Vanavond gaven Sjors en Tim in het bijzijn van Sjors dochtertje Lana elkaar het Ja-Woord. Woensdagavond zal er voor alle Meerdijkers Een groot feest in Boks gaan plaatsvinden. Sjors zal op deze avond een trouwjurk dragen. Als voorproefje alvast een foto van het kersverse bruidspaar.

Wat vindt jij van het bruidspaar?

7 comments on “Exclusieve foto bruidspaar Sjors & Tim

 1. Ik vind ze juist leuk! Vanaf het moment dat tim en sjors samenkwamen nadat tim terug kwam vond ik ze al te leuk samen. Maar wss gebeurd er toch wel weer iets waardoor het misgaat…. Zoals de meeste huwelijken in gtst.

 2. spoiler maandag 27 april : Sacha is volop bezig haar romantische vakantie voor te bereiden. Thijs moet alles uit de kast halen om het Rikki naar de zin te maken. Als Janine en Ludo afspreken elkaar te corrigeren, leidt dat tot intimiteit. Het is voor Laura uitermate belangrijk dat Noud eerlijk is. Sacha gaat met Noud op vakantie ?

 3. Vreselijke koppel die Sjors en Tim, hun passen totaal niet bijenkaar, chemie hebben Sjors en Tim totaal niet. De vreselijkste koppel allertijden!

 4. Ik vind Sjors en Tim ook echt 3x niks, vind Sjors normaal best een leuk personage maar met Tim vind ik er echt geen bal aan.. last net nog een artikel waarin die acteur die Tim speelt zegt dat Tim&Sjors de nieuwe Ludo&Janine zijn….. sorry hoor in zijn dromen misschien, ze komen niet eens in de buurt lol.

 5. Vind het ook niet zo’n geweldig koppel. Ik vond het wel heel leuk toen ze net samen waren toen Tim bij Willem weg kwam. Maar voor de rest vind ik Tim zo’n ongelofelijke zeikerd.
  En hij kan er ook echt zo’n onuitstaanbare kop bij trekken. Maar ach die moeten er ook zijn he…
  Hij acteert wel goed.

 6. Ach ja Sjors en Tim zullen toch binnen een jaar scheiden. Passen totaal niet bij elkaar, en hebben ook geen chemie. Tim is samen met Sascha sowieso al het saaiste personage van de serie. Wat een lulletje rozenwater.

  Sjors heeft met maar één man echt chemie en dat is Bing. Of ze het leuk hebben samen of knallende ruzie het spat van het scherm af als hun samen een scene hebben.

Geef een reactie