Maandag 20 april
Maxime doet een verbijsterende ontdekking in haar atelier. Aysen ontkent haar verdriet en bijt zich vast in het onderzoek, totdat haar baas er mee gaat bemoeien. Anna wil naar de politie, want ze is bang dat er iemand wraak op haar gaat nemen. Anton is bang dat bepaalde onthullingen hem zijn baan gaan kosten.

Dinsdag 21 april 
Anton denkt zijn problemen door brandstichting op te lossen. Noudt voelt zich ongemakkelijk als hij begrijpt wat Nina van hem verwacht. Bianca heeft moeite te beseffen wat ze in het ziekenhuis heeft gehoord. Aysen probeert een geheime afspraak te maken met haar collega.

Woensdag 22 april 
Bing geniet als hij Ludo weet dwars te zitten. Laura blijkt Noud beter te kennen dan wie dan ook en weet precies waarom haar kleinzoon boos is op Sacha. Nina schakelt Lucas in om haar te helpen met krachttraining. Rikki wil Bram niet teleurstellen, maar moet kiezen tussen twee afspraken.

Donderdag 23 april 
Aysen wordt hard met de realiteit geconfronteerd als ze twee tassen krijgt met persoonlijke spullen. Jef probeert Maxime door te dringen als zij zich manisch focust op haar werk. Lucas leert een lesje zakelijk onderhandelen. Nina moet voor zichzelf in bescherming genomen worden door…. Bing.

Vrijdag 24 april 
Rikki houdt tegenover Thijs eigenwijs vast aan haar eigen ideeën. Wiet is bang dat het uit de hand gaat lopen als Anna haar plannen vertelt. Sjoerd doet een ontdekking en vindt dat Aysen dit moet zien, ook al wilt ze dit niet. Bianca komt in actie als ze ziet hoezeer Tim zijn moeder mist.

 

Maandag 27 april
Sacha is volop bezig haar romantische vakantie voor te bereiden. Thijs moet alles uit de kast halen om het Rikki naar de zin te maken. Als Janine en Ludo afspreken elkaar te corrigeren, leidt dat tot intimiteit. Het is voor Laura uitermate belangrijk dat Noud eerlijk is.

Dinsdag 28 april
Anna moet snel aan veel geld komen, maar niets lukt. Als Aysen en Sjoerd terugkomen uit Turkije, is Aysen extra gefocust op haar onderzoek. Noud voelt zich ellendig en weet niet of hij de waarheid moet verzwijgen.

Woensdag 29 april
Het is een feestelijke avond voor Rikki; vandaag presenteert ze haar album. Maar Rikki is het er niet mee eens dat Thijs haar interview heeft laten herschrijven. Aysen weet Anna en bekentenis te ontfutselen.

Donderdag 30 april
Sjors vraagt zich af of Rikki wel verstandig bezig is. Vincent ontdekt dat er een revaliserende app op de markt is en ook wie daar achter zit. Janine neemt een vergaande beslissing, ookal vindt Ludo dit ondoordacht

Vrijdag 1 mei
Noud overvalt Nina met schokkend nieuws, als Nina doorvraagt raakt ze verward. Julia werpt zich op als redder in nood als Bianca onwel wordt. Zelfs nu Aysen is geschorst, weet ze haar collega te tergen.

169 comments on “GTST spoilers 20 t/m 1 mei

  1. Ja maar als ik het goed begrepen heb op twitter wordt ze nu gespeeld door een andere vrouw, Wendy Brouwer geloof ik. Weet niet of dat tijdelijk is.

 1. Ik kan niet geloven dat ze Ardil zo snel hebben laten doodgaan. Ik had nog verwacht dat hij tot mei erin zou blijven en ik vind het ook zeer jammer dat hij er nu al uitgeschreven is.

  1. Misschien wilde deze acteur er zelf maar kort in.
   Sommige acteurs vinden GTST leuk voor tijdelijk om ervaring op te doen wat ze kunnen gebruiken voor andere dingen.
   Ze hebben in elk geval wel een goed verhaal om hem heen geschreven en het was leuker geweest als ie nog even bleef.

 2. erg jammer dat Ardil er maar zo kort in bleef. Als hij dood zou gaan zou het wel een beetje herhaling zijn, dat is dan al de tweede vriend die Maxime kwijt raakt aan een ongeval. De spoiler van 27 april bevalt me wel, hopelijk terugkeer Ludo&Janine? En volgens mij zijn de schrijvers dat Maarten gedoe ook helemaal vergeten..

 3. Ik vind het ook erg jammer dat Ardil er alweer uitgeschreven wordt. Niet dat ik hem goed vond acteren, in tegendeel. Maar dan had Aysen tenminste weer eens een verhaallijn, ik word er een beetje moe van dat zij altijd alleen maar bezig is met onderzoeken. Wel leuk om nu te zien dat er zelf in haar een beetje menselijkheid in zit…

  Ook een goede zet van de schrijvers om Julia er weer terug in te schrijven! Ik hoop overigens wel dat het dezelfde actrice weer is: ik vond haar namelijk heeeel irritant, wat betekent dat ze goed speelde 😉

 4. Zou het niet kunnen dat Anton Ardil door het raam duwde? Want ten eerste had ardil met die Rox buiten afgesproken en dit was niet buiten… En ten tweede Anton was wel een beetje aangeschoten geloof ik en misschien kregen ze wel ruzie en gaf die daarom een duw

  Zou wel iets voor GTST zijn

  1. Ik denk ook aan Anton! Ik denk namelijk dat bianca verteld aan Anton dat ze ALS heeft en als bianca anton dan heel erg nodig heeft wordt anton opgepakt, dat is wat ik denk

  2. Het kan ook zijn dat Wiet hem uit het raam heeft gegooid omdat zij dacht dat Anna met hem vreemd ging.
   Ze heeft wel eerder gekke dingen gedaan, toen met een pistool…

 5. Oke als we niet zien wie Ardil vermoord zal er wel tot de zomercliff duren wie het is. Meestal beginnen ze rond deze tijd met een verhaallijn richting de zomercliff.

  1. Het lijkt me vrij duidelijk wie de moordenaar van Ardil is….Rox of iemand anders uit het drugscircuit… De vraag is of aysen de strijd met hun aangaat en ze re pakken gaat krijgen….

   1. juist omdat Rox zo voor de hand ligt kan het wel iemand anders zijn.
    Anton, Sjoerd, Thijs, Wiet, Anna mogelijkheden genoeg.

  1. @Joop, lees dit, enkele kleine stukjes uit bovenstaande spoilers.

   Vrijdag 17 april
   Maxime krijgt slecht nieuws van Jef. Aysen belandt in shock op de Eerste Hulp van het Meerdijkse ziekenhuis.

   Maandag 20 april
   Aysen ontkent haar verdriet

   Donderdag 23 april
   Aysen wordt hard met de realiteit geconfronteerd als ze twee tassen krijgt met persoonlijke spullen.

   Van wie anders zouden deze kunnen zijn als van Ardil.

   Ook 23 april:
   Jef probeert Maxime door te dringen als zij zich manisch focust op haar werk.

   Zo staan er nog wel enkele aanwijzingen, waaruit je opmaakt dat Ardil dood gaat.

 6. Ik heb zo’n vermoeden dat Bianca dood gaat en dat de moeder van Tim iets krijgt met Anton tijdens de ziekte van Bianca. Dat zij uiteindelijk Bianca haar plek in het gezin moet gaan innemen.

   1. Mmja maar dat is wel vaker bij GTST dat je de dingen al van mijlen ver ziet aankomen.
    Ik denk soms wel eens: “Dit zou wel heeeeel voorspelbaar zijn dus dat doen ze vast niet.” …maar dan gebeurt het toch 😀 Dus het zou zomaar kunnen dat dit gebeurt.
    Niet altijd hoor, zo nu en dan verzinnen ze de gekste dingen. Sjoerd met Aysen had ik ook niet verwacht, dat kwam volledig uit het niets.

 7. spoiler vrijdag 1 mei : Julia werpt zich op als redder in nood als Bianca onwel wordt. Bianca word waarschijnlijk onwel door dat ze miss ALS heeft

 8. zou een Cliff kunnen zijn dat Bianca overlijd wat denken jullie eigenlijk wat de zomercliffhanger word ik denk dat ze dit jaar groot gaan uit pakken omdat gtst 25 jaar bestaat Ludo VS de rest ofzo

  1. Ik heb het opgezocht. Als iemand hoort dat ze ALS hebben (waar de kans groot is dat Bianca het heeft) blijven nog leven tussen 3 en 5 jaar.

   1. of ze moeten in de tussentijd een andere dodelijke ziekte krijgen, een ongeluk, zelfmoord etc. Zoals jij het schrijft klopt het niet.

 9. Als Aysen en Sjoerd terugkomen uit Turkije, is Aysen extra gefocust op haar onderzoek Aysen en Sjoerd wat deden zij dan in Turkije ?

 10. de shortie van donderdag Ardil word van een dak van een flat afgegooid oor een raam hij gaat hier aan overlijden het word spannend…..

  1. Ik denk dat iemand anders dan Rox en de maffia mannen hem uit het raam duwt. Anders zagen we het wel binnen gebeuren.

 11. Niet eens zo gek bedacht dat het Anton zou kunnen zijn, hij krijgt ruzie met Ardil over dat koffertje, er komt een knokpartij en dan valt per ongeluk Ardil door het raam. Alleen Anna kan dan verklaren waarom dit zo gebeurt is, maar of zij dat doet?…..? Misschien draait Anton de bak in, wordt Bianca steeds zieker, dan kriijgt Anna te horen wat haar tante heeft en tegen de tijd dat zij de waarheid uit de doeken zou kunnen gaan doen is de cliffhanger er al.
  Nina gaat steeds meer beseffen dat ze Noud terug wil, maar die twijfelt ook tot de cliff…..Aysen bijt zich vast in de drugszaak omdat ze spijt heeft het niet goed te hebben gemaakt met haar broer, Maxime zal ook nog wel hiermee gemoeid zijn want die wist ook waar Ardil mee bezig was.
  Rikkie laat zich niet langer ringeloren door Thijs, verder is het me onduidelijk wat die Thijs nog voor rol gaat spelen,
  Terwijl Anton in de gevangenis zit gaat de moeder van Tim vast wel een rol spelen, ze zal hem wel veel gaan bezoeken omdat Bianca door ziekte niet kan, of zoiets……bloeit er dan weer iets op tussen die twee?
  Sachja……? geen idee wat ze daar nog mee gaan doen, sorry ik hou niet van afkatten maar dat meiske acteert tot nu toe maar bar slecht.
  Ik denk dus dat de cliff een mengelmoes van allerlei zaken gaat worden die zich nu al een beetje aan het afspelen zijn……wat gaan Ludo en Janine doen….Vincent heb ik zo,n idee komt uit de kast en wordt de nieuwe liefde van Lukas……Sjoerd en Aysen…..Wiet en Anna…..gaat Tim zich niet vervelen met het huisje, boompje, beestje spelen…..
  Wat denken jullie?

 12. Hahaha Vincent komt uit de kast en wordt de nieuwe liefde van Lucas? Dat denk ik niet. Verder was dit wel weer een aflevering om van te smullen. Telkens als ik op een punt kom dat ik denk: waarom rekken ze alle verhaallijnen altijd zo lang, ik ben er klaar mee en ik kijk niet meer… dan komen ze weer met een ijzersterke aflevering. Ik zeg: Sacha eruit en Julia erin als vaste rol!

  1. Ha ha, ik zit ook maar wat te fantaseren hoor, maar zag je Anton, die nam op het laatst een flinke slok, zal me toch niks verbazen als hij er iets mee te maken heeft……..en o jee, Bing die Nina zat te jennen, Noud is in verwarring en straks gaat Bing er met Nina vandoor,al was het alleen maar om zijn frustraties over het huwelijk van Sjors af te reageren en tevens Ludo Sanders een hak te zetten.
   Ik hoop niet dat we wéér een moord als cliffhanger gaan krijgen, dat hebben we nu wel genoeg gehad.
   M,n gevoel zegt toch dat er iets komt met Vincent en Lucas, krijgt ie weer iets met een familielid.
   Spannend nu, hopelijk blijft dit zo en wordt alles niet weer tot in het oneidige uitgerekt.

 13. Ik ga voor deze zomer cliffhanger:

  * Aysen heeft eindelijk de dader gevonden het is Thijs in de rechtbank krijgt hij een celstraf van 8 jaar.

  * Bianca kan het niet meer aan met die ziekte en probeert zelfmoord te plegen is Anton nog op tijd?

  * Anna zit in de problemen als Rox achter haar aanzit en probeert weg te rennen. Wiet vraagt aan Anna wat er aan de hand is. Voor de ogen van Rikki en Sjoerd worden Anna en Wiet neergeschoten met een paar kogels.

 14. Zou Aysen volgend jaar door de raam vliegen?
  – Nuran door de deur van de Sapsalon toen nog Lorena’s (2014)
  – Ardil door raam Boks heen (waarschijnlijk altelier van Maxime. (2015)

 15. Ik denk dat thijs , wiet of anton ardil heeft geduwd. En dat zit pas bekend word rond of na de cliffhanger . Het ligt teveel voor de hand dat rox het heeft gedaan. En ze hadden buiten afgesproken.

 16. Ik denk niet dat Thijs Ardil heeft geduwd.. Thijs lijkt me hier te slim en geraffineerd voor. Daarnaast, zijn zusje is eventjes ontvoerd.. dat lijkt mij net niet ‘heftig’ genoeg voor hem om zo te gaan flippen om een moord te gaan plegen, zelfs niet in een woedebui. Maar mss overschat ik de schrijvers hier en is het wel zo. Anton is een mogelijkheid want die heeft zichzelf vaker niet onder controle, zeker niet als er drank in het spel is. Rox is wel HEEL erg voor de hand liggend, maar ik weet niet of dit uberhaupt wel een moord mysterie wordt.. ik hoop het eigenlijk niet, persoonlijk vind ik dat we die wel genoeg gehad hebben. Krijgen we weer maandenlang zo’n spelletje waarin iedereen verdacht lijkt. Wat mij betreft ZIEN we vanavond gewoon dat het Rox en/of de gangsters zijn en gaat het verhaal zich meer focussen op de consequenties.. Anna krijgt de drugsbende achter haar aan, Aysen gaat de strijd met hen aan (evt. een Aysen en Anna teamup? Dat kan lachen worden met zulke verschillende persoonlijkheden!) en Maxime in rouw (waardoor wellicht de uber-bitch in haar weer naar boven komt)

  BTW het wordt zo langzamerhand weer tijd voor een LUDO storyline waarin hij stout is !

 17. Misschien een vreemde theorie;

  Rox appte: ik zie je buiten…
  Ardil valt naar beneden..
  Hij was dus nog binnen.
  Wat een twist zou het worden als Anton hierachter zit.
  Hij zou het toch ‘ oplossen’

  1. Jaa ik denk ook dat Anton het gedaan heeft, want er staat ook in de spoiler van 21 april dat hij zijn problemen door brandstichting probeert op te lossen, dus misschien steekt hij boks wel in brand om sporen uit te wissen…

 18. Ik denk ook niet dat Rox en verwanten achter de dood van Ardil zitten. Te veel voor de hand liggend en het blijft toch een soap. Het valt met trouwens wel op dat Thijs vaak een grote bek heeft tegen anderen maar het lijkt er altijd wel op alsof hij tegen Bing niet zo durft. Is het alleen mij opgevallen?

  En nog iets… Oke, Nina is bloedirritant maar Janine kan er ook wat van hoor! kun je soms toch ook bloednerveus van worden met zo een moeder de hele dag om je heen. Ludo pakt het tenminste wat tactischer aan.

 19. Ardil gaat morgen dood en Aysen hoort dat het geen ongeluk was zie shortie morgen ik vind het wel jammer dat Ardil eruit is hij was een van mijn favoriete personages
  mogelijke daders:
  wiet zij dacht dat hij een relatie was gestart met Anna
  Thijs omdat Thijs Ardil er van verdenkt zijn zusje te ontvoeren
  Anton omdat hij boos is dat hij Anna in de drugs heeft gezet althans dat denkt hij
  Rox natuurlijk hoofd verdachte hij dwong Ardil om een drugsdeal te klaren anders zou er iets verschrikkelijks ( de dood ) gaan gebeuren
  of was het zelfmoord anders zou hij waarschijnlijk zelf ook vermoord worden

 20. Omdat Wiet en Anna de drugslevering hebben verpest, moet Ardil dit goedmaken. Hij moet een koffer met vijf kilo cocaïne bewaren, totdat die weer opgehaald wordt. Hij geeft deze af bij Anna omdat hij vindt dat dit haar schuld is, maar Anna wordt thuis betrapt door Anton. Hij spoelt de drugs door de gootsteen, en zodoende kan Ardil de koffer niet teruggeven. Hiervoor wordt hij op de bruiloft van Sjors en Tim door een raam geduwd. Zijn maag scheurt hierbij, en de volgende dag overlijdt Ardil in het ziekenhuis. Vlak voordat hij sterft vergeeft Aysen hem alles, omdat zij door Sjoerd in heeft gezien dat ze verder moest met haar leven
  dit stond gwn op Wikipedia sinds wanneer werkt die iets snel bij gister was het laatste wat er stond dat hij een date met maxime had (al een maand geleden)

 21. ik zou willen dat deze personages de serie verlaten : en deze personges er weer in komen :
  Bing martine
  Thijs sil
  rikki nick
  stefano
  en wat familie voor aysen

 22. Als Ardil al vermoord is dan is het anton. als jullie goed lezen bij de spoilers dan zie je staan dat Anton zn baan kan verliezer door wat hij heeft gedaan. hij probeert het te verbergen door brandstichting. duswat wilt ie verbergen? inderdaad de moord op Ardil. Er is bij mij nog alleen enige twijfel omdat er staat dat Thijs zich verdacht gedraagd en dat Sacha hem daarop wijst en Bing vertrouwd m ook niet door zijn verdachte gedrag.

 23. ik zou willen dat deze personages de serie verlaten : en deze personges er weer in komen :
  Bing martine
  Thijs sil
  rikki nick
  stefano
  en wat familie voor aysen

 24. Ik denk idd anton en dat bianca sterft aan ALS gezien ik al meerdere keren gelezen heb dat de fam bouwhuis deruit gaat…maar goed of dat echtzo is kome we pas achter over een paar maanden

 25. Ik heb op RTL XL vooruit gekeken en Anton gedraagt zich inderdaad verdacht! Hij kwam al afwezig over nog voordat hij het nieuws over Ardil heeft vernomen. Daarnaast houdt ie Anna tegen naar de politie te gaan en inderdaad, wat zou hij moeten oplossen door brandstichting? Ik denk dat Thijs er niets mee te maken heeft, Anton daarentegen….

  1. Hij heeft de koffer in de fik gestoken.. niet zo heel verdacht hoor.. Dit doet hij zodat die rox niks zal vinden bij hun.

 26. Maar als Anton het gedaan heeft zou ik het zo stom vinden want dan komt dat natuurlijk tussen aysen en Sjoerd te staan…..

 27. het is Wiet!!
  ze draaide weer door omdat ze jaloers was.
  daarom hebben ze haar lesbisch gemaakt.
  en dan gaat ze er 3 maande uit naar tbs kliniek.
  en dan is ze weer genezen want zo werk dat in nederland.

  1. Marijke, ik hoop dat je een grapje maakt en niet serieus bent. Het is niet alleen erg ver gezocht want zo een hekel heeft ze nou ook weer niet aan Maxime maar Nina zou er niet eens de kracht voor hebben en bovendien was Nina al naar huis toen dit gebeurde en heeft dus een alibi.

   1. Moi
    Nina zei toen ze terug kwam uit haar coma bij RTL Boulevard. Dat mensen raar zullen opkijken van haar rol.

    Nina wou wraak, Maxime pakt haar liefje Vincent af en Nina nu met Ardil.

    Ik vind Thijs en Wiet Rox en Anton te voor hand liggend.

  2. Ik zat ook aan Nina te denken, maar volgens mij kloppen de tijdlijnen dan niet. Nina zat al in de taxi (als het goed is) toen Ardil uit het raam viel

 28. Wat een onzin, iemand gaat echt niet zomaar dood van een gescheurde maag zonder dat de artsen iets doen. prima te repareren met een operatie. en iemand krijgt ook zeker niet ineens een hartstilstand terwijl hij net daarvoor een normale bloeddruk en pols heeft en dan gewoon dood laten gaan zonder ook maar iets te doen..ja ja… Zo jammer van de makers van gtst. Opnieuw zeer ongeloofwaardig net als met de dood van Anita. Die nierletsel had na een ongeval en waar ze ook niets aan deden.
  erg amateuristisch…..

  1. @willy Dus jij bent arts??? Niet gehoord wat die arts op de spoedeisende hulp tegen Aysen en Maxime zei, over wat er precies aan de hand was met Ardil, waardoor ze niets meer voor hem konden betekenen. Ik zou zeggen, kijk de aflevering nog eens terug en let goed op. 🙂

   Bovendien 1 tip: verwar de werkelijkheid niet met fictie. Per slot van rekening is GTST een soap. Mocht je dat nog niet weten. 😉

   Sorry, maar dit moest ik effe kwijt.

 29. Ben super blij dat Noud en Nina waarschijnlijk weer samenkomen. Vind hen samen echt het leukste koppel van Gtst. Noud en Sacha vind ik een mislukt koppel, geen chemie zit er tussen hen, een saai koppel is het.

 30. Ik vind het echt jammer van ardil hij en Maxime waren wel een leuk stelletje maar ik denk dat wiet ardil heb geduwd omdat zij natuurlijk dacht dat hij wat met Anna had en daar was ze boos over

 31. Dit zijn de verdachten:
  – Anton (had ruzie met Ardil omdat Ardil een koffer met drugs aan Anna gaf)
  – Wiet (jaloers we weten wat ze eerder heeft aangericht)
  – Thijs (omdat zijn zus in de auto werd gesleurd en doet erg verdacht)
  – Rox (vanwege de drugs die er niet meer is)

  1. Naar mijn mening kan je er al twee afstrepen. Rox heeft het niet gedaan omdat ze nu naar haar koffer en/of geld kan fluiten. Je vermoord niet iemand als je nog geld tegoed hebt van die persoon.

   Thijs ligt wat mij betreft te voor de hand en maakt liever zijn eigen handen niet vuil.

   1. Sorry, maar dan ken jij de harde drugswereld nog niet. Als Rox haar zin niet krijgt, zoekt ze wel een ander slachtoffer. Niet dat ik er ervaring mee heb, hahaha 🙂 , maar ik lees er genoeg over op internet en in de kranten.

    1. O ja, toch denk ik niet dat Rox het gedaan kan hebben, want uit het telefoontje tussen haar en Ardil, wordt duidelijk gezegd, dat Rox zou wachten VOOR Box in haar auto.

 32. Dit is mijn theorie:

  Anton, Wiet, en Thijs zijn de verdachten. Rox was nog onderweg en toen zij arriveerden was Ardil na zijn worsteling al uit het raam gevallen. Rox en verwanten wisten dat Ardil dood was en hebben in Box ingebroken en onder meer Maxime’s atelier overhoop gehaald op zoek naar het koffertje.

 33. Ik denk dat het Sjoerd is die was kwaad op Ardil omdat hij niet naar Aysan wou luisteren.
  Ik vind het wel weer lekker spannend.

 34. GTST is erg spannend.
  Ik denk en verwacht ook een mooie spannende cliffhanger.

  Ik heb een lijst met verdachten:
  En ook lijst met mensen die niet verdachten zijn:

  Daders van moord op Ardil:
  -Thijs omdat hij vermoedt dat Ardil te maken heeft met ontvoering van zijn zusje Sascha
  – Sascha zelf? Niemand verwacht dat zij het kan zijn want ze is erg aardig en goed mens maar misschien is ze wel in staat tot moord?
  -Bing? Omdat hij boos is op hem of om Aysen te pakken?
  -Anton? Omdat Ardil Anna heeft overgehaald om zijn problemen op te lossen.
  -Wiet? Uit jaloerzie omdat ze denkt dat Anna wat met hem heeft.
  – Of Rox en die anderen gasten van de drugs waar Ardil mee te maken had?

  Mensen die niet daders zijn:
  -Vincent lijkt me niet het type om iemand om te brengen veel te goed en eerlijk. Liegt niet graag ook als het moet doet die niet graag.
  -Bianca was thuis en is ook niet zo`n persoon om iemand om te brengen.
  -Sjoerd dat geloof ik niet want hij is gek met Aysen en daarnaast zou hij niet iemand ombrengen.
  -Tim geloof ik ook niet zijn eigen feest en hij heeft geen motief.
  -Sjors dat geloof ik ook niet ook zo`n goed persoontje voor om een moord te plegen.
  -Ludo geloof ik ook niet hij is wel in staat tot moord maar hij was volgens mij thuis en heeft niks met Ardil.
  -Janine geloof ik ook niet is niet in staat tot moord.
  -Lucas ook niet hij zou geen moord plegen is niet het persoon naar.
  -Maxime dat geloof ik niet want ze is gek met Ardil en zou geen moord plegen ze zou wel tot moord in staat kunnen zijn maar ze vermoordt niet haar liefje.
  -Nina geloof ik niet want ze is niet in staat tot moord daarnaast heeft ze zelf te veel meegemaakt dus weet ze ook hoe het is als ze dat bij een ander doet. En ze kan amper staan lopen enz dus laat staan dat ze moord pleegt. En ze is met taxi naar huis dus waterdicht alibi.
  -Jef is niet het persoon naar en hij was met Aysen gelijk naar buiten en is getuige van de gebeurentis dus lijkt me onmogelijk.
  -Aysen hetzelfde als Jef waren samen getuige dus onmogelijk.
  – Laura geloof ik ook niet ze heeft niks met hem en is wel in staat tot moord want ze heeft in het verleden 1 moord gepleegd volgens mij. Maar ik geloof niet dat ze hiermee te maken heeft.
  -Noud geloof ik ook niet is ook niet in staat tot moord. Veel te goede persoon voor om een moord te plegen. En daarnaast hij heeft niks met Ardil.

  Sorry voor lange bericht en er komt nog 1 met wat ik denk welke cliffhanger we krijgen dit jaar. Maar dat schrijf ik in nieuw bericht anders wordt het veel te lang.

  1. Bing kon het aardig met Ardil vinden en had totaal geen motied en je theorie over Sacha klinkt totaal niet overtuigend. Nee, ik zou die 2 echt schrappen uit de lijst.

  2. Ik denk ook echt niet dat het Rox enz. zijn. Het is gewoon veeeel te voor de hand liggend en daarnaast, Rox zou in de auto wachten VOOR Box. Ik denk dat Rox toen nog niet eens gearriveerd was. Waar ik wel van overtuigd ben is dat zij en haar partners hebben ingebroken in Box op zoek naar het koffertje.

 35. Mijn theorie voor een zomercliffhanger 2015.
  Ik denk dat het een mooie en spannende cliffhanger wordt met heel veel verhalen door elkaar heen. Omdat GTST dit jaar Oktober 25 jaar bestaat en dus ook spannende dingen gaat gebeuren.
  Wat ik denk dat er nog een verhaalijn bijkomt die nu nog niet aan orde is.

  Dat er een nieuw personage voor tijdelijk Meerdijk binnen komt wandelen als een charmante vriendelijke man. Maar hij heeft hele duistere kant en heeft heel wat kwaads in zich en dat weet niemand. En daar komen paar Meerdijkers rond de zomercliffhanger erachter en dit leidt tot ruzie`s en bij de speciale aflevering van 25e jarige jubliem komt dit tot een hele heftige spannende climax.

  Ik denk dat in de cliffhanger Bianca ziekte erger wordt en ze op het randje ligt van overlijden. Familie Bouwhuis staan allemaal bij haar en zijn emotieneel zelfs Anna wordt verdrietig. Maar overlijdt Bianca?

  Ludo wordt heel gemeen door toedoen van Maxime. Maxime die aan het rouwen is en ook dus liefdesverdriet heeft omdat haar liefje dood is wordt weer de bitch en gemeen en dat leidt tot heftige confrontatie strijd met Ludo waar veel mensen mee bemoeit. Janine Lucas en Nina iedereen raakt erbij betrokken.

  Vincent heeft moeite om zijn moeder zo te zien in deze toestand.

  Wiet draait beetje door en lijkt een moord te beramen. Sjors probeert haar te tegenhouden is Sjors optijd? En Lukt Sjors het om Wiet tegen te houden? Of is ze niet meer tegen te houden?

  Rikki krijgt gevoelens voor Thijs maar heeft Thijs die ook voor Rikki?

  Julia zorgt onbedoeld voor dat Bianca laatste minuten geen pretje wordt. En dat leidt tot ruzie met Anton en Sjoerd.

  Noud en Sascha denken dat Sascha zwanger is. Maar Noud twijfelt aan zijn gevoelens wil hij met Sascha verder? Of wil hij Nina terug?

  Nina kampt ook met haar gevoelens ze heeft met Bing maar wil Noud ook terug. Wat wil Nina? Verder met Bing? Of Noud terug? En dat leidt tot spannende twijfel climax.

  Lucas ontmoet iemand uit het verleden. Wie? Is dat Bilal of Menno? Of toch iemand anders uit verleden die we niet kennen?

  En ook natuurlijk mogen we Laura en Jef niet vergeten.

  Laura en Jef willen graag een mooi feest regelen een tuinfeest voor ergens in September of Oktober keertje. En zij krijgen heel veel tegenslagen te verwerken bij het uitnodigen. Wat zijn dat voor tegenslagen? En komt dat goed?

  Dat zou denk ik mooi verhaal en spannend zijn. En natuurlijk gebeurt er ook wat heftigs denk ik.

 36. Ik denk dat Ardil nog leeft maar uit vrees voor zijn leven zichzelf heeft doodverklaard.
  Want waar blijft het afscheidfilmpje van Ardil,

  1. Ja ja ja, en alle dokters zitten natuurlijk ook in het complot? 😉

   Ik heb trouwens net het weekvooruitzicht gezien en Anna komt diep in de sh*t te zitten! Ze wordt bedreigd door Rox.

 37. Als Anton het heeft gedaan is het natuurlijk briljant bedacht.
  – Anton in de bak terwijl Bianca doodziek is.
  – de relatie tussen Sjoerd en Aysen die daardoor onder druk komt te staan. Sjoerds vader heeft Aysens broer vermoord.

  Ik denk dat Anton en Thijs heet meest verdacht zijn. Wiet denk ik niet. Zou wel beetje raar zijn als ze alweer iemand vermoord. Het zou me ook niet verbazen als het Bing is. Die liep de hele avond al gefrustreerd rond omdat zijn grote liefde met een ander was getrouwd. Misschien dat hij uit frustratie om zich heen begon te slaan en duwen en Ardil uit het raam duwde haha.

 38. De sterfscène van Ardil vond ik echt prachtig! Heel sterk staaltje acteerwerk van Dilan en Marjolein! Iets in mij zegt dat Anton het niet gedaan heeft, maar ik heb er geen flauw benul van wie dan wel. Ik denk niet iemand van de hoofdrolspelers, eerder gewoon Rox ofzo.

 39. Ik ben ook best benieuwd naar maandag 27 april.. zou het er dan toch eindelijk weer van komen met Ludo&Janine? Ik hoop het maar, blijft het beste gtst koppel ever.

  1. Hij gaat dan wel naar de politie met Anna maar dwingt Anna nog steeds om de waarheid achter te houden tegenover de politie dus hij is nog steeds een verdachte. Hij ondersteunt haar zogenaamd bij een getuigenverklaring.

   1. Nou steunen in haar getuigenverklaring??? Anton spreekt voor Anna of beter gezegd, Anton antwoorde voor Anna. Zag je die politie rechercheur niet kijken.

    Als Anton niet op past maakt hij zichzelf verdacht, of hij het nu gedaan heeft of niet.

    Dat verbranden van dat koffer is ook al zo lekker (on)handig!!! Er is, als ik mij goed herinner, nog eens iemand geweest die bewijsmateriaal heeft verbrand, waar ze later ook achter zijn gekomen. Dus Anton werkt zich zelf hoe langer hoe meer in de nesten.

 40. Misschien dat de grote drama is dat Bianca dood gaat. Ik heb sinds dat bericht van Elvira van februari het gevoel dat ze eruit gaat.

  1. @miep, dat zou zo maar kunnen.

   Want het is nog helemaal niet duidelijk/zeker of het inderdaad de ziekte ALS is. Kan ook een andere neurologische aandoening zijn. Werd gisteren duidelijk door die specialist gezegd. Dat hij Bianca wilt aanmelding bij het ALS centrum, is ok nog meer testen te doen om e.a. te kunnen uitsluiten.

 41. Leuk hoor, die mode ziektes.
  Eerst had Barbara borstkanker, ook zo’n hippe ziekte, en nu sinds de ice bucket challenge is opeens ALS heel hip.

  Zielig voor de mensen die het echt hebben.
  Er zijn zoveel erge ziektes, die niet hip zijn. Die komen dan niet in GTST. Iemand lekker stram en stijf van de reuma, nee dat is niet hip.

  1. Ik vind het juist wel een goed idee dat GTST hier aandacht over geeft. Onderzoek naar ziektes kost veel geld en hierdoor worden meerdere onderzoeken niet/of niet volledig uitgevoerd waardoor niemand er een stap mee vooruit gaat. JUIST om sommige ziekten die hot topic zijn extra onder de aandacht te krijgen, word een ziekte sociaal erkend! En hierdoor zullen onderzoeksgroepen meer geld krijgen waardoor onderzoek juist wel resultaten op zullen leveren, waardoor er in de toekomst betere behandelingen/preventies zijn!

   Het enige was zielig is voor de mensen die de ziekte hebben is dat ze opnieuw worden geconfronteerd met de ernst van hun situatie. Maar deze mensen zullen ook beseffen dat hoe meer aandacht naar die ziekte komt, hoe meer erkend de ziekte is, waardoor meer geld naar onderzoek gaat zodat mensen in de toekomst niet zullen lijden zoals hun nu doen!

   1. Beste Sabine ik ben het helemaal met je eens. Het is erg belangrijk dat ziekte sociaal geaccepteerd worden en dat er onderzoeken gedaan worden om ze te stoppen of in ieder geval de effecten te verminderen. In series genezen mensen ook altijd meteen, in het echt gaat iemand met borstkanker gewoon binnen een paar jaar dood.

    Er zijn echter zo ontzettend veel ziekten, die je nooit op tv in een serie ziet. Zelf ken ik een jong meisje die zich door de reuma beweegt als een hele oude vrouw, stijf en stram, altijd pijn, geen sporten, niet eens kunnen fietsen. Maar geen rolstoel of krukken.
    Zij heeft het idee dat iedereen denkt dat ze last heeft van aanstelleritis. Reuma bestaat al zo lang. Het zou ook wat voor de reuma patienten zijn als bijvoorbeeld iemand als Wiet hier opeens last van had.

 42. Wat denken jullie dat er tussen Ludo en Janine zou gebeuren en zou dat ook te maken hebben met ‘de vergaande’ beslissing die Ludo ondoordacht vindt te maken hebben?

 43. Maandag 4 mei 2015

  Aysen provoceert Anton om hem belastende uitspraken te ontfutselen. Janine zoekt de confrontatie als ze hoort dat Laura Nina verwijten maakt. Nina geeft Sacha de schuld van de ongelukkige situatie waarin ze zit.

  Bron: tvgids.tv

 44. Dus afgaande op de spoiler van 4 mei wil Nina Noud niet terug en heeft ze hem afgewezen.
  Ik ben dan wel benieuwd hoe die verhaallijn gaat aflopen, want had eigenlijk wel verwacht dat die twee weer samen zouden komen.
  En dan ook Bing die ineens Nina gaat trainen.

  Ook had Marly volgens mij een tijdje geleden in rtl Boulevard het over iets groots dat ging gebeuren met Nina. En dat is volgens mij nog niet gebeurd. Ben erg benieuwd wat er hier allemaal van uit rolt, misschien gebeurt er wel iets in de cliffhanger.

 45. Vind wel geinig dat Sjoerd geen enkel schuldgevoel heeft.

  Het is bekend dat het om een drugsdeal gaat.
  En op de nacht van wou Sjoerd Ardil niet helpen met mannetje regelen waardoor hij nu dood is.

 46. Dinsdag 5 mei 2015

  Vincent en Lucas dagen hun concurrent in een kort geding, maar zijn onzeker over de uitkomst. Anna snapt niet dat Aysen weer bij haar op de stoep staat. Anton en Bianca spreken af dat ze een leugen moeten blijven volhouden. Ludo zoekt toenadering en begrip bij Nina.

 47. Het liefdeskoppel van GTST, Caroline de Bruin en Erik Vogel, gaan binnenkort weer de wereld over voor hun programma Romancing The Globe. Het stelletje laat de mooiste plekjes van onze aarde weer zien. “Als het goed is ziet het er heel relaxt uit, maar dat is het meestal niet”, zegt Caroline in RTL Boulevard. ze gaan op wereldreis
  dus gaan ze ( tijdelijk ?) uit gtst

  1. Nee. Ze zeiden ook dat het lastig was maar soms konden ze dagen vrij krijgen en konden ze zo een lang weekend weg. Ze gingen elke maand een keertje ofzo

 48. Woensdag 6 mei 2015

  Janine wil Rikki interviewen, maar zij heeft nogal wat eisen. Sacha wil weten waarom Nina Bing zo krampachtig binnenboord probeert te houden. Lucas’ ludieke selfiestunt waarmee hij Ludo tegenwerkt, is een groot succes. Maxime zet ook een anti-Ludoplan in werking.

 49. Nina en Bing…zou het kunnen dat er iets bloeit tussen dit onwaarschijnlijk koppel ? Ze zijn wel beiden koppig, halsstarrig, bloed irritant maar gaan ook beide rechtsreeks op hun doel af.

 50. LUDO IS BACK

  Althans een beetje dan. We zien weer een glimps van de oude vertrouwde badguy. Meer van dat! Heerlijk!

 51. Serieus Nina en Bing??? Konden de schrijvers niet iets anders bedenken dan random mensen aan elkaar koppelen?

  Ze passen totaal niet bij elkaar ook al hebben ze wel vergelijkbare karakters, maar dat gaat meestal juist niet in een relatie werken.

  Maar de gedachte aan Bing en Nina als een koppel is echt eeuwww.

  1. Misschien is Bing wel degene die van Nina eindelijk een volwassen vrouw kan maken. Ze is af en toe vreselijk irritant door haar prinsjesgedrag. Zou leuk zijn als ze een metamorfose ondergaat en volwassen wordt.

   Daarnaast is het gek dat je vader je nog steeds prinses noemt als je al half de 20 bent 😛

  2. Dat is hoe ik dacht over Sjoerd en Aysen, maar daar hebben ze ook iets moois van kunnen maken (althans, dat vind ik). Ik heb er de hoop in dat ze van Nina en Bing ook iets leuks kunnen maken, ik denk dat het zelfs makkelijker is om deze twee aan elkaar te koppelen dan Sjoerd en Aysen.

 52. ik zou het leuk vinden als Noud en Nina weer bij elkaar komen. en dat sasha dan boos word op nina en wraak probeert te nemen of zo iets haha

 53. AAAH DE ZOEN TUSSEN LUDO EN JANINE IS ER 27 april!!!!! Eindelijk!!!! Als je mijn reacties leest zeur ik al super lang om hun hereniging, eindelijk!! Mooie aflevering, en toevallig dat ze 5 jaar geleden op koninginnendag(nu weliswaar koningsdag) ook samenkwamen. Naja het is nog niet officieel vermeld dat ze weer een stel zijn, maar het zou wel raar zijn als het bij een zoen bleef. Wat wel jammer is is dat de schrijvers Maarten een beetje zijn vergeten denk ik.. Hoewel Nick’s verhaallijn ook werd vervolgd na 2 en een half jaar en zelfs nog meer naar achteren nog met de placebo’s. Maar als ludo en janine weer samen zijn en Maxime niet stookt ben ik wel tevreden. Ook hoop ik dat Noud en Nina weer samen komen. 2 goede koppels terug van vroeger zoals in sz 21. Maakt het Ook veel leuker om naar te kijken. Verder dacht ik eerst gewoon dat Rox achter Ardils dood zat, maar dat is inderdaad wel erg voor de hand liggend. En dat Marly zei in een interview: Aan nina’s gedrag kan heel Nederland iets hebben ofzo zo iets maar ik ben wel benieuwd wat dat is want nu zou ik t echt niet weten. Ze kan trouwens ook wel gewoon normaal doen tegen haar ouders, ja ze zijn bemoeierig maR ze doen alles voor haar. En Nina loog ook tegen Janine over Lucas toen zij in het ziekenhuis lag en zij werd daar vervolgens ook niet boos om.

 54. Wat ik persoonlijk heeeeeeel knap vind van het ziekenhuis in Meerdijk is dat als je in coma bent gehouden dat je als je wakker wordt ineens weer je rechterarm normaal kunt gebruiken terwijl je jaren lang zeg maar geen kracht en half verlamd bent aan die arm.
  Nina doet al twee avonden gewichtheffen als een gek met haar rechter verlamde arm, knap vind ik zo een wonder.
  Maar ja, het is een soap natuurlijk, ik vind het alleen een tikkie dom om een jarenlange verlamming te vergeten alsof de kijker dat niet opvalt .

 55. Eigenlijk zouden Bing en Nina een goed koppel zijn ze zijn beide koppig, eigenwijs en kunnen behoorlijk irritant zijn. Als Ludo en Janine weer terug bij elkaar zouden komen ben ik heel blij 1 van mijn favoriete koppels, nu maar hopen dat Maxime er niet tussen komt.

  1. Het is vaak zo dat een relatie juist niet werkt met twee mensen van hetzelfde karakter, tegenpolen werken meestal beter in een relatie. Bijv. Ludo en Janine, die zijn heel verschillend van elkaar, maar daarom passen ze ook zo goed bij elkaar. Ik hoop zelf dat Noud en Nina weer bij elkaar komen.

 56. Ahhh maandag eindelijk Ludo en Janine 😀 Nu maar hopen dat ze echt weer een koppel worden (en eindelijk een keer niet meer uit elkaar gaan lol) en ik heb ook nog steeds stille hoop voor Noud en Nina. Tim en Sjors daarentegen kunnen voor mij niet snel genoeg uit elkaar gaan :’) wat een slecht koppel.

  1. inderdaad wat een dramatisch koppel is dat tim en sjors daarin kan zie ik er weinig in hopelijk zegt sjors een keertje tegen tim vind je saai wil bing terug

 57. Nina heeft het gedaan. Ze was de hele avond al gefrustreerd en ardril had haast en liep haar in de weg. Ze heeft hem perongeluk uit frustratie uit het raam laten vallen. Dit klinkt ongelofelijk maar dit is het echte verhaal.

 58. Lol het is echt dom door dat soort dingen te reageren @Nina heeft het gedaan
  Van mij mogenTim en Sjors trouwens ook heel snel uit elkaar en best jammer dat er niks meer gebeurt tussen Ludo en Janine. Die schrijvers lopen alleen maar te rekken wow

 59. Donderdag 7 mei 2015

  Ludo start een gedetailleerd onderzoek naar wie hem tegenwerkt. Sjoerd verwijt Aysen dat ze hun relatie misbruikt voor haar onderzoek. Rikki probeert met een smoes onder een lastige situatie met Thijs uit te komen. Anna moet Wiet een fout bekennen.

 60. Maandag 4 mei 2015 (GTST begint dan om 20:10 IVM dodenherdenking)
  Aysen provoceert Anton om hem belastende uitspraken te ontfutselen. Janine zoekt de confrontatie als ze hoort dat Laura Nina verwijten maakt. Nina geeft Sacha de schuld van de ongelukkige situatie waarin ze zit.

  Dinsdag 5 mei 2015
  Vincent en Lucas dagen hun concurrentie in een kort geding, maar zijn onzeker over de uitkomst. Anna snapt niet dat Aysen weer bij haar op de stoep staat. Anton en Bianca spreken af dat ze een leugen moeten blijven volhouden. Ludo zoekt toenadering en begrip bij Nina.

  Woensdag 6 mei 2015
  Janine wil Rikki interviewen, maar zij heeft nogal wat eisen. Sacha wil weten waarom Nina Bing zo krampachtig binnenboord probeert te houden. Lucas ludieke selfiestunt waarmee hij Ludo tegenwerkt, is een groot succes. Maxime zet ook een anti-Ludo plan in.

  Donderdag 7 mei 2015
  Ludo start een gedetailleerd onderzoek naar wie hem tegenwerkt. Sjoerd verwijt Aysen dat ze hun relatie misbruikt voor haar onderzoek. Rikki probeert met een smoes onder een lastige situatie met Thijs uit te komen. Anna moet Wiet een fout bekennen.

  Vrijdag 8 mei 2015
  Sacha dringt er bij Bing op aan om Nina niet aan haar lot over te laten. Anton en Julia voelen zich opgelaten als Bianca naar vroeger vraagt. Wiet wil weten of Sjors haar wel vertrouwt.

 61. Weet iemand wanneer Ruud(Noud) weer flexwet heeft? Of heeft hij dat niet meer? Opeens wil Noud naar het buitenland en je ziet hem ook niet meer in de spoilers in de eerste week van mei. Ik weet wel dat hij in 2012 na de cliffhanger 3 maanden er niet was door flexwet.
  Ik hoop het iig niet, want vind dat Noud en Nina weer bij elkaar moeten komen.

  1. @Rees, Binnen een periode van 3 jaar mogen werkgevers en werknemers maximaal 3 tijdelijke contracten sluiten.

   Dus als jij zeker weet, en daar ga ik vanuit, dat Noud in 2012 weg is geweest i.v.m. de flexwet, is de rekensom snel gemaakt. 2012 + 3 = 2015.

   Vrijdag 1 mei
   Noud overvalt Nina met schokkend nieuws, als Nina doorvraagt raakt ze verward.

   Ik denk dus dat Noud, Nina vertelt dat hij Meerdijk ( een tijdje) gaat verlaten.

 62. @nina heeft het gedaan

  Voor wat doe je zo irritant? Denk na en loop niet dom te praten. Tuurlijk kan Nina het niet zijn ze kon amper staan laat staan iemand uit een raam duwen en ze had niet eenseen reden, en ja we zullen zeker zien wie gelijk heeft

  1. Doe eventjes rustig! Waarom mag iemand niet zeggen wat hij denkt? Zelf denk ik ook Nina maar sta ook open voor andere ideeën. Hoef je niet iemand gelijk dom te noemen enzo. Het is trouwens een forum , als de meningen je niet aan staan kan je beter hier niet kijken

 63. Maandag 11 mei 2015:

  Anna raakt verontrust als ze Wiet maar niet te pakken kan krijgen. Sjors zet Aysen het huis uit en wil aangifte tegen haar doen. Julia begint bij haar nieuwe werkgever en ziet meteen iets verdachts.

 64. Julia blijft in Meerdijk. Ik moet echt aan die stem wennen alhoewel vind ik de eerste Julia beter maar Wendy Brouwer speelt de rol tijdelijk daarna neemt Audrey het weer over.

  1. Klopt @gtstfites. Julia blijft idd in Meerdijk. Dit kunnen we opmaken uit de spoiler van

   maandag 11 mei 2015
   Anna raakt verontrust als ze Wiet maar niet te pakken kan krijgen. Sjors zet Aysen het huis uit en wil aangifte tegen haar doen.

   Julia begint bij haar nieuwe werkgever en ziet meteen iets verdachts.

   Gaat Julia dus werken in het ziekenhuis van Meerdijk?

  1. Ja denkt het wel, het staat op telegraaf, nu.nl en nieuws.nl

   Vind het wel jammer, ze hadden er nog meer mee kunnen doen dan dit.
   Ze hadden ook nog Tanja/Tineke terug kunnen laten komen, die zei toen nog “ik kom terug” in haar laatste scene. Ze hadden zijn zoon terug kunnen laten komen met een kleinzoon. Ze hadden nog wel wat kunnen bedenken, in zijn rustige tijd.
   Ik hoop wel dat Frederique nog terugkomt, want gtst kan denk ik wel meer uit verhaallijnen halen, en als ze er een beginnen doen ze er nooit meer wat mee, zoals Frederique dus
   En aan de ene kant wil ik dat hij blijft leven, maar dan zal er nooit meer aan gedacht worden en zal er niks meer met zijn personage gebeuren, dus misschien gaat Jef wel dood, in de cliffhanger wellicht…

 65. Ik last het ook al op nu.nl, en die vermelde dat hij het tegen het ‘immer populaire’ weekblad Weekend had verteld dat hij ermee zou stoppen. Algemeen aangenomen weten we dat de Weekend nou niet de meest betrouwbare bron is om zulke dingen naar buiten te brengen, maar het zou toch jammer zijn, ondanks dat hij geen grote rol had.

 66. Bij RTL Boulevard zeggen ze weer van niet Bartho wordt wel 65.als het waar is.misschien een mooi afscheid op 1 oktober?

 67. Het staat ook in de metro dus het zal wel kloppen. Erg jammer ben benieuwd naar de cliffhanger! Staat nl dat hij na de zomer eruit gaat

  1. Jaja de metro. Dan zal het wel kloppen volgens jou. Haha. 🙂
   Is dat niet dat krantje dat gratis bij NS stations (en de busstations) uitgedeeld wordt.??? Ook dit krantje neemt alles gewoon over uit, in dit geval, van uit de Weekend=roddel/rioolblad. Zonder navraag te doen of het wel klopt.

 68. Ik had het ook gelezen van Bartho idd. Ik denk dat ze er een mooie verhaallijn van gaan maken, zou leuk zijn als zijn familie terug zou komen!

 69. In een persbericht van RTL is dit nieuws, wat verscheen in de Weekend en Telegraaf (roddelbladen) en de overige landelijke en provinciale media, die dit verhaal klakkeloos hebben overgenomen, inmiddels behoorlijk afgezwakt/genuanceerd.

  Lees artikel van RTL maar eens goed, dan klinkt en is het allemaal anders.

  http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/stopt-bartho-braat-met-gtst

  Dus niet altijd alles letterlijk geloven wat er geschreven wordt, zeker niet door roddelbladen, voordat de verhaal ook daadwerkelijk is bevestigd.

 70. dinsdag 12 mei 2015

  Aysen laat zich niet zomaar door een contactverbod het zwijgen opleggen. Sacha laat weten hoe zij over Nina en Bing denkt. Wiet is gekwetst als Anna haar weigert te helpen. Bing heeft te maken met dalende omzetten.

 71. Echt fijn dat je de oude ludo weer terug ziet. De stoute ludo. Maar hij wordt wel flink tegengewerkt kan dot leiden tot een relatiebreuk in de familie Sanders.en over het ongeluk van ardil rox heeft het niet gedaan dat heeft ze duidelijk toegegeven aan de politie ze heeft alles bekend behalve de moord dat is toch niet handig als je alles bekend en een moord niet dus ik denk niet dat zij het gedaan heeft. Het is ook best voor de handliggend dat anton het heeft gedaan althans als je dat van iedereen gaat denken….. De kans dat anton het heeft gedaan is best groot hij werkt in het ziekenhuis en dee dus handschoenen aan zodat hij geen sporen achterliet. En wat gaat er gebeuren met jef hoop iets leuks hij wordt tenslotte 65. Dit is mijn theorie ☺☺

 72. Bianca heeft ardil uit t raam geduwd. Ze draaide door omdat ze gezien had dat ardil een nr voor coke aan sjoerd vroeg. Ze had t vermoeden dat sjoerd weer met drugs bezig was door ardil. Ze staat het niet toe dat ardil sjoerd weer ‘kapot maakt’ en duwt hem uit woede uit t raam.

Geef een reactie