Maandag 30 maart
Anton beschuldigt Wiet. Die zet zich over haar angst heen en doet Sjors een verrassende bekentenis. Bianca krijgt een aantal redenen om eraan te twijfelen of Tim wel zo gelukkig is in zijn relatie met Sjors.

Dinsdag 31 maart
Lucas en Vincent zijn het niet eens over de manier waarop ze hun app moeten presenteren. Als Jef ziet hoe Maxime met Ardil omgaat, spreekt hij haar streng toe. Het zet haar zowaar aan het denken.

Woensdag 1 april
Maxime wil erachter komen wat Ardil nou echt voor haar voelt. Maar hoe doe je dat op een onopvallende manier? Aysen is gespannen als ze zich bij haar baas moet melden. Rikki staat voor een moeilijke keuze.

Donderdag 2 april
Lucas ziet dat Vincent een enorme kater heeft. Hij wil weten waarvan. Als een jongen met Wiet flirt, begrijpt Wiet niets van Anna’s reactie. Rikki komt in opstand tegen het bemoeizuchtige gedrag van Thijs.

Vrijdag 3 april
Wiet laat Anne weten wat haar grenzen zijn. Sjors heeft moeite met de manier waarop zij en Tim nu met elkaar omgaan. Ze wil de lucht klaren en dit geeft haar een fundamenteel inzicht in hun verschillen.

50 comments on “GTST spoilers 30 t/m 3 april

 1. Zouden de spoilers van maandag 30 maart en van vrijdag 3 april betekenen dat sjors en tim uit elkaar gaan? En dus niet gaan trouwen? Of zou het gewoon de spanning zijn die hun alletwee laat twijfelen?

 2. Er wordt jammer genoeg in deze spoilers niks over Nina gezegd. Kan namelijk niet wachten totdat het eindelijk uitgaat tussen Nina en Vincent en dat we dan weer nieuwe verhaallijnen krijgen. Het liefst dat Nina weer Noud terug wil en dat dat leidt tot een mega gevecht tussen haar en Sacha.
  De andere verhaallijnen boeien me nu niet echt. Rikki met haar platencontract, Anna en Wiet met hun fratsen en dan nog Sjors en Tim met hun bruiloft. Deze verhaallijnen zijn gewoon saai.

 3. Inderdaad… De verhaallijnen zijn verre van boeiend en dat geneuzel met Nina duurt veel te lang wat overigens ook het geval is met de andere verhaallijnen. Het maakt de serie steeds minder aantrekkelijk om te blijven volgen. Wat mij betreft mag Sjors nou ook wel uit de serie geschreven worden, wat een saai en truttig personage is dat geworden zeg! Zou in haar plaats dan graag een personage a la Martine Hafkamp in de serie willen zien, een keiharde zakenvrouw van het kaliber Ludo Sanders..zoiets. Haha.

 4. Somebody, het lijkt wel of ik dit geschreven heb!!!!

  En weet je wat voor antwoord IK dan krijg………………dan kijk je toch niet!!!!

  Maat ik vind dat je volkomen gelijk hebt, het is weer eens erg langdradig.

 5. Lauwtje, wat een zielige reactie, kon je niets anders verzinnen?
  GTST is mijn favoriete soap, daar mag ik toch wel een mening over hebben?

 6. Hoi Redactie,

  Dankuu voor het super snel plaatsen van de spoilers! Vaak lees ik hierover een hoop gezeik als het iets langer duurt.. maar complimenten nu!!

    1. Gore rot kop? Hij ziet er anders verdomd schoon en sexy uit! Chickies hier denken hetzelfde als mij, geef m maar een nacht *oelala* en btw.. Iemand zo afzeiken over z’n uiterlijk terwijl jij diegene niet Kent maakt jou alleen maar lelijker! 😉 Hoe zou jij het vinden als iemand dit herhaaldelijk tegen jou zou zeggen? Uit stoer gelul zou je vast zeggen dat het jou niks uitmaakt, but deep inside……….

 7. Ahh nee, zeg nou niet dat Ardil en Maxime straks wat krijgen, hoe random wil je het hebben? Slechte verhaallijnen, het lijkt er ook nog niet beter op te worden… De koppels in GTST tegenwoordig… Kunnen ze niet iets anders verzinnen dan zomaar 2 mensen die totaal niet bij elkaar passen en daar een heel verhaal over te bedenken? Dat met Nina is wel leuk, maar dat gedoe met Vincent duurt al wel weer een beetje lang.

 8. Mensen mensen wat een gezeur als je er toch niks meer aan vindt dan kijk je toch niet. De schrijvers doen ook hun best. Ga daar zelf maar eens zitten te schrijven alsof jullie het beter zouden doen. Ik ben het wel met jullie eens dat dat van nina veel te lang geduurd heeft maar als ze nu opeens opspringt zou dat ook onwaarschijnlijk zijn. En je kunt moeilijk de hele aflevering nina laten zien, want dan klagen jullie daar weer over

 9. Ardil en Maxime first kiss – 19 maart! Leuk stel, hoop dat ze wat krijgen, eindelijk weer eens liefdesverhaal en romantiek rondom Maxime! Ben benieuwd (L)

 10. Maxime en Ardil wow wow wow, zeer gewaagd, leuk eindelijk spannend! Vincent doet het af en toe met Aysen en Maxime nu met Ardil…….

  1. Ik heb het al vaker uitgelegd en verteld, maar Dilan Yurdakul heeft al een contract voor onbepaalde tijd. Ze heeft reeds drie tijdelijke contracten gehad en heeft sinds dit seizoen een contract voor onbepaalde tijd.

   Overigens zouden Pip en Ruud deze zomer weer met de flexwet te maken krijgen. Ik vermoed echter dat ook zij een contract voor onbepaalde zullen krijgen omdat ze anders een half jaar uit de serie geschreven zullen moeten worden.

   1. Everon ging er vorig seizoen er ook tijdelijk uit was dat vanwege Flexwet of was dat vanwege Expeditie Robinson?

    Ruud zou ondertussen wel een vast contract krijgen Marly heeft er ook 1.
    Pip zal denk ik wel een flexwet krijgen. Een half jaar in de bak misschien vanwege criminaliteit waar Anna net mee wegkomt

    Hoezo heeft Dilian een vast contract en die andere die er langer inzitten niet?

    1. Het gaat er niet om of een acteur langer in GTST speelt. Helaas hebben wij er geen invloed op wie er een contract voor onbepaalde tijd krijgen.

     Feit is wel dat Dilan al reeds drie tijdelijke contracten gehad heeft en sinds dit seizoen een contract voor onbepaalde tijd heeft. Haar eerste contract liep van december/januari 2012 tot juni 2012 (dit was dus geen heel seizoen maar dat hoeft ook helemaal niet). Seizoen 23 was haar tweede contract en seizoen 24 haar derde contract. We kunnen dus concluderen dat ze nu een contract voor onbepaalde heeft.

     1. @Tom weet jij dan hoe RTL (GTST) te werk gaat met tijdelijke contracten en/of het verlenen van vaste contracten. Of beter heb je al ooit een contract gezien, afgesloten met / van welke speler in GTST dan ook?

      Verder staat er heel veel te veranderen per 1 juli 2015, aangaande flexwet, verlening/procedure tijdelijke contracten alsmede het ontslagrecht enz. enz. Kijk daarvoor maar eens op internet.

      Bovendien, en ja alvast een sorry, want ik wil niet arrogant doen, Ik werk zelf al jaren op een HRM-afdeling (personeelszaken) van een redelijk groot bedrijf en weet heel goed hoe e.e.a..a. in zijn werk gaat. Ook is het nog eens afhankelijk hoe de CAO van bedrijven in elkaar steekt.

      Dus jij (en ik ook niet) weten helemaal niet hoe RTL (GTST) hier (binnen de Wettelijke kaders) mee omgaat, nu niet en straks niet.

      Uit de spoilers van 25 maart en 1 april kunnen we lezen, maar ook dat weten we gewoon nog niet zeker, het is maar een veronderstelling/aanname, dat Aysen (Dilan) blijkbaar maar weer eens buiten haar boekje is gegaan (bij Anna) en zich bij haar baas moet melden. Van haar baas heeft ze al eens (een tijd geleden) een officiële waarschuwing gehad, dat dit / haar gedrag/handelswijze niet meer zal worden getolereerd. Dus het zou zo maar kunnen dat Aysen (Dilan) geschorst wordt en daar door (misschien) GTST een tijdje gaat verlaten.
      Je ziet en leest dat ik het vermoed, dus ik zeg niet dat het gebeurd, maar het zou zo maar kunnen.

 11. Zo’n idee heb ik ook, dat Aysen overspannen raakt ofzo en voor een tijdje bij Nuran op visite gaat ( die hoor je trouwens ook veel te weinig, blijkbaar vraagt niemand zich af hoe het met de revalidatie gaat).

  En misschien gaat die Ardil dan gelijk wel mee, omdat hij schilderijen van maxime heeft gestolen ofzo. Ik vind het vanaf het begin al zo iemand voor kunstroof, dat hij daarom zoveel er van weet.

 12. Ik ben vooral benieuwd hoelang Nina en Vincent nog bij elkaar blijven, want wat wordt hun relatie uitgerekt zeg. Ik bedoel die relatie stond van het begin af aan al onder de druk en nog zijn ze niet uit elkaar.

   1. Ik heb het erover dat Stefano Sanders, oftewel Bas Muijs, terug komt in GTST! 🙂 Als je goed zoekt vindt je het zo, niet direct bij de eerste site opgeven 😉

 13. Maandag 6 april:

  Vincent merkt dat de downloadcijfers van de app achterblijven, maar Lucas komt met een ‘reddingsplan’. Maxime gaat ondanks Ludo’s verbod toch bij Nina langs en dat loopt anders dan Maxime zich had voorgesteld. Sjors probeert haar relatie met Tim te redden door hem een onverwacht voorstel te doen.

  Bron: TV gids app

  1. Wat zal haar voorstel zijn? Een open relatie? :p

   Ik realiseerde me trouwens laatst dat ik best op Ardil lijk met m’n haar in een staart…

 14. Waar zijn de tijden gebleven met legendarische karakters als Charlie Fischer , Lorena Gonzalez, Danny en Rik de jong, Jack van houten enz.Ik denk nog zeer regelmatig terug aan de seizoenen 19,20,21. Dat was nou echt genieten! Waar zijn dit soort heerlijke personages gebleven? tijdens deze seizoenen kon je nog echt van de soap genieten. En nu helaas steeds minder en dat heeft onder andere te maken met saaie langdradige verhaallijnen en dus ook nietszeggende personages.

  Seizoen 25 begon veelbelovend met de verhaallijn Ludo-Veltman, toen het ongeluk van Nina en ontvoering van Lucas. En Als kers op de taart de terugkeer van Nick Sanders. Dit was de beste verhaallijn sinds jaren. Echter zitten we op dit moment weer op het oude niveau (seizoen 23,24).

  Nou begrijp ik best dat zowel gtst, Rtl4, en Endemol personages als Charlie Fischer, Danny de Jong en Jack van Houten niet eeuwig kunnen houden. Want zowel Lieke van Lexmond , Jan Kooijman als Mark van Eeuwen hebben een enorme carrieresprong gemaakt op zowel acteer en presentatie gebied. Maar ze kunnen wel interessantere verhalen bedenken met nieuwe karakters of oude bekenden terughalen die iets toevoegen. Er zijn genoeg oude acteurs die best zouden willen en kunnen terugkeren. Op dit moment zijn de nieuwste karakter slaapverwekkend saai en voegen weinig toe. Zowel Tim, Vincent, Thijs, Anna en Sacha (overigens geen commentaar op de acteurs en actrices, het is nou eenmaal zo geschreven)

  Gelukkig zijn er nog veel vertrouwde gezichten in de soap, maar dit moet ook zo blijven. Dit is goed voor de geschiedenis van de soap. Dus geef ook Jette en Bartho weer een verhaallijn!

  Nogmaals dit is niet beledigend bedoeld richting cast en crew maar het zijn gewoon tips. Ik hoop dat ze hier wat mee kunnen doen en binnenkort uitvoeren bij het 25-jarig bestaan.

  Groet grote Gtst fan

  1. van mij mogen ook wat oude personages terugkomen:

   – Robert Alberts (Wilbert Gieske wil terug in gtst)
   – Sil Selmhorst
   – Valentijn Sanders (bijrol door Patrick / Ricardo Worp)

   eruit:
   Broer/zus Kramer

  1. Ja, Nina heeft Thijs al ontmoet. Maar Vincent wil duidelijk niet meer met Nina verder, heeft niks met liefde te maken ofzo, dus denk niet dat hij jaloers zal worden. Hij zou juist eerder opgelucht zijn als Nina met Thijs ging, dan is hij eindelijk van Nina af.

   Zelf zou ik het leuk vinden als Nina weer met Noud ging. Die twee hebben zoveel meer chemie met elkaar dan Noud met Sacha. Dat is gewoon een saai koppel.

 15. Wow, Nina weet nu al de waarheid. Ik had echt verwacht dat Gtst het nog heel erg zou rekken, maar nee dus. Maar ben super blij ermee, want de verhaallijn Vincent en Nina duurde ook eeuwig. Eindelijk is het soort van afgelopen.

 16. Beter laat dan nooit :P.

  Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in februari 2015.
  Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

  Episode Count Februari 2015 – 20
  1. Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) – 14
  2. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 13
  3. Sacha Kramer (Gaby Blaaser) – 13
  4. Bianca Bouwhuis (Elvira Out) – 12
  5. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 12
  6. Anna Brandt (Barbara Sloesen) – 11
  7. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 11
  8. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 11
  9. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 11
  10. Thijs Kramer (Miro Kloosterman) – 11
  11. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 10
  12. Rikki de Jong (Robin Martens) – 10
  13. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 10
  14. Tim Loderus (Beau Schneider) – 1 0
  15. Vincent Muller (Oscar Aerts) – 10
  16. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 10
  17. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 9
  18. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 9
  19. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 9
  20. Jef Alberts (Bartho Braat) – 8
  21. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 8
  22. Daphne van den Bos (Lieke Antonisen) – 9
  23. Ardil Baydar (Juvat Westendorp) – 3
  24. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 0
  ——

  Opvallende feitjes:
  Dilan Yurdakul, die sinds 25 januari 2012 de rol van Aysen vertolkt, is deze maand voor het eerst in de meeste afleveringen te zien geweest. Tevens is ze nu in precies 366 afleveringen te zien geweest. Daarmee staat ze gelijk met Cynthia Abma, die van 2010 tot 2013 de rol van Bianca Bouwhuis vertolkte.

  Oscar Aerts (Vincent) heeft in 179 afleveringen meegespeeld. Dit zijn evenveel afleveringen als Louis Talpe (Mike).

  Erik de Vogel (Ludo) en Caroline de Bruijn (Janine) zijn dit seizoen tot nu toe in de meeste afleveringen te zien geweest. Erik de Vogel staat bovenaan met 81 van 131 afleveringen bovenaan, op de voet gevolgd door Caroline met 78 afleveringen. De laatste keer dat Erik en Caroline in een seizoen in de meeste afleveringen te zien waren, was in seizoen 19. Toen was Carloline in 146 afleveringen te zien en Erik in 127 afleveringen.

Geef een reactie