• 22 februari 2015
 • Roos
 • 92

Maandag 2 maart 
Wiet en Anna bedenken een crimineel leuk plan, maar worden daarbij betrapt en vervolgens onder druk gezet. Thijs lijkt te worden bedrogen. Janine neemt een rationeel besluit dat indruist tegen haar gevoel.

Dinsdag 3 maart 
Wiet en Anna beleven een spannende avond, maar er gaat iets mis. Aysen is furieus maar reageert zich af op de verkeerde persoon. Jef vraagt door wanneer hij merkt dat Rikki zich van haar vrienden afsluit.

Woensdag 4 maart 
Rikki heeft een lang uitgestelde ontmoeting waarbij ze haar diepste gevoelens moet blootleggen. Aysen denkt Sjoerd te kunnen gebruiken om haar frustraties over vroeger af te reageren.

Donderdag 5 maart 
Janine weigert zich uit het veld te laten slaan wanneer er iets mis gaat met de BandiTas-presentatie. Vincent wil Lucas stimuleren om meer met de toekomst bezig te zijn dan met het heden. Rikki neemt emotioneel afscheid en heeft het idee dat ze een moeilijke fase van haar leven afgesloten heeft.

Vrijdag 6 maart 
Lucas vertrouwt het niet wanneer Ludo en Janine samen de BandiTas-presentatie ontvluchten. Thijs bekijkt de foto van een flitspaal en doet een ontdekking.

92 comments on “GTST Spoilers 2 t/m 6 maart

  1. Gtstfites Rikki vertrekt niet uit gtst. Maar. Sluit de fase af van wat er met haar en Anton allemaal is gebeurt . Dat betekent niet meteen dat je de serie verlaat beter lezen. Want als ze de serie zou verlaten zou ze of verhuizen of de bak in moeten of immigreren naar het buitenland of een ernstig ongeluk krijgen en dood gaan en dan zit je pas niet meer in de serie .

 1. Vrijdag 6 of maandag 9 maart zullen we Nina weer in beeld zien. Logisch ook als je bedenkt dat ze direct na de kerststop weer begonnen is met filmen.

  Iets anders:
  Met wie krijgt Ardil de broer van Aysen wat, met Rikki of Maxime? Met zijn 26 jaar vind ik hem te jong voor Maxime.

  1. Hij had gezegd: “mijn personage(Ardil) krijgt een affaire met iemand waar je het niet van verwacht” maar Maxime is inderdaad wat aan de oude kant. Misschien inderdaad rikki? Of onze Sasha? Of met Nina terwijl ze in coma ligt ;p spannend…

   1. Ja, van Maxime verwachten wij het wel. Maar er staat duidelijk van iemand waar we het niet van verwachten.

    Ik denk dan aan Janine of Bianca.

    1. Ja oke, maar ik denk dat GTST Maxime iemand vindt waarvan je het niet verwacht.
     Aan de ene kant zou je het ook niet denken, maar omdat er in de spoilers al staat dat het iemand is die je niet verwacht…

     Maar ik denk gewoon alsnog dat het Maxime wel zal zijn, als het goed is merken we het einde deze week wel.

 2. Ik denk dat Ardil en Anna een affaire beginnen. Zou het wel jammer vinden omdat ik Wiet en Anna heel leuk vind samen en het hoog tijd werd dat er een langere lesbische relatie werd gefeatured in GTST..

 3. Lucas vertrouwt het niet wanneer Ludo en Janine samen de BandiTas-presentatie ontvluchten.

  Waarschijnlijk is Nina uit haar coma ontwaakt en moeten Ludo en Janine zo snel mogelijk naar het ziekenhuis. Eindelijk gaan we Nina dus weer zien en is deze verhaallijn ook afgelopen, het werd ook eens tijd.
  Ik ben wel heel erg benieuwd hoe Nina na haar coma zal zijn. Weet ze alles of heeft ze geheugenverlies?? of iets anders?

  1. Dan komt Nina niet uit haar coma maar dan krijgen ze te horen dat ze dood is. Ik denk persoonlijk dat die Ardil iets krijgt met Laura want dat verwacht niemand en van Maxime weten we dat we van alles kunnen verwachten dus die zal het wel niet wezen. Janine heeft wel iets anders aan haar hoofd dan iets met een jongen/man te gaan beginnen en Bianca is net weer terug bij Anton. Mischien dat broer en zus een incest verhouding gehad hebben vroeger en nu opnieuw een relatie beginnen want dat is normaal in de Turkse cultuur dat neef en nicht en broer en zus het met elkaar doen en trouwen.

 4. MA 9 maart
  Wiet en Anna zijn het er niet over eens hoe ze 10.000 euro bij elkaar moeten krijgen. De familie Sanders probeert de moed erin te houden wanneer er grote dingen staan te gebeuren.

   1. heb net de aflevering van vrijdag gezien maar ’t lijk niet alsof nina wakker gaat worden, daphne heeft gezegd dat nina waarschijnlijk van de ene complicatie naar de andere gaat en dat de vraag is of het gaat gebeuren.. maar wanneer… ’t zou heel ongeloofwaardig zijn als nina wakker wordt alsnog

    1. Er wordt ook niet beweerd dat Nina deze vrijdag wakker wordt, maar dat zij op 6 of 9 maart waarschijnlijk weer in beeld komt. Dit afgaande op de spoilers van 6/9 maart.

     1. @johnny, bij GTST zijn de “wonderen” de wereld nog niet. “Wonderen” zijn al vaker in GTST gebeurd.

      Ludo werd ook in 2006 door Janine doodgeschoten (ze wist niet dat in het revolver echte kogels zaten) en Ludo kwam na enige tijd even vrolijk weer terug.

 5. Dit klinkt in ieder geval erg spannend,ben wel zeer benieuwd…
  Wat zou er trouwens vroeger gebeurt zijn tussen Aysen en haar broer,want ze reageert nogal vreemd op zijn komst..
  Nou ja, we zullen wel zien…

  1. Ik denk in ieder geval, want hun ouders zijn natuurlijk gescheiden, dat Ardil bij zijn vader is gaan wonen en dat Aysen en Nuran bij hun moeder gingen wonen. En toen is er iets gebeurt tussen hun.
   Misschien misbruikte die vader Aysen, is zij zo hard geworden en Ardil wist er misschien vanaf ofzo en deed niks, of Aysen dacht dat

  1. Je kan niet op de een en andere dag Bi/Lesbisch/Homo zijn.. Bij Wiet was het er al lang. Alleen zij zelf moest er nog achter komen. En hoe Bing daar op reageerde neem ik aan dat daar geen % Homo in zit. Of ze veranderen zijn personage opeens ook in een Bi iemand 😉

     1. Het komt vaak voor dat kast-homo’s een beetje homofoob reageren op anderen omdat ze zelf niet ‘ontdekt’ willen worden. Maar ik denk niet dat dit gaat gebeuren met Bing.

 6. Dinsdag 10 maart:

  Rikki is enthousiast over haar toekomstplannen, totdat Anton en Bianca laten weten dat ze er hun bedenkingen bij hebben. Wanneer Ludo met de arts overlegt, trekt Maxime haar conclusies.
  Overige details

  Bron: TV gids app

 7. Die gesprekken tussen Sacha en Thijs, daar ik word echt niet goed van. Ik irriteer me gewoon aan hun slechte acteerkunsten en als ze dan nog eens een gesprek samen gaan voeren dan wordt het helemaal een drama.
  Sacha heeft ook altijd dezelfde expressie, voor mij is zij gewoon nog Jolé van Spangas, zie geen verschil tussen die twee rollen.

 8. Gigi uit GTST gestapt wegens liefde 😉 haar vriend (wiens vermogen op 85 miljoen wordt geschat) wil niet de verkeerde mensen aantrekken dus is Gigi gestopt met GTST en Campinglife en wordt ze niet meer gezien op feestjes en dergelijke…

 9. Denk toch dat we misschien rik gaan zien. in korte promotje na de aflevering van maandag zegt anton dat haar vader naar haar gevraagd heeft en of ze al maanden niet langs is geweest

 10. Woensdag 11 maart 2015:

  Sjors vindt dat Wiet zich verdacht gedraagt. Bing is veroordeeld en wil Thijs ervoor laten opdraaien. Rikki leest het platencontract en stuit op onbegrijpelijke clausules. Moet ze dit zomaar tekenen?

  Bron: tvgids.tv.

 11. Ik vind het zo zonde he wat Gigi Ravelli nu doet. We weten natuurlijk niet of alles waar is op internet, maar ik denk dat er zeker een deel waarheid inzit.
  Er staat nu ook op wikipedia; “Gigi Teresa Christiana (Gigi) Ravelli[1] (Laren, 28 juni 1982) is een voormalig Nederlands actrice en presentatrice.” Ik snap dat iemand dat heeft gedaan.
  Ze had zo een mooie baan bij GTST, goed dat Lorena wel terug kan komen. Maar ik vind die vriend van er wel heel raar overkomen nu. Ze doen het om niet in de publiciteit te komen. Lorena is al 4 maanden niet meer op tv te zien en ze zit al 7 maanden thuis (aangezien GTST 3 maanden op voor loopt).
  Ik hoop echt dat Gigi bedenkt dat ze toch wel weer wilt werken.

  1. Tsja.. ze houdt misschien veel van die rijke knakker. En, als ik de berichten moet geloven, houdt hij niet van publiciteit omdat hij geld heeft.
   Maar het zegt wel wat over haar als ze haar carrière en datgene wat ze zo leuk vindt om te doen opgeeft voor iemand met een flinke bankrekening. Ik weet niet of het haar alleen om het geld gaat. Ik hoop dus dat ze veel van hem houdt en hij van haar en dat ze iets anders leuks heeft gevonden waar ze zichzelf in kwijt kan.
   Kennelijk vindt ze dit het waard en hoop voor haar dat ze er geen spijt van krijgt en er gelukkig mee is.
   Maar een beetje zonde is het wel.

   1. Ja klopt. Maar ik had ook ergens een open brief van iemand gelezen en die zegt ook van het is 2015 en je gaat niet als een hondje achter een jongen aan. Maar dat moet ze zelf weten, maar als hij zo een baan heeft denk ik dat hij ook gewoon van 9 tot 17 werkt, en Gigi dan, die zit daar alleen thuis..
    Ik krijg op de een of andere manier een raar beeld van die jongen, alsof hij haar bedreigd om dit te doen, hij komt ook over als iemand met losse handjes.
    Maar als jongen gun je je meisje toch dat zij ook leuke dingen mag doen, Lorena Gonzalez is een droombaan voor vele meisjes, andere leuke acteerklussen, presentatrice van Campinglife, een sieradenlijn met een vriendin, Marly van der Velden. Ik hoop echt dat ze hier geen spijt van krijgt en dat GTST haar weer aanneemt als zij terug wilt, want ik hoop echt dat Lorena terug komt, misschien is zo een tussentijd wel handig voor een verhaallijn, kunnen er in Meerdijk weer mensen uit haar verleden komen haha.
    Ik hoop voor Gigi gewoon dat ze de juiste keuzes maakt.

    1. Ik snap je. Maar ik neem aan dat zij niet de hele dag alleen thuis op de bank zit. Ze heeft veel opgegeven voor een man en/of zijn geld maar er zijn genoeg andere dingen waar je je op kan storten qua werk en hobbies waar je plezier in kan hebben zonder in de spotlights te staan.

     Ik weet niet of zij het type is die gewoon geld wil of juist liefde. En of ze zich afhankelijk opstelt of juist een onafhankelijke vrouw is.
     Ik wil haar niet veroordelen en ik ken haar niet.

     Ze is een volwassen vrouw, heeft een afweging gemaakt en ze moet maar kijken of ze daar over een tijdje nog happy mee is.

     1. Tja, Gigi heeft gekozen voor haar “grote” liefde. Ze heeft hiervoor GTST “vrijwillig” verlaten.

      Stel nou, als Gigi gekozen had voor GTST en haar vriend daarvoor had verlaten, en op een gegeven moment is haar rol als Lorena overbodig geworden, dus ze word er uit geschreven. Dan was zowel haar baan als haar liefde kwijt geweest. Een TV carrière is nou eenmaal een zeer onzekere wereld en bestaan. Ik denk dat Gigi heus nog wel dingen blijft doen en blijft werken, maar minder in de schijnwerpers van de TV. Achter de schermen wellicht.

      Haar vriend is hemeltje schatrijk. Hij is “bang” dat de aandacht die Gigi op TV genereert, verkeerde mensen aantrekt. Je ziet wel vaker dat dit rijke mensen overkomt. Wordt toch wel regelmatig misbruik van gemaakt. Recentelijk nog de chantage/afpersingen van John en Linda de Mol en hun gezinnen. Dus ik snap de vriend van Gigi wel.

      We kennen allemaal Gigi niet persoonlijk, dus we weten ook niet wat haar echte beweegredenen zijn geweest, om te kiezen voor haar vriend en niet voor GTST. Het is te gemakkelijk om te zeggen dat Gigi voor zijn geld heeft gekozen. Dat zou wel waar zijn geweest in haar rol/personage als Lorena in GTST. Want dan had ze vaak dollartekens in haar ogen. 🙂

 12. Rosa overleed begin seizoen 22. Maar ik zag net dat mevrouw Swart er ook al in seizoen 19 was, maar dan als huishoudster van Josephine van Wickenrode. haha, dat zullen ze vast express gedaan hebben.

  1. Dat lijkt mij erg sterk want Rik heeft 25 jaar gekregen en dat betekend levenslang. Ik denk dat Bing Rik gezelschap mag gaan houden in de cel omdat hij veroordeeld is van poging tot moordslag. Rikkie komt slechts op bezoek. Dus daarom zien we 1 of 2 minuutjes Rik even in beeld komen en daarna zien we hem nooit meer.

  1. Dank je wel @Johnny

   Uit de tekst van de spoilers van Woensdag 4 maart
   “Rikki heeft een lang uitgestelde ontmoeting waarbij ze haar diepste gevoelens moet blootleggen”,

   had ik al zo iets verwacht, maar door de foto’s weet ik nu zeker dat Rikki naar Rick gaat.

 13. In een eerder interview heeft Ferry verteld dat Nina het overleefd. Dus overlevem doet ze, maarja hoe zal ze hieruit komen? Ik zou het echt niet weten want ze heeft inmiddels alle nare dingen in een leven al meegemaakt. Ben erg benieuwd naar de volgende spoilers om te kijken of daar nieuwe info in staaf. Rond 9/10 maart is marly gelukkig weer echt te zien veel beter dan die pop.

  1. @gtstp; Je bent benieuwd naar de volgende spoilers, bij deze:

   Maandag 9 maart 2015
   Wiet & Anna zijn het er niet mee eens hoe ze 10.000 euro bij elkaar moeten krijgen. De familie Sanders probeert de moed erin te houden wanneer er grote dingen staan te gebeuren.

   Dinsdag 10 maart 2015
   Rikki is enthousiast over haar toekomstplannen, totdat Anton en Bianca laten weten dat ze er hun bedenkingen bij hebben. Wanneer Ludo met de arts overlegt, trekt Maxime haar conclusies.

   Woensdag 11 maart 2015
   Sjors vindt dat Wiet zich verdacht gedraagt. Bing is veroordeeld en wil Thijs ervoor laten opdraaien. Rikki leest het platencontract en stuit op een onbegrijpelijke clausules. Moet ze dit zomaar tekenen?

   Donderdag 12 maart 2015
   Sjors voelt zich schuldig omdat ze steeds zo achterdochtig tegen Wiet doet. Maar dan bekijkt ze haar banksaldo. Wiet en Anna balen van de enorme hoeveelheid overuren die ze moeten draaien. Het duizelt Rikki als ze tegengestelde berichten hoort over de betrouwbaarheid van Thijs.

   Vrijdag 13 maart 2015
   Wiet en Anna proberen koelbloedig te blijven in een beangstigend avontuur.

   1. Aanvulling op eerdere geplaatste spoiler:

    Vrijdag 13 maart 2015
    Wiet en Anna proberen koelbloedig te blijven in een beangstigend avontuur.

    Er komt goed nieuws en slecht nieuws uit het ziekenhuis. Door Vincent begint Maxime de realiteit van Nina’s toestand in te zien. Thijs maakt Ardil duidelijk dat hij niet zomaar ven hem af is.

    1. Op GTST.nl staan ook nog extra spoilers voor:

     Maandag 9 maart:
     Sjors komt om in de huwelijksperikelen.

     Dinsdag 10 maart:
     Als Aysen Ardil uitdaagt, denkt hij dat dit een grap is, totdat ze in de boksring tegenover elkaar staan.

     Verder niks of ik moet iets over het hoofd gezien hebben.

  1. @Gtstfan, waar staat dat dan Rikki weg gaat.

   Als je deze spoiler bedoelt: Donderdag 5 maart
   “Rikki neemt emotioneel afscheid en heeft het idee dat ze een moeilijke fase van haar leven afgesloten heeft.”

   Rikki gaat op bezoek bij haar vader Rick (zie de foto’s bij de reactie van Johnny op 28/2), Rikki hoopt daarmee een moeilijk fase in haar leven af te sluiten. Maar gaat niet weg uit GTST.

 14. Ooh nee he de echte spanning gaat eruit, het gaat weer likken worden kus hier en kus daar.
  Ik kan de week van 9/13 maart overslaan, ik mis helemaal niets.

 15. Ik vind dat ze weer eens oude bekenden moeten laten opdraven in GTST. Zo zou bijvoorbeeld de jongere zus van Janine terug kunnen keren naar Meerdijk. Marieke was destijds samen met Mark de Moor naar Australie vertrokken, dus ze kan altijd terugkomen.

  Het zou ook leuk wezen als Robbert weer terug zou komen uit Tokio en weer een relatie zou krijgen met Laura om vervolgens weer in Meerdijk een reclame bedrijf beginnen voor zichzelf. Zo kunnen er ook weer nieuwe personages hun intrede doen. Wilbert Gieske heeft een aantal jaren geleden al toegegeven dat hij heel erg graag weer in GTST zou willen terugkeren als Robert Alberts.

  Maar ze laten in de serie liever Nick 100 keer terug uit de dood keren of tot grote ergenis weer 4 of 5 achter elkaar in de serie komende jonkies die bijna of geen verhaallijn krijgen en maar een beetje door het beeld heen lopen. Af en toe hebben ze een kleine regel tekst: Jef, mag ik een biertje? en dan die drama queen van een Rikkie die altijd maar alles en iedereen voor zich zelf hebben wilt en als ze het niet krijgen kan dan is de wereld te klein voor haar. Ze moeten voor haar een verhaallijn maken dat ze naar een inrichting moet en er nog gekker uitkomt dan ze al is en wraak gaat nemen op Anton.

 16. @Mjo

  Heel erg bedankt voor de spoilers! Had het eigenlijk over de 5 die we morgen kunnen zien, maar maakf niks uit. Alsnog bedankt!
  Ik ben het trouwnens volkomen eens met oude personages laten terugkeren. Martine Hafkamp lijkt me ook geweldig, al zou dat 1 niet kunnen aangezien Inge Ipenburg het niet zou willen 2 too much worden ivm de afgelopen gebeurtenissen van de sanders. Verder hoop ik erop dat Nina voor de 2937288e keer geluk heeft en eigenlijk niks overhoudt aan die coma.(ja het klinkt onmogelijk) Maar om nou weer tot de cliff naar een zielige Nina te kijken zit ik ook niet echt op te wachten. Op twitter krijgt ze over jet algemeen best veel haat, maar geef toe: Marly kan top acteren en ze voegt wel iets goeds toe aan Gtst. Laten we het dan maar niet hebben over Jef en Laura die geen personages meer zijn maar eerder bedienden. Ook Sacha vind ik een waardeloos personage, Anna eerst ook alleen door haar relatie met Wiet voegen zij tenminste iets toe.

 17. @Richard Ik ben het er helemaal mee eens! Ik ben vóór een terugkeer van de personages Dennis Alberts, Robert Alberts, Martine Hafkamp, Jack van Houten, Marcus Sanders en Sil Selmhorst… alles beter dan Sacha en Thijs, hun acteerkunsten zijn om te janken en ze voegen weinig toe aan de serie naar mijn mening. Het wordt tijd dat het weer meer een familie-serie wordt!

 18. @Ed, ik ben het met helemaal met jou eens dat GTST weer een familie serie moet gaan worden met spannende en ijzingwekkende verhaallijnen zoals dat vroeger ook in de serie was met bijvoorbeeld Daniel en Onno P. Wassenaar of Peter die door zijn vader verrot geslagen werd of Frits van Houten.

Geef een reactie