 300
  25. Martijn Huygens (Peter Post) – 229
  26. Irene Huygens (Anita Donk) – 228
  27. Ronja Huygens (Alexandra Alphenaar) – 226
  28. Dex Huygens (Emiel Sandtke) – 219
  29. Barbara Fischer (Charlotte Besijn) – 209
  30. Vincent Muller (Oscar Aerts) – 205
  31. Nick Sanders (Christophe Haddad) – 192
  32. Receptioniste Kim (Dewi Bollebakker) – 182
  33. Bianca Bouwhuis (Elvira Out) – 181
  34. Mike Brandt (Louis Talpe) – 178
  35. Edwin Bouwhuis (Raynor Arkenbout) – 161
  36. Menno Kuiper (Dave Mantel) – 143
  37. Rosa Gonzalez (Elly de Graaf) – 106
  38. Vicky Pouw (Liza Sips) – 103
  39. Thijs Kramer (Miro Kloosterman) – 98
  40. Bram Bouwhuis (?) – 98
  41. Anna Brandt (Barbara Sloesen) – 84
  42. Julia Loderus (Audrey Bolder) – 78
  43. Receptioniste Sophie (Jennifer Bouwmeester) – 77
  44. Sacha Kramer (Gaby Blaaser) – 62
  45. Amy Kortenaer (Julia Batelaan) – 59
  46. Anita Dendermonde (Sabine Koning) – 56
  47. Floris van Wickenrode (Ruben Lürsen) – 48
  48. Valentijn Sanders (Ricardo Worp & Patrick Worp) – 46
  49. Isabella Kortenaer (Victoria Koblenko) – 45
  50. Maria de Jong (Joke Bruijs) – 41
  51. Rikki de Jong (Amber Brantjes) – 41
  52. Arthur Diepgrond (Sjoerd Dragtsma) – 40
  53. Rutger Goedhart (Edwin Rutten) – 40
  54. Dorothea Grantsaan (Chris Comvalius) – 39
  55. Sil Selmhorst (Rik Witteveen) – 39
  56. René Meijer (Roscoe Leijen) – 38
  57. Tanya Dupont (Mary-Lou van Stenis) – 36
  58. Bilal Demir (Sinan Eroglu) – 34
  59. Yvon Terstal (Terence Schreurs) – 34
  60. Anna den Hartog (Sofie Mentens) – 33
  61. Femke Blok (Céline Purcell) – 33
  62. Maarten Stokman (Roel Fooij) – 31
  63. Monica de Klein (Camilla Meurer) – 30
  64. Frederik van Rossum (Ronald Top) – 29
  65. Lana de Jong (?) – 29
  66. Ron Bos (Kevin Hassing) – 29
  67. Ardil Baydar (Juvat Westendorp) – 28
  68. Nola Sanders (?) – 27
  69. Rechter Kamphuis (Chiara Tissen) – 27
  70. Daniël van Zanten (Rens Ciggaar) – 26
  71. Lies de Weerdt (Annette Barlo) – 25
  72. Stefano Sanders (Bas Muijs) – 24
  73. Huibert Rem (Emile Jansen) – 24
  74. Milou Meijs (Lotte Noordanus) – 24
  75. Naomi van Zanten (Mariëlle Kneefel) – 24
  76. Willem Witteveen (Genio de Groot) – 24
  77. Willem Hooft (Cees Gerdes) – 23
  78. Dokter Vergeer (Ton Keunen) – 22
  79. Daryl de Groot (Poal Cairo) – 21
  80. Frank van der Meer (Micha Hulshof) – 21
  81. Leon (Luca Savazzi) – 20
  82. Roel Kuiper (Robin Rienstra) – 19
  83. Sair Poindexter (Elizabeth Hubbard) – 19
  84. Morris Fischer (Joris Putman) – 18
  85. Dennis Alberts (Koert-Jan de Bruijn) – 17
  86. Daphne van den Bos (Lieke Antonisen) – 17
  87. Dokter Lewis (Hugo Konings) – 17
  88. Josephine van Wickenrode (Willeke Alberti) – 17
  89. Lana de Jong (Djamila Aalbregt) – 16
  90. Amy Kortener (Naomi van Es) – 15
  91. Sjors Langeveld (Sanne Langelaar) – 15
  92. Amber de Wilde (Juliette van Ardenne) – 14
  93. Hoofdinspecteur Groen (Franc Veeger) – 14
  94. Roelof Stevens (Aernout Pieket) – 14
  95. Samantha van Londen (Marian Mudder) – 14
  96. Marco Buis (Roman van der Werff) – 13
  97. Mevrouw Been (Caya de Groot) – 13
  98. Van Manen (Thomas de Bres) – 13
  99. Frederique Weber (Marjolijn Touw) – 12
  100. Reinier Veltman (Peter Faber) – 12
  101. Detective Landstra (Michael Kroegman) – 11
  102. Stanley Mauricius (Kenneth Herdigein) – 11
  103. Alex de Boer (Michael de Roos) – 10
  104. Niels Verpaalen (Bas van Prooijen) – 10
  105. Rogier van Overvest (Jasper van Overbruggen) – 10
  106. Bas Nicolai (Chris Tates) – 9
  107. Julia Loderus (Wendy Brouwer) – 9
  108. Jurist van Delft (Christo van Klaveren) – 9
  109. Paul Karels (Seth Kamphuijs) – 9
  110. Rechercheur Rindertsma (Ferdy Stofmeel) – 9
  111. Rozemarijn van der Zee (Anouk Kleykamp) – 9
  112. Collega Saskia (Lisa Portengen) – 8
  113. Elif Baydar (Funda Müjde) – 8
  114. Nico de Bruin (Ernst Dekkers) – 8
  115. Petra van Driestraten (Fabienne Meershoek) – 8
  116. Secretaresse Pien (Christianne van Doornum) – 8
  117. Agent Zuidema (Floris Beijersbergen) – 7
  118. Ambtenaar (Christine Byvanck) – 7
  119. Dokter Wijkman (Evert van der Meulen) – 7
  120. Frederik Waals (René van Kooten) – 7
  121. Jan Schalm (Herman Otten) – 7
  122. Kapper Carlo (Fahd Larhzaoui) – 7
  123. Paula Mulder (Willeke van Ammelrooy) – 7
  124. Sil Selmhorst (Kjeld Daan Visser) – 7
  125. Tim Loderus (Ayal Oost) – 7
  126. Advocaat Torenburg (Ian Bok) – 6
  127. Charlie Fischer (Tamara Brinkman) – 6
  128. Conrad (Damien Hope) – 6
  129. Dealer Johnny (Hunter Bussemaker) – 6
  130. Meral Demir (Oya Capelle Karsman) – 6
  131. Overvaller Devano (Quintin Colicchia) – 6
  132. Braziliaanse verpleegster (Emily de Oliveira Pina) – 5
  133. Eileen Schönberg (Pieternel Pouwels) – 5
  134. Gynaecoloog Visser (Klavertje Patijn) – 5
  135. Hugo van der Laan (Leo Alkemade) – 5
  136. Instructeur Leo (Martijn Boer) – 5
  137. Klasgenoot Alex (Clemens Levert) – 5
  138. Leander Toruul (Thomas Boer) – 5
  139. Mark Peters (Jeroen Bos) – 5
  140. Merle (Mareille Labohm) – 5
  141. Pamela de Jong (Ingeborg Ansing) – 5
  142. Receptioniste (Jeltje van der Pol) – 5
  143. Rox Kroon (Esther Gramsma) – 5
  144. Yasar Demir (Vefa Ocal) – 5
  145. Detective Veenman (Earl de Lanooi) – 4
  146. Jesse de Miranda (Stefan de Kogel) – 4
  147. Gilbert Brouwer (Juri Klaric) – 3
  148. Carla Langeveld (Roos Blaauboer) – 2
  149. Handlanger Gilbert (Hanz van der Velde) – 2
  150. JJ van Houten (Duncan den Oudsten) – 2
  151. Secretaresse Merel (Carolina Blok) – 2
  152. Secretaresse Pien (Sietzke Vermeulen) – 2

 51. Waaw wat cool Tom!
  Ik vind het echt knap wat je allemaal bij houdt!
  Dit is echt cool
  Heb je ook de episode count van april 2015!?
  En misschien nog van bijv. S11, 12?

  1. Thanks!
   De episode count van seizoen 11 en 12 heb ik helaas nog niet. Ik ben nu druk bezig om de episode count van seizoen 10 compleet te krijgen.
   Tevens ben ik nu met de episode count van seizoen 14 t/m 17 bezig (die ik vrijwel helemaal compleet heb).

   Oh ja, die van april moest ik nog plaatsen ja.

   Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in april 2015.
   Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

   Episode Count April 2015 – 22
   1. Anna Brandt (Barbara Sloesen) – 16
   2. Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) – 14
   3. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 14
   4. Thijs Kramer (Miro Kloosterman) – 14
   5. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 14
   6. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 13
   7. Bianca Bouwhuis (Elvira Out) – 13
   8. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 13
   9. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 13
   10. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 13
   11. Rikki de Jong (Robin Martens) – 13
   12. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 12
   13. Tim Loderus (Beau Schneider) – 12
   14. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 11
   15. Sacha Kramer (Gaby Blaaser) – 11
   16. Jef Alberts (Bartho Braat) – 10
   17. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 10
   18. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 10
   19. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 10
   20. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 10
   21. Vincent Muller (Oscar Aerts) – 10
   22. Ardil Baydar (Juvat Westendorp) – 10
   23. Alex de Boer (Michael de Roos) – 7
   24. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 7
   25. Julia Loderus (Wendy Brouwer) – 6
   26. Bram Bouwhuis (?) – 4
   27. Henk Raad (Christiaan van der Wal) – 4
   28. Hoofdinspecteur Groen (Franc Vergeer) – 3
   29. Carla Langeveld (Roos Blaauboer) – 2
   30. Jack van Houten (Mark van Eeuwen) – 1
   31. Lana de Jong (?) – 1
   32. Nola Sanders (?) – 1

   ——

   Opvallende feitjes:

   Barbara Sloesen, die sinds 31 oktober 2014 de rol van Anna Brandt vertolkt, is in april in de meeste afleveringen te zien geweest. Dit is de eerste keer dat ze de leiding neemt in de lijst.

   Erik de Vogel (Ludo) en Caroline de Bruijn (Janine) zijn nu beiden in de meeste afleveringen te zien geweest dit seizoen. Ze leiden de lijst met 105 afleveringen. Plaats 3 is voor Oscar Aerts (Vincent) met 100 afleveringen, plaats 4 voor Dilan Yurdakul (Aysen) met 98 afleveringen en plaats 5 voor Robin Martens (Rikki), die ook in 98 afleveringen te zien is geweest.

   Opvallend is dat Everon Jackson Hooi (Bing) op dit moment in seizoen 25 in precies evenveel afleveringen heeft meegespeeld als het gehele seizoen 24. Zijn teller staat nu op 96 afleveringen. Ook Beau Schneider (Tim) is dit seizoen in meer afleveringen te zien. Vorig seizoen speelde hij maar in 89 afleveringen, terwijl de teller nu op 91 afleveringen staat.

   Marjolein Keuning (Maxime) is sinds deze maand in meer afleveringen te zien geweest dan Jimmy Geduld, die van 1992 tot 1999 de rol van Arthur Peters speelde. Marjolein heeft nu in 724 afleveringen meegespeeld.

 52. Maandag 18 mei 2015

  Aysen draait door. Eerst bij Rikki thuis, dan bij haar ex-baas en Sjoerd is het grotere slachtoffer. Rikki staat erbij als Wiet een diefstal pleegt. Daarna wil Wiet spoorloos verdwijnen. Julia probeert Bianca gerust te stellen tot de uitslag van het onderzoek is niets nog zeker.

  Dinsdag 19 mei 2015

  Sjoerd kan zijn hersenschudding niet voor Anton verborgen houden. Nina bereidt een verrassingsdiner voor Bing, maar Bing lijkt hun afspraakje te zijn vergeten. Door Sjors en Sjoerd raakt Aysen alleen maar nog meer gefocust op Wiet. Rikki is bezorgd om Wiet en wil niet werken, dus speelt Thijs een slim spel.

  Woensdag 20 mei 2015

  Lucas en Vincent komen in de problemen door een actie van Maxime. Doordat ze tegenovergesteld denken over Wiet, bekoelt het tussen Sjors en Tim. Als Sacha informeert hoe het ging met Bing, liegt Nina over het verloop van de avond. Ludo zet een detective aan het werk wanneer een lucuratieve samenwerking abrupt eindigt.

  Donderdag 21 mei 2015

  Bianca is gespannen over de uitslag van de onderzoeken. Nina ziet Bing in een innige omhelzing en trekt haar conclusies. Sacha laat zich door iemand verrassen en verleiden. Vincent zeg niet bang te zijn, maar Lucas weet hoe grillig Ludo kan reageren op zakelijk ongemak.

  Vrijdag 22 mei 2015

  Aysen maakt misbruik van haar ziekenbezoek aan Sjoerd. Anna stelt dat Sjoerd Aysens obsessieve gesnuffel alleen maar kan stoppen door een grote daad: aangifte. Als Rikki Thijs betrapt, moet hij alles uit de kast halen om haar te paaien. Sacha moet Nina een bekentenis doen.

 53. @Nadine
  Dat denk ik ook beetje dat Sascha de vriendschap met Nina gebruikt en ze weet dat Nina verliefd is op Bing en gaat zelf met Bing vandoor.
  Dat zou wel hele rotte streek van Sascha zijn maar dat zou zomaar kunnen. Ik denk wel dat Nina en Bing bij elkaar komen en als Noud terugkomt dat Nina en Noud uiteindelijk samenkomen.

  Ik denk ook dat Jef dit seizoen wel afmaakt en ook bij 25e jarige jubiiliem bij is en daarna weggaat.

 54. @Tom

  Wow dat je dat allemaal uitzoekt! Maar hoe doe je dat eigenlijk? Heb je al die seizoenen op dvd? In ieder geval top dat je het doet!

  1. Thanks.

   Ik heb de seizoenen 1 t/m 12 en 20 en 21 op dvd. Vanaf seizoen 19 heb ik sowieso elke aflevering bijgehouden, vandaar dit overzicht.
   Natuurlijk hoop ik de episode count ooit compleet te krijgen. Ik kom al een heel eind, aangezien ik ook grote delen van seizoen 14 t/m 17 heb.

 55. Vrijdag 22 mei 2015
  Als Rikki Thijs betrapt, moet hij alles uit de kast halen om haar te paaien.

  Wat zal het zijn?

 56. Maandag 25 mei

  Thijs trapt op de rem als Rikki de hele wereld wil vertellen van haar nieuwe liefde. Opgepept door Sacha weet Nina Bing weer te strikken om met haar te trainen. Aysen gaat door het lint als ze achter de tralies zit. Sjors is er telkens voor iedereen, maar nu kan ze zich niet langer groot houden.

  Bron.tvgids.tv

   1. Vind ik nou ook @gtstfites.

    Ze wilt dan ook niet luisteren, ondanks diverse eerdere waarschuwingen (collega en baas), contactverbod, zelfs een schorsing etc. gaat ze maar door. Mensen verhoren terwijl ze dat niet mag en niet te vergeten, mensen intimideren. Aysen heeft last van obsessief (dwangmatig) gedrag, lijkt mij zo. Wat zij denkt zal moeten gebeuren.

    Ook Sjoerd is blijkbaar de pineut. Als ik de spoiler van 18 mei zo lees.

    Wil men het gedrag van Aysen (als een agent/ rechercheur) nog enigszins geloofwaardig laten overkomen in GTST, zal men toch iets moeten doen, waar haar gedrag mee gestraft/afgestraft wordt. Het is dan wel een soap en geen realiteit, maar toch.

 57. Zo wat is Dilan een aanwinst voor GTST zeg! Echt vanaf het begin vind ik ze zo sterk acteren! Vond het helemaal geweldig toen Guido (sjoerd) een verhaallijn met haar kreeg. Ik hoop dat ze er nog lang in blijft zitten!

  1. Ik was in het begin niet bepaald gecharmeerd van Dilan en had liever Toprak (Nuran). Maar ik heb het al eerder gezegd en zeg het nu weer: ze is echt één van de beste acteurs van de serie!

  2. Klopt helemaal! toen ik dat een paar maanden geleden zei zeiden er juist veel dat ik niet objectief was vanwege mijn naam hier (Aysenfan) 😛

   Maar vind haar samen met o.a. Anton en Janine een van de beter acterende spelers in gtst.
   Anna ontwikkeld zich ook trouwens sterk in haar acteerprestaties!

   1. Janine vind ik helemaal niks. Jammer dat Ardil eruit geschreven was dat was een echte aanwinst geweest voor de cast.

   2. Anna vond ik in het begin niet zo leuk, maar de laatste weken wordt ze steeds beter!
    Ardil was ook echt een aanwinst. Ontzettend jammer dat hij eruit is 🙁 Van mij hadden ze Wiet of Rikki eruit mogen doen. Maar dat zal voorlopig niet gebeuren haha.

 58. Wiet steelt en Rikkie ziet het…..komt me bekend voor, is dit al niet eens eerder geweest?
  Het wordt steeds rommeliger in gtst en de verhaallijnen steeds ongeloofwaardiger.
  Zo zie je Nina in de rolstoel en zo trimt ze als een volleerd turnster, dit had toch wel iets anders opgebouwd kunnen worden, en idd, haar lamme arm is weg, knap dat ze dit jaren kon vol houden,dat dan weer wel.
  Recherchewerk ligt gewoon open op straat in Meerdijk, iedereen smoest, belooft het niet door te vertellen, maar ondertussen……uiteindelijk worden veel zaken zomaar weggemoffeld en andere groot overbelicht, grappig om naar te kijken hoe Wiet opeens als hoofdverdachte wordt gezien in de moord op Ardil, wie het geloofd geloofd alles, zal wel cliffhangerwerk worden.
  Sacha loopt als een liefdesengel door de soap, wil Nina aan Bing koppelen, eng mens.
  Maar hoe lulliger het wordt hoe meer ik blijf kijken, waarom….? ach ik hoop nog altijd op goede tijden..

 59. Ik word langzamerhand moe van al die wraak op Ludo, word het niet eens tijd dat Ludo weer eens gelukkig word met een vrouw, het ziet er namelijk weer naar uit dat iedereen tegen Ludo aan keren is incl. Janine en dat volgens mij Ludo voor de zoveelste keer in levensgevaar komt. Wanneer neemt nou eens iemand Maxime te grazen, word eens tijd dat mens eens pas op de plaats maakt. Clif 2015 zou wel weer eens aanslag op Ludo zijn. Hoorde laatst dat de Clif een explosief einde krijgt. Of Ludo raakt voor de zoveelste keer failliet, schrijvers hebben schijnbaar geen betere fantasie meer. Het is de afgelopen jaren constant het zelfde. Eerst bing die wraak op ludo neemt en geld aftroggelt, toen die Nick die wraak komt nemen en die de rest van de Sanders klen.

 60. Ah zo fijn dat je veel op dvd hebt. Maar tom, zou je misschien als je zin hebt ooit wat dingen van s14 tm 17 willen posten op youtube /of dailymotion? Sorry dat ik het vraag, alleen er zijn zowat nergens beelden van die seizoenen te vinden, terwijl er wel hele leuke dingen gebeurt zijn in die seizoenen.

  1. Van seizoen 14 t/m 17 heb ik ook niet heel veel beelden hoor. Wel een aantal afleveringen van elk seizoen, maar daar houdt het ook mee op. De episode count heb ik echter wel bijna compleet van die seizoenen, omdat ik dat destijds ook bijhield.

 61. Dinsdag 26 mei 2015:

  Nina vindt dat Lucas zich niet bij X-Selfie moet laten wegjagen. Thijs is van mening dat Rikki het perfect zou doen in een sexy magazine. Vincent en Maxime zijn het oneens over hun wraak op Ludo. Rikki zet een emotionele oproep online. Maxime probeert erachter te komen of haar vermoeden klopt dat Nina Bing wel ziet zitten.

  Woensdag 27 mei 2015

  Wiet laat van zich horen. Ze vraagt Lucas om hulp, maar hij moet het wel geheimhouden. Ook al is er van alles gebeurd, toch zijn Sjoerds gevoelens voor Aysen nog niet voorbij en dat wil hij haar laten weten. Thijs probeert Rikki’s schuldgevoel in zijn voordeel te gebruiken.

  Donderdag 28 mei 2015

  Wiet baalt als ze onaangekondigd bezoek krijgt. Bianca komt weer thuis en wordt op de hoogte gebracht van alles wat er gebeurd is. Julia heeft grote moeite om mee te gaan in Bianca’s leugen tegen Anton. Janine vindt Bianca’s gedrag verdacht. Tim betrapt Aysen op illegale activiteiten.

  Bron: Tvgids.tv

 62. Alle spoilers vanaf 18 mei t/m 28 mei 2015 nog even op een rijtje:

  Maandag 18 mei 2015

  Aysen draait door. Eerst bij Rikki thuis, dan bij haar ex-baas en Sjoerd is het grotere slachtoffer. Rikki staat erbij als Wiet een diefstal pleegt. Daarna wil Wiet spoorloos verdwijnen. Julia probeert Bianca gerust te stellen tot de uitslag van het onderzoek is niets nog zeker.

  Dinsdag 19 mei 2015

  Sjoerd kan zijn hersenschudding niet voor Anton verborgen houden. Nina bereidt een verrassingsdiner voor Bing, maar Bing lijkt hun afspraakje te zijn vergeten. Door Sjors en Sjoerd raakt Aysen alleen maar nog meer gefocust op Wiet. Rikki is bezorgd om Wiet en wil niet werken, dus speelt Thijs een slim spel.

  Woensdag 20 mei 2015

  Lucas en Vincent komen in de problemen door een actie van Maxime. Doordat ze tegenovergesteld denken over Wiet, bekoelt het tussen Sjors en Tim. Als Sacha informeert hoe het ging met Bing, liegt Nina over het verloop van de avond. Ludo zet een detective aan het werk wanneer een lucuratieve samenwerking abrupt eindigt.

  Donderdag 21 mei 2015

  Bianca is gespannen over de uitslag van de onderzoeken. Nina ziet Bing in een innige omhelzing en trekt haar conclusies. Sacha laat zich door iemand verrassen en verleiden. Vincent zeg niet bang te zijn, maar Lucas weet hoe grillig Ludo kan reageren op zakelijk ongemak.

  Vrijdag 22 mei 2015

  Aysen maakt misbruik van haar ziekenbezoek aan Sjoerd. Anna stelt dat Sjoerd Aysens obsessieve gesnuffel alleen maar kan stoppen door een grote daad: aangifte. Als Rikki Thijs betrapt, moet hij alles uit de kast halen om haar te paaien. Sacha moet Nina een bekentenis doen.

  Maandag 25 mei

  Thijs trapt op de rem als Rikki de hele wereld wil vertellen van haar nieuwe liefde. Opgepept door Sacha weet Nina Bing weer te strikken om met haar te trainen. Aysen gaat door het lint als ze achter de tralies zit. Sjors is er telkens voor iedereen, maar nu kan ze zich niet langer groot houden.

  Dinsdag 26 mei 2015:

  Nina vindt dat Lucas zich niet bij X-Selfie moet laten wegjagen. Thijs is van mening dat Rikki het perfect zou doen in een sexy magazine. Vincent en Maxime zijn het oneens over hun wraak op Ludo. Rikki zet een emotionele oproep online. Maxime probeert erachter te komen of haar vermoeden klopt dat Nina Bing wel ziet zitten.

  Woensdag 27 mei 2015

  Wiet laat van zich horen. Ze vraagt Lucas om hulp, maar hij moet het wel geheimhouden. Ook al is er van alles gebeurd, toch zijn Sjoerds gevoelens voor Aysen nog niet voorbij en dat wil hij haar laten weten. Thijs probeert Rikki’s schuldgevoel in zijn voordeel te gebruiken.

  Donderdag 28 mei 2015

  Wiet baalt als ze onaangekondigd bezoek krijgt. Bianca komt weer thuis en wordt op de hoogte gebracht van alles wat er gebeurd is. Julia heeft grote moeite om mee te gaan in Bianca’s leugen tegen Anton. Janine vindt Bianca’s gedrag verdacht. Tim betrapt Aysen op illegale activiteiten.

  1. Sacha en Vincent? Dat zou wel het saaiste stel ooit zijn.

   Wiet is echt dom. Je wordt echt niet opgepakt voor alleen het hebben van een motief en geen alibi. Ze maakt zich door dat valse alibi en weglopen alleen maar verdacht. Hopelijk wordt bij de seizoenscliffhanger bekend wie echt Ardil vermoord heeft…

   1. Dat hysterische gedrag van haar is nu ook om de situatie gecompliceerder te maken. Natuurlijk is het dom dat ze nu wegrent, omdat ze zichzelf daarmee verdachter maakt. Ik vind het zelf hilarisch dat ze helemaal gaat wegvluchten, volgens de spoilers blijft ze ook echt weg tot ergens volgende week.

 63. Vrijdag 29 mei 2015

  Na een fantastisch afspraakje wordt Sacha diep teleurgesteld. Het zit Aysen eerst enorm tegen, maar daarna krijgt ze een gouden tip. Vincent is druk op zoek naar een vervanger van Lucas, maar niemand heeft genoeg kwaliteit. Maxime bemoeit zich ongevraagd met Bing en Nina.

 64. Nou,nou,beheerders van deze website,waar zijn jullie????
  De site loopt alweer een heel eind achter hoor!
  Is al een hele tijd geen nieuws meer geweest…als je een site hebt,hou hem dan up-to-date zou ik zeggen.

 65. Als deze site meerdere beheerders had, dan was er altijd wel iemand beschikbaar geweest die updates plaatst.
  Deze persoon heeft gewoon geen tijd of zin om de boel regelmatig bij te houden. Het kost een paar minuten om even de spoilers neer te zetten met een leuk plaatje erbij maar kennelijk is ook dat teveel moeite. Maar ook de rest van de topics hier is vlug knip en plakwerk vol met taalfouten van andere roddel-/nieuws sites.
  Misschien is er een goede reden voor maar het is wel een beetje jammer.

  1. Jeetje, ik ben echt benieuwd naar wie de tipgever is nu. Dit geeft me steeds meer het vermoeden dat de dader in een hele andere hoek zit.

 66. Ik denk dat het heel spannende periode gaat worden.
  Ik denk dat Bianca wel ziek is en dat ze rond de zomerstop of na die tijd rond de 25 jarige jublieum omkomt aan de ziekte. En dan neemt Julia haar plek over. Ze vervangt Bianca niet dat is logisch maar ze neemt dan wel dingen over en gaat met Anton trouwen en wordt een stel Anton Julia.

  Dat zou wel mooie verhaal zijn de jeugdliefdes vallen weer voor elkaar. En ik denk ook dat heel erg verdrietige periode wordt. En ik verwacht dat Jef ook komt te overlijden want ik zie het niet zo gebeuren dat Jef een vlucht pakt en naar Tokyo ofzo gaat.

  Maar we zien het wel.

 67. Het lijkt erop dat er begin juni bekend wordt wie de dader is. Maar wie is getuigen dan van Ardil’s moord?

Geef een reactie