• 10 februari 2015
 • Roos
 • 19

Maandag 9 februari
Bianca is getuigen van dat iemand een seksueel getinte voicemail inspreekt. Sacha heeft door dat Thijs weer aan het manipuleren is. Noud neemt Laura in vertrouwen over de afgelopen periode. Aysen brengt Bing in het nauw.

Dinsdag 10 februari
Sacha smeekt Noud om hun relatie nog een kans te geven, maar Noud kampt met een onmogelijk dilemma. Bianca probeert het beste te doen voor haar gezin, maar wordt gekrenkt. Thijs is bang dat zijn rol in de gokzaak wordt verraden. Hij reageert zich af.

Woensdag 11 februari
Wiet en Rikki gaan de strijd met elkaar aan. Maxime wil van Ludo weten hoe hij over Nina’s toekomst denkt. Lucas praat zijn mond voorbij. Wanneer Bianca steun zoekt bij haar vriendinnen hebben zij geen tijd.

Donderdag 12 februari
Anna probeert te bemiddelen tussen Anton en Bianca, maar vindt wel dat Bianca haar problemen opblaast. In een conflict met Sjors vindt Thijs een onverwachte medestander. Janine werkt Ludo tegen als hij naar Nina wil. Vincent reageert zijn frustratie over Nina af bij Aysen.

Vrijdag 13 februari
Wanneer Janine Ludo probeert tegen te houden, loopt de situatie uit de hand. Wiet wordt betrapt wanneer ze haar liedje oefent. Tim wil weten hoe het zit als hem duidelijk wordt dat Sjoerd

Maandag 16 februari
Ludo neemt Janines actie niet serieus, maar is dat handig? Bianca is klaar met Anton en weigert naar hem te luisteren. Thijs heeft niet door dat hij met zijn luchtige gedrag Bing tegen zich in het harnas jaagt.

Dinsdag 17 februari 
Een goedbedoelde actie van Sacha pakt voor Noud verkeerd uit. Wiet heeft het aan zichzelf te danken wanneer ze klem zit met Rikki. Tim ziet dat Sjoerd zich groot houdt wanneer Aysen hem negeert. Thijs wil Bing aanspreken over zijn gedrag, maar Sjors zit dit dwars.

Woensdag 18 februari 
Sacha wil dat Noud zelf beslist of hij haar echt vertrouwt. Anna vindt dat Wiet het beste eerlijk kan zijn, maar Wiet denkt dat Rikki geen begrip voor haar daad zal hebben. Vincent probeert Maxime te laten bemiddelen tussen Ludo en Janine.

Donderdag 19 februari 
Sjoerd is er getuige van dat Aysen knock-out gaat. Bianca denkt dat ze haar verjaardag in haar eentje moet gaan vieren. Ze weet niet dat Anton achter haar rug om toch iets aan het organiseren is.

Vrijdag 20 februari 
Anton is er voor Bianca wanneer ze diep in de put zit. Wiet doet haar best om Rikki ervan te overtuigen dat hun vriendschap belangrijker is dan welke wedstrijd ook. Maar dan moet ze naar het radiostation. Lucas maakt zich grote zorgen om het irrationele gedrag van zijn moeder.

19 comments on “GTST spoilers 9 februari t/m 20 februari

 1. Maandag 23 februari:

  Anton maakt zich zorgen wanneer Rikki geschokt is door een radio-uitzending. Sacha gunt Noud zijn vrijheid, maar komt wel met een verrassende daad. Sjors is teleurgesteld wanneer Wiet haar onterechte succes probeert goed te praten.

  Bron: TV gids app

  1. Misschien komen we door die jongen nu eindelijk te weten waarom Aysen altijd zo keihard is. Waarschijnlijk een ex-vriend die haar mishandelde ofzo of een criminele broer die bij de Turkse maffia zit een beetje net als Yasmin en haar broer toen. Dat lijkt me wel interessant.

 2. Woensdag 25 februari:

  Anna begrijpt niet waarom Wiet het voor Rikki opneemt, totdat Wiet een bekentenis doet. Om Sacha milder te stemmen, doet Thijs haar een aantrekkelijk voorstel. Janine nodigt Maxime en Vincent uit om samen de BandiTas-presentatie uit te werken.

  Bron: TV gids app

  Wanneer is Nina weer in beeld?

   1. Vandaag was Nina inderdaad weer in beeld, maar ik betwijfel of het Marly zelf was. Dit kon natuurlijk gewoon iemand anders zijn die in dat bed lag.

    Ik denk dat we nog een paar weekjes op Marly zullen moeten wachten haha.

 3. Nina is volgens mij rond 9 a 10 maart weer te zien. Waarom?: Tussen de uitgelekte foto waar erik en caroline opstonden en de beelden zaten 53 (werk)dagen. De uitgelekte foto waar Everon en Inge opstonden werd 52 dagen uitgezonden en aangezien Marly ongeveer iets meer dan een maand weer begon met werken moet ze wel tussen 9 en 16 maart terugzijn als Nina. Verder doen de schrijvers echt irritant, Bianca kan net zo goed gelijk helemaal weg gaan ipv de Rozenboom. Alleen maar irritaties aan die vrouw mygod. En wtf doen ze met Ludo en Janine???? Ze verpesten heel Janines karakter ze was vroeger altijd zo goedbedoeld hoewel ze voor haar kinderen alles doet maar alsnog. Wat ze morgen gaat doen is gewoon niet realistisch, zelfs niet in haar geval. Nu krijgen we waarschijnlijk weer gezeik over dat Janine dit nooit had moeten doen etc etc. Ben alleen wel benieuwd HOE Maxime gaat bemiddelen, ik hoop door te zeggen dat zij degene was die Maarten heeft ingehuurd maar dan wel dat ze niet álweer wraak willen nemen maar gewoon de goede vrede bewaren. Het enige leuke aan gtst is en blijft de familie Sanders. Voor de rest vind ik er op het moment(al een tijdje) geen moer aan. Sorry voor dit negatieve bericht

  1. ik hoop inderdaad dat Nina binnen kort terug komt zij is in GTST nu het echte leuke personage vind ik. De rest is altijd chagrijnig behalve Asyen (ook al is ze niet altijd zo vrolijk ;)). Ik vind ook dat Noud en Sascha het gewoon maar weer goed moeten maken dan zijn we ook van dat gezeik af. Er moet weer iets leuks komen het is nu altijd zo saai (ik bedoel er gebeurt niet interessants meer).

   1. Oooowh…. ja Janine verpest het nu echt helemaal hoe vaak in zo een korte periode is er aangifte gedaan van mishandeling eerst Bianca en nu Janine. Janine was vroeger veel leuker. En ze moeten Amy even terug laten komen als Nina terug is dat geeft weer wat spanningen, dat heb ik even besloten

 4. Ik begin zowaar sympathie voor Ludo op te vatten.
  Wat een neurotisch mens is Janine zeg, evenals Bianca, erg ver gezocht hoor allemaal.
  Straks wordt het nog een zomer cliffhanger of Nina nu wel of niet terug komt in de serie, je kan dit eindeloos uitrekken.
  Vond Anna vanavond heel leuk toen ze Bianca probeerde in te laten zien dat ze gewoon weer thuis moest komen,
  met Wiet samen vind ik het een beetje irri, snap niet waarom ze van Wiet zo,n personage maken, ik bedoel niet de lesbische kant, maar het slaafse en onderdanige, met Sjoerd vond ik haar leuker.
  Aysen heeft het drukker met haar seksleven dan met haar rechersche werk, hangt maar in de kroeg en Box rond,
  nu nog Ludo en Anton afwerken en dan heeft ze bijna alle Meerdijkse mannen gehad geloof ik.
  Nee de laatste weken is er niet veel aan in gtst,hopelijk snel weer wat meer spanning.

Geef een reactie