• 18 januari 2015
 • Roos
 • 167

Maandag 26 januari
Bianca wordt onzeker wanneer ze ziet hoe leuk Anton het heeft met een collega. Janine en Maxime bedenken plannen om BandiTas nieuw leven in te blazen. Thijs pleegt een geheimzinnig telefoontje.

Dinsdag 27 januari
Rikki ziet dat Sjoerd ongewoon veel aandacht voor Aysen heeft. Sjors ontploft wanneer Wiet nog maar net een huishoudelijk ongeluk kan voorkomen. Janine verwijt Ludo dat hij achter haar rug om dingen regelt. Een verkeerscontrole loopt voor Sjoerd anders af dan verwacht.

Woensdag 28 januari
Bing lacht Wiet uit over haar seksuele voorkeur. Bianca heeft haar gedachten er niet bij wanneer ze een sollicitatie afneemt. Rikki wil weten waarom Sjoerd niet gewoon toegeeft aan zijn gevoelens. Sjoerd beseft dat hij los moet komen van Rikki.

Donderdag 29 januari
Anton voelt zich op zijn werk enorm opgelaten. Laura laat Bianca inzien dat ze te ver is gegaan.

Vrijdag 30 januari
Wiet besluit te spijbelen en loopt daardoor een topkans mis. Ludo wil niet dat Vincent voor Nina’s bedrijf werkt. Tim probeert een ruzie tussen Sjors en Wiet te voorkomen. Aysen doet een nieuwe ontdekking in de ‘illegaal gokken’-zaak. Sacha eist in paniek dat Thijs iets doet om Noud te helpen

167 comments on “GTST spoilers 26 januari t/m 30 januari

 1. ik baal er echt ontzettend van dat nu wéér van Sjoerd en Rikki afzien/ Ze hebben hier echt maanden naar toe gewerkt, eerst voordat Rikki de zelfmoordpoging deed, maar daarna ook weer. En nu ineens is er niets meer? Erg jammer.
  Bing is zo te zien nog dezelfde eikel als altijd. Echt, waarom die gast nog vrienden heeft…

 2. Best raar dat Aysen en Sjoerd verliefd worden… vind ze niet echt bij elkaar passen.
  Trouwens, mist de spoiler van donderdag 29 januari niet informatie of hoort dat kort te zijn (?)

   1. Denk juist dat het een saaie aflevering gaat worden… dat is meestal op donderdag. En meestal ook als het over Anton en Bianca gaat… :).

  1. Dat dacht ik eerst ook, maar hij is echt zo kort.

   Aysen en Sjoerd is inderdaad een vreemde combinatie(had liever Sjoerd en Rikki gehad), maar we zullen zien hoe interessant zo’n combinatie kan zijn. 😛

   1. Donderdag 29 januari

    Als Sacha het niet aankan dat Noud nog steeds verdachte nummer één is in de vergiftigingszaak, brengt ze zichzelf in de problemen. Anton voelt zich op zijn werk enorm opgelaten. Laura laat Bianca inzien dat ze te ver is gegaan

 3. Aan de andere kant, Aysen is zo’n stoere chick en Sjoerd is altijd met brommers enzo bezig, dus op zich hebben ze wel wat gemeen.

 4. Ik ben echt in de war…. sommige spelers hebben al jaren een vaste baan en zouden in de 35+ moeten zitten vervolgens krijgen die relaties met kinderen die ma mijn mening net van school zijn..

  sjors en tim aysen en sjoerd wtf? Sjors was de babysitter van nina… even logisch nadenken….

    1. Er staat “sommige spelers hebben al jaren een een vaste baan en zouden in de 35+ moeten zitten vervolgens krijgen die relaties met kinderen die ma mijn mening net van school zijn..”
     Dus heeft ze het over ervaren spelers die een relatie in de serie krijgen met onervaren spelers, en dan heeft ze het dus over Sjors, Tim, Aysen en Sjoerd. En Inge, Beau, Dilan en Guido schelen niet veel. Beau en Guido zijn ook absoluut wel ervaren acteurs (want ik ga er van uit dat ze met die die net van school af zijn Tim en Sjoerd bedoelt)

   1. Het gaat volgens mij niet om de acteurs, maar om de rollen die ze spelen.
    Dat de tijdlijn van de soap anders is dan in het normale leven is altijd al zo,
    maar inderdaad, Sjors was de babysitter van Nina, dus zou op zn minst een jaar of 16 ouder moeten zijn dan Nina, die ook al een aantal jaren langer van school is dan Sjoerd.
    Tim is geloof ik een aantal jaren ouder dan Sjoerd, dus zou dan misschien van Nina’s leeftijd zijn..

    Achja, als je daar dieper over nadenkt, dan zouden een heleboel dingen binnen de soap onmogelijk of onorthodox zijn, maar daar is het een fictieve wereld voor he ;)?

    1. Rikki a raconté la verite à Wiet. Elle disait: je n’ose pas dire que-est a passé quand Sjourd entrait ma chambre.
     Un homme dans la voiture suis=suivre= volgen Lorena. C’est Thuijs. Ik moet zeggen dat hij een knappe man. Alleen knappe mannen en vrouwen spelen in een soap. Mensen met een hazenlip zoals ik vissen achter het net..
     Lorena a peur et elle jette sa/son moto dans le l’eau. Je n’ose pas rouler dans un/une moto. j’ai passe deux ans pour obtenir mon permis de conduire= rijbewijs..
     Anton ne peut pas examiner Sjors. Binq est furieux parce qu’il pense que Anton est un mauvais homme..
     Soms maak ik over gtst in het Frans een verhaaltje wat er gebeurd is met hulp woordenboek.

   2. beau is wel net van school, althans in de serie. Dat is ook wat Saskia bedoeld. Tim studeerde een jaar geleden nog net geneeskunde en nu is hij samen met iemand die al jaren is afgestudeerd (sjors deed rechten in gast). Dus het is allemaal heel vaag.

    1. Ja, maar een tijdlijn klopt niet in de serie. Dan zou Jack volgens mij 23 moeten zijn, want die is in de serie geboren in volgens mij 1992.
     En ik denk niet dat dat is wat Saskia bedoelt, want ze heeft het over de spelers en hun baan bij GTST, dus niet de personages. Als ze dat wel bedoelt mag ze wel duidelijker zijn.

 5. Sjoerd en Aysen? Ik ben benieuwd. Misschien zijn ze wel heel leuk samen, we hebben ze natuurlijk nooit echt samen gezien. Ik denk alleen wel dat Aysen weer gekwetst word. Sjoerd heeft Rikkie altijd op 1 staan. Net zoals Sjors dat bij Bing was. Ik had bovendien altijd wel verwacht dat Aysen wat met Noud zou krijgen.

 6. Voor een homoseksueel is Lucas akelig niet-tolerant tegenover iemand die nog vragen achter haar seksualiteit zet. Ik zeg het maar even: ik ben zelf lesbisch en heb om die reden meer aandacht voor de Wiet en Anna verhaallijn, vooral omdat ik wil weten hoe de schrijvers het onderwerp van biseksualiteit aanpakken. Biseksualiteit is zelfs in de homogemeenschappen niet altijd een geaccepteerd concept dus ik hoop dat de serie wat positiever omgaat en het stigma van biseksueel de prullenbak inwerpt. Ik vind het daarom zeer pijnlijk om te zien hoe Lucas in de shortie van morgen(20 januari) Wiet probeert te troosten, maar daarnaast nog wel vermeldt dat er niet zoiets bestaat als biseksualiteit(“je bent of hè of hò”) en dat Anna met haar aan het spelen was, omdat ze het vast zelf nog niet weet. Het is een voorbeeld van een homoseksueel die, net als veel heteroseksuelen, vindt dat biseksualiteit niet bestaat.

  Ik hoop dat naast Lucas’ gedrag er verder niemand in de serie zo negatief over Wiets seksuele voorkeur zal doen. Ik weet dat ik niet de enige homoseksuele vrouw ben die dit programma kijkt en een vreugde voelt als het weer over deze verhaallijn gaat. Voor velen kan deze verhaallijn een zeer positieve betekenis bevatten en ik hoop dat de schrijvers dat niet zullen vergeten bij het schrijven van alle drama die ze zal overkomen(want dit is nog altijd GTST).

  Sorry voor de lap tekst, ik moest even kwijt wat ik al vanaf die eerste zoen denk. :p

  1. Dat van Lucas verbaasde mij…ik denk dat ze daarmee weergeven hoe het dus in het echt gaat. Verder heb ik niemand er negatief over zien doen. Behalve straks Bing die lacht haar uit, maar ook dat gebeurt helaas…
   Ik vind het ook erg leuk om te kijken naar Wiet en Anna.
   Mensen veroordelen altijd hoe een ander in het leven staat…
   Jammer dat zelfs sommige mensen doen alsof biseksualiteit niet zou bestaan. Ik wist dit niet. Alsof ze maar wat raak experimenteren. En al doen sommige dat, iedereen experimenteert toch?

   Het gaat om je diepere gevoelens voor een persoon en dat vinden sommige mensen belangrijker dan of iemand een man of vrouw is. Dat vind ik iets moois. Ze weten het zelf het beste, je kan van allebei houden. Dat betekent niet meteen dat ze niet weten of ze he of ho zijn.

   Er zijn ook wel mensen die relaties hebben met 1 geslacht maar het leuk vinden om te experimenteren met het andere geslacht en zichzelf bi noemen terwijl anderen het daar niet mee eens zijn. Nou laat ze zichzelf ook lekker bi noemen. Misschien komen ze er later achter dat het niet zo was, of ze komen er achter dat ze echt bi zijn. Of misschien toch wel hetero. Of misschien wel homo. Boeie!!! Laat iedereen in hun waarde. Waarom moeten mensen uberhaupt overal een naam aan geven. Wees gewoon jezelf.
   Ik denk dat er wel meerdere gradaties zijn in wat je kunt “zijn”.
   Terwijl homo’s zelf ook al moeilijk geaccepteerd worden, zij zouden beter moeten weten. Heb elkaar lief.

   1. Het gaat nu even moeizaam met Anna en Wiet maar hoop idd dat de schrijvers er wat moois van maken…. En volgens mij trekt Lucas ook wel bij als hij merkt dat hun gevoelens echt zijn.

   2. Even afgezien van de serie… Grappig om te lezen wat jij schrijft over hoe sommige mensen blijkbaar over biseksualiteit denken. Ik denk juist dat het precies andersom is, dat iederéén in een bepaalde mate bi is. De plek waar uiteindelijk de balans tussen mannen en vrouwen ligt (bv 5% aangetrokken tot vrouwen, 95% tot mannen) bepaalt uiteindelijk of je jezelf het etiketje homo, hetero of bi opplakt. 🙂

    1. @moontje85 Ik weet niet of je het tegen mij hebt of tegen boodschappenlijst? Maar ik zei onderaan mijn tekst ook: “Ik denk dat er wel meer gradaties zijn in wat je kunt zijn” Ik denk inderdaad dat het klopt wat je nu zegt. Het ging mij erom dat sommige mensen (blijkbaar) elkaar de sticker die ze zichzelf geven niet gunnen en elkaar veroordelen. Zo van jij bent maar 40 procent bi dus je mag je zelf geen bi noemen maar hetero. Terwijl diegene zichzelf misschien wel een beetje bi vindt. En iedereen moet doen waar hij zich goed bij voelt.

     1. Sjonge ik heb griep, ik bedoelde 40 procent aangetrokken tot vrouwen ipv 40 procent bi.

      Ik weet natuurlijk wel dat iemand niet exact zn eigen `percentage` weet, maar je snapt me denk ik wel.

  2. Ik vind het juist wel goed dat ze Lucas deze mening laten hebben. Ook omdat ik het bij Lucas vind passen. Homo zijn betekent niet dat je 100% tolerant bent. Overigens merkte je al dat Lucas bijdraaide toen hij zich realiseerde dat het serieus was. Lucas deed die uitspraak natuurlijk ook toen hij nog in de veronderstelling was dat Anna achter Wiet aan zat terwijl Wiet beweerde daar niet van gediend te zijn.

   Ik vraag me wel af of dit misschien voor Lucas een eerste voorteken is dat zijn volgende relatie met een biseksuele man is.

 7. Ik denk dat Bianca een hele erge scene gaat trappen in het ziekenhuis als ze ziet dat Anton het gezellig heeft met een collega. Dat daarom Anton zich opgelaten voelt en dat daarom Laura tegen Bianca zegt dat ze te ver is gegaan.

  Ik vind dat ze van Bianca echt een irritant zeikwijf maken. Net zoals Janine, daar wordt je ook niet goed van bij tijden, dat gezeur. Bah!

  Bianca moet eens blij zijn dat het goed gaat tussen haar man en diens zonen, dat haar huwelijk goed gaat en dat ze een goedlopende zaak heeft nu. Maar nee, mevrouw voelt zich ineens overgeslagen. Zo vermoeiend!

 8. Boodschappenlijst. Ik ben het helemaal met je eens.. Ik ben zelf ook lesbisch en Lucas zet bi mensen neer alsof dat niet bestaat.. Ik vind het alleen jammer dat ze wiet zo moeilijk laten doen. Het begon al voor ze zelf durfte te zeggen tegen noud/rikki dat ze Anna leuk vind. En Anna komt er achter door rikki. En wiet wilt het dan als ze dan samen komen het geheim houden. Ik snap dat het moeilijk is. Maar gisteren reageerde ze ook heel goed, en toch ontkent wiet het dan alsnog.
  Wiet heeft ook iets gezegd wat ben ik bang Anna niet leuk gaat vinden… Ik hoop wel dat die 2 weer samen komen, ze zijn nou eenmaal leuk samen. En ik volg Anna/Wiet hun verhaal lijn ook echt op de voet.. Want ik vind het juist goed dat het eens goed te spraken komt.. Nu nog een happy end voor ze het liefst samen.

 9. Maandag 2 februari

  Sjoerd wordt afgewezen en daar baalt hij van. Thijs wordt onrustig wanneer hij hoort dat de politie van het illegale gokken weet. Bianca dringt zich aan Anton op: ze wil mee met een werkuitje.

  please die Bianca

 10. Dinsdag 3 februari

  Janine en Ludo zitten in Zwitserland aan het bed van Nina. Het gaat niet goed. Sjoerd stuit zich op het machtsvertoon van Aysen. Thijs weigert op te draaien voor het illegale gokken en heeft een volgend slachtoffer op het oog.

 11. Woensdag 4 februari

  Om Wiet te helpen, doet Anna zich voor als iemand die ze niet is. Thijs moet zich komen verantwoorden op het politiebureau. Sjors doet een grote ontdekking in de gokzaak. Ze kan dit niet voor zich houden.

 12. Donderdag 5 februari

  Anton heeft het teambuildingsuitje met collega’s. Bianca laat zich daar niet wegsturen. Ludo laat in Zwitserland een specialist invliegen om Nina’s toestand te beoordelen. Ludo en Janine hopen op een wonder.

 13. Vrijdag 6 februari

  Wiet probeert blij te zijn dat Rikki auditie mag doen. Janine weigert Nina op te geven, maar is bang dat Ludo er anders in staat. Anton heeft geen boodschap aan een goedmaakpoging van Bianca.

 14. Ook ik vind de Wiet-Anna verhaallijn best leuk, al heb ik totaal niets met Wiet. 3,5,6 februari zitten Ludo en Janine bij Nina. Ben wel benieuwd of we dan al Nina gaan zien in bed of alleen l&j in een wachtkamer. Die afleverlingen lijken me erg leuk. Voor de rest vind ik dat gedoe met Bing Tim en Sjors niet ecgt heel boeiend en mogen ze Laura en Jef best iets laten toevoegen en anders eruit schrijven. Maar dat is mijn mening, verder snap ik ook niet echt waarom Janine ineens zo vreemd doet wat betreft Nina’s situatie.(woensdag) normaal doet ze nooit zo? maar verwacht dat ludo haar snel laat in zien dat dit niet helpt maar praten erover wel

 15. Ik wist totaal niet wat ik van Barbara Sloesen (Anna) kon verwachten als actrice. Hiervoor heb ik haar namelijk nog nooit ergens in zien spelen. Ze speelt echt enorm goed, wat een topactrice. Zeker een goede aanwist voor GTST.
  Van Gabi Blaaser (Sacha) had ik al een beeld, omdat ik haar vooral ken van Spangas (Jolene). Daarin vond ik haar zeer goed spelen, maar tot nu toe valt ze me een klein beetje tegen in GTST. Hopelijk veranderd dit nog.

  1. Ik ben het helemaal met je eens; Barbara speelt tot nu toe geweldig en dat had ik niet verwacht, terwijl Gabi nog wat matig speelt. Ik had van beide geen vewachtingen(nooit SpangaS gekeken), toch speelt Barbara beter dan Gabi op dit moment. Het lijkt alsof ze nog stijfjes is en ik hoop dat dat in de komende tijd wat verandert.

   En wat is Bianca toch aan het doen…

    1. Ik vond het al vervelend worden toen met die kalkoen die ze liet vallen. Maar ook Bianca moet even helemaal doordraaien kennelijk. Ik dacht gisteren al nu zit je gezellig bij je man en Tim in de Koning is het weer niet goed. Ze had later ook wel naar Anna kunnen gaan. Maar zo staat het geschreven he hahaha.
     Ik moet altijd lachen als Bianca kwaad is. Ik kan haar soms niet serieus nemen.
     Als die andere Bianca kwaad werd dacht je oeps.. wegwezen.

   1. Sacha is echt niks. Nina paste veel beter bij noud. Ik hoop stiekem dat nina en noud weer samen komen.

    En…. Sacha mag wel betere acteerlessen nemen want ze bakt er niks van.

   1. Sjoerd trapt haar helemaal de grond in over dat ze een triest wijf is en dat ze haar macht misbruikt en dat vindt Aysen onweerstaanbaar en dan zoent zij hem. Maar gewoon de manier waarop hij dat doet acteert hij echt goed.

 16. Nou die Sascha is echt een flut actrice hoor! Ik heb haar verder nooit eerder zien acteren, ook niet in Spangas of wat dan ook maar zou zij reageerde toen ze achter het bedrog van haar broer kwam was uitermate slecht! Voor iemand die al wat ervaring heeft opgedaan acteert zij echt uitzonderlijk slecht. En inderdaad, Nina en Noud hadden veel meer chemie.

  1. Ja ik vind Noud al een beetje een zacht ei (wel lief hoor en hij acteert ook wel goed) maar zij heeft echt geen persoonlijkheid. Word er sloom van. Ze doet zo onverschillig. Daar komt nog bij dat haar karakter ook niet echt een eigen wil of pit heeft, waarschijnlijk door alle Daryl achtige types in haar leven die haar monddood hebben gemaakt en haar eigenwaarde hebben afgepakt. Denk ik. Wil haar niet persoonlijk beledigen natuurlijk, ik ken haar niet weet niet hoe ze in het echt is, maar het acteren kan beter (mijn mening).

   1. Helemaal met je eens. Ik ken Gaby wel uit Spangas en daar vond ik ze veel leuker!! Noud past eigenlijk gewoon het beste bij Nina.
    Maar we zullen zien.. Hoop wel dat Sascha wat meer haar eigen wordt..

    1. Sacha doet het echt slecht! Ik had beter verwacht, maar weet iemand wanneer nina terugkeer? Hoop dat ze dan weer samen komt met noud die 2 horen gewoon bij elkaar.

     1. Nina komt nu wel vaker voor in de spoilers. Ik denk dat ze in februari of maart terugkomt. Van mij mag ze ook snel terugkomen hoor!

  2. Net als Gigi Ravelli eerst de grond werd ingetrapt. Die is echt enorm gegroeid en die paar jaar dat ze in GTST zat.

   Geef Gaby gewoon een kans in plaats van dr nu al af te zeiken.

 17. Maybe moet Gaby groeien. Geloof mij Dilan en ook Ruud Feltkamp etc waren ook zeer bedroevend aan het begin. Geef haar de tijd. Kijk bijvoorbeeld hoe Dilan gegroeid is als actrice

 18. Zo te zien gaat de spanning weer bergafwaarts, had Nick er in gelaten en er ene mooie verhaallijn aan vast geknoopt maar nee. Ik mis gtst van jaren geleden toen Martine hafkamp nog mee deed en Stefano en Marcus. Ik begon het pas weer te volgen toen Maxime kwam ook die is behoorlijk tam geworden. maar ja nu moeten we het doen met Sasha Wiet en Anna pfff wat een aanfluiting.

 19. Wat is die Sacha slecht in acteren pff! Wanneer gaat bing er nou uit?? Ik ben hem zo zat. Ik mis Nina ook is zij goed in acteren. Nina kom terug we missen je

 20. Snap niet dat mensen meteen gaan klagen na een paar rustige afleveringen. Als je elke aflevering actie en spanning wil
  zien kan je beter naar een serie kijken zoals Penoza of breaking bad maar bij een soap kan dat niet.
  Ik vin dit seizoen echt super goed met veel spannende afleveringen zoals de chantagedeal met bing en lorena en de ontvoering van Lucas de moord op Veltman en die bomaanslag bij Nick enzo waren echt goed.

  Ik vin dat nieuwe gokverhaal met Thijs en bing ook wel leuk en spannend. En voor de rest is het inderdaad een beetje
  saai nu maar er komt van zelf wel weer een nieuw spannend verhaal.

 21. Waarom moet alles zo overdreven worden in een soap, kijk dat alles kan en mag oké, maar dat alles zo over de top moet gaan maakt het vervelend.
  Bianca doet opeens alsof ze een baan van werelfformaat heeft gekregen nu zij de kapsalon runt die eerder door Lorena werd gerun…..nu gaat ze de zielige mevrouw uithangen die denkt dat haar gezin het ook wel zonder haar runt.
  Zag net in de shortie dat Aysen gepakt wordt door Sjoerd, is het nu nodig dat ze alle mannen van Meerdijk een keer afwerkt? Zoiets maakt een baan als rechercheur toch wel heel ongeloofwaardig, geef dat mens toch eindelijk eens een eigen geliefde.
  En waarom Noud die al zolang in de serie zit zo weggezet moet worden als een zachtgekookt ei is me ook een raadsel, zijn gedrag is nog saaier als dat van Jef, beiden verdienen na zoveel jaren gtst toch wel een betere rol.
  De nieuwelingen moeten ook duidelijk nog groeien in hun rol, maar dat vind ik niet zo erg, dat is met meerdere wel zo geweest.

  1. Ja en dan heeft Noud ook nog z’n oma nodig om voor hem op te komen. Het leek wel een klein puberjongetje die bij de schooldirecteur zat (bij Thijs gister). Hij heeft wel betere periodes gehad. Zit er nu maar een beetje suf bij van.. “ja eigenlijk gebeurt er niks, ja eigenlijk weet ik nou nog niks… ja eigenlijk laat ik maar wat over me heen lopen.”
   Maar ik denk dat het was om Laura nog een beetje een rol te geven. Want die hangt er ook maar wat bij.

 22. Wanneer pleurt die enge Bing met die eeuwige arrogante smile op z’n bek eindelijk eens op?? Komt gewoon altijd overal mee weg en heeft eigenlijk totààl geen nuttige functie meer in welke verhaallijn dan ook …

 23. Nieuwsflits: hou je ervan GTST vooruit te kijken via RTL XL, dan vind je het vast leuk te weten dat het vanaf nu mogelijk is om voor € 3,99 een maand lang onbeperkt toegang krijgen tot alle RTL XL-video’s (zonder advertenties), waaronder dus ook de GTST-vooruitkijk-afleveringen.

  Wat moet ik doen als ik maar één aflevering vooruit wil kijken?

  Dan kun je een eenmalige betaling doen van €0,99 – €1,99. Als je regelmatig vooruitkijkt bij RTL XL, dan is het voordeliger om te kiezen voor een maand lang toegang voor €3,99.

  Wordt mijn toegang na een maand automatisch verlengd?

  Nee, na één maand stopt dit automatisch, tenzij je opnieuw € 3,99 betaalt.

  Waarom moet ik betalen voor het terugkijken van afleveringen die langer dan 7 dagen geleden op tv zijn uitgezonden?

  RTL wil haar kijkers net als op televisie ook online een zo breed mogelijk programma-aanbod bieden. Dat vergt bepaalde investeringen. Die zitten onder andere in:

  – het verwerven van uitzendrechten

  – het garanderen van een hoge beeldkwaliteit

  – het verbeteren van ons technische platform de productiekosten

  Voor televisie worden dergelijke investeringen terugverdiend met advertenties en inkomsten uit betalingen. Naarmate het online aanbod wordt vergroot, stijgen ook de kosten. Deze kosten kunnen verschillen per programma. Daarom is er ook een verschil in welke programma’s je betaald en gratis kunt bekijken. Op deze manier kunnen wij blijven werken aan een mooi aanbod en heb je als kijker een steeds grotere keuze hoe, waar en wanneer je onze programma’s kunt bekijken.

  Moet ik ook betalen voor fragmenten?

  Nee, alle fragmenten van RTL-programma’s zijn gratis terug te kijken.

  Wanneer is RTL XL voor € 3,99 ook beschikbaar op iOS en Android?

  We verwachten dat dit binnen een maand mogelijk wordt. Op dit moment ondersteunen we alleen betaalde video’s op de website en nog niet in de apps.

 24. Noud en Nina passen gewoon zo goed bij elkaar, dat het ook moeilijk wordt om een betere vrouw te vinden voor Noud. Sacha is tot nu toe zoals velen aangeven ook echt een teleurstelling. Ze heeft totaal geen pit of wat dan ook. Ik had ook veel meer van de actrice Gaby verwacht, want vond haar altijd leuk in Spangas. Maar in Gtst lijkt het wel of ze maar net begonnen is met acteren, want haar acteerkunsten zijn soms ronduit slecht.

  En hoe Noud soms wordt afgebeeld vind ik echt irritant. Iedereen weet dat zijn karakter heel lief is, maar hoe ze in Gtst hem de laatste tijd afbeelden als lief mannetje vind ik echt overdreven. Hij is wel wat stoerder dan dat.

  1. Klopt, Noud wordt de laatste tijd heel erg afgebeeld als heel goed lief mannetje, die alles goed wilt doen en heel eerlijk is. Maar ik denk dat hij altijd al zo was, maar wij hebben hem eigenlijk heel lang niet meer echt kunnen zien, hij was steeds voor der bij en nu krijgen we weer meer van hem te zien en zijn karakter. Maar ik vind het zo raar dat zijn karakter zo lief is, want toen hij erin kwam was hij heel anders.

   1. Toen Noud in GTST kwam was hij idd een stuk rebelser. Maar dat hoorde natuurlijk destijds bij zijn personage en leeftijd. Noud kwam des destijds naar Meerdijk, om zijn vader op te zoeken. Hij treft Dennis echter in een slechte situatie aan. Dennis heeft de laatste maanden veel gedronken en is opgenomen in het ziekenhuis.
    Bovendien sinds de terugkomst van Noud in Meerdijk botert het niet tussen hem en zijn vader Dennis. Allemaal niet bevorderlijk voor je gedrag.

    Door de jaren heen is Noud natuurlijk ook in zijn personage een stuk volwassener geworden. Je moet natuurlijk wel een personage in de tijd van de jaren laten mee groeien in leeftijd. Hij is getrouwd geweest en natuurlijk ook het nodige meegemaakt in al die jaren. Dan wordt je nou karakter ook gevormd.

    Men zegt wel eens, verstand komt met de jaren.

    1. Ja, maar dit is wel een hele erge verandering. Hij is nu precies het tegenovergestelde. Maar dat maakt niet uit, maar toch wel apart. Tuurlijk verander je, maar nu is hij overdreven lief, dat wist ik niet eens, omdat ik hem echt heel lang niet heb zien spelen, niemand eigenlijk. De laatste keer was met zijn Nina verhaallijn.

 25. Ze hadden Noud moeten koppelen aan Aysen. Een goed en slecht personage als koppel werkt altijd goed. Zie Ludo en Janine, Nick en Charlie, Jack en Lorena. Vind Sjors en Bing ook leuker om naar te kijken dan Sjors en Tim. Tim is echt een lulletje rozenwater. Bing werkt zichzelf vaak in de nesten net als Lorena en dat levert vaak wel leuke spannende verhaallijnen op.

 26. Komt Nina eigenlijk wel echt terug? Ik ging uit van een wonderbaarlijke gtst genezing maar misschien gaat ze uiteindelijk toch dood en verlaat ze de serie?

 27. Ik weet niet of ik de enige ben maar ik vind de Sjoerd/Aysen combi wel sexy hoor! hahahaha….is even wat anders dan Sjoerd met brave Rikki. Dit brengt er net iets meer spice in. Jammer om te lezen dat ie wordt afgewezen. ( Als dat tenminste door Aysen is)

  1. Ja maar dat is denk ik, als het door Aysen is, omdat Sjoerd misschien straks ook verdacht wordt om die pillen… of Aysen wil alleen maar even spelen en geen relatie. Hoe dan ook ik vind ze wel apart samen, misschien dat ze zich later alsnog op elkaar storten 😛

  1. ONZIN. @Pamla. Ik weet niet waar je dit vandaan haalt. Maar goed, ik weet

   uit zeeeeeeeeeeeeer betrouwbare bron weet ik dat Marly/Nina inmiddels de opnames hervat heeft.

  2. Weet jij überhaupt wel wat een “stay at home mother” betekent.

   Nina gaat dood zeg je, maar de letterlijke vertaling van “stay at home mother” is een moeder die vanuit en/of thuis werkt en voor haar kind zorgt.

   Dus niet terug komen en / of dood gaan slaat nergens op.

   Je verhaal klopt niet en is dus beste @pamla, ONZINNNNNNNNNNNNNN

   1. Mousy: Tor gaar bharal. Je doet net een dom blondje alsof je niet weet wat ermee wordt bedoelt. Daarom nogmaals: Tor gaar bharal, wat betekent: je bil is vol,

 28. O jee we gaan weer terug naar af, kus hier kus daar.
  De hardere lijn was ook te mooi om waar te zijn, er moet weer eens een slechterik in komen + Ludo moet weer terug naar af gaan!.

 29. Wanneer komt Nina eindelijk terug?
  En komt ze eigenlijk nog wel terug?
  Heeft iemand misschien ergens iets gelezen ofzo?
  Of is er al iets uitgelekt misschien?

 30. Beste gtst, aub ontsla die sascha wat is kan zij slecht acteren pffff…..als zij in beeld is dan zap ik gewoon.
  Please ze moet eruit echt verschrikkelijk! Die Bing mag er van mij ook uit zo saai.

  1. Kijk is op welke site je bent! gtstfanclub, dus met je reactie wordt niks gedaan. Deze staat wordt niet beheerd door de makers of iets. Sowieso vind ik dit een rare reactie.

 31. Nou, wat een positieve berichten allemaal joh!!
  Maar waar het om gaat.. IEDEREEN KIJKT ER GEWOON NOG STEEDS NAAR! Haha
  Eerlijk; Sjaysen is wel een ietwat vreemde combi, en misschien hebben de schrijvers Sacha wel precies zo bedoeld als dat het gespeeld wordt.. Net als alle andere personages!
  Dus vindt je dat niet leuk..? Kijk je toch lekker niet meer!?
  Maar ga niet alle WELfans belasten met al dat negatieve commentaar.. Of schrijf je eigen soap, als je het toch zo goed weet! 😀

 32. Net de aflevering van woensdag bekeken… wat zijn de schrijvers met Bianca aan het doen??? Echt woensdag is een heel akward moment….

  1. Ik kijk al sinds vorige week met een hand voor m’n ogen naar de TV als Bianca verschijnt, ik ga echt dood van de schaamte die zij níét voelt.

 33. Ik ben benieuwd naar hoe we Nina te zien krijgen en of we haar te zien krijgen. Ze is volgensmij een paar weken terug weer begonnen en aangezien er 51 a 52 werkdagen tussen de opnames en wat wij zien zou ze naar mijn schatting rond 9/10 maart terugkomen. Het zou ook kunnen dat ze dit al hebben opgenomen voor ze vertrok, of ik er gewoon compleet naast zit. Verder zijn die schrijvers een beetje hopeloos geworden ofzo?? Bianca verandert in een irritant bemoei mens, en Janine is ineens heel onrealistisch over Nina en het lijkt allemaal of ze haar situatie niet kan handelen. En dat na 3 maanden. Verder vermoed ik dat Nina zoals verwacht en gewoonlijk de ziekenhuis-bacterie overleefd en weer tassen zal kunnen maken na wat revalidatie. Zou overigens wel een beetje herhaald worden na een van haar vele vorige ziekenhuis bezoeken. Ook hoop ik dat Maxime aan Ludo, Lucas en Nina(als ze is bijgekome) toegeeft dat zij Maarten in heeft gehuurd, maar dat Janine er dan voor gaat zorgen dat ze niet boos op haar worden. En dan Ludo en Janine weer een stel, en de rest vind ik op het moment niet echt heel interressant.

 34. Hieronder nogmaals de spoilers van volgende week voor degene die het gemist hebben!

  Maandag 2-2-15
  Wiet besluit te spijbelen en loopt daardoor een topkans mis. Ludo wil niet dat Vincent voor Nina’s bedrijf werkt. Tim probeert een ruzie tussen Sjors en Wiet te voorkomen. Aysen doet een nieuwe ontdekking in de ‘illegaal gokken’-zaak. Sacha eist in paniek dat Thijs iets doet om Noud te helpen.

  Dinsdag 3-2-15
  Sjoerd wordt afgewezen en daar baalt hij van. Thijs wordt onrustig wanneer hij hoort dat de politie van het illegale gokken weet. Bianca dringt zich aan Anton op: ze wil mee met een werkuitje.

  Woensdag 4-2-15
  Janine en Ludo zitten in Zwitserland aan het bed van Nina. Het gaat niet goed. Sjoerd stuit op het machtsvertoon van Aysen. Thijs weigert op te draaien voor het illegale gokken en heeft een volgend slachtoffer op het oog.

  Donderdag 5-2-15
  Om Wiet te helpen, doet Anna zich voor als iemand die ze niet is. Thijs moet zich komen verantwoorden op het politiebureau. Sjors doet een grote ontdekking in de gokzaak. Ze kan dit niet voor zich houden. Sacha is helemaal klaar met haar onbetrouwbare broer.

  Vrijdag 6-2-15
  Anton heeft het teambuildingsuitje met collega’s. Bianca laat zich daar niet wegsturen. Ludo laat een specialist invliegen om Nina’s toestand te beoordelen. Bing moet Thijs vertrouwen, maar hij weet niet of hij dat wel kan. Sacha reageert raar op een verrassing van Noud.

  Maandag 9-2-15
  Wiet probeert blij te zijn dat Rikki een auditie mag doen, maar kan haar rotgevoel niet verbergen voor Anna. Anna heeft een brutaal plan dat verrassend uitpakt. Janine weigert Nina op te geven, maar is bang dat Ludo er anders over denkt. Anton heeft geen boodschap aan een goedmaakpoging van Bianca.

  1. Maandag 9-2 klopt niet.

   Bianca is er getuige van dat iemand een seksueel getinte voicemail inspreekt. Sascha heeft door dat Thijs weer aan het manipuleren is. Nou neemt Laura in vertrouwen over de afgelopen periode.
   Aysen brengt Bing in het nauw.

   1. Maar dat Wiet probeert blij te zijn voor Rikki was voor zover ik weet al langer bekend… Waar komt dat dan vandaan dan?

    1. Volgens mij is iets misgegaan met de datums van de betreffende afleveringen. Ik waag nog een poging.
     Onderstaande spoilers staan op de site waar ik regelmatig op kijk:
     gtsttvgids.jouwweb.nl/gtst-tv-gids

     Maandag 2 februari 2015
     Sjoerd wordt afgewezen en daar baalt hij van. Thijs wordt onrustig wanneer hij hoort dat de politie van het illegale gokken weet. Bianca dringt zich aan Anton op: ze wil mee met een werkuitje.

     Dinsdag 3 februari 2015
     Janine en Ludo zitten in Zwitserland aan het bed van Nina het gaat niet goed. Sjoerd stuit op het machtsvertoon van Aysen. Thijs weigert op te draaien voor het illegale gokken en heeft een volgend slachtoffer op het oog.

     Woensdag 4 februari 2015
     Om Wiet te helpen, doet Anna zich voor als iemand die ze niet is. Thijs moet zich komen verantwoorden op het politiebureau. Sjors doet een grote ontdekking in de gokzaak. Ze kan dit niet voor zich houden. Sacha is helemaal klaar met haar onbetrouwbare broer.

     Donderdag 5 februari 2015
     Anton heeft het teambuildingsuitje met collega’s. Bianca laat zich daar niet wegsturen. Ludo laat een specialist invliegen om Nina’s toestand te beoordelen. Bing moet Thijs vertrouwen, maar hij weet niet of hij dat wel kan. Sacha reageert raar op een verrassing van Noud.

     Vrijdag 6 februari 2015
     Wiet probeert blij te zijn dat Rikki een auditie mag doen, maar kan haar rotgevoel niet verbergen voor Anna. Anna heeft een brutaal plan dat verrassend uitpakt. Janine weigert Nina op te geven, maar is bang dat Ludo er anders over denkt. Anton heeft geen boodschap aan een goedmaakpoging van Bianca.

     Maandag 9 februari 2015
     Bianca is getuigen van dat iemand een seksueel getinte voicemail inspreekt. Sacha heeft door dat Thijs weer aan het manipuleren is. Noud neemt Laura in vertrouwen over de afgelopen periode. Aysen brengt Bing in het nauw.

     1. Bianca krijgt een rot karakter in de serie ze wordt echt iritant, ze moet moet anton gewoon gaan vertrouwen, hij gaat niet vreemd met een ander.

 35. Echt? hebben mensen niets beters te doen met hun leven dan 24/7 het wel en wee uit GTST bij te houden? Houd je liever bezig met zaken die echt belangrijk zijn in het leven IPV een domme soap!

  1. Hahaha deze comment is zieliger dan wij allemaal bij elkaar. Waarom bekommer jij je om wat wij doen met onze tijd in de eerste plaats?

  2. @Wesley Heb je je favoriete programma gemist omdat je ouwe moer GTST wilde kijken? En toen ben je hier terecht gekomen om je frustratie te uiten? Houd je liever bezig met zaken die echt belangrijk zijn in het leven.
   Zuur type! Kijk in de spiegel en lach eens heel hard om jezelf.

  3. @Wesley,
   Deze mensen hier die gaan naar deze site voor hun plezier, we vinden gtst leuk en komen hier om dat te delen, we vinden het leuk om de reacties te lezen. Jij zegt dat we ons moeten bezig houden met belangrijke zaken, maar niks is in het leven echt belangrijk, misschien moet jij eens in de spiegel kijken en eens nadenken, want volgens mij ben jij zo’n chagrijn die alleen maar werkt is en geen sociaal leven hebt, of als je nu nog jong bent alsnog geen sociaal leven hebt, niet uitgaan, niks. Dus ga jij het op ons afreageren. Wij komen hier omdat we het leuk vinden, belangrijke zaken zijn er niet.
   Misschien moet jij ook eens wat leuks gaan doen en leven (daarmee bedoel ik dan niet gtst kijken, maar omdat ik denk dat je saai bent. Gewoon plezier hebben).

 36. Nog even op een duidelijk rijtje:

  Maandag 2 februari

  Sjoerd wordt afgewezen en daar baalt hij van. Thijs wordt onrustig wanneer hij hoort dat de politie van het illegale gokken weet. Bianca dringt zich aan Anton op: ze wil mee met een werkuitje.

  Dinsdag 3 februari

  Janine en Ludo zitten in Zwitserland aan het bed van Nina. Het gaat niet goed. Sjoerd stuit zich op het machtsvertoon van Aysen. Thijs weigert op te draaien voor het illegale gokken en heeft een volgend slachtoffer op het oog.

  Woensdag 4 februari

  Om Wiet te helpen, doet Anna zich voor als iemand die ze niet is. Thijs moet zich komen verantwoorden op het politiebureau. Sjors doet een grote ontdekking in de gokzaak. Ze kan dit niet voor zich houden.

  Donderdag 5 februari

  Anton heeft het teambuildingsuitje met collega’s. Bianca laat zich daar niet wegsturen. Ludo laat in Zwitserland een specialist invliegen om Nina’s toestand te beoordelen. Ludo en Janine hopen op een wonder

  Vrijdag 6 februari

  Wiet probeert blij te zijn dat Rikki auditie mag doen. Janine weigert Nina op te geven, maar is bang dat Ludo er anders in staat. Anton heeft geen boodschap aan een goedmaakpoging van Bianca.

 37. Is het nu zó moeilijk voor de schrijvers om een spannende verhaallijn te behouden en bedenken.
  De afgelopen maanden was het gewoon lekker even gtst op te zetten en mee te denken hoe de ontknoping zou worden. Wel dat was dus spannend, en waar gaan we vervolgens heen…….volgens mij zit niemand nu op dat gedol van Wiet en Anna te wachten, het saaie stel Sjors en Tim, Bing die van alles heeft uitgevreten ontspringt alles en heeft vervolgens geen rol van betekenis meer, Bianca is gehersenspoelt, ze is de tegenpool van de vorige Bianca, daarvoor terug krijgen we een oerdegelijke Anton die ook een gedaantewisseling heeft ondergaan, Maxime wordt opeens een overbezorgde overjarige moeder, Vincent heeft geen rol meer, Lukas ook niet en van Nout maken ze een onderdanige slaaf die z.n liefje wil beschermen, maar wel zo slecht dat zowel hij als die Sacha heel ongeloofwaardig aan het worden zijn. De enige die nu de spanning er nog in moeten houden zijn Ludo en Janine, hun meningen lopen uiteen over het feit of Nina nu wel of niet beter gaat worden, wat voor de kijker dus de spanning nog bepaald. Jammer hoor, er zijn toch wel andere manieren te bedenken voor al deze spelers om voor ons gtst een lekker ontspannen klein half uurtje te gunnen, voor je fans moet je toch wel wát over hebben, voor de kosten hoeven ze het niet te laten, de spelers worden toch wel betaald, of ze nu veel of weinig rol vervullen.
  Of werken ze ook op uurbasis?

   1. @ Single, wat een kinderachtige opmerking, je hebt óf geen mening of je bent nog te jong en mag voor het naar bed gaan nog even gtst kijken.
    Fans mogen hier een mening of nieuwtjes delen snap je.
    En ik bén een fan.

  1. De spanning zit er inderdaad minder in, maar dat heb je nou eenmaal met soaps (ze maken in principe gebruik van spanningsbogen dus na intensiteit krijg je een tijdje rust). Het zou ergens te intens zijn om meteen de ene na de andere spannende verhaallijn te krijgen, ik denk ook niet dat dat altijd even leuk is. En er zijn vast wel mensen die het leuk vinden om deze verhaallijnen ook te volgen naast de spannendere lijnen; zo vind ik de gokken-zaak best wel interessant om te volgen.

 38. Woensdag 11 februari

  Wiet en Rikki gaan de strijd met elkaar aan. Maxime wil van Ludo weten hoe hij over Nina´s toekomst denkt. Lucas praat zijn mond voorbij. Wanneer Bianca steun zoekt bij haar vriendinnen, hebben die geen tijd.

  Donderdag 12 februari

  Anna probeert te bemiddelen tussen Anton en Bianca, maar vindt wel dat Bianca haar problemen opblaast. In een conflict met Sjors vindt Thijs een onverwachte medestander. Janine werkt Ludo tegen als hij naar Nina wil. Vincent reageert zijn frustratie over Nina af bij Aysen.

  bron: http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/12789589
  http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/12783790

 39. Ten eerste:

  Laten we het een beetje gezellig houden hier. En @Wesley dit is een site voor gtstfans en dan hebben we niet jou mening nodig. Wij beslissen zelf wel wat we doen.
  Ten tweede:
  Er staat in de tvgids dat Nina volgende week terug komt(dat wisten de meeste denk ik al). Hoe ze eruit gaat weet ik niet.

  Ten derde: Mensen als je het niet leuk vind ga dan maar een andere serie volgen. Het is een soap! Het is tenminste niet zo dat er elke dag een drama gebeurt, daarvoor is het een soap! Nogmaals als je je zo ergert aan elk mens in de serie moet je maar een andere serie volgen, of je maakt er zelf een als je het zelf zo goed kunt!

 40. Langzaamaan begin ik steeds meer te irriteren aan die Sacha. Wat een naïeve vrouw zeg! Ik vind bij haar ook alles redelijk nep lijken en door haar vind ik Noud ook wat minder leuk.

  Ik wil niet te snel oordelen, maar wat mij nu betreft hoeft ze niet lang in Gtst te blijven(ook al gaat dat niet gebeuren want ze zit in de vaste cast… zucht)

 41. @Aleid, ik ben het voor 100% met je eens!
  We zitten op een dieptepunt, je kan zo 5 afleveringen missen, en dan mis je niets.
  Ik begrijp die schrijvers niet.

 42. Ik ben het weer met boodschappenlijst eens. Je kunt niet een heel seizoen lang spanning hebben. Er komen ook weer maanden (ja die duren wel lang), dat het misschien minder spannend is om erna te kijken, en kun je gemakkelijk een week missen. Maar ik blijf kijken en mij hoor je niet klagen. Ja behalve over die Gaby die Sascha speelt. Kan maar niet wennen aan haar en vind haar ook nep en niet goed acteren. Maar goed ze kan misschien nog groeien. Je moet natuurlijk de nieuwelingen wel een kans geven.

  1. Nou @Remy ik ben het wel in grote lijnen met je eens. Maar wat jij zegt over Gaby/Sacha, heb ik met Anna/Barbara. Niet dat zij slecht speelt/acteert, maar ik vind haar een vervelende verhaallijn hebben. Het enige wat zij doet is Wiet op het verkeerde pad brengen. (niet met haar lesbo relatie laat dat duidelijk zijn) Maar een gevoelige en onzekere Wiet, dingen laten doen, wat Wiet eigenlijk niet wilt. Zeker omdat Wiet weet dat ze anders Anna kwijt raakt. Dus maakt Anna misbruik van iemand twijfels / gevoelens. Zoals ook afgelopen vrijdag, haar overhalen om te spijbelen, waardoor Wiet een belangrijke auditie mist. En dan denken dat ze het wel kan oplossen met haar grote mond.

   1. Klopt… maar voor Wietje is het ook een leerproces.. ze is er zelf bij en laat het ook zelf gebeuren. Het komt van 2 kanten. Sjors is het er niet mee eens en wil haar er voor behoeden maar Tim heeft zoiets van laat Wiet lekker zelf leren voor zichzelf op te komen. Ze komt er vanzelf wel achter 🙂 Misschien dat Anna straks ook ziet wat voor invloed ze heeft en er van leert. Al hoop ik wel dat ze zo eigenwijs blijft als ze nu is want ik vind haar verder wel leuk.

    1. Uiteindelijk gaat óf Wiet ontploffen óf Anna inzien dat ze fout bezig is doordat er iets gebeurt met Wiet (duurt vast nog wel een aantal weekjes). Ik denk dat het inzien van haar invloed een deel van Anna’s karakterontwikkeling is, dus daar gaat vast wel iets mee gebeuren. Het is echter ook wél zo dat Wiet het laat gebeuren, maar ik denk dat ze inmiddels minder handelt uit het idee dat ze Anna anders kwijtraakt. Ze heeft d’r niet verlaten toen ze het wist van de moordpoging, dus ik denk dat Wiet wel weet dat Anna d’r niet zo snel zal verlaten in het vervolg.

 43. Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in januari 2015.
  Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

  Episode Count Januari 2014 – 22
  1. Tim Loderus (Beau Schneider) – 15
  2. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 14
  3. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 14
  4. Anna Brandt (Barbara Sloesen) – 13
  5. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 13
  6. Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) – 13
  7. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 13
  8. Thijs Kramer (Miro Kloosterman) – 13
  9. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 12
  10. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 12
  11. Rikki de Jong (Robin Martens) – 12
  12. Sacha Kramer (Gaby Blaaser) – 12
  13. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 12
  14. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 12
  15. Bianca Bouwhuis (Elvira Out) – 11
  16. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 11
  17. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 11
  18. Vincent Muller (Oscar Aerts) – 11
  19. Jef Alberts (Bartho Braat) – 10
  20. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 10
  21. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 8
  22. Nick Sanders (Christophe Haddad) – 7
  23. Daryl de Groot (Poal Cairo) – 5
  24. Bram Bouwhuis (?) – 2
  25. Leon (Luca Savazzi) – 2
  26. Valentijn Sanders (Ricardo Worp & Patrick Worp) – 1
  27. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 0
  ——

  Opvallende feitjes:
  Op dit moment heeft Erik de Vogel (Ludo) nog altijd in de meeste afleveringen meegespeeld van dit seizoen. Hij is nu in 69 van de 110 afleveringen te zien geweest. Hij wordt op voet gevolgd door Guido Spek (Sjoerd) met 67 afleveringen en Oscar Aerts (Vincent) met 66 afleveringen. Caroline de Vogel (Janine) en Everon Jackson Hooi (Bing) maken de top 5 af.

  Dit is de 4e keer dat Beau Schneider (Tim) bovenaan de maandelijke episode count staat. De andere keren dat hij in de meeste afleveringen te zien was, was in de maand 9/12, 4/13 en 7/14.

  1. Vergeet je Daphne van den Bos niet… (Lieke Antonisen). Ze had toch een paar scenes… ook al is het maar een bijrolletje/gastrol maar misschien hoort die toch niet thuis in dit lijstje. Want dan moet je die crimineel van dat gokken er ook in zetten.. dan blijf je aan de gang.

 44. Maandag 9 februari 2015

  Bianca is getuigen van dat iemand een seksueel getinte voicemail inspreekt. Sacha heeft door dat Thijs weer aan het manipuleren is. Noud neemt Laura in vertrouwen over de afgelopen periode. Aysen brengt Bing in het nauw.

  Dinsdag 10 februari 2015

  Sacha smeekt Noud om hun relatie nog een kans te geven, maar Noud kampt met een onmogelijk dilemma. Bianca probeert het beste te doen voor haar gezin, maar wordt gekrenkt. Thijs is bang dat zijn rol in de gokzaak wordt verraden. Hij reageert zich af.

  Woensdag 11 februari 2015

  Wiet en Rikki gaan de strijd met elkaar aan. Maxime wil van Ludo weten hoe hij over Nina’s toekomst denkt. Lucas praat zijn mond voorbij. Wanneer Bianca steun zoekt bij haar vriendinnen hebben zij geen tijd.

  Donderdag 12 februari 2015

  Anna probeert te bemiddelen tussen Anton en Bianca, maar vindt wel dat Bianca haar problemen opblaast. In een conflict met Sjors vindt Thijs een onverwachte medestander. Janine werkt Ludo tegen als hij naar Nina wil. Vincent reageert zijn frustratie over Nina af bij Aysen.

  Vrijdag 13 februari 2015

  Wanneer Janine Ludo probeert tegen te houden, loopt de situatie uit de hand. Wiet wordt betrapt wanneer ze haar liedje oefent. Tim wil weten hoe het zit als hem duidelijk wordt dat Sjoerd gefrustreerd is over Aysen. Sacha wil dat Lucas haar helpt om Noud terug te winnen. Noud doorziet dit.

  Bron TVGids.nl

  1. Noud komt er dus achter dat Sasha al die tijd wist dat Thijs het had gedaan. Daarom heeft hij het uitgemaakt. Maar of Aysen er nou ook al achter komt? Wordt niet helemaal duidelijk in deze spoilers…!

 45. Nieuwe post ??

  Maandag 2 Februari

  Sjoerd wordt afgewezen en daar baalt hij van. Thijs wordt onrustig als hij hoort dat de politie van het illegale gokken weet. Bianca dringt zich aan Anton op: ze wil mee met een werkuitje. Lucas begrijpt niet waarom Noud nog vastzit.

  Dinsdag 3 Februari

  Janine en Ludo zitten in Zwitserland aan het bed van Nina. Het gaat niet goed. Sjoerd stuit op het machtsvertoon van Aysen. Noud geeft toe dat hij Sacha wilde beschermen met een valse bekentenis. Thijs weigert op te draaien voor het illegale gokken en heeft een volgend slachtoffer op het oog.

  Woensdag 4 Februari

  Om Wiet te helpen doet Anna zich voor als iemand die ze niet is. Thijs moet zich komen verantwoorden op het politiebureau. Sjors doet een grote ontdekking in de gokzaak. Ze kan dit niet voor zich houden. Sacha is helemaal klaar met haar onbetrouwbare broer.

  Donderdag 5 Februari

  Anton heeft het teambuildingsuitje met collega’s. Bianca laat zich daar niet wegsturen. Ludo laat een specialist invliegen om Nina’s toestand te beoordelen. Bing moet Thijs vertrouwen, maar hij weet niet of hij dat wel kan. Sacha reageert raar op een verrassing van Noud.

  Vrijdag 6 Februari

  Wiet probeert blij te zijn dat Rikki een auditie mag doen, maar kan haar rotgevoel niet verbergen voor Anna. Anna heeft een brutaal plan, dat verrassend uitpakt. Janine weigert Nina op te geven, maar is bang dat Ludo er anders in staat. Anton heeft geen boodschap aan een goedmaakpoging van Bianca.

  Maandag 9 februari 2015

  Bianca is getuigen van dat iemand een seksueel getinte voicemail inspreekt. Sacha heeft door dat Thijs weer aan het manipuleren is. Noud neemt Laura in vertrouwen over de afgelopen periode. Aysen brengt Bing in het nauw.

  Dinsdag 10 februari 2015

  Sacha smeekt Noud om hun relatie nog een kans te geven, maar Noud kampt met een onmogelijk dilemma. Bianca probeert het beste te doen voor haar gezin, maar wordt gekrenkt. Thijs is bang dat zijn rol in de gokzaak wordt verraden. Hij reageert zich af.

  Woensdag 11 februari 2015

  Wiet en Rikki gaan de strijd met elkaar aan. Maxime wil van Ludo weten hoe hij over Nina’s toekomst denkt. Lucas praat zijn mond voorbij. Wanneer Bianca steun zoekt bij haar vriendinnen hebben zij geen tijd.

  Donderdag 12 februari 2015

  Anna probeert te bemiddelen tussen Anton en Bianca, maar vindt wel dat Bianca haar problemen opblaast. In een conflict met Sjors vindt Thijs een onverwachte medestander. Janine werkt Ludo tegen als hij naar Nina wil. Vincent reageert zijn frustratie over Nina af bij Aysen.

  Vrijdag 13 februari 2015

  Wanneer Janine Ludo probeert tegen te houden, loopt de situatie uit de hand. Wiet wordt betrapt wanneer ze haar liedje oefent. Tim wil weten hoe het zit als hem duidelijk wordt dat Sjoerd gefrustreerd is over Aysen. Sacha wil dat Lucas haar helpt om Noud terug te winnen. Noud doorziet dit.

 46. Aaah dinsdag is de Afl zo lief!! Ludo steunt Janine echt goed, eerst pakt hij haar handen en legt hij lief een hand om haar heen, en als hij haar ziet slapen doet hij zijn jasje uit en legt het over haar heen echt ontzettend schattig. Verder ben ik wel benieuwd naar de afl van donderdag en vrijdag. Eigenlijk vind ik Sacha als personage helemaal niet leuk, en Thijs ook niet echt. Pip en Barbara acteren wel echt heel goed. Wat ik ook hoop is dat het goedkomt tussen Janine en Maxime maar dan ook echt, en dan dat Maxime toegeeft aan Ludo Lucas etc dat zij Maarten inderdaad had ingehuurd maar dat Janine ervoor gaat zorgen dat ze niet boos op haar worden. Vrees alleen dat de schrijvers Maarten een beetje vergeten zijn maarja alles kan, kijk naar Nick zijn terugkering die ik niet echt had verwacht.

 47. Ik ben echt benieuwd of we ook echt Nina in bed zien liggen, of dat we gewoon vaag iemand zien liggen. Deze verhaallijn is nu sowieso het spannendste, het kan nog alle kanten op.

  En ja de andere verhaallijnen vind ik eerlijk gezegd nu niet echt interessant. Dat van Bianca is zo irritant en Sacha kan me tot nu toe ook nog niet echt bekoren. Geen leuk personage en de actrice is ook niet echt overtuigend.

   1. @Mjo Ja, die had ik al gezien alleen de fanclub is nu wel extreem laat met posten van nieuwe spoilers waardoor de lijst met reacties op deze oude spoilers alleen maar langer en langer wordt. 🙂

 48. Het duurt wel erg lang ja laatste keer 2 weken geleden bijgewerkt?

  Nieuws:
  Relatie tussen Gaby Blaaser en Nick is voorbij net in RTL Boulevard.

  1. GEEN NIEUWS.. stond eerder al in de veronica gids, dus zo’n grote scoop is het niet, trouwens Boulevard heeft nooit ergens een grote scoop van…

 49. Echt ongelooflijk. Ik word inmiddels echt heel moe van Janine. Nu mag Ludo weer niet bij Nina komen, we denkt ze wel niet dat ze is zeg? Bah! En Bianca, wat een aandachtstrekker wordt dat zeg! Mevrouw heeft alles maar nee, jammeren, klagen en zichzelf opdringen. Anton zou leuker zijn met een andere vrouw, en dan Bianca aan de drank bij het leger des heils ofzo.

  Verder heb ik eigenlijk maar 1 hele grote ergernis in GTST. Dat ze continu doen of Wiet en Rikkie zo geweldig kunnen zingen. Dat kunnen ze niet, ze kunnen amper zingen en het is zeer ondermaats. Dat ze überhaupt zijn aangenomen op een “rockacedemy” is al zeer ongeloofwaardig maar dat het steeds zo expliciet moet worden opgehemeld begint me steeds meer te ergeren. Zoek dan iemand die ook ECHT kan zingen.

 50. @Flappie ik ben het helemaal met je eens… Wiet gebruikt weinig melodie, klinkt vlak en nasaal en zit er af en toe nog eens flink naast ook. Ze zou in The Voice zeker niet door zijn, dat moet toch iedereen horen? Ik vond het een crime om naar te luisteren vandaag! Verder heb ik geen commentaar, niet alle verhaallijnen kunnen altijd even spannend zijn.

  1. Ja ik dacht ook eerst toen ik dat kwaaie gezicht van die talent-scout zag, dat hij ging zeggen dat ze moest stoppen met zingen en dat hij het niks vond. Wat een badkamerherrie.

 51. Ik vind het ook erg raar dat ze de site niet bijwerken. In de nieuwe spoilers staat ‘maxime gaat bemiddelen’ ik hoop dat ze dan nu eindelijk gaat vertellen dat zij de gene was die maarten had ingehuurd.

 52. Maandag 9 februari

  Bianca is getuigen van dat iemand een seksueel getinte voicemail inspreekt. Sacha heeft door dat Thijs weer aan het manipuleren is. Noud neemt Laura in vertrouwen over de afgelopen periode. Aysen brengt Bing in het nauw.

  Dinsdag 10 februari

  Sacha smeekt Noud om hun relatie nog een kans te geven, maar Noud kampt met een onmogelijk dilemma. Bianca probeert het beste te doen voor haar gezin, maar wordt gekrenkt. Thijs is bang dat zijn rol in de gokzaak wordt verraden. Hij reageert zich af.

  Woensdag 11 februari

  Wiet en Rikki gaan de strijd met elkaar aan. Maxime wil van Ludo weten hoe hij over Nina’s toekomst denkt. Lucas praat zijn mond voorbij. Wanneer Bianca steun zoekt bij haar vriendinnen hebben zij geen tijd.

  Donderdag 12 februari

  Anna probeert te bemiddelen tussen Anton en Bianca, maar vindt wel dat Bianca haar problemen opblaast. In een conflict met Sjors vindt Thijs een onverwachte medestander. Janine werkt Ludo tegen als hij naar Nina wil. Vincent reageert zijn frustratie over Nina af bij Aysen.

  Vrijdag 13 februari

  Wanneer Janine Ludo probeert tegen te houden, loopt de situatie uit de hand. Wiet wordt betrapt wanneer ze haar liedje oefent. Tim wil weten hoe het zit als hem duidelijk wordt dat Sjoerd gefrustreerd is over Aysen. Sacha wil dat Lucas haar helpt om Noud terug te winnen. Noud doorziet dit.

  ALSTU

 53. 17-2 -2015
  Een goed bedoelde actief van sasha pakt voor nod verkeerd uit.wiet heeft het aan zichzelf te danken als ze klem zit met rikki.Tim ziet dat sjoerd zich groot houd wanneer aysen hem negeert thijs wil Bing aanspreken op zijn gedrag.maar sjoerd zit dit dwars.

  18-02-2015
  Sasha wil dat nou zelf beslist of hij haar echt vertrouwt .Anna vind dat wiet het beste eerlijk kan zijn .maar wiet denkt dat rikki geen begrip voor haar daad zal hebben.Vincent probeert maxime te laten bemiddelen tussen ludo en janine.

  19-02-2015
  Sjoerd is er getuige van dat aysen knock-out gaat.bianca denkt dat ze haar verjaardag in haar eentje moet gaan vieren .ze weet niet dat anton achter haar rug om toch iets aan het organiseren is.

  20-02-2015

  Anton is er voor bianca wanneer ze diep in de put zit wiet doet haar best om rikki er van te overtuigen dat hun vriendschap belangrijker is dan welke wedstrijd dan ook.maar dan moet ze naar het radiostation .Lucas maakt zich grote zorgen over het irrationele gedrag van zijn moeder.

 54. Maandag 16 februari 2015
  Helaas niet beschikbaar! Excuus voor het ongemak

  Dinsdag 17 februari 2015
  Een goedbedoelde actie van Sacha pakt voor Noud verkeerd uit. Wiet heeft het aan zichzelf te danken wanneer ze klem zit met Rikki. Tim ziet dat Sjoerd zich groot houdt wanneer Aysen hem negeert. Thijs wil Bing aanspreken over zijn gedrag, maar Sjors zit dit dwars.

  Woensdag 18 februari 2015
  Sacha wil dat Noud zelf beslist of hij haar echt vertrouwt. Anna vindt dat Wiet het beste eerlijk kan zijn, maar Wiet denkt dat Rikki geen begrip voor haar daad zal hebben. Vincent probeert Maxime te laten bemiddelen tussen Ludo en Janine.

  Donderdag 19 februari 2015
  Sjoerd is er getuige van dat Aysen knock-out gaat. Bianca denkt dat ze haar verjaardag in haar eentje moet gaan vieren. Ze weet niet dat Anton achter haar rug om toch iets aan het organiseren is.

  Vrijdag 20 februari 2015
  Anton is er voor Bianca wanneer ze diep in de put zit. Wiet doet haar best om Rikki ervan te overtuigen dat hun vriendschap belangrijker is dan welke wedstrijd ook. Maar dan moet ze naar het radiostation. Lucas maakt zich grote zorgen om het irrationele gedrag van zijn moeder.

  BRON: TV Gids.

 55. Misschien een rare vraag hoor maar waarom worden er nu een paar keer dezelfde spoilers gepost ik zet het erop op 7 februari en 8 april zet mjo precies het zelfde op ik begrijp die logica niet echt haha

  1. @Pascalle visser 8 april??? dat bedoelen we nou 🙂 !!!!

   Ik heb ze inderdaad nogmaals geplaatst omdat die van jou @Pascalle niet echt overkwamen als de correcte spoilers.

   @maandag 8 februari 2015 at 11:03, dank je wel die ontbrak idd. nog.

 56. die guido en elvira (sjoerd en bianca) zitten te klagen over gtst.
  ligt het aan mij of is dat een beetje in de hand bijten die je voedt.
  maar dan gaan ze toch lekker weg, zijn naar mij mening toch vervelende karakters voor hun 10 andere

 57. Xxxx
  Omg als jij niet eens door 3 waarvan 1 eronder is uitgelegd spelfouten heen kan kijken.is er toch wel iets mis hoor met hoe jij leest.
  Maar vanaf nu doe jij gewoon alle perfect geschreven spoilers erop.dan ben jij ook weer blij.en stop je misschien met vloeken.

  1. Xxx heeft de nieuwe niet geplaatst maar Mjo.
   Maar je hoeft niet bijdehand te doen. Maar zulke spoilers lezen gewoon facking irritant als het zo raar geschreven staat. Waarom schrijf het ook gewoon niet zonder spelfouten, je heb toch op school gezeten. Ik zou jou wel eens willen horen praten

 58. Shortie van morgen:Anton zegt tegen Bianca dat hij zijn echte vrouw niet meer herkent, dit is niet zijn Bianca.
  Stel je toch eens voor dat dit waar zou zijn, ze gaat er uit, zogenaamd tot rust komen ergens en dan krijgen we de oude Bianca er weer voor in de plaats als ze over haar burn-out heen is……ik wil er maar mee zeggen, ik kan maar niet wennen aan deze Bianca, niets ten nadele van haar acteertalent hoor, maar nee, ze ís het gewoon niet.
  Anton en zij hebben geen chemie met elkaar.
  Over bovenstaande discussie over homo,hetero, lesbisch of bie zijn: het kan mij niets schelen hoe iemand zijn geaardheid is, maar het stoort me wel dat mensen in openbare ruimtes elkaar heftig staan af te lebberen, doe dat gewoon binnenskamers, dat stoort meer dan een sexuele geaardheid en kan juist daarmee afkeer opwekken, wat dan weer verkeerd uitgelegd kan worden.

  1. zou geweldig zijn, de oude Bianca weer terug!
   Ze ging er toen uit om een programma bij sbs te doen maar dat is gestopt dus het zou kunnen.

   1. Eens vertrokken is altijd vertrokken. Zou mooi zijn, als je het ergens (GTST) niet meer bevalt of je vertrekt voor een nieuwe uitdaging, die dan vervolgens ophoudt te bestaan, je met hangende pootjes terug naar GTST kunt komen. Zo werkt het niet. Ook niet bij RTL, want ook dat is een gewone normale werkgever als ieder ander.

    1. ja dat wel. ze heeft toen een keuze gemaakt en dat is achteraf niet de goede keuze geweest.
     deze Bianca kan wel goed acteren, maar ze is Bianca gewoon niet. Ik denk steeds hoe had die Bianca het gedaan. Zij was ook grappiger met Janine. Cynthia kon het gewoon zo geweldig, ik vind haar echt een top actrice. Hoe zij met de situaties omging. Stel je voor als Cynthia daar stond in de Rozenboom bij die dokter Bosch: hoe is het nou om andermans vent te neuken.
     Maar aangezien Cynthia wel terug wilt en Elvira nu klaagt over de oppervlakkigheid van GTST…
     Maar goed, niet dat ik Elvira slecht vind.

     @Mjo, hieronder. Niet alleen echt verliefde stellen hebben chemie. In acteren kunnen twee acteurs dat ook hebben, als je gewoon een klik hebt…

 59. @Aleid

  “Anton en zij hebben geen chemie met elkaar”

  Zal hij met de “oude” Bianca ook niet hebben, weet je waarom? Omdat ze het zo moeten spelen/staat zo in hun script. hahaha. 🙂

  Is een beetje flauw, ik weet het, maar ik moest je even plagen. 🙂

  1. @ Mjo ik kan best tegen plagen hoor. (smile)

   Helaas kan ik er niks aan doen Bianca niet in de nieuwe te herkennen.
   M,n gevoel zegt dat de hele cast hier tegen aanloopt, ook haar vriendinnen.
   Maar nogmaals, over haar spel als actrice zal jij mij niet horen hoor, ik ben het niet me je eens dat op het toneel chemie tussen twee of meerdere personen niet gespeeld kan worden, dat kan wel degelijk.

Geef een reactie