Maandag 9 maart
Wiet en Anna zijn het er niet over eens hoe ze 10.000 euro bij elkaar moeten krijgen. De familie Sanders probeert de moed erin te houden wanneer er grote dingen staan te gebeuren.

Dinsdag 10 maart
Rikki is enthousiast over haar toekomstplannen, totdat Anton en Bianca laten weten dat ze er hun bedenkingen bij hebben. Wanneer Ludo met de arts overlegt, trekt Maxime haar conclusies.

Woensdag 11 maart
Sjors vindt dat Wiet zich verdacht gedraagt. Bing is veroordeeld en wil Thijs ervoor laten opdraaien. Rikki leest het platencontract en stuit op onbegrijpelijke clausules. Moet ze dit zomaar tekenen?

Donderdag 12 maart
Sjors voelt zich schuldig omdat ze steeds zo achterdochtig tegen Wiet doet. Maar dan bekijkt ze haar banksaldo. Wiet en Anna balen van de enorme hoeveelheid overuren die ze moeten draaien. Het duizelt Rikki als ze tegengestelde berichten hoort over de betrouwbaarheid van Thijs.

Vrijdag 13 maart
Wiet en Anna proberen koelbloedig te blijven in een beangstigend avontuur. Er komt goed nieuws en slecht nieuws uit het ziekenhuis. Door Vincent begint Maxime de realiteit van Nina’s toestand in te zien. Thijs maakt Ardil duidelijk dat hij niet zomaar ven hem af is.

Maandag 16 maart
Wanneer Anna het leuk heeft met een ander, bijt Wiet van zich af. Een teleurstelling zorgt voor toenadering tussen Noud en Sacha. Vincent en Lucas worden overvallen door tegenvallend nieuws.

Dinsdag 17 maart
Vincent gaat tegen zijn gevoel in als hij zich door Maxime en Janine laat beïnvloeden. Bing weet Rikki met een goede tip aan het denken te zetten over haar contact. Sjoerd hoort dat Aysen gewelddadig is geweest.

Woensdag 18 maart
Thijs daagt Rikki uit, maar wordt zelf verrast. Sjoerd moet zich groot houden na een afwijzing. Wiet praat in een onbezonnen moment haar mond voorbij en maakt het zichzelf zo weer eens moeilijk.

Donderdag 19 maart
Janine probeert haar allergrootste zorg voor Nina te verbergen. Vincent en Lucas botsen omdat  Lucas de gemakkelijke weg wil nemen. Thijs probeert Rikki te overtuigen van zijn goede bedoelingen.

Vrijdag 20 maart
Tim vermoedt dat Sjors last heeft van stress, maar dan ontdekt hij dat hij zelf ook gestresst is. Maxime vind dat ze een kapitale fout heeft gemaakt en zoekt troost en steun bij Jef.

 

73 comments on “GTST spoilers 9 t/m 20 maart

 1. Hmmm… ik kan niet echt uit de nieuwe spoilers opmaken of we Nina inderdaad weer gaan zien of niet. Ik was door de spoilers van 6/9 maart er zeker van dat ze weer te zien zal zijn, maar uit de nieuwe spoilers kan ik dit niet echt bevestigen. Hopelijk keert ze wel 6/9 maart terug en zien we tenminste echt een Nina liggen in bed.

 2. Ik denk dat Nina bijkomt omdat er bij donderdag 19 maart staat “Janine probeert haar allergrootste zorg VOOR Nina te verbergen”… Dus ik ben benieuwd hadden eigenlijk verwacht dat ze uit de serie zou gaan…

  1. Klopt, Peggy. Zo lees ik dat ook. Wat er geschreven wordt over Janine.

   Alleen denk ik dat Nina al eerder bijkomt. Ik vermoed, vrijdag 6.3.2015, dan vertrekken Janine en Ludo behoorlijk overhaast van de BandiTas presentatie en op maandag 9 maart staat er “De familie Sanders probeert de moed erin te houden wanneer er grote dingen staan te gebeuren”.

  2. Kan van alles betekenen, Ze kan misschien wel uit coma komen.. maar niet wakker worden.. of ze is een kasplantje, en janine verbergt dan haar grootste zorg.. Hoe dan ook het is zeer onrealistisch als ze nu alsnog nina laten leven na bijna 6 maanden in coma..

   1. Wat voor ons 5 a 6 maanden (in werkelijkheid) heeft geduurd, hoeft niet perse in GTST/de verhaallijn(en) ook 5 a 6 maanden te duren.

    Let maar eens op, bij de familie Bouwhuis, op dat schrijfbord in de keuken. Daar staan soms (idd, voor ons dan) dagen/weken de zelfde boodschappen op. Doen echt wel vaker boodschappen.

    Het hoeft ook niet perse onrealistisch te zijn, om goed uit een coma te komen. Ligt puur aan hoe de hersenbeschadiging is, opgelopen voorafgaande de coma. Ook is er nog een verschil tussen direct in een coma vallen ten gevolgen van bijvoorbeeld een ongeval of dat de artsen je in een kunstmatige coma brengen om (je lichaam/hersenen) beter te laten herstellen.

    Maar we zullen het allemaal zien. Het zal nu niet meer lang duren en we weten het en hoeven we niet meer te fantaseren/speculeren over deze verhaallijn. 🙂

   2. Ik ben benieuwd hoe Nina hieruit gaat komen. Ik mag hopen dat ze het wel een beetje realistisch kunnen brengen. Ze heeft lang in een coma gelegen en heeft een bacterie gehad. Dan kan ze niet na een aflevering al rechtop in bed zitten. En GTST kennende. Die nemen het niet zo nauw met de realiteit.

 3. Zo te lezen keert Nina terug! Op 19 maart probeert Janine haar allergrootste zorg voor Nina te verbergen… misschien dat dat te maken heeft met banditas? (misschien een faillissement o.i.d.)

  1. Ik denk niet dat BandiTas Janine ’s grootste zorg is. Ik denk eerder dat Janine ’s grootste zorg is, hoe Nina uit haar coma is gekomen c.q. haar toestand en verdere levensverwachting is.

   BandiTas zou mij, gezien de situatie/dilemma waar Janine mee zit, even niet interesseren, dat is een pure materiele kwestie.

 4. Deze site zwakt een beetje af volgens mij… De spoilers zitten ook vol met spel- en grammaticafouten. Beetje jammer, deze site is niet meer zo leuk als voorheen.

  1. Vertel jij ons of beter nog mij, dan maar eens welke spel- en grammaticafouten je dan wel niet allemaal ontdekt hebt.

   Ik heb 1 taalfout (wellicht ook nog maar een klein typfoutje) ontdekt : gestresst moet gestrest zijn.

   Bovendien is dit de exacte tekst die vermeld staat in de TVGids(en). Ik wil daarmee zeggen, dat ik mij niet kan voorstellen dat de (eind)redactie van een TVGids, spoilers plaatst vol met spel- en grammaticafouten.

 5. ALJEBLIEFT , MENSEN VAN GTST, HAAL DIE SACHA ER UIT… IK KIJK NIET MEER DOOR HAAR. tenenkrommend slecht…wie doet de cating….en haal die aysen er ook uit….. een schande …haal er uit jongens

  1. Misschien moet jij eens normaal reageren. Dilan is gewoon een zeer sterke actrice. Kijk hoe Dilan het personage neerzet gewoon goed. En Gaby Blaazer. Geef haar de tijd of dacht je dat bijv Lieke gelijk een top actrice was

   1. hoi met henk, ik kijk al zo lang naar gtst toen het voor eerst op tv kwam toen DILAN YURDAKUL en TOPRAK in gtst kwamen vond ik het meteen heel gezellig alleen jammer dat NURAN weg is gegaan ze moet terug in gtst en ik hoop dat AYSEN nog heel erg lang in gtst mag blijven wand DILAN speelt haar rol super goed en ze is een mooie vrouw om naar te kijken ze mag van mij nog jaren in gtst blijven spelen wand gtst zonder AYSEN is het niet zo spanend, met AYSEN kun je erg lachen ze spookt van alles uit, ik hoop dat AYSEN haar broer flink aanpakt wand die heeft vroeger iets met haar gedaan daarom moet ze hem niet ik denk dat ze vroeger mishandelt is ze is erg boos op haar broer AYSEN stoot bijna iedereen van zich af dat komt door die vervelende broer van haar, van mij mag ze hem flink aanpakken, ik vertrouw die ARDIL voor geen meter AYSEN moet oppassen voor haar broer, ik hoop dat AYSEN mag blijven in gtst, haal AYSEN astublieft niet uit gtst zal erg jammer zijn, groetjes henk,

  2. Ik ben het volkomen met je eens, wegzapsascha……….ik kijk bijna niet meer! Nina moet weer terugomen. Sjors vond ik vroeger ook leuk maar de laatste tijd ook niks aan!

 6. Nina moest er even uitgeschreven worden i.v.m. zwangerschap, zij is nu al vele maanden moeder, het duurt nu wel heel lang voor zij terugkomt!
  Voor mij hoeft het niet, het is 1 van de slechts “” acterende”” personen van GTST. Maar daar zullen veel fans het niet mee eens zijn. Voor mij mag zij inslapen, maar dat gebeurd natuurlijk niet.
  Het gaat natuurlijk hetzelfde als alle andere weder opstandelingen bij deze soap.
  Ineens is de koorts weg, alle hechtingen zitten goed, geen buikproblemen meer, ze komt bij kennis, herkent iedereen, geen restverschijnselen, en mag de volgende dag naar huis. Dus in 3 dagen bijkomen, iedereen herkennen, nergens meer last van!

  En ik word gek van Ferry S, hij had weer even geld nodig, en keert weer voor enkele afleveringen terug. Dat zullen er wel meer worden, daar hij geen inkomen meer heeft!

   1. Ben het met Anja eens. Als Nina (Marly) emoties moet laten zien is het enige wat ze doet haar wenkbrauwen optrekken en haar ogen vergroten zodat ze bijna uitpuilen. Dat is geen acteren. Samen met de nieuwe Bianca is zij de “slechts” presenterende acteur.

    Dat je van een personage houdt is logisch, maar naar acteerkunsten kijkend klopt het wel.

  1. @Anja, ik heb 1 vraagje aan je: waarom kijk je überhaupt nog, als je je aan alles zo ergert. Ik zou dan mijn tijd beter besteden, maar zeker niet meer naar GTST kijken.

   Alles wat je opnoemt aan erger punten behoort nou eenmaal toe aan de definitie van een soap. Of je het nou leuk vindt of niet.

  1. Ik begrijp je vraag niet helemaal hoor. “Zijn dit de spoilers voor 30 maart”??? Er staat toch boven het artikel 9 t/m 20 maart. De 2 wekelijkse TVGids waar deze spoilers in staan is net verschenen. De TVGidsen tot 30 maart zijn er nog lang niet. Dus ook nog geen spoilers bekend.

 7. Ik hoop dat als Nina bijkomt ze ook weer een rol krijgt met Noud, Noud is juist zo leuk maar heeft momenteel een erge saaie rol met Sascha! Nina en Noud waren zo’n leuk duo! Dat mis ik bij Noud en Sascha net of ze geen klik hebben want hun rol betreft.

 8. Marly vind ik gewoon een hartstikke goede actrice en actrices beter dan haar vind je echt niet zo snel in Nederland.
  Maar Gaby vind ik wel een hele slechte actrice. Ik irriteer me mateloos aan haar acteerkunsten, alles is zo nep bij haar! En dat verhaal dat ze net begint in Gtst en dus nog moet wennen en dat bijv. Noud en Wiet in het begin ook niet top waren vind ik echt onzin. Ruud en Pip waren nog piepjong toen ze begonnen met weinig ervaring en dat kan je toch niet echt zeggen van Gaby, die richting de dertig is en al ervaring heeft bij Spangas. Natuurlijk kan ze nog wel wat groeien, maar voor nu zap ik liever weg als ze in beeld komt.

  1. Hoezo ruud geen ervaring. Hij heeft kruimeltje gedaan en vast meer kinderfilms. Hij had zelfs al bioscoopervaring. Kunnen Veel acteurs in gtst niet zeggen.

   1. Claudia idd heeft Ruud best wel ervaring.

    Maar de eerlijkheid gebied, dat Ruud bij GTST begon hij net 17 jaar was. Toen hij in Kruimeltje speelde was hij 10 jaar.

    Maar kijk eens wat Ruud al niet allemaal gedaan heeft, dat voor iemand die “pas” 25 jaar jong is.

    Televisie
    HoofdrollenGoede tijden, slechte tijden – Noud Alberts (2006-heden)

    Gastrollen
    Nieuwe Ouders – Arnold (Afl. Tennis, 2005)
    Koppels – Mike van Gunteren (2005-2006)
    Keyzer & De Boer Advocaten – Jongen (Afl. De tweeling, 2006)

    Overige programma’s
    Fort Boyard (2011), kandidaat
    Expeditie Robinson (2012), kandidaat
    The Hit (2014), sidekick
    GTST Quiz (2014), sidekick

    Prijs: Gouden Televizier-Ring Gala (2014), winnaar in de categorie Aanstormend Talent

    Films
    Kruimeltje – Kruimeltje (1999)
    Kees de jongen – Kees de Jongen (2003)
    Lover of loser – Ricardo (2009)
    Toscaanse Bruiloft – Erik (2014)

    Nasychonisatie (= het in ’t Nederlands inspreken van buitenlandse series of films)
    Surf’s Up – Cody Maverick (2007)
    Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)
    Total Drama World Tour – Alejandro (2010)
    Total Drama All-Stars – Alejandro (2013)

     1. Het duurt wel even voordat iemand volledig uit een, in dit geval, een kunstmatige coma ontwaakt en weer normale reacties vertoont of praat.
      Het uit een kunstmatige halen van een patiënt wordt langzaam opgebouwd en het is niet zo dat iemand gelijk weer “springlevend” is.

      De dokteres Daphne heeft dit ook duidelijk gezegd, dat dit een paar dagen tot een dikke week kan duren.
      Het kan natuurlijk ook nog zo zijn, dat ze nog therapieën nodig heeft om weer te kunnen functioneren.

      Dus maar even afwachten hoe Nina hier uit komt en hopen maar op een goede afloop.

  1. Tja, dat zou ik ook wel willen. Maar ik denk dat dit nu niet gaat gebeuren. Het is bekend en dat heeft Rik/Ferri zelf gezegd dat het maar voor enkele afleveringen is.

   Maar een toekomstige terugkeer wil hij niet uitsluiten. Wie weet, als zijn gevangenisstraf erop zit, kunnen ze hem als beide partijen dit willen en kunnen, Ferri weer ik GTST laten terugkeren.

   1. Ferri Somogyi is een slapjanus omdat hij niet definitief met GTST durft te breken. “Het voelde hier altijd fijn, dus ik kon geen nee zeggen” – zeg dan meteen dat het je zonder de serie niet zo goed afgaat als je graag had gezien. Maar dat staat natuurlijk niet goed op je cv en iedere keer dat hij wegging was dat met veel bombarie. Veel geschreeuw, weinig wol.

 9. Wat een goede acteur die de broer van Aysen en Nuran speelt. Jammer dat het waarschijnlijk een tijdelijk rol is.

 10. “Janine probeert haar allergrootste zorg VOOR Nina te verbergen” ik weet niet of ze hiermee nou bedoelen voor nina zelf of over haar. Het klopt inderdaad dat Gaby’s acteerkunsten nog niet zo heel erg goed zijn, maar zolang jullie het zelf niet beter kunnen vind ik niet dat jullie zoveel commentaar hoeven te leveren. En Marly is trouwens gewoon een goede actrice naar mijn mening, bedoel je moet toch wel goed kunnen acteren als de helft van alle kijkers of meer aan je iriteert. Verder ben ik best benieuwd hoe ze precies uit haar coma wordt maar hoop niet dat het super lang gaat duren. Het is van de schrijvers ook best knap dat ze naarmaten de jaren steeds slechter zijn geworden of ben ik de enige die dat vind.. Kijk naar s21 en s22 en dan hebben we het nog niet eens over echt super lang terug zoals s12. Dat was echt goede spanning en toen kon je qua montage en makeup etc veel minder dan nu. Het koppel Tim en Sjors bevalt me ook niet echt, ze zijn allebei zo saai en Noud en Sacha hoeft ook niet per se. Wie organiseert er nou weer een picknick in een ziekenhuis???? Maar als Ludo en Janine weer bij elkaar komen, heb ik niet meer veel te zeuren 😉

 11. Ik ben voor geheugenverlies van Nina en dat ze denkt dat ze nog met Noud getrouwd is. Bitch fight tussen Sacha en Nina, dat wordt echt smullen en met Nina natuurlijk als uiteindelijke winnaar. Want Nina en Noud is veeeel leuker dan Noud en Sacha, want wat is dat een saai koppel zeg.(komt vooral door die Sacha)

  1. Dat valt mij ook op. Ze is bijna een soort typetje.
   Laat ze Rik er maar weer inschrijven, het waren erg goede scenes met Rikki.

   1. lol sorry hoor maar een slechte actrice? dan zou je echt even je ogen en oren moeten laten nakijken want Caroline is overduidelijk 1 van de beste actrices in de serie.

     1. Dat heeft zeker wel met ogen en oren te maken, iemand is een goede actrice of niet, daar heeft een mening niks mee te maken. Het is gewoon een feit dat ze een goede actrice is, je kan van mening zijn dat iemand niet knap is of dat een verhaallijn kut is, dat is een mening. Iedereen met ook maar een klein beetje verstand van acteren zal het ermee eens zijn dat zij gewoon overduidelijk 1 van de beste actrices van gtst is.

 12. Spoiler maandag 23 maart

  Tim krijgt een mooi aanbod van Anton, maar neemt dit niet serieus. Maxime voelt zich gevleid na een uitnodiging van Ardil. Aysen probeert Wiet en Anna tegen elkaar uit te spelen. Sjoerd krijgt te maken met een muzikale tegenslag. Bing meent dat hij Sjors beter kent dan Tim.

 13. Heb net de promo gezien van komende weken. Waar is maxime mee bezig? Ze valt weer in haar oude rol en probeert Nina wijs te maken dat zij haar moeder is. Ik vond net dat de harmony terug is in huize Sanders, dan bedenken de schrijvers dit. Zonde!

  Hieronder de link naar de promo.

  1. He wat jammer was zo nieuwsgierig maar als je er op klikt kan hij niet afspelen geeft hij aan.heb je nog een andere link toevallig

 14. Heb net de aflevering van vrijdag gezien. Nina beweegt haar ogen en begint ook met praten. Ze herkent ludo, janine en maxime. Maar waarschijnlijk is er iets mis met haar geheugen, want ze begint over vincent en het regelen van hun bruiloft.

  1. Neeee, waarom moet Gtst Nina dat weer laten vergeten. Krijgen we straks weer dat langdradig gedoe met Vincent, wat echt eens afgelopen moet zijn. Ik had nog zo gehoopt dat Nina nog zou denken dat ze nog getrouwd was met Noud. Dat was zoveel leuker geweest.
   Misschien verklaart dit ook deze zin in de spoiler van dinsdag.

   Vincent gaat tegen zijn gevoel in als hij zich door Maxime en Janine laat beïnvloeden.

   Vincent moet natuurlijk net doen alsof hij nog samen is met Nina.

   1. Heeft iemand die promo op tv gezien? Normaal gesproken staat hij altijd op RTLXL, gtst.nl en kom ik hem overal op twitter tegen. Nu (nog) niets.. nergens.

 15. Woensdag 25 maart
  Lucas heeft een blunder begaan en weet niet hoe hij dat aan Vincent moet vertellen. Sjoerd gaat verhaal halen bij Aysen als Anna opbiecht wat haar is overkomen. Thijs wil dat Rikki opstapt bij de Sapsalon zodat ze zich kan focussen op haar muziek.

 16. Nina heeft haar ogen weer open en kan morgen weer praten!!! Maar op het einde van de aflevering zegt ze Vincent bruiloft regelen. Als je alles wil weten kijk dan de shortie!!

 17. Donderdag 26 Maart

  Janine krijgt goed nieuws, maar schrikt daar wel van. Als de stress toeneemt bij de ontwikkeling van de app, begint Vincent Lucas te ontlopen. Jef is verbaasd als Maxime zich verliefd gedraagt.

 18. Even wil ik het hebben over de kwaliteiten van het toneelspel van GTST spelers.
  Ik ben blij dat de meesten het allemaal prachtig vinden.
  Nog steeds kijk ik elke dag naar deze soap, en dit vanaf de eerste uitzending, dus ik ben al wat ouder.
  Vanaf mijn 12de jaar moest ik met mijn moeder mee, naar voorstellingen van de Haagse comedy, en ook andere vooraanstaande gezelschappen. Daarom kan ik nu het onderscheid maken tussen kwaliteit, en geen kwaliteit.
  De meesten van jullie zullen dit wel weer arrogant vinden, maar ik ben blij dat ik deze ervaring heb mogen meemaken. Dus kom maar weer op met het schrijven dat ik dan maar niet moet kijken.
  Maar ik blijf toch echt volhouden dat Nina (Marly) absoluut niet kan acteren, iemand voor mij schreef al dat zij alleen met haar ogen iets kan doen, daar ben ik het mee eens.
  Van mij had zij er dus uitgeschreven mogen worden!!!! Helaas kan de van de straat geplukte Sacha, niet acteren, ongelofelijk dat de productie dit soort mensen laat “meespelen”. Maar ik vind haar wel een mooie lieve meid hoor.
  GTST is de meest populaire soap, en ik begrijp niet dat de productie onervaren mensen laat meespelen.
  Doordat deze soap zoveel kijkers trekt, vind ik dat daar ook topacteurs in moeten spelen!!!!!
  Het is en blijft mijn favoriete soap, en zal altijd blijven kijken. Maar het kan beter. En sneller!

  1. Ik ben ook van de eerste uur 😀 Nieuwe lingen moeten wel groeien in hun rol he. wat denk je van (gigi) Die lorena speelden. Was toch ook slecht, maar later werd ze toch super!!!!!!!!

 19. Maandag 23 maart 2015
  Tim krijgt een mooi aanbod van Anton, maar neemt dit niet serieus. Maxime voelt zich gevleid na een uitnodiging van Ardil. Aysen probeert Wiet en Anna tegen elkaar uit te spelen. Sjoerd krijgt te maken met een muzikale tegenslag. Bing meent dat hij Sjors beter ken dan Tim.

  Dinsdag 24 maart 2015
  Wiet vindt Anna onverantwoordelijk bezig is. Anna vindt Wiet een verraadster. Na een verhoor brengt Aysen zichzelf in moeilijkheden. Janine voelt dat de leugens haar beginnen op te breken.

  Woensdag 25 maart 2015
  Lucas heeft een blunder begaan en weet niet hoe hij dat aan Vincent moet vertellen. Sjoerd gaat verhaal halen bij Aysen als Anna opbiecht wat haar is overkomen. Thijs wil dat Rikki opstapt bij de Sapsalon zodat ze zich kan focussen op haar muziek.

  Donderdag 26 maart 2015
  Janine krijgt goed nieuws, maar schrikt er wel van. Als de stress toeneemt bij de ontwikkeling van de app., begint Vincent Lucas te ontlopen. Jef is verbaasd als Maxime zich verliefd gedraagt.

  Vrijdag 27 maart 2015
  Rikki heeft genoeg van het gepush van Thijs. Bing staat vooraan om haar hierin te steunen. Huize Sanders bruist van de activiteiten

  BRON: TVGids.nl

 20. Ben ik echt de enige hier die het niet normaal vindt dat Nina volgende week bij wijze van spreken al weer naast haar bed staat ?? 8-o

 21. yeah ik ben blij dat Nina weer terug is….kijk nu eindelijk na maanden weer gtst! ik heb maanden niet gekeken omdat ik het zo saai vond. Die broer van Aysen mag er uit! Jammer dat Sacha er nog steeds in zit. Rik moet weer terug komen please..

Geef een reactie