Toprak Yalçiner beter bekend als Nuran, die afgelopen jaar naar het buitenland verhuisde, Verteld dat ze in de toekomst eventueel terug wil komen in de serie. Ik heb inmiddels een soapbroer vervolgd ze.  

Na tweeënhalf jaar besloot Toprak vorig jaar de serie te verlaten, en op zoek te gaan naar nieuwe ervaringen.  “GTST is één van de leukste producties om voor te mogen werken. Ik mis het nog iedere dag, het blijft fantastisch. En ik hoor dat ik inmiddels een soapbroer heb, dus ik hoop dat ik hem ooit een keer mag ontmoeten als Nuran“, vertelt de actrice.

Op dit moment is Toprak elke maandagavond te zien om 20:30 bij NPO 3 in de nieuwe realityshow ‘De Zeven Zeeën’. Het gaat erom wie de beste actievoerder is als het erom gaat de zeeën te redden.”

 

5 comments on “TOPRAK ”Ik mis GTST nog iedere dag”

    1. Alsjeblieft niet zeg! GTST heeft al genoeg niets zeggende acteurs met bedroevend slechte en nietszeggende verhaallijnen die weinig tot niets toevoegen.

    1. ‘Verteld’ gebruik je niet op zichzelf staand, maar met een hulpwerkwoord (‘heeft/wordt verteld’). De onvoltooid verleden tijd van vertellen is ‘vertelde’, maar het is een beetje scheef om in deze context de verleden tijd te gebruiken (heeft te maken met schrijfwijze in de journalistiek). Het moet dus inderdaad ‘vertelt’ zijn.

Geef een reactie