Maandag 23 maart 
Tim krijgt een mooi aanbod van Anton, maar neemt dit niet serieus. Maxime voelt zich gevleid na een uitnodiging van Ardil. Aysen probeert Wiet en Anna tegen elkaar uit te spelen. Sjoerd krijgt te maken met een muzikale tegenslag. Bing meent dat hij Sjors beter ken dan Tim.

Dinsdag 24 maart 
Wiet vindt Anna onverantwoordelijk bezig is. Anna vindt Wiet een verraadster. Na een verhoor brengt Aysen zichzelf in moeilijkheden. Janine voelt dat de leugens haar beginnen op te breken.

Woensdag 25 maart 
Lucas heeft een blunder begaan en weet niet hoe hij dat aan Vincent moet vertellen. Sjoerd gaat verhaal halen bij Aysen als Anna opbiecht wat haar is overkomen. Thijs wil dat Rikki opstapt bij de Sapsalon zodat ze zich kan focussen op haar muziek.

Donderdag 26 maart 
Janine krijgt goed nieuws, maar schrikt er wel van. Als de stress toeneemt bij de ontwikkeling van de app., begint Vincent Lucas te ontlopen. Jef is verbaasd als Maxime zich verliefd gedraagt.

Vrijdag 27 maart 
Rikki heeft genoeg van het gepush van Thijs. Bing staat vooraan om haar hierin te steunen. Huize Sanders bruist van de activiteiten

9 comments on “GTST spoilers 23 t/m 27 maart

 1. Ben vooral benieuwd hoelang het weer gaat duren tussen Vincent en Nina. In totaal heeft die verhaallijn dan al 1,5 jaar geduurd(van ong okt. 2013). Echt ongelofelijk hoelang Gtst een verhaallijn kan rekken. Ik heb echt geen zin meer in dit gedoe met Nina en Vincent, het is gewoon wachten totdat het definitief uitgaat.

 2. Over verhaallijnen gesproken. Beter kort en krachtig dan lang en slap. Ik vind ook dat de schrijvers het nu wel heel erg bond maken met deze belachelijk lang gerekte verhaallijn. Maar ik moet wel zeggen dat ik de veldman verhaallijn met de ontvoering van lucas en de terug keer van nick sanders de beste vind vond sins jaren. Met de nadruk op vond want ook deze verhaallijn werd uiteindelijk te lang gerekt waardoor het verhaal zijn realistische geest verloor en we met een gevoel achter bleven van dit alles of komt er nog meer. Wanaar ging het fout met deze verhaallijn. op het moment dat nick omsloeg en van de ene op de andere dag alles opbiecht en alle schuld op zich neemt. Dat vond ik echt ongeloofelijk slap en totaal onrealistische overkomen. De schrijvers hebben na een goede start de plank alsnog finaal mis gelagen. En dat vind ik best wel jammer maar het is niet anders maar ik hoop wel dat ze in de toekomst wel beter gaan nadenken over de verhaallijnen die ze gaan gebruiken. Anders vrees ik dat gtst het in de toekomst met minstens een kijker minder moeten doen.

 3. Helemaal mee eens jeroen. Met veldman was een geweldige verhaallijn maar Nick en de schuld opzich nemen past niet bij elkaar. Vervolgens wordt de naam Nick nauwelijks meer genoemd. Zonde dat zo’n verhaallijn op die manier eindigt.

 4. Ik sluit me bij jullie aan. Mooie verhaallijn en je voelde echt spanning in de 5000e afl, maar wat een zwak einde. Marly liet wel iets los over haar terugkomst dat best veel mensen in Meerdijk en/of in Nederland er iets aan hebben of leren ofzo. Verder wacht ik nu ook al ongeveer 2 jaar op terugkeer Ludo&Janine maar dat begint me ook al aardig lang te duren. Dat het Maarten gedoe ooit uitkomt kunnen we denk ik wel vergeten hoewel ze Nick na 3 jaar ook weer hadden opgetrommeld. De noud-sacha verhaallijn mag ook wel weg en hetzelfde geldt voor die van tim en sjors. Wat een saaie koppels, het is wachten tot ze weer uit elkaar gaan. Op dit moment vind ik er niet zo veel aan, en al hélémaal niet als je dit seizoen vergelijkt met topseizoenen zoals s19, s20, s21, en s22 etc. De spanning is zoek lol

 5. het zou leuk zijn als nina bv ineens zwanger was van vincent.
  of Tim vreemdgaat..en sjors achterkomt.
  en wat ook leuk zou zijn als sasha ineens zwanger is van noud
  maar dat noud nog gevoelens heeft voor nina

  kom op er moet wat spannend gebeuren ik vind het nu saai.

 6. @gtstkenner
  Die reactie hoefde je niet te plaatsen hoor, kon het zelf ook prima bedenken. Oja mocht het je interesseren, ik kijk alleen nogmaar de stukjes van de Sanders op rtl xl. Beter reageer je voortaan maar gewoon niet meer want jou reactie voegt al helemaal niks toe Xxxxxxxxx

Geef een reactie