maandag 6 april
Vincent merkt dat de downloadcijfers van de app achterblijven, maar Lucas komt met een ‘reddingsplan’. Maxime gaat ondanks Ludo’s verbod toch bij Nina langs en dat loopt anders dan Maxime zich had voorgesteld. Sjors probeert haar relatie met Tim te redden door hem een onverwacht voorstel te doen.

Dinsdag 7 april
Ardil wordt gedwongen een drugsklus te doen, maar hij probeert er door hoog spel te spelen onderuit te komen. Sacha krijgt de schrik van haar leven. Tim overvalt Anton en Bianca met nieuws. Maxime maakt haar excuses aan Janine zonder te zeggen waarvoor, maar daar komt Janine al snel achter.

Woensdag 8 april
Sjoerd ziet dat Aysen zich vreemd gedraagt. Hij gaat op onderzoek uit en doet een gevaarlijke ontdekking. Rikki merkt dat Bing haar en Thijs in de gaten houdt. De radeloze Wiet vertrouwt Anna niet en pikt haar mobiel. Bevatten Anna’s sms’jes een geheim?

Donderdag 9 april
Ardil weet Anna over te halen hem te helpen bij de drugsklus. Wiet vindt dat Rikki moet genieten van haar succes. Aysen is haar verdriet niet meer de baas. Vincent en Lucas zien met eigen ogen welke impact hun app heeft op Meerdijk.

Vrijdag 10 april
Sacha bekent aan Laura wat ze nou echt voor Noud voelt. Sjors wordt overvallen door een beslissing van Tim. Ardil maakt indruk op Maxime, maar voelt zich schuldig tegenover Sacha.

40 comments on “GTST spoilers 6 t/m 10 april

 1. Donderdag 9 april 2015:

  Ardil weet Anna over te halen hem te helpen bij de drugsklus. Wiet vindt dat Rikki moet genieten van haar succes. Aysen is haar verdriet niet meer de baas. Vincent en Lucas zien met eigen ogen welke impact hun app heeft op Meerdijk.

  Bron:tvgids.tv

  1. Hoezo Dom? er staat toch dat hij er niet onderuit kan komen. Hij houdt zich niet bezig met drugs hij heeft er een verleden mee. En ik denk juist dat zijn verleden hem nu inhaalt waardoor hij eronderuit wilt komen. Als hij met drugs bezig wou zijn zou hij toch niet er onderuit proberen te komen?

   Weet niet hoe jou gedachten werken bij het lezen van de spoilers. 😛 haha fijne pasen!

 2. Nou ik ben heel benieuwd wat nu de verhaallijn gaat worden voor de zomer clif. Ik had echt gedacht dat het Nina Vincent gedoe nog lang gerekt zou worden. Ik denk nu dus dat de bruiloft van Sjors en Tim de clif gaan worden. En misschien nog grote onrust bij Sanders?
  Nina die Noud terug wilt en Sacha die eens niet poes lief zou zijn. Zou haar rol ook goed doen!

  1. Moord, Trouwerij, Of iemand Verlaat de serie, De standaard 3 van de cliffhangers.

   En aangezien Tim graag wereldreis wilt gaat maken denk ik dat sjors en tim gaat trouwen maar dat tim voor zichzelf even weg moet.

   weet niet hoe zijn contract loopt.

 3. vrijdag 10 april:
  Ardil weet Anna over te halen hem te helpen bij de drugsklus. Wiet vindt dat Rikki moet genieten van haar succes. Aysen is haar verdriet niet meer de baas. Vincent en Lucas zien met eigen ogen welke impact hun app heeft op Meerdijk.

  1. @Charlotte de door jou geplaatste spoiler is die van donderdag 09 april en niet die van vrijdag 10 april.

   De spoiler van vrijdag 10.04 is morgen, zondag 29 maart, pas beschikbaar.

 4. Yaay Nick is weer even te zien in de Gtst Promo met Nina. ( die waarschijnlijk verhaal gaat halen o.i.d.)

  Voor de mensen die de promo willen zien:

   1. Hoe dom kan iemand zijn.. Bij mij doet de link het gewoon, anders link ik m natuurlijk ook niet in dit bericht! 😉 #meerdanlogisch

    1. @Gtst_Petra, bij mij doet de link het ook niet hoor. Ook ik krijg de melding “Deze video is niet beschikbaar. ”

     Waarom zou iemand dom moeten zijn, als de link niet werkt. En schelden is ook niet nodig. Wij kunnen er niets aan doen dat die link niet (meer) beschikbaar is.

     1. Dat komt omdat ze het verzint. Laatst was er hier ook al iemand die beweerde een promo gezien te hebben waarin Maxime Nina ging wijsmaken dat zij haar moeder is. Ook met een youtube link die het niet deed.

 5. Maandag 6 april 2015
  Vincent merkt dat de downloadcijfers van de app. achterblijven, maar Lucas komt met een ‘reddingsplan’. Maxime gaat ondanks Ludo’s verbod toch bij Nina langs en dat loopt anders dan Maxime zich had voorgesteld. Sjors probeert haar relatie met Tim te redden door hem een onverwacht voorstel te doen.

  Dinsdag 7 april 2015
  Ardil wordt gedwongen om een drugsklus te doen, maar hij probeert er door hoog spel te spelen onderuit te komen. Sacha krijgt de schrik van haar leven. Tim overvalt Anton en Bianca met nieuws. Maxime maakt haar excuus aan Janine zonder te zeggen waarvoor, maar daar komt Janine snel achter.

  Woensdag 8 april 2015
  Sjoerd ziet dat Aysen vreemd gedraagt. Hij gaat op onderzoek uit en doet een gevaarlijke ontdekking. Rikki merkt dat Bing haar en Thijs in de gaten houdt. De radeloze Wiet vertrouwt Anna niet en pikt haar mobiel. Bevatten Anna’s sms’jes een geheim?

  Donderdag 9 april 2015
  Ardil weet dat Anna over te halen hem te helpen bij een drugsklus. Wiet vindt dat Rikki moet genieten van haar succes. Aysen is haar verdriet niet meer de baas. Vincent en Lucas zien met eigen ogen welke impact hun app. heeft op Meerdijk.

  Vrijdag 10 april 2015
  Sacha bekent aan Laura wat ze nou echt voor Noud voelt. Sjors wordt overvallen door een beslissing van Tim. Ardil maakt indruk op Maxime, maar voelt zich schuldig tegenover Sacha.

 6. Sacha bekent aan Laura wat ze nou echt voor Noud voelt.
  Ardil maakt indruk op Maxime, maar voelt zich schuldig tegenover Sacha.

  Krijgen Ardil en Sacha iets ofzo? Ik bedoel waarom moet Sacha nog aan Laura bekennen wat ze echt voor Noud voelt?

  Verder wordt er niet veel over Nina gesproken in de spoilers. Ben wel benieuwd wat er met haar gaat gebeuren de komende weken, want in Boulevard werd er over iets groots gesproken, dat ging gebeuren aangaande haar personage. En denk niet dat het uitmaken van Vincent dat groot iets was.

 7. Ardil en Maxime zijn zo leuk samen! Het lijkt erop dat ze een relatie gaan krijgen en nu staat er in de spoilers iets over Sacha…. Ik dacht dat zij met Noud had. Schrijvers gunnen Maxime ook niets….

 8. Graag wil ik even reageren op de thuiskomst van Nina, vrijdag.
  Sorry dat ik vele mensen tegen de borst stuit, maar Marly kan echt geen toneel spelen, daar heb ik, en vele anderen al eerder over geklaagd.
  Ik vind het onbegrijpelijk dat de verantwoordelijken haar niet op cursus sturen.
  Het mooiste zou zijn vervangen. Onbegrijpelijk dat zo’n belangrijke rol, gespeeld wordt door zo’n slechte speelster.
  Zij mag dan wel mooi zijn, speel kwaliteiten heeft zij niet.

  1. Grappig dat er dan op de Facebook pagina van Gtst zoveel reacties staan, waarin staat dat Marly super goed acteert, en dat die reacties dan ook heel veel likes hebben.

   Ik denk dat het ook een beetje met smaak te maken heeft of je iemand goed vindt acteren of niet. Persoonlijk vind ik Marly wel gewoon goed kunnen acteren, en als er dan iemand is die totaal niet kan acteren dan is het wel die Gaby(Sacha). Ik irriteer me mateloos aan haar.

  2. Dat je fan van iemand bent zorgt er meestal voor dat je niet objectief kan kijken naar acteerprestaties. Nina is inderdaad samen met Sascha de slechtste uit GTST. Alleen kijkend naar acteren dan he.

   De beste acteurs zijn Anton, Janine, Bing, Aysen en misschien nog een paar andere. Maar Marly is inderdaad geen grootst acteertalent.

   1. AYSEN GOED??? HEH…. Zij zegt zooo haar tekst op..jezus, ik zap zelfs weg zo tenenkrommend slecht is het. … Wat is daar …Hoe ..he? Ik sta paf om je mening…ik kan er niet inkomen.

  3. Ppfpfffff hoe kijk je tv? Heb je die Sasha en Aishen wel eens zien kreperen van het spelen. Verschrikkelijk …dat is pas slecht…om te janken

 9. Nu weet ik al hoe het afloopt met Sjors en Tim DENK IK.
  Naar hoeveel is de tussenpauze bij een flexwet veranderd? 6 maanden. Hoelang wilt Tim op wereldreis? 6 maanden.
  Meestal wordt je contract verlengd tot uiteindelijk ongeveer 3 jaar, Tim zit er vanaf ongeveer de laatste weken voor de cliffhanger van 2012 in, bijna 3 jaar. Sjors wilt niet mee. Ze komen tot de conclusie dat ze teveel verschillen en Tim gaat alleen op wereldreis.

  1. Dat is jammer, maar ik denk ook dat het zo gaat eindigen. Ik heb Sjors en Tim altijd al een goed stel gevonden, maar sinds Sjors is vreemdgegaan, is Tims karakter ook opeens veranderd. Het voelt niet echt meer zoals eerst. In dat geval vind ik het ook niet erg als Tim er even uit zou gaan.

   Ik heb trouwens helemaal geen zin in het gedoe met huize Sanders; Nina kon inderdaad beter in coma blijven want toen was het verhaal nog interessanter.

   1. Tim is volwassener geworden sinds hij met Sjors is.

    Ik heb ook zo’n gevoel ik denk dat het niet lang gaat duren dat Tim er 6 maanden uitgaat. In april denk ik al.

  2. Maar Tim is er vorig jaar toch nog uit geweest toen hij bij die Willem zat. Dus hij HOEFT er volgens mij nog helemaal niet uit. Het is natuurlijk mogelijk dat Beau er zelf (tijdelijk) uit wil.

   1. Toen die drie maanden bij Willem was dacht ik niet door de flexwet, maar hij zat op dat moment veel in theater, dus wou hij zelf stoppen. Wel beter als ze het regelden dat hij toen met flexwet ging.

 10. Ik zal eens een domme zwijn spelen mooie woordspeling, martine komt terug.
  Zo maar wat roepen gebeurd iedere dag, groei op word volwassen en piep niet zo maar als een klein kind dat zijn/haar snoep niet krijgt.

 11. ik denk dat GTST in de toekomst wel stop met uitzenden weinig kijkcijfers maar ja vind je het gek woensdags en vrijdags zend die altijd 20.10 uit door die extra reclameblok voor GTST maar waarom er zijn nu al heel veel klachten binnen gekomen maar ja ze houden er toch geen rekening mee ze denken alleen aan geld en geld en nog eens geld moeten ze goed doen dan kijk er niemand meer ik kijk gewoon op RTL LOUNGE geen reclame en altijd op tijd die zender mag van mij blijven wie TVEXTRA heeft krijgt dan RTL LOUNGE P.S. GTST van 20.00 RTL4 komt op RTL LOUNGE om 22.15/22.30 avond.

 12. Nee er zijn klachten geweest omdat gtst woensdags en vrijdags altijd om 20.10 wegens reclame blok ik kijk tegenwoordig gtst op rtllounge geen reclame altijd op tijd.

Geef een reactie