Ferri Somogyi komt dinsdag 3 maart voor de derde keer terug in Goede Tijden, Slechte Tijden als Rik de Jong. Rik komt terug om Rikki’s verhaallijn af te sluiten en zou te zien zijn in drie afleveringen.

21 comments on “Ferri Somogyi terug als Rik de Jong

  1. Nee.

   Ik snap ook niet dat je dat eruit op kan maken.

   Rikki bezoekt hem in de gevangenis en sluit daarmee deze periode af.

  1. Verwacht niet echt iets bijzonders. Vermoedelijk wordt er gewoon gemeld dat Rick tijdelijk te zien is in GTST, omdat Rikki bij hem op bezoek gaat.

 1. Nogmaals Robin gaat er niet uit.. Rikki sluit haar afschwelijke tijd gewoon af en dan komt er gewoon weer n nieuwe verhaallijn.

  Ben wel benieuwd naar RTL boulevard, wat voor nieuws zal t zijn??

 2. is toch niet gek dat rik even terug komt het zijn verhaal lijnen dan kan rik niet zomaar weg blijven hij moet ooit terug komen want hij zit in de gevangenis hij is niet dood trouwens rikki bezoekt gewoon haar vader niks mis mee.

 3. Ik heb eerder het gevoel dat Bing eruit gaat dan Rikki. Bing wordt veroordeeld door illegaal gokken en drogeren van Daryl. Staat in de spoilers.

 4. wat heb dat met rik te maken rikki bezoekt gewoon haar vader niks mis mee moet allemaal gewoon volgen rik zit in de gevangenis niet dood hij kan en moet trouwens nog even terug komen anders klopt het niet rik in de gevangenis en je zit hm nooit meer is raar toch.

  1. In soaps is dat helemaal niet raar. Als je uit GTST alle personages neemt die in de gevangenis zitten en waar de kijker nooit meer iets over/van hoort, dan kunnen ze er wel een serie bij maken.
   Een gevangenisverblijf is gewoon een manier om een personage de serie uit te schrijven zodat de acteur in dit geval eindelijk eens op kan hoepelen. Want als er íemand vastgeplakt zat dan was Ferri Somogyi het wel. Ach, aan de andere kant had hij ook meteen een leuk inkomen, want volgens mij is zijn acteerdiversiteit niet zo groot.
   Hij stond ook altijd op de foto alsof hij grote ambities had, maar het talent er niet voor had en dat maar niet begreep. In de trant van ‘waarom wil het nou niet lukken?’ Iets met overrated.

 5. Ik vind het leuk dat je terug komt
  En blijf erin we ik vooral mis je in de serie
  Blijf a u b. Lekker ding.
  Succes in de serie. Ik kan niet wachten
  Om je te zien. Je grote fan
  gr Caroline

 6. Ik snap ook niet dat ze je Job niet gewoon de serie weer inschrijven, de zoon van rik is toch ook leuker voor rikki een broer der bij kunnen ze ook zat mee doen..

 7. Ik vind Rik een van de leukste personages die de soap ooit had… Toen Ferri eruit ging zat ik bijna te huilen

  1. Het personage Rik was allang over zijn hoogtepunt heen en Ferri Somogyi is een van de meest overrated acteurs die GTST gehad heeft. Gelooft heilig in zijn eigen kunnen, maar heeft het talent niet om het in iets zichtbaars en permanents om te zetten. Ziedaar het veilige vangnet dat GTST heet waar hij altijd in terug kan vallen. Slappeling.

Geef een reactie