• 16 februari 2015
 • Roos
 • 15

Elvira Out is nu al ruim een jaar te zien in de rol van Bianca Bouwhuis. Maar in TROS kompas vertelt ze dat ze eerst ´nee´ had willen zeggen.

Ik wilde er een weekend goed over nadenken en neigde in eerste instantie naar een ‘nee’. Ik zou namelijk een sabbatical gaan houden, die was net ingegaan. Maar toen dacht ik opeens: ik wilde toch eigenlijk weer meer gaan spelen? En nu komt dit op mijn pad! Uiteindelijk heb ik toch auditie gedaan. Toen ik die knop eenmaal had omgezet, wilde ik ook een goede auditie neerzetten en ben ik er helemaal voor gegaan. En na een tweede ronde wilde ik die rol echt per se hebben.“

Die sabbatical komt nog wel een keertje, zegt ze. “Die wilde ik omdat ik behoefte had aan rust. Voor Goede Tijden heb ik als freelancer veel gecoacht en getraind en was ik met allerlei dingen tegelijk bezig.

Hoewel de rol van Bianca best pittig is, heb ik meer rust gekregen omdat ik me nu kan focussen op maar één ding. Heel overzichtelijk. En ik vind het heerlijk dat ik weer volop actrice mag zijn.

15 comments on “Elvira Out wilde eigenlijk ‘nee’ zeggen

 1. In het begin kon ik echt niet aan haar wennen.. Nu gaat het wel, maar ik blijf eigenlijk toch hopen op de terugkeer van Cynthia Abma.

 2. Niks persoonlijks tegen Elvira, maar het is mij een raadsel waarom de schrijvers zo,n vervelende Bianca neerzetten.
  Al zou de ‘ echte Bianca ‘ meer voor een zelfstandiger leven hebben gekozen had ze dit op een stijlvollere manier gedaan als nu met deze Bianca gebeurt. Ze hadden beter Bianca uit de serie kunnen schrijven door te scheiden van Anton en dan Elvira als nieuwe liefde van Anton kunnen presenteren, want deze vervanging vind ik gewoon niet kloppen, dit is gewoon Bianca niet.

   1. Ik begrijp de reactie van @Cobie op de reactie van @Aleid ook niet helemaal.

    Maar zou het niet zo kunnen zijn , dat @Cobie misschien bedoeld, dat ze Elvira Out beter vindt spelen als Bianca, dan (het vorige personage) Cynthia Abma als Bianca???

    Mocht ik het niets juist hebben @Cobie, wil je het ons dan uitleggen wat je bedoeld. Ben best nieuwsgierig.

 3. even gekopieerd van internet:

  Broer voor Aysen in GTST

  Het personage Aysen in Goede tijden, slechte tijden krijgt een broer. In de serie duikt binnenkort ineens de tot dan toe onbekende broer Ardil Baydar op, een rol die wordt gespeeld door Juvat Westendorp.

  ‘Groot geheim’

  Westendorp is bekend van de soapserie Malaika van RTL 5 en als kandidaat in So You Think You Can Dance. De acteur vertelt voor de camera’s van RTL Boulevard over zijn rol. “Aysen draagt een groot geheim met zich mee. Ze is niet zo blij met de komst van haar grote broer.”

  Al snel ontwikkelt zich in de soap op RTL 4 een romance met een van de andere personages, al mag Juvat nog niet onthullen met wie.

  Wie is die nieuw liefde, ik kan niemand bedenken.
  Behalve Maxime dan die in die ene kunstkenner was geinteresseerd. Maar ik vind een Baydar geen type voor kunstkenner

  1. Beetje apart toch, hij zegt ik kom mn zusje opzoeken om de band te herstellen. Waar was je op Nurans huwelijk enzo. Nu wil ik toch wel dat Nuran weer terug komt…

    1. Ja klopt, ik vind het ook absoluut niet erg. helemaal niet. Maar nu Nuran familie uitbreiding heeft en ik haar wel een leuk personage vind wil ik dat ze alsnog terugkomt. Bianca zei ook ik ben nog de enige die over is van de familie bij Mike’s dood. En poef daar is Anna, van oom Gerard. Ik zou ook niet willen dat dat dan belemmert dat er een nieuw iemand inkomt. Ben wel benieuwd of die broer voor vast of gast is. Ik denk zomaar vast.

     Maar zou als ergens anders hier op deze site zei iemand, daar hebben we de realiteit-politie” haha, ik zou ook niet willen dat het helemaal realistisch is, een soap is niet helemaal echt enzo, dat maakt het juist leuk.

     Het stomme is wel dat er nog weer zon weekend tussen zit en ik wil het nu graag zien ook.

     Misschien beetje te ver op in gegaan in me reactie hoor…

 4. dat @Cobie misschien bedoeld, dat ze Elvira Out beter vindt spelen als Bianca, dan (het vorige personage) Cynthia Abma als Bianca

  ja dat bedoel ik

Geef een reactie