Maandag 13 april
Sjors voelt zich bespeeld en neemt een irrationele, maar fijne beslissing. Bianca heeft een huishoudelijk ongeluk en moet naar het ziekenhuis. Wiets wantrouwen groeit na een geheimzinnig telefoontje van Anna. Maxime heeft door dat er iets met Ardil aan de hand is.

Dinsdag 14 april
Anton grijpt in als hij ontdekt dat Anna zich op het verkeerde pad begeeft. Maar is hij nog op tijd? Bianca wacht in het ziekenhuis op de uitslagen van haar onderzoek. Ze is er bepaald niet gerust op.

Woensdag 15 april
Tim heeft een nogal feestelijke verrassing voor Sjors. Maar zal ze hier wel blij mee zijn? Ardil denkt een oplossing voor zijn probleem met Rox te hebben. Thijs komt op een doortastende manier voor zijn zusje op.

Donderdag 16 april
Thijs pusht Rikki om een optreden te doen, maar dat valt niet echt goed. Ook al biedt Maxime hem hulp, toch is Ardil niet helemaal eerlijk over de problemen waarin hij tot over zijn oren in zit.

Vrijdag 17 april
Maxime krijgt slecht nieuws van Jef. Aysen belandt in shock op de Eerste Hulp van het Meerdijkse ziekenhuis. Thijs gedraagt zich verdacht. Sacha wijst hem terecht en Bings argwaan neemt alleen maar toe.

118 comments on “GTST spoilers 13 t/m 17 april

 1. Ardill komt in het ziekenhuis, hij word neergeschoten bij de drugsdeal.
  Bron kan ik niet verraden,, jullie zien vanzelf of het klopt 🙂

  1. Ik denk eerder dat ardil word neergeschoten door aysen als je goed hebt opgelet op het einde van de aflevering van vrijdag zei aysen je hebt nog wat van me tegoed iets met kaliber dus geen drugsdealer of wa dan ook

  1. Jammer genoeg gaat dat niet gebeuren. Aysen vind ik nog goed en die hoeft van mij niet weg, maar Thijs en Sacha acteren echt slecht. Hoe Thijs in de aflevering van vandaag tegen Rikki praat op het eind, vind ik zo nep, echt zo slecht geacteerd. En Sacha is alleen maar drama geweest van het begin. Bij haar heb ik ook het gevoel dat ze alleen maar aangenomen is, omdat ze al een beetje bekend was van Spangas en omdat ze er goed uitziet.

 2. Het huwelijk gaat niet door van Sjors en Tim als ik het zo lees, ik vind het sowieso maar niks dat huwelijk hun passen totaal niet bij elkaar!

  1. Ik denk dat Rox diegene is waar Ardil die gedwongen drugsklus voor moet doen (zie spoiler 7 april).

   Of het is een typefout en Rox moet Box zijn. (club van Bing en Tim)

 3. sjors en tim vind ik eerlijk gezegd ook een waardeloos koppel. ook snap ik dat nina gedoe niet helemaal want in s22 toen janine in het ziekenhuis lag, hadden ze ook tegen haar gelogen over lucas zijn situatie en daar werd janine ook niet boos om dus eigenlijk zou nina moeten weten dat je geen andere keus hebt behalve liegen in zo’n situatie.

  1. Nina is ook niet echt boos, maar gewoon verdrietig om Vincent. Ik ben wel benieuwd of Noud en Nina weer iets krijgen, want de laatste tijd zijn er steeds meer scenes van hen samen. Ik zal het wel leuk vinden, want vond hen altijd leuk samen.

 4. @r,

  Ja eigenlijk viel mij dat ook wel op dat ik dacht zo die kan mooi zingen zeg het was alleen een beetje kort vond ik om er verder iets over te zeggen.

  1. Nee, ik hoop er ook nog op, maar ik denk wel dat het afgeblazen wordt. Ook omdat Rikki dan toevallig wel haar optreden kan doen.

 5. Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in maart 2015.
  Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

  Episode Count Maart 2015 – 22

  1. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 15
  2. Ardil Baydar (Juvat Westendorp) – 15
  3. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 14
  4. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 14
  5. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 14
  6. Vincent Muller (Oscar Aerts) – 14
  7. Anna Brandt (Barbara Sloesen) – 13
  8. Rikki de Jong (Robin Martens) – 13
  9. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 13
  10. Thijs Kramer (Miro Kloosterman) – 12
  11. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 11
  12. Tim Loderus (Beau Schneider) – 11
  13. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 10
  14. Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) – 10
  15. Bianca Bouwhuis (Elvira Out) – 10
  16. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 10
  17. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 9
  18. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 9
  19. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 8
  20. Jef Alberts (Bartho Braat) – 8
  21. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 8
  22. Daphne van den Bos (Lieke Antonisen) – 8
  23. Sacha Kramer (Gaby Blaaser) – 7
  24. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 7
  25. Rik de Jong (Ferri Somogyi) – 3
  26. Bram Bouwhuis (?) – 2
  27. Hoofdinspecteur Groen (Franc Vergeer) – 1
  28. Lana Langeveld (?) – 1
  29. Nola Sanders (?) – 1

  ——

  Opvallende feitjes:

  Deze maand is het eerste keer dat Juvat Westendorp als Ardil in de meeste afleveringen te zien is geweest. Voor Ferry Doedens (Lucas) is dit sinds zijn entree in 2009 de 9e keer dat hij de maand leidt. De andere maanden waren 10/10, 12/10, 3/11, 4/11, 1/13, 3,14, 4/14, 6/14.

  Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zijn dit seizoen nog steeds in de meeste afleveringen te zien geweest. Van de 152 afleveringen die seizoen 25 telt, is Erik in 95 afleveringen te zien en Caroline in 92 afleveringen. Oscar Aerts (Vincent) staat op nummer 3 met 90 afleveringen. De top 5 wordt afgesloten door Robin Martens (Rikki) met 85 afleveringen en Dilan Yurdakul (Aysen) met 84 afleveringen.

  Ferry Doedens is nu in precies evenveel afleveringen te zien geweest als Bruni Heinke, die van januari 1992 tot februari 1997 de rol van Helen Helmink vertolkte. Zijn teller staat nu op 651 afleveringen.

 6. Had lekker de stekker er bij nina uitgetrokken! OP TIJD dat ze niet meer bij kwam!!!! QDaaaaaaaamn wat een zeikkind is dat zeg!!! All1 die stem al!!!! Moet bekennen dat ik haar in ibiza wel leuk vind, maar gtst… killll tha biatch pls!!!!!!!!

 7. @ matsie: Iets genuanceerder mag ook wel, en laten we het wel goed leesbaar houden voor iedereen.

  @ po: Het probleem van Nina is niet alleen Vincent, maar ook haarzelf. Dat laatste al jaren trouwens. Ze is nota bene moeder en nog veel te vaak wil ze nergens over praten, dan wel dingen niet horen. Ze denkt dat ze het allemaal al voor elkaar heeft maar eigenlijk is ze nog helemaal nergens. Nog veel te veel afhankelijk van Pa en Ma. Ze ligt nadat ze uit haar coma ontwaakte als een klein kind bij pappie en mammie thuis in bed om vervolgens iedereen weg te sturen als het even niet naar haar zin gaat. Ik vraag me af of Nina überhaupt wel echt volwassen wordt als ze zo doorgaat. Of dat ze dat wel wil worden. Once a Richkid, Always a Richkid……

  1. Ninna is een verwent en zeer arrogant vervelend persoon! Altijd chagarijnig.. Nooit dankbaar! Ze mag van mij uit de serie.

 8. @Yon: goh,een reactie die ik geschreven zou kunnen hebben,wat wil zeggen dat ik het voor de volle 100 % met je eens ben..
  Iemand die begrijpt wat ik bedoel.

  Even iets anders,weet iemand wanneer dit jaar de traditionele zomercliff te zien is of is dit nog niet bekend.
  Ook heel benieuwd welke kant ze op gaan met bepaalde verhaallijnen trouwens.

  1. Alsof jij wel beter zou acteren eerst wou iedereen haar terug en het duurde te lang en nu willen jullie weer van haar af. Ze heeft hele tijd niet gewerkt heb respect dat ze er weer bij is….

 9. ik weet het: Aysen zij aan de telefoon dat ze nog iets te goed had ze gaat wraak nemen op Ardil ze ontvoerd Sacha die is goed bevriend met Ardil en dan zegt ze doe deze drugsklus en anders zie je Sacha nooit meer terug eenmaal tijdens de drugshandel neemt Aysen de rest van de politie mee en zij betrappen Ardil op heterdaad maar dat mislukt want Ardil word neergeschoten en beland in het ziekenhuis en daar raakt Aysen dus in shock. denk ik hoor ik weet niet of die Rox ofzo er iets mee te maken heeft maar als zij er niks mee te maken heeft is het waarschijnlijk dit verhaal

 10. Nina moet gewoon terug naar Noud, dan speelt ze wat minder verwend en irritant, aangezien Noud haar dan vaak corrigeert. Noud en Sacha zijn toch een chemieloos koppel.

 11. Wat een onzin… ze hebben nu al geen verhaallijn meer voor Sacha en daarom laten ze haar maar ontvoeren? Sacha heeft één keer gepraat met Ardil, dit valt me echt tegen van de schrijvers… tijd om haar eruit te schrijven!

  1. Juist daarom (Sacha en Ardil spraken elkaar 1 of 2x) is die ontvoering van Sacha ook een vergissing van die ontvoerders. Ze hadden Maxime moeten hebben. Domme en amateuristische actie van de ontvoerders dus.

   Overigens heb ik nog nooit zo’n snel opgeloste ontvoering, het vrijkomen van Sacha dus, in GTST gezien.

   Loop nou niet te hard van stapel, want deze verhaallijn tussen Ardil, Rox, Aysen en Maxime wordt nog spannend.

 12. Wat kan dat zijn met Bianca met haar ongeluk en de uitslag van het onderzoek in het ziekenhuis. En nu lees ik weer dat ze op 21 april moeite heeft het te beseffen. Ziekte? Zwanger?

   1. Idd, maar dat denkt vooralsnog Bianca, zo blijk uit de shortie van Maandag 13.4.2015

    Laten we hopen dat, dit niet zo is. Is een vreselijke ziekte. 🙁

 13. Wat heeft Anton dan te verbergen? weet iemand dat? heeft ie weer iets geflikt?

  En wat wordt er bedoeld met dat Sascha eerlijk aan Laura opbiecht wat ze echt voor Noud voelt? Houdt ze dan toch niet van hem?

 14. Mag Marly alsnog inslapen?? Wat een slechte speelster, dit kan je geen actrice meer noemen!

  En mag Thijs wat beter gekleed worden, alles wat hij draagt is te klein, jassen te strak, colberts te kort.
  Erg amateuristisch.

  1. Anja je bent als sinds begin maart alleen maar aan het zeuren over Marly of dat het verhaal te langdradig is. Je hebt jouw punt nu wel gemaakt!
   Marly speelt prima, maar de schrijvers mogen haar wel eens minder verwaand maken.

   Spannende spoilers ik ben zeer benieuwd wat er nu allemaal gaat gebeuren!

 15. * Bianca krijgt een huishoudelijk ongeluk.
  * Anton is bang dat hij zijn baan kwijt raakt
  * Bianca schrikt van de uitslag

  Ik denk dat het iets ernstigs is.

  Alleen snap ik die brandstichting van Anton niet.

  1. Bianca heeft een spierziekte.
   Anton komt er denk ik achter wat er in die koffer zit en er komen problemen van. Hij raakt denk ik ook verwikkeld in dat drugs gedoe door Anna daarom is hij ook bang dat het op zijn werk bekend wordt?
   Misschien denkt hij dat hij er vanaf is als hij de koffer in de fik zet.

     1. @dre bekijk de shortie van komende maandag 13.4.2015 en je hoort dat Bianca aan de arts vraagt, “toch geen ALS”.

      Dat is onze BRON.

      Verder hoop ik dat Bianca geen ALS heeft, want dat zou wel echt verschrikkelijk zijn. 🙁 En idd. helaas ongeneselijk.

   1. Ben ik dan de enige die op dit moment Nina wel begrijp??

    Natuurlijk is het waar dat Nina best irritant kan zijn, maar hoe zouden jullie reageren, als je ouders tijden lang de waarheid niet vertellen. Ook al is het met alle goede bedoelingen. Bovendien was dat dus niet de 1ste keer dat haar ouders logen. Eens houdt het op.

    En dan hoort ze ook nog eens, dat ze haar leven hebben willen beëindigen. Nou lekker dan.

    Natuurlijk is het een soap en geen realiteit. Maar toch denk ik, het zal je maar gebeuren.

    Dat Nina zo is, komt alleen door haar jarenlange verwenning door haar ouders. Dus wie moeten we iets kwalijk nemen, Nina of haar ouders. Nina is niet anders gewend, dan dat alles volgens haar “wensen”verloopt.

 16. @gtstfites,

  tja,zou idd. dan zomaar ALS kunnen zijn als het een spierziekte betreft.
  Dit komt best nogal voor,dus waarom niet in GTST zou je zeggen.

  Maar goed,nog ff dan weten we het.

 17. Di 21 april: Anton denkt zijn problemen door brandstichting op te lossen. Noud voelt zich ongemakkelijk als hij begrijpt wat Nina van hem verwacht. Bianca heeft moeite te beseffen wat ze in het ziekenhuis heeft gehoord. Aysen probeert een geheime afspraak te maken met haar collega.
  Wo 22 april: Bing geniet als hij Ludo weet dwars te zitten. Laura blijkt Noud beter te kennen dan wie dan ook en weet precies waarom haar kleinzoon boos is op Sacha. Nina schakelt Lucas in om haar te helpen met krachttraining. Rikki wil Bram niet teleurstellen, maar moet kiezen tussen twee afspraken.
  Do 23 april: Aysen wordt hard met de realiteit geconfronteerd als ze twee tassen krijgt met persoonlijke spullen. Jef probeert tot Maxime door te dringen als zij zich manisch focust op haar werk. Lucas leert een lesje zakelijk onderhandelen. Nina moet voor zichzelf in bescherming genomen worden door… Bing.

   1. Die beelden van de bruiloft tussen Tim en Sjors betreft, komen niet overeen, met de beelden in de shortie van a.s. maandag 13/4. http://www.rtl.nl/soaps/gtst/home/#/home

    Want Tim en Sjors trouwen, volgens de shortie, in het geheim. Alleen Sjors ’s dochter Lana is erbij. Geen beelden te zien van een zingende Rikki en Wiet. Maar wel in de kerk met een (vrouwelijke) pastor.

    Ik weet ook niet wat ik van die beelden in de link geplaatst door @JannekeOxO (die bruiloft) denken moet. Dit filmpje staat overigens ook op de GTST FB pagina.

     1. In de zelfde week?? Want het gaat in het filmpje om, wat er komt in “de komende week” en daar geloof ik dus niets van.

     2. MJ15, Ja ze trouwen eerst samen voor de kerk. Sjors is gelovig. Niemand weet er nog vanaf want volgens mij is het een spontane actie, dus daarna trouwen ze pas officieel voor de wet met iedereen erbij. In Boks als ik het goed zie.

 18. Voor degene die geen voorproefje willen hebben van komende week, sla dit bericht over.
  Anton betrapt Anna met de inhoud van het koffertje omdat Anna dit per ongeluk heeft laten vallen. Na wat gesmeek van Anna en haar uitleg over het koffertje besluit Anton dat zij mag blijven maar geeft als voorwaarde dat zij het koffertje bij hem laat. Anton spoelt vervolgens alle coke door in de wasbak zonder dat Anna hiervan op de hoogte is.

  Wat ik dus uit de spoilers opmaak is dat Rox en verwanten Ardil iets gaan aandoen mede door toedoen van Anton. Als Ardil werkelijk een tijdelijk karakter is gaat ie misschien wel dood.

  1. @Moi

   Dat van die wasbak/gootsteen waar Anton die coke doorspoelt, weet ik niet of dat gebeurt, want in de onderstaande spoilers heeft men het over brandstichting (door Anton?)

   Wat Ardil betreft, idd, ik denk dat dit personage aan z’n 2 laatste weken bezig is. (lees spoiler van donderdag 23/4)

   Maandag 20 april 2015
   Maxime doet een verbijsterende ontdekking in haar atelier. Aysen ontkent haar verdriet en bijt zich vast in het onderzoek, totdat haar baas er mee gaat bemoeien. Anna wil naar de politie, want ze is bang dat er iemand wraak op haar gaat nemen. Anton is bang dat bepaalde onthullingen hem zijn baan gaan kosten.

   Dinsdag 21 april 2015
   Anton denkt zijn problemen door brandstichting op te lossen. Noudt voelt zich ongemakkelijk als hij begrijpt wat Nina van hem verwacht. Bianca heeft moeite te beseffen wat ze in het ziekenhuis heeft gehoord. Aysen probeert een geheime afspraak te maken met haar collega.

   Woensdag 22 april 2015
   Bing geniet als hij Ludo weet dwars te zitten. Laura blijkt Noud beter te kennen dan wie dan ook en weet precies waarom haar kleinzoon boos is op Sacha. Nina schakelt Lucas in om haar te helpen met krachttraining. Rikki wil Bram niet teleurstellen, maar moet kiezen tussen twee afspraken.

   Donderdag 23 april 2015
   Aysen wordt hard met de realiteit geconfronteerd als ze twee tassen krijgt met persoonlijke spullen. Jef probeert Maxime door te dringen als zij zich manisch focust op haar werk. Lucas leert een lesje zakelijk onderhandelen. Nina moet voor zichzelf in bescherming genomen worden door…. Bing.

   De spoiler van vrijdag 24/4 komt morgen (zondag) en ik zal deze dan morgen alsnog toevoegen.

   BRON: TVGids online.

   1. Dat met die gootsteen gebeurt wel degelijk, op twitter bij flanken1234, die kijkt altijd op voor en daar zag ik het ook. Hij beseft dan dat hij een grote fout heeft gemaakt, dus misschien door het huis in de fik te zetten krijgt hij geld van de verzekering en kan hij het oplossen, maar dat zal wel niet.

    En die spoiler van de 24e. Dan denk ik ook dat Ardil dood gaat, Aysen krijgt zijn persoonlijke spullen mee nu hij dood is en Maxime zal zich ook niet voor niks manisch op haar werk richten, doet ze vast omdat haar liefje nu dood is.

   2. Hierbij de volledige week aan spoilers van 20.4 t&m 24.4-2015 op een rijtje:

    Maandag 20 april 2015
    Maxime doet een verbijsterende ontdekking in haar atelier. Aysen ontkent haar verdriet en bijt zich vast in het onderzoek, totdat haar baas er mee gaat bemoeien. Anna wil naar de politie, want ze is bang dat er iemand wraak op haar gaat nemen. Anton is bang dat bepaalde onthullingen hem zijn baan gaan kosten.

    Dinsdag 21 april 2015
    Anton denkt zijn problemen door brandstichting op te lossen. Noudt voelt zich ongemakkelijk als hij begrijpt wat Nina van hem verwacht. Bianca heeft moeite te beseffen wat ze in het ziekenhuis heeft gehoord. Aysen probeert een geheime afspraak te maken met haar collega.

    Woensdag 22 april 2015
    Bing geniet als hij Ludo weet dwars te zitten. Laura blijkt Noud beter te kennen dan wie dan ook en weet precies waarom haar kleinzoon boos is op Sacha. Nina schakelt Lucas in om haar te helpen met krachttraining. Rikki wil Bram niet teleurstellen, maar moet kiezen tussen twee afspraken.

    Donderdag 23 april 2015
    Aysen wordt hard met de realiteit geconfronteerd als ze twee tassen krijgt met persoonlijke spullen. Jef probeert Maxime door te dringen als zij zich manisch focust op haar werk. Lucas leert een lesje zakelijk onderhandelen. Nina moet voor zichzelf in bescherming genomen worden door…. Bing.

    Vrijdag 24 april 2015
    Rikki houdt tegenover Thijs eigenwijs vast aan haar eigen ideeën. Wiet is bang dat het uit de hand gaat lopen als Anna haar plannen vertelt. Sjoerd doet een ontdekking en vindt dat Aysen dit moet zien, ook al wilt ze dit niet. Bianca komt in actie als ze ziet hoezeer Tim zijn moeder mist.

 19. Ik ben het wel zat dat alle leuke personages zo snel uit de serie verdwijnen. Als je het mij vraagt hebben Sacha, Thijs, Sjors en Tim de meest boring personages uit de serie en uitgerekend Ardil moet vertrekken…

  1. Ardil vertrekt binnenkort ook als we de spoilers mogen geloven. Ik zou het wel jammer vinden eindelijk weer spanning sinds Nick’s vertrek.

 20. Even op een rijtje gezet

  Donderdag 16 april
  Ook al biedt Maxime hem hulp, toch is Ardil niet helemaal eerlijk over de problemen waarin hij tot over zijn oren in zit.
  Vrijdag 17 april
  Maxime krijgt slecht nieuws van Jef. Aysen belandt in shock op de Eerste Hulp van het Meerdijkse ziekenhuis.
  Maandag 20 april 2015
  Maxime doet een verbijsterende ontdekking in haar atelier. Aysen ontkent haar verdriet en bijt zich vast in het onderzoek, totdat haar baas er mee gaat bemoeien. Anna wil naar de politie, want ze is bang dat er iemand wraak op haar gaat nemen.

  Donderdag 23 april 2015
  Aysen wordt hard met de realiteit geconfronteerd als ze twee tassen krijgt met persoonlijke spullen. Jef probeert Maxime door te dringen als zij zich manisch focust op haar werk.

  Hij zal dan inderdaad wel dood gaan, toch wel jammer, net nu Aysen het goed wilt maken.
  En misschien vind Maxime Ardil wel in haar atelier

 21. Ja, dat van Anton en de drugs door de gootsteen komt inderdaad a.s. dinsdag op tv. Op RTLXL zijn voor
  € 4,00 30 dagen lang alle programma’s te zien zonder advertenties. Dus ook serie’s vooruit te kijken.
  Ardil brengt na saaie personages als Thijs en Sacha eindelijk weer spanning en sensatie in de serie en uitgerekend hij moet er uit. Balen, zeker omdat er na de verhaallijn van Nick weinig spannends gebeurde in Meerdijk.

  En Sjoerd/Aysen…love it!

 22. Als je de spoilers goed leest wordt Ardil donderdag vermoord.

  Op vrijdag:
  Maxime kriigt slecht nieuws van Jef en Aysen is in shock en daarna op.die maandag vindt Maxime.een kogel denk ik van Aysen haar wapen in het atelier.

 23. Ik denk het ook dat Ardil word vermoord want : in de spoiler van maandag 20 april staat Aysen ontkent haar verdriet en bijt zich vast in het onderzoek, totdat haar baas er mee gaat bemoeien ze is dus diep van binnen verdrietig omdat Ardil vermoord is ?

  1. Dat er een aanslag op het leven van Ardil wordt gepleegd blijkt als eerste uit de spoiler van : vrijdag 17 april
   Maxime krijgt slecht nieuws van Jef. *Aysen belandt in shock op de Eerste Hulp van het Meerdijkse ziekenhuis.

   Dat Ardi het niet heeft overleefd blijkt uit de spoiler van Donderdag 23 april 2015
   **Aysen wordt hard met de realiteit geconfronteerd als ze twee tassen krijgt met persoonlijke spullen.
   ***Jef probeert Maxime door te dringen als zij zich manisch focust op haar werk.

   * Ayse heeft het waarschijnlijk zien gebeuren.

   **Persoonlijke spullen zijn dus van Ardil

   ***Maxime probeert haar verdriet te verdringen door hard te gaan werken

 24. Even op de negatieve berichten over Nina/Marly. Het is heel gewoon als je een personage niet mag of irritant vind, maar ga dan niet op de acteur of actrice in dit geval haten want kan zij er aandoen dat ze een kleuter moet spelen? En moet je de Rene Meijer verhaallijn maar eens kijken, top geacteerd hoor. Na de verhaallijn met Nick is er helemaal niks spannends meer gebeurd inderdaad. Sjors en Tim vind ik dood saai, Sacha voegt niets toe en Thijs heeft ook niet echt een grote rol.

 25. Ik heb de aflevering van woensdag vooruit gekeken en het einde van Ardil nadert. 🙁
  Tip aan GTST, zorg ervoor dat dit soort interessante personages gewoon een vaste rol krijgen. Ardil heeft tenminste een interessante rol en is een betere acteur dan Thijs en Sacha bij elkaar. Misselijkmakend dat zo een inspiratieloos karakter/slecht actrice als Sacha en ook Thijs vaste rollen hebben.

 26. Wanneer komt Ludo Sanders nou eindelijk weer eens op de proppen met iets kwaadaardigs? God, wat mis ik de grote Godfather van GTST. Hij moet weer lekker de badguy worden, ookal is het maar tijdelijk. Whatever. Hij speelde dat altijd zo geweldig maar wat een saai personage is dit geworden (even een opleving tijdens Nick’s planetjes maar dat eindigde met een vreselijke anti-climax)

 27. Weet iemand waarom de aflevering van donderdag er nog niet opstaat bij vooruitkijken op rtlxl?? Zit al sinds half 9 te wachten..

   1. Oh ja dat zou inderdaad wel kunnen, al vind ik dat eigenlijk nergens op slaan aangezien we de aflevering waarin bekend werd dat Nick achter de chantage en ontvoering zat ook gewoon vooruit konden kijken lol

    1. Oh voor de mensen die ook aan het wachten zijn, precies nadat ik dit bericht typte en voor de laatste keer ging checken stond ie er opeens op! haha

  1. @Gtst spoiler: Bron? Ik geloof ook niet dat de manier waarop Ardil aan zijn einde is gekomen door die drugsdealers komt, but we’ll see. Maar als het Thijs zou zijn zou het betekenen dat zijn dagen in GTST ook geteld zijn dus…hmmm…weet het niet!

 28. Maandag 27 april 2015:

  Sacha is volop bezig haar romantische vakantie voor te bereiden. Thijs moet alles uit de kast halen om het Rikki naar de zin te maken. Als Janine en Ludo afspreken elkaar te corrigeren, leidt dat tot intimiteit. Het is voor Laura uitermate belangrijk dat Noud eerlijk is.

  Dinsdag 28 april 2015:

  Anna moet snel aan veel geld komen, maar niets lukt. Als Aysen en Sjoerd terugkomen uit Turkije, is Aysen extra gefocust op haar onderzoek. Noud voelt zich ellendig en weet niet of hij de waarheid moet verzwijgen. Anton ontdekt dat Wiet weet wat hij gedaan heeft.

  http://www.tvgids.tv

 29. Nog even de spoliers van maandag 20 april t/m dinsdag 28 april 2015 op een rijtje:

  Maandag 20 april 2015
  Maxime doet een verbijsterende ontdekking in haar atelier. Aysen ontkent haar verdriet en bijt zich vast in het onderzoek, totdat haar baas er mee gaat bemoeien. Anna wil naar de politie, want ze is bang dat er iemand wraak op haar gaat nemen. Anton is bang dat bepaalde onthullingen hem zijn baan gaan kosten.

  Dinsdag 21 april 2015
  Anton denkt zijn problemen door brandstichting op te lossen. Noudt voelt zich ongemakkelijk als hij begrijpt wat Nina van hem verwacht. Bianca heeft moeite te beseffen wat ze in het ziekenhuis heeft gehoord. Aysen probeert een geheime afspraak te maken met haar collega.

  Woensdag 22 april 2015
  Bing geniet als hij Ludo weet dwars te zitten. Laura blijkt Noud beter te kennen dan wie dan ook en weet precies waarom haar kleinzoon boos is op Sacha. Nina schakelt Lucas in om haar te helpen met krachttraining. Rikki wil Bram niet teleurstellen, maar moet kiezen tussen twee afspraken.

  Donderdag 23 april 2015
  Aysen wordt hard met de realiteit geconfronteerd als ze twee tassen krijgt met persoonlijke spullen. Jef probeert Maxime door te dringen als zij zich manisch focust op haar werk. Lucas leert een lesje zakelijk onderhandelen. Nina moet voor zichzelf in bescherming genomen worden door…. Bing.

  Vrijdag 24 april 2015
  Rikki houdt tegenover Thijs eigenwijs vast aan haar eigen ideeën. Wiet is bang dat het uit de hand gaat lopen als Anna haar plannen vertelt. Sjoerd doet een ontdekking en vindt dat Aysen dit moet zien, ook al wilt ze dit niet. Bianca komt in actie als ze ziet hoezeer Tim zijn moeder mist.

  Maandag 27 april 2015:

  Sacha is volop bezig haar romantische vakantie voor te bereiden. Thijs moet alles uit de kast halen om het Rikki naar de zin te maken. Als Janine en Ludo afspreken elkaar te corrigeren, leidt dat tot intimiteit. Het is voor Laura uitermate belangrijk dat Noud eerlijk is.

  Dinsdag 28 april 2015:

  Anna moet snel aan veel geld komen, maar niets lukt. Als Aysen en Sjoerd terugkomen uit Turkije, is Aysen extra gefocust op haar onderzoek. Noud voelt zich ellendig en weet niet of hij de waarheid moet verzwijgen. Anton ontdekt dat Wiet weet wat hij gedaan heeft.

Geef een reactie