• 19 februari 2015
 • Roos
 • 39

Een nieuw personage voor GTST? Juvat Westendorp gaat de broer van Aysen Baydar (Dilan Yurdakal) spelen, weet RTL Boulevard te melden. Ardil Baydar dat wordt de naam van de broer van Aysen. Volgens Juvat is Ardil een vriendelijk en avontuurlijk jongen.

Juvat Westendorp zou je kunnen kennen van de dansshow So You Think You Can Dance of de soapserie Malaika van RTL 5

Op 24 februari zal Ardil voor het eerst te zien zijn. “Aysen draagt een groot geheim met zich mee. Ze is niet zo blij met de komst van haar grote broer.” vrouwelijke fans hoeven niet lang te wachten. “Er komen scènes waarin ook ik uit de kleren ga”, bekent Juvat. “Ik krijg een affaire met iemand van wie je niet zou verwachten en ja, ook mijn shirtje gaat uit.”

39 comments on “Nieuw gezicht in GTST, Ardil Baydar

 1. Ik denk dat hij dan de nieuwe kunstkenner is (ook al zei ik net dat dat wel ff wat anders is voor een Baydar), waar Maxime in geïnteresseerd is, oftewel verliefd op wordt. En ja kunstkenner, handig voor BandiTas misschien. Maxime kennende zal dat dan wel een samenwerking worden. Hij zal ook wel goed bevriend worden met wat ik denk dat het wordt: zijn stiefzoon: Vincent.

  1. Er werd toch gisteren in Boulevard gezegd, staat ook in het artikel overigens, dat hij met iemand (een oudere vrouw?) iets krijgt, waarvan we het totaal niet verwachten. Ik denk niet dat dan Maxime zal zijn, ondanks dat Maxime van een kunstliefhebber gecharmeerd raakt.

   Ik denk dan eerder aan Bianca of Janine.

 2. EINDELIJK!!!!!

  LAURA krijgt weer een vent/toyboy!!!!

  Eindelijk heeft Laura weer een storyline in gtst. eenmaal gaat Ardil weg en komt Sil terug.

  Eerlijk wie zou laura nou verwachten.

 3. Als je de spoilers goed leest krijgt hij wat met Maxime. Best een verrassing dus. Vind Maxime trouwens de laatste tijd wel leuk, nu ze niet zo slecht en bitcherig doet.

  1. Ik denk niet dat Ardil Baydar iets met Maxime krijgt. Zou er te dik boven op liggen. Men zegt toch dat hij met iemand iets krijgt waar wij het niet van verwachten. Nou ik denk dan dat dit zeker niet Maxime zal zijn. Van Maxime zou ik het nou juist wel verwachten.

   Ik heb het al eerder gezegd, ik denk meer aan Bianca of Janine, misschien Laura. Eerlijk gezegd ga ik nog meer denken dat het Janine zal zijn. Tussen Anton en Bianca is het weer inmiddels weer alles koek en ei. Maar Janine is erg vertwijfeld door wat ze allemaal heeft meegemaakt en heeft wel behoefte aan iemand die haar (liefdevolle) aandacht geeft.

 4. ik hoop dat hij niks met lucas krijgt want anders krijg je weer een home scene dat vind ik maar niks en trouwens ferry doenders heb onlangs gezegt dat hij niet hoop weer een home scene te moeten doen.

  1. Nou daar is Jolanda weer hoor

   Dat is niet waar.
   Hij wil in een volgende film of serie ook wel is de niet-homo spelen, niet weer de homo.
   Hij heeft niet gezegd dat hij in GTST even geen homo meer wilt zijn.

  2. Hij krijgt iets met iemand waarvan wij het niet verwachten. Dan geloof ik dus niet dat dit Lucas of Maxime zal zijn. Want die 2 gaan mij te gemakkelijk relaties aan.

   Of Lucas een nieuwe relatie krijgt, dat moeten we nog maar eerst afwachten of Ardil Baydar een homo is. En dat denk ik dus niet.

   1. Heb gisteren eens gekeken welke GTST collega’s Juvat Westendorp volgt op Twitter. Dat zijn zover ik zag alleen Guido Spek en Marjolein Keuning. Is dat omdat hij vooral met hen scènes heeft? Dilan heeft geen Twitter, Sjoerd heeft met Aysen te maken. Met Maxime dus die relatie?

    1. Alsof ze op Twitter verhaallijnen gaan vertellen of verklappen.

     Lijkt mij sowieso onlogisch, er zit een behoorlijke boete op, als ze iets verklappen.

 5. wel waar frank heb ferry doenders zelf gezegd toen hij weer terug kwam van zijn vakantie j.l. toen hij zo gezegt ontvoerd was dus wie zeg dan wel of niet waar hij is die homo scene zat heb hij zelf gezegt en ik zie liever lebienne zoals anna en wiet als die homo scene van lucas.

  1. Oke.

   Ik denk niet dat hij het zat is hoor, lijkt me onzin. Ik weet niet of jij hetero bent, maar als je dat wel bent. En jij zou een actrice zijn, zou jij het ook zat zijn om een hetero te spelen.
   Maar goed jij bent Ferry niet, die denkt anders. Maar toch denk ik dat het niet zo is, en ik weet dat jij onzin lult. Maargoed

 6. jij moet wat meer naar shownieuws luisteren daar kwam ferry in en hij heb zelf gezegd dat hij niet weer een homo rol hoeft te spelen en trouwens ferry is homo geen hetero net zo als bing hij is in het dagelijks leven ook homo niet dat ik tegen homo,s ben maar ik vind het smerig homo scene dan maar lebienne zoals anna en wiet dat was het weer frank.

  1. Ik weet dat je moeilijk doet over het begrijpen van wat ik zeg.
   Ik weet dat Ferry homo is. Misschien ben jij dat ook, ik ken je niet dus weet ik niet. Maar stel jij bent hetero, en je bent een meisje en je bent actrice, zou je het dan vervelend vinden om met jongens te spelen. Ferry is homo, zou hij het erg vinden om met jongens te spelen. Hij speelt gewoon naar zijn eigen geaardheid.

   Maar Ferry is het niet zat, even gekopieerd voor je:

   Ferry Doedens vindt zijn GTST-alias Lucas het leukste personage in de soap, maar na zijn GTST-tijdperk ambieert Ferry een heteroseksuele rol. ‘Na Lucas lijkt het mij leuk eens iets heel anders te spelen. Geen homorol. Omdat ik die al heb gespeeld. Gewoon normaal, ja dat klinkt gek uit de mond van een homoseksueel’, vertelt Doedens in De Telegraaf.

   Ferry speelt de rol van Lucas sinds 2009 en moet er nog niet aan denken dat daar een einde aan komt. ‘Ik zou heel erg schrikken en enorm balen als ik uit GTST word geschreven. Ik heb altijd gedacht dat ik nooit een rol zou accepteren als ik daar geen goed gevoel bij heb. Maar wat als ik straks al een tijd thuis zit? Ik zie acteurs zonder werk bij Hema lopen.’

   De 24-jarige acteur en zanger noemt het te gek als hij over een paar jaar RTL Boulevard zou kunnen presenteren. ‘Nu nog niet, ik wil niet dat mensen denken ‘Wat moet dat kleine jochie nou’. Ik wacht nog wel een jaar of drie, vier. Totdat mensen mij wat serieuzer nemen.’

 7. ik weet wat ik gehoord heb frank maar ferry heb het zelf gezegd live op tv dat hij niet weer een homo rol moet spelen en trouwens ik denk dat de broer van ysen iets met maxine begint en niet met lucas even over zijn zus nina ik denk dat ze niet meer terug komt want ze had allang terug moeten zijn in gtst.

 8. en ook nog frank vind je niet erg van die rot reclames steeds er tussen ik kijk tegenwoordig op rtllounge om 23.00 s,avonds dan komt de deel van 20.00 van rtl4 voor mij hoef die rotreclames nie loop altijd uit het begint weleens om 20.10 maar goed je doen toch maar wa ze zin in hebben ik denk dat de meeste daar ook over denkt.

  1. Nee ik heb daar geen last van, want ik kijk altijd terug op RTLXL omdat ik s’ avonds altijd uit ga en met vrienden ben, dus dan kan ik het niet kijken op tv.. Op RTLXL zijn soms geen reclames en ander maar 3 dus dat is niet zo erg.

 9. Wat een discussie weer hiero. Ik denk dat ie met maxime of Laura gaat en Nina opeens weer wakker wordt. Iedereen gaat 10 x dood of een net niet dood in de serie.

 10. wel frie ik heb gelezen dat het iemand is dat je niet zou verwachten het kan rikki zijn of misschien wel wiet kan en over nina ik denk dat ze niet meer uit haar coma ontwaakt ze lig wel erg lang in coma.

 11. Nina gaat dood en Ludo krijgt iets met die verpleegster want hij noemt haar al bij haar voornaam. Ik vind trouwens dat ze eens wat meer ouwe knarren rollen moeten geven en niet alleen maar van die jonkies. Dat RTL4 GTST mischien wil verjongen en een jonger publiek wil gaan aantrekken is prima, maar laat dan niet alleen maar jongeren de revue passeren en geef ook de oudere acteurs de ruimte. Straks is de serie zo verjongd dat het in een blok van Telekids past.

 12. klopt richard nina gaat inderdaad dood weet ik zeker en over de ouderen kan ook wel niet allemaal de jonkies maar ja ze moeten ook de kans geven en ze kunnen natuurlijk ma flodder erin laten komen is een goede ervaren actrice nelly frijda dus zij kan misschien de zus van laura spelen zou leuk zij voor haar ik heb gehoord dat wel reinout Oerlemans terug komt arnie leuk voor laura het werdt gezegd op televisie door erik de vogel ludo en caroline de bruijn janine of koert jan de bruijn dennis of geert hoest morris is bekend dat koert jan de bruijn een neef is van caroline de bruijn en geert hoest de neef van isa hoes is bekend zouden ook wel terug kunnen komen.

 13. Die Rikkie mag van mij eruit want alles moet altijd maar alleen om haar draaien in de serie en zingen kan ze ook niet die drama queen. Volgens mij heeft zij last van Narcistische Persoonlijkheidsstoornis (NPS).

 14. Het is nu reclame onderbreking en ik weet nu al dat die Ardil iets gaat krijgen met Maxime. Trouwens wel achterlijk dat hij overal verstand van heeft in de serie want in die paar minuten voor de reclame heeft hij al verstand van opera, muziek, kunst en van leren tassen.

 15. goed het einde van ardil hij is dood Door het raam gegooid of gesprongen nu moet het uit gezocht worden ik denk dat thys het heeft gedaan.

Geef een reactie