• 28 april 2015
  • Sybren
  • 1

Oud GTST-acteurs Toprak Yalciner, Alexandra Alphenaar en Celine Purcell spelen een rol in de nieuwe korte film Starkids van regisseur Sjoerd de Bont. Op 10 april ging deze film van regisseur Sjoerd de Bont in premiere op het GoShort Film Festival in Nijmegen. De Bont werkt vaak samen met (oud-)GTST’ers. Zo waren o.a. Gigi Ravelli, Robin Martens, Aukje van Ginneken, Patrick Martens, Christophe Haddad, Winston Post, Joost Buitenweg, Babette van Veen en Fajah Lourens te zien in films van de regisseur.

Wanneer een moeder haar mislukte zangcarrière projecteert op haar talentvolle zoon, verandert zijn talentshow-auditie in een nachtmerrie.

1 comment on “Ex-GTST’ers in korte film ‘Starkids’

  1. Waar blijft de update? Jef gaat gtst verlaten.. Hoe bedoel je fansite jullie kunnen net zo goed stoppen updates echt te min

Geef een reactie