• 12 februari 2015
 • Roos
 • 80

Maandag 23 februari
Anton maakt zich zorgen wanneer Rikki geschokt is door een radio uitzending. Sacha gunt Noud z’n vrijheid, maar komt wel met een verrassende daad. Sjors is teleurgesteld wanneer Wiet haar onterechte succes probeert goed te praten

Dinsdag 24 februari
Aysen ontvlucht haar huis wanneer ze oog in oog staat met een jongen uit haar verleden. Jef merkt dat Rikki overstuur raakt wanneer hij enthousiast is over Wiet. Sjoerd en Aysen lopen elkaar tegen het lijf en belanden in de boksring. Wiet weet voor Rikki een doorbraak te forceren, maar dit wordt Rikki allemaal te veel.

Woensdag 25 februari
Anna begrijpt niet waarom Wiet het voor Rikki opneemt, totdat Wiet een bekentenis doet. Om Sacha minder te stemmen, doet Thijs haar een aantrekkelijk voorstel. Janine nodigt Maxime en Vincent uit om samen de BandiTas-presentatie uit te werken.

Donderdag 26 februari
Maxime raakt gecharmeerd van een mooie, jongere kunstliefhebber. Lucas´ spontane pr-stunt voor BandiTas slaat enorm aan. Sacha staat voor een dilemma: ze is financieel van Thijs afhankelijk, aan de andere kant ergert ze zich kapot aan hem.

Vrijdag 27 februari
Vincent ziet een zakelijke kans, maar daar heeft hij Lucas voor nodig. Sjors schrikt van Tims kille mening. De prille toenadering tussen Janine & Ludo komt onder druk te staan als Nina weer geopereerd moet worden. Sjoerd gaat op onderzoek uit naar de jongen met wie Aysen steeds ruzie maakt.

Permalink voor ingesloten afbeelding

80 comments on “GTST spoilers 23 februari t/m 27 februari

 1. Volgens mij is dat wel Tim. Maar een behoorlijk oude foto. Nog uit de periode dat Tim door die Willem werd vastgehouden en Tim probeerde mee te nemen naar Frankrijk, verdoofd en wel.

 2. Op Twitter las ik dat dit in de aflevering van maandag komt als je goed kijkt heeft hij een baard. En als je de spoilers leest zou je zeggen dat Bing Thijs in elkaar slaat. Ik denk dus Thijs.

 3. Verhip jullie hebben gelijk. Ik vind deze foto nogal donker. Dus even elders gaan kijken op internet en ja, ben er nu ook zeker van dat het Thijs is.

  Sorry van mijn eerdere en verkeerde reactie.

 4. Ik vraag me echt af waar de personage Monique blijft? Kennen jullie die personage nog? Bing had haar zwanger gemaakt en toen heeft zij gelogen dat ze t kind weg heeft gehaald.. Ik ben echt benieuwd joh.. Dat zou t nog spannender maken, aangezien Bing altijd een kind wilde

 5. Gtst is de laatste tijd wel een beetje saai en suf, vooral die nieuwkomers voegen tot nu toe nog niet echt veel toe. (Anna als enige uitzondering) Iemand als Lorena was veel interessanter dan zo’n saaie Sacha. Daar komt nog eens bij dat die Sacha niet eens kan acteren, wat haar rol helemaal een drama maakt. (Ik snap ook überhaupt niet waarom Gtst in de eerste plaats Gaby heeft aangenomen)

  Het enige waar ik nu nog benieuwd naar ben/spannend vind is de terugkeer van Nina. Hopelijk komt ze snel terug, want vind dat Gtst haar nu echt nodig heeft.

   1. Ik hoop het wel. Maar ik denk het niet.
    Tenzij je bedoelt gastrol. Ik denk niet dat het een vaste rol wordt, maar wel een gastrol en dat die een relatie krijgt met Maxime, want de cast zit al op 21 personages, het kan wel meer, maar dit is natuurlijk wel het normale aantal zeg maar. Maar als hij gast is dan weten we al dat het uiteindelijk weer uit raakt en dat vind ik jammer dat we dat al weten.

    Maar de verdachte kunstliefhebber staat met een foto in de tijdlijn van Team Maxime (@MaximeTeam) op Twitter, geplaatst rond ongeveer gister ,13e, om 21 uur.
    Ik denk dat hij het is, maar misschien dat andere het willen zien dus dan moet je maar even kijken.

  1. Ik vind ook dat het saai word, alle spannende dingen worden wat afgesloten en gaby blaaser kan inderdaad niet acteren, goed genoeg voor spangas maar niet voor gtst en nina komt volgensmij begin maart terug dus dan zal er wel weer actie in komen

 6. Ik lees op Facebook steeds dat Nina op 16 februari terug zal komen, maar volgens mij is dat onzin of is het toch waar?? In de spoilers van de komende weken zit er ook niet echt een teken dat ze spoedig terug zal keren, dus het lijkt mij iig van niet. Blijft afwachten… (al denk ik zelf dat ze begin maart weer te zien is)

  1. @ree, Op facebook wordt Nina idd geschreven dat ze de 16de februari terug zal keren.

   Klopt in mij ogen ook niet helemaal. Ik denk dat men, zoals nu ook al is, Nina zichtbaar in een ziekenhuisbed bedoeld.
   Maar dat ze weer wakker wordt uit haar coma, zal ook volgens mij pas ergens begin maart 2015 zijn.

     1. Dat klopt. Maar in de spoilers vermeldden ze ook niet alles.

      Maar lees ook mijn eerdere reactie van 15/2 om 09.10am. Daar lees je toch ook dat ik Nina pas begin/medio maart 2015 terug verwacht.

      Bovendien zijn de spoilers t/m de 27ste februari hier ook al geplaatst.

   1. Aah! Daar is de realiteit-politie weer. Wat er in het echt zou gebeuren is irrelevant. Een soap is als een sprookje. Het is larger than life. Wonderbaarlijke genezingen horen daar nu eenmaal bij.

    1. Ja maar dit kan ook als kwetsend worden opgevat hoor voor sommige mensen die iemand kennen die dit heeft meegemaakt, in het echt kom je er nooit meer zo uit zoals diegene was!

 7. Spoilers incl. vrijdag de 27ste februari 2015

  Maandag 23 februari 2015
  Anton maakt zich grote zorgen wanneer Rikki geschokt is door een radio uitzending. Sacha gunt Noud zijn vrijheid, maar komt wel met een verrassende draad. Sjors is teleurgesteld wanneer Wiet haar onterechte succes probeert goed te praten.

  Dinsdag 24 februari 2015
  Aysen ontvlucht haar huis wanneer ze oog in oog staat met een jongen uit haar verleden. Jef merkt dat Rikki overstuur raakt wanneer hij enthousiast is over Wiet. Sjoerd en Aysen lopen elkaar tegen het lijf en belanden in de boksring. Wiet weet voor Rikki een doorbraak te forceren, maar dit wordt Rikki allemaal te veel.

  Woensdag 25 februari 2015
  Anna begrijpt niet waarom Wiet het voor Rikki opneemt, totdat Wiet een bekentenis doet. Om Sacha minder te stemmen, doet Thijs haar een aantrekkelijk voorstel. Janine nodigt Maxime en Vincent uit om samen de BandiTas-presentatie uit te werken.

  Donderdag 26 februari 2015
  Maxime raakt gecharmeerd van een mooi, jongere kunstliefhebber. Lucas spontane pr-stunt voor BandiTas slaat enorm aan. Sacha staat voor een dilemma: ze is financieel van Thijs afhankelijk, aan de andere kant ergert ze zich kapot aan hem.

  Vrijdag 27 februari 2015
  Vincent ziet een zakelijke kans, maar daar heeft hij Lucas voor nodig. Sjors schrikt van Tims kille mening. De prille toenadering tussen Janine & Ludo komt onder druk te staan als Nina weer geopereerd moet worden. Sjoerd gaat op onderzoek uit naar de jongen met wie Aysen steeds ruzie maakt.

 8. Dat nina op 16 febr weer terug zou zijn daar geloof ik ook niet in. Ze is pas een maand geleden of zelfs 3 weken pas weer begonnen?? Dus ze komt dan terug midden maart. Waar ik me wel aan stoor is hoe ze de verhaallijn aan het rekken zijn. Echt hinderlijk want nu zitten janine en ludo elkaar oooook weer in de weg en dat terwijl ze weer samen moeten komen. En soms lijkt het inderdaad of ze dingen vergeten bijv. Monica en Maarten!!! Maarten is immers de oorzaak van de breuk tussen ludo en janine dat alweer zo’n 2 jaar terug is. Eerst dacht ik wel dat ze in dit seizoen weer samen zouden komen, en dat het maarten gedoe zou uitkomen. Maar krijg er steeds minder vertrouwen in..

 9. Maandag 2 maart 2015:

  Wiet en Anna bedenken een crimineel leuk plan, maar worden daarbij betrapt en vervolgens onder druk gezet. Thijs lijkt te worden bedrogen. Janine neemt een rationeel besluit dat indruist tegen haar gevoel.

  bron:tvgids.tv

  Ben wel benieuwd wat Janine voor besluit neemt en waar dit precies over gaat eigenlijk..misschien heeft dit met Nina te maken??

 10. DILAN & DE FLEXWET

  Wat ik niet begrijp is waarom Dilan (Aysen) nog niet met de flexwet is. Dit is alleen mogelijk als:
  A. GTST heeft sinds 2015 een nieuw contract met RTL; misschien hebben ze daarin meegenomen om meer huidige acteurs vaste contracten te geven (lijkt me onwaarschijnlijk aangezien het nieuwe contract eigenlijk pas na het lopende seizoen ingaat)
  B. Dilan heeft haar eigen bedrijf en wordt ingehuurd net zoals Marjolein (Maxime) en Joep (Anton) (lijkt me ook onwaarschijnlijk aangezien ze dit alleen toelaten bij acteurs met veel ervaring)
  C. Dilan heeft tussen haar 3 jaarcontracten wat tijd genomen. Heel veel kan dit niet zijn, omdat ze nooit lang uit beeld is geweest. Maar dat zou dus betekenen dat ze zeer binnenkort alsnog met flexwet verdwijnt. (is het meest aannemelijk)

  Hoe cool zou het zijn als AYSEN erachter komt dat ze ZWANGER is (direct een reden om onverwachts Meerdijk tijdelijk te ontvluchten?). Het kind zou van Sjoerd of van Vincent kunnen zijn. Vincent en Nina die hun relatie net weer op orde hebben, of op het punt staan om te trouwen. Aysen die liever geen Sanders in het leven van haar kind heeft en dus liegt dat het van Sjoerd is. Maxime als bemoeizuchtige oma. Leuke verhaallijnen voor richting de cliffhanger en 25 jaar GTST (1 oktober 2015).

  Marly (Nina) is trouwens na de kerstvakantie (begin januari) weer begonnen met draaien. Dat betekent dat we Nina in maart weer terug zien.

  1. Ik denk dat ze rond de zomercliff een flexwet krijgt de gene die een vast contract hebben zijn zover ik weet:

   – Jette van der Meij (Laura)
   – Bartho Braat (Jef)
   – Caroline de Bruijn (Janine)
   – Erik de Vogel (Ludo)
   – Inge Schrana (Sjors)
   – Marly van der Velden (Nina)
   – Marjolein Keuning (Maxime)
   – Joep Sertons (Sjoerd)

   Rik is eruit gegaan misschien heeft Everon ondertussen ook een vast contract.

   1. jammer dat erik de vogel en caroline de bruijn ook niet flex zijn, pfuf knap hoor hoe die twee al tig jaar om elkaar heen cirkelen….

  2. Volgens mij is het ontslag recht versoepeld. Dat is denk ik de reden dat Dian geen flexwet meer heeft . En laten we daar blij om zijn want de vrouwelijke personages is zij het leukste

 11. Oh wat irriteer ik mij aan Janine en Bianca! Het is gewoon ronduit belachelijk Hoe onverantwoord zij zich gedragen, past niet bij hun karakters vind ik.
  Waarom steelt Wiet haar nummer? Dat komt toch altijd uit… Ik ben benieuwd hoe ze het gaan oplossen.
  Ik ben ook heel benieuwd naar Nina en Vincent hoe gaat dat lopen?
  En ik ben nog meer nieuwsgierig naar die oud bekende van Aysen! Dat kan heel spannend worden.

 12. Gtst is de laatste tijd lekker bezig met het creëren van irritante personages: Bianca, Janine en dan heb je ook nog een bar slechte Sacha, waar je dood aan kunt irriteren. Hoe zij acteert is echt ongelofelijk en ik snap niet hoe Gtst haar ooit heeft kunnen aannemen. Soms denk ik echt dat ze uit een blaadje leest als ze praat, zo monotoon praat zij. Als Gtst ooit de bedoeling had om van haar en Noud ”het nieuwe super koppel” te maken dan vind ik het echt mislukt. Mede door Gaby’s acteerwerk vind ik Sacha-Noud heel erg saai, nep en geen chemie hebben.

  1. Inderdaad. Dacht er gister nog over na… en zelfs Miro/Thijs vind ik af en toe klinken alsof hij zijn tekst op leest. Hij zet soms zo’n stemmetje op. Ik zeg het niet snel maar: Nina moet maar weer wakker worden dan komt de focus hopelijk weer op iets anders te liggen.

   Ik vind het ook jammer dat als er even niks spannends gebeurt in GTST, dat ze de tijd gaan vullen/rekken met vervelende dingen en mensen die elkaar het leven zuur maken. Waarom niet iets (evt. langduriger) leuks, moois of grappigs. Er is hooguit plek voor een grap tussen 2 slokken bier.

   1. Maar landurig iets leuks lijkt mij moeilijk. Al doe je een liefdeslijn tussen twee mensen, landurig, zonder problemen, ben je in 2 weken klaar met spelen. Er moeten gewoon problemen zijn, zonder is het veel moeilijker een verhaallijn te maken

 13. Dinsdag 3 Maart 2015

  Aysen waagt nog een poging om Sjoerd versieren, als eenmaal bijna lukt, krijg ze ineens mes in haar rug. Bianca neemt een drastisch besluit, ze neemt zelfmoord. Om niet meer lastig gevallen te worden door Anton. Janine wil bijna de stekker uit trekken bij Nina tot plotseling uit coma ontwaakt.

  Bron:tvgids.tv

    1. Daaruit kunnen we helemaal uit op maken dat deze spoiler verzonnen is. En het is niet eens creatief bedacht. Het gaat niet om of hij erop let, het gaat erom dat je daar uit kan opmaken dat het nep is.

     Maar toch, er staat maar een spelfout in. De grammatica is bar slecht.

 14. Zo kan ik er ook 1 maken die op zich wel kan

  dinsdag 3 maart
  Laura en Noud zijn blij als een oude bekende terugkeert, Anton probeert Bianca in het gesticht te plaatsen, Ludo is blij als zijn kleinzoon voor de deur staat en Bing krijgt een forse gevangenisstraf.

 15. Ze hebben het over dat Gaby Blaaser niet kan acteren moet je eens naar Brugklas kijken daar zijn er maar een paar die kunnen acteren.

 16. De échte van Dinsdag 3 maart 2015!:

  Wiet en Anna beleven een spannende avond, maar er gaat iets mis. Aysen is furieus maar reageert zich af op de verkeerde persoon. Jef vraagt door wanneer hij merkt dat Rikki zich van haar vrienden afsluit.

  Bron:tvgids.tv.

  1. Hoe kom je nou weer bij dat er een oude bekende terugkeert? Ik ging een grap maken over die spoiler van 3 maart. Die van Linda is echt.

 17. Als ik het politiek heb gevolgd de flexwet aangepast van 3 naar 6 maanden, als het goed is de wet per 1 januari in gegaan.

  hier een copy van een ontslagrecht advocaat

  Nieuws
  WIJZIGINGEN PER 2015 IN DE FLEXWET EN HET ONTSLAGRECHT
  12 september 2014

  WIJZIGINGEN IN DE FLEXWET
  1. Een proeftijd is niet toegestaan in een arbeidsovereenkomst van 6 maanden of korter. Wijziging per 1 januari 2015 (tot die datum is er geen dergelijk verbod).
  2. Een concurrentiebeding is in arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd enkel nog toegestaan als sprake is van een zwaarwichtig bedrijfsbelang. Dit belang moet schriftelijk worden gemotiveerd door de werkgever. Wijziging per 1 januari 2015.
  3. Voor arbeidsovereenkomsten voor een bepaalde tijd van 6 maanden of meer geldt een aanzegtermijn van 1 maand. Uiterlijk 1 maand voor de einddatum van de overeenkomst dient de werkgever de werknemer schriftelijk te informeren of de overeenkomst wordt voortgezet en onder welke voorwaarden. Sanctie: een vergoeding van maximaal 1 maandsalaris. Wijziging per 1 januari 2015.
  4. Een werknemer mag maximaal 3 tijdelijke arbeidsovereenkomsten krijgen voor de maximale duur van 24 maanden (=ketenbepaling). Een 4e overeenkomst of een overschrijding van de periode van 24 maanden levert een overeenkomst voor onbepaalde tijd op. Wijziging per 1 juli 2015 (tot die datum geldt een maximum van 36 maanden).
  5. De hiervoor beschreven keten wordt doorbroken als er meer dan 6 maanden tussen 2 overeenkomsten zit. Wijziging per 1 juli 2015 (tot die datum wordt een keten doorbroken bij meer dan 3 maanden).
  6. De ketenbepaling geldt niet meer voor arbeidsovereenkomsten aangegaan vanwege BBL of overeenkomsten met een werknemer jonger dan 18 voor een werkduur van gemiddeld maximaal 12 uur per week. Wijziging per 1 juli 2015.

  WIJZIGINGEN IN HET ONTSLAGRECHT (PER 1 JULI 2015)
  1. Er wordt een limitatieve opsomming van redelijke ontslaggronden gegeven.
  2. Ontslag is enkel mogelijk als herplaatsing niet mogelijk is, tenzij de werknemer verwijtbaar is, ontslag plaatsvindt binnen de proeftijd of op staande voet.
  3. Disfunctioneren geldt enkel als redelijke ontslaggrond als een werknemer tijdig in kennis is gesteld, er een verbetertraject is gevoerd en er voldoende scholing is geboden. Zonder een toereikend dossier is er dus géén redelijke ontslaggrond!
  4. Bij beëindiging van een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden, kan de werknemer zijn instemming binnen 14 dagen herroepen zonder opgaaf van redenen.
  5. De werkgever moet de werknemer informeren over de mogelijkheid om te herroepen. Doet hij dat niet, dan wordt de bedenktijd van de werknemer verlengd tot 21 dagen.
  6. Bij het einde van een arbeidsovereenkomst van 24 maanden of meer op initiatief van de werkgever heeft de werknemer recht op een transitievergoeding.
  7. De transitievergoeding bedraagt 1/6 maandsalaris per 6 maanden dienstverband gedurende de eerste 10 dienstjaren en 1/4 maandsalaris per 6 maanden vanaf 10 dienstjaren. De vergoeding bedraagt maximaal € 75.000 of het (hogere) jaarsalaris.

  AANDACHTSPUNTEN
  * De wijzigingen in de ketenbepaling gelden voor arbeidsovereenkomsten aangegaan op of na 1 juli 2015. Laat tijdelijke overeenkomsten eindigen vóór 1 juli 2015, zodat deze nog verlengd kunnen worden tot het maximum van 3 jaar.
  * Als een overeenkomst wordt getekend vóór 1 januari 2015 (maar ingaat op/na 1 januari 2015) geldt voor de proeftijd/ het concurrentiebeding de huidige regeling.
  * Voor overeenkomsten die op of na 1 februari 2015 eindigen geldt de aanzegplicht.
  Voor overeenkomsten die in januari 2015 eindigen, geldt deze plicht niet.
  * De aanzegtermijn geldt formeel ook als de arbeidsovereenkomst wordt verlengd.
  * De transitievergoeding wordt tot 1 januari 2020 naar beneden bijgesteld voor 50+ers en werknemers in een MKB-bedrijf met minder dan 25 werknemers.

 18. Trouwens Maxime heeft geen vast contract maar is een soort ZZP’er en word ingehuurd, zo omzeil je ook de flexwet en als ik het goed begrepen heb, is thijs (milo) ook op deze manier aangenomen.

  1. Wat Maxime betreft heb je ook hierin gelijk. Maar er zijn meerdere personages in GTST die op deze wijze ingehuurd worden en zo de flexwet omzeilen. Met name de “oudere garde” binnen GTST maken van deze constructie gebruik.

 19. Woensdag 4 maart

  Rikki heeft een lang uitgestelde ontmoeting waarbij ze haar diepste gevoelens moet blootleggen. Aysen denkt Sjoerd te kunnen gebruiken om haar frustraties over vroeger af te reageren.

  Bron: TVgids.tv

 20. Wiet en Anna bedenken een crimineel leuk plan, maar worden daarbij betrapt en vervolgens onder druk gezet. Thijs lijkt te worden bedrogen. Janine neemt een rationeel besluit dat indruist tegen haar gevoel.

  bron:tvgids.tv

  Dit is de spoiler van begin maart. Ben wel benieuwd wat het rationele besluit zal zijn|

 21. Do 5 maart

  Janine weigert zich uit het veld te laten slaan wanneer er iets mis gaat met de BandiTas-presentatie. Vincent wil Lucas stimuleren om meer met de toekomst bezig te zijn dan met het heden. Rikki neemt emotioneel afscheid en heeft het idee dat ze een moeilijke fase van haar leven afgesloten heeft.

 22. Vrijdag 6 maart 2015:

  Lucas vertrouwt het niet wanneer Ludo en Janine samen de BandiTas-presentatie ontvluchten. Thijs bekijkt de foto van een flitspaal en doet een ontdekking.

  Bron:tvgids.tv.

 23. Spoilers 2 maart t&m 6 maart 2015

  Maandag 2 maart 2015
  Wiet en Anna bedenken een crimineel leuk plan, maar worden daarbij betrapt en vervolgens onder druk gezet. Thijs lijkt te worden bedrogen. Janine neemt een rationeel besluit dat indruist tegen haar gevoel.

  Dinsdag 3 maart 2015
  Wiet en Anna beleven een spannende avond, maar er gaat iets mis. Aysen is furieus maar reageert zich af op de verkeerde persoon. Jef vraagt door wanneer hij merkt dat Rikki zich van haar vrienden afsluit.

  Woensdag 4 maart 2015
  Rikki heeft een lang uitgestelde ontmoeting waarbij ze haar diepste gevoelens moet blootleggen. Aysen denkt Sjoerd te kunnen gebruiken om haar frustraties over vroeger af te reageren.

  Donderdag 5 maart 2015
  Janine weigert zich uit het veld te slaan wanneer er iets mis gaat met de BandiTas presentatie. Vincent wil Lucas stimuleren om meer met de toekomst bezig te zijn dan met het heden. Rikki neemt emotioneel afscheid en heeft het idee dat ze een moeilijke fase van haar leven afgesloten heeft.

  Vrijdag 6 maart 2015
  Lucas vertrouwt het niet wanneer Ludo en Janine samen de BandiTas presentatie ontvluchten. Thijs bekijkt de foto van een flitspaal en doet een ontdekking.

  1. “Rikki heeft een lang uitgestelde ontmoeting waarbij ze haar diepste gevoelens moet blootleggen”

   Ik heb het gevoel dat er een comeback is voor Ferry Somogyi voor 2 á 3 afleveringen.

 24. “Lucas vertrouwt het niet wanneer Ludo en Janine samen de BandiTas presentatie ontvluchten!!”

  Zou het ziekenhuis hun gebeld hebben dat er iets met Nina aan de hand is??? Wordt ze wakker of misschien erger nieuws??

  Ik hoop toch echt dat Nina wakker wordt /ontwaakt uit haar coma. Zal dan nog wel een lange weg zijn naar herstel, maar ik hoop echt dat het goed komt. Slechte tijden hebben we nu wel genoeg gehad. Nu ook eens goede tijden, zou wel prettig zijn.

  1. Inderdaad vrijdag 6 of maandag 9 maart zullen we Nina weer in beeld zien. Logisch ook als je bedenkt dat ze direct na de kerststop weer begonnen is met filmen

 25. Weet een van de lezers van dit bericht mischien het andwoord op deze vraag↓
  ~ Sil Selmhorst kreeg in 2010 5jaar celstraf voor het vermoorde van Rutger. De 5jaar zijn voorbij, Zien we Sil dit jaar terug keren….?

 26. In de spoiler van 4maart staat: “heeft Rikki een Lang uitgestelde ontmoeting” , dit kan te maken hebben met Sil, maar laten we Job niet uitsluiten, Job Zonneveld is de halfbroer van Rikki. Hij woont in Nieuw-Zeeland, t zou dus kunnen zijn dat Job opeens weer naar Meerdijk komt.

  Maar wat @gtst.kijker al zei; Sil kreeg 5jaar, de jaren zijn om.. het kan dus ook Sil zijn.

  Hierboven werd door @joo gezecht dat het ook een ondmoeting met Rik kan zijn.. Eerlijk gezecht denk ik dit niet, omdat het een languitgestelde ontmoeting is zou t qua tijd niet erg kloppen, een jaar geen contacg is vergeleken met de anders mogelijkheden die ik genoemd heb erg weinig.

  1. Ja dat wel , maar na wat Rikki allemaal heeft meegemaakt nadat Rik weg is gegaan, is een jaar wel veel. Als je het vergelijkt met andere mensen, ja dan is het weinig. Maar er staat ook: waarbij ze haar diepste gevoelens moet blootleggen, waarom is dat bij Sil of Job. We zullen zien..
   Sil heeft ze trouwens nooit meer contact gehad, want hij wou haar dacht ik niet meer zien, nadat hij had gehoor van Sjoerd en Rikki.?

Geef een reactie