• 10 januari 2015
 • Roos
 • 73

Maandag 12 januari 
Sjors wil Bing op de hoogte brengen van haar huwelijksplannen, maar Tim vindt dat geen goed idee. Wanneer iemand een goede daad doet, vermoedt Ludo een dubbele bodem. Daryl wil wraak nemen op Noud en lijkt daar op geen enkele manier van af te brengen. Thijs weet zich in het onderzoek van Aysen te wurmen.

Dinsdag 13 januari 
Wiet moet haar trukendoos opentrekken wanneer Anna haar in het openbaar zoent. Bing kookt van binnen wanneer Tim met een `redelijk´ voorstel komt over de bedrijfsvoering van Boks. Nick laat zich niet uit de tent lokken, met als gevolg dat Maxime haar zelfbeheersing verliest.

Woensdag 14 januari 
Wiet is onzeker over haar verleden. Kan ze alles aan Anna vertellen of niet? Maxime probeert Vincent ervan te overtuigen dat wraak op Nick zoet kan zijn. Door een actie van Laura begint Bianca zich steeds meer buitengesloten te voelen bij haar eigen gezin.

Donderdag 15 januari 
In het onderzoek naar de vergiftiging van Daryl vindt Aysen een spoor dat leidt naar Bing. Daryl doet er alles aan om Sacha tegen Noud op te zetten. Ludo wil zichzelf en Sanders Inc. van alle blaam zuiveren. Sjoerd bemiddelt op originele wijze tussen zijn ouders.

Vrijdag 16 januari
Tim heeft onalledaagse ideeën over het huwelijksleven en probeert Sjors daarin mee te krijgen. Wanneer Thijs Nouds verdediging op zich neemt, wordt Noud in Aysens ogen steeds verdachter. Anna kan niet langer aanzien dat Wiet maar tegen Lucas blijft ontkennen dat ze een relatie hebben.

Maandag 19 januari
Janine en Ludo komen lijnrecht tegenover elkaar te staan over wat er met BandiTas moet gebeuren, nu de toekomst van Nina zo onzeker is. Wiet raakt gefrustreerd als ze haar zus vertelt over haar relatie met Anna. Anna zet Wiet onder druk om erachter te komen wat Wiet ooit misdaan heeft.”

Dinsdag 20 januari
Wiet staat voor een moeilijke beslissing. Anna ontdekt dat ze Wiet helemaal niet zo goed kent. Bing wordt bedreigd door gokkers aan wie hij veel geld schuldig is. Sacha vindt het erg dat Noud haar niet meer vertrouwt.

Woensdag 21 januari
Ludo en Anton halen op de golfbaan hun vriendschapsbanden aan, maar de zaken worden al snel serieus. Laura weet Nouds vechtlust aan te wakkeren. Janine krijgt een zakelijk aanbod van Vincent, maar ook van Maxime.

Donderdag 22 januari
Rikki boort alle hoop de grond in als Sjoerd aanstuurt op een hereniging. Sacha ontdekt dat Thijs haar belazerd heeft. Sjoerd maakt indruk op Aysen door zich van een andere kant te laten zien.

Vrijdag 23 januari
Aysen weet Sjoerd in verwarring te brengen. Bianca denkt dat Anton iets voor haar achterhoudt en gaat op onderzoek uit op zijn werk. Wiet is bang afgewezen te worden. Toch besluit ze een stap naar Anna te wagen.

73 comments on “GTST spoilers 12 t/m 23 januari

 1. Die foto bij / tussen de spoiler(s) van 16 of 19 januari, dat is toch Janine met Lucas. die foto is toch van / tijdens de bevrijding van Lucas, na zijn ontvoering, ook gezien de achtergrond. Deze foto lijkt mij dus niet bij de betreffende spoilers passen. Of vergis ik mij nou.

  Of gebeurd er nog iets, wat niet uit de spoilers blijkt. Maar na de 13de/14de januari komt Nick idd. niet meer voor in de spoilers.

  Eigenlijk wel jammer. Ik had gehoopt dat ook nog zou uitkomen, wat Maxime, Nick heeft aangedaan. Want dat komt eigenlijk niet helemaal naar voren, Nick wilde alleen wraak op Ludo, terwijl Maxime toch ook niet geheel onschuldig is in de Sanders wraak / geschiedenis.

  1. Ik ben eerlijk gezegd niet op de hoogte van de rol van Maxime in het hele probleem, zou je (of iemand anders) het kunnen uitleggen voor me?

  2. Ja die foto is de bevrijding van Lucas. Maar dit is gekopieerd van de gtst site. Maar dat is heel vaak zo, dat er een foto van gebeurtenis van eerder is. Gek dat je dat nu pas ziet, maar dat maakt niet uit. Maar wat heeft Maxime Nick dan aangedaan in het verleden. Zover ik weet was het Nick altijd

   1. Hoezo, dat ik dat nu pas zie??? Dit artikel is geplaatst op 10 januari 2015, mijn reactie is van 10 januari 2015.
    Maar je bedoelt denk ik iets anders.
    Het mij nog nooit eerder opgevallen dat men foto’s plaatst die niet bij de spoilers behoren en dus van eerdere gebeurtenissen zijn. En ik kom toch regelmatig op deze site.

    Eerlijk gezegd vind ik dat nogal slordig. Als je als site/forum actueel wilt zijn, moet je dit soort dingen dus vooral niet doen.

    Maar het valt mij wel vaker op dat deze site achter de feiten aanloopt/niet echt actueel is. Volgens mij hebben ze een klein probleempje, personeelsgebrek om deze site behoorlijk bij te houden.

    1. zo bedoel ik het inderdaad niet. gewoon dat als ze spoilers plaatsen, bijvoorbeeld die van een 5 maanden terug, dat er een foto stond van 6 maanden terug. maar dat is inderdaad wel een beetje slordig, maar deze spoilers zijn gewoon inclusief foto gekopieerd van de gtst site. maar ik kom ook gewoon hier voor de reacties.

 2. @ Boodschappenlijst
  het begon allemaal al iets van 6/7 jaar geleden. Maxime heeft in seizoen 19 Nick helemaal gekgemaakt. Zo gek dat hij haar wilde vermoorden in het zwembad van de Sanders, daarna spoorde zij Ludo aan om hem in een gesticht voor gekken dus een gekkenhuis te stoppen. Een paar jaar later kwam Nick terug en toen heeft hij geprobeerd Janine te vergiftigen met placebo’s met het plan dat Ludo en zij zouden denken dat Maxime het was en dat lukte. Toen kwam hij in 2012 op de bruiloft van Ludo&Janine terug en had hij een gevecht met Maxime in de stallen en toen die ontploften dacht iedereen dat Nick dood was. Maar de kijker wist dat hij nog leefde

 3. Ohja, tussen de foto die uitgelekt was van Bing&Sjors zaten 51 werkdagen en tussen de foto van Ludo&Janine 52, Als Marly deze week maandag weer is begonnen met werken betekent dat dat ze weer te zien is op 9 of 10 maart. De afl van dinsdag is trouwens wel leuk, Maxime die nick slaat en Ludo die met Janine proost op dat alles is afgelopen.

  1. Ach, eigenlijk interesseert niemand zich voor niemand in gtst …
   Vraag me ook af wie zich dagelijks bekommert om dat arme kind van Nina & (tja, van wie ook alweer???)

 4. Ik mis Nina ze hoort bij gtst vaste club. Vind het saai zonder haar! Die bing, Sjors en Tim echt niks aan. Ook wiet en Ana vind ik saai. Maar goed dat is mijn mening

 5. he bah, moet ik hier nou uit op maken dat sjoerd en aysen wat krijgen? jammer dat gtst zo afstandelijk blijft over de relatie tussen rikki en sjoerd. die twee zijn duidelijk gemaakt voor elkaar, maar nu dit weer. en dan ook nog aysen van alle personages… huiveringen krijg ik van de gedachte alleen al.

 6. Als rikki een hereniging met iemand moet hebben is het met Sil die bijna 4jaar geleden gefangenisstraf kreeg wat 4jaar zou duuren. Aangezien Laura opeens over Sil begon en er 4jaar voorbij zijn zou het erg logisch zijn dat Sil snel weer in meerdijk te zien is 🙂

 7. maandag 26 januari 2014:

  Bianca wordt onzeker wanneer ze ziet hoe leuk Anton het heeft met een collega. Janine en Maxime bedenken plannen om BandiTas nieuw leven in te blazen. Thijs pleegt een geheimzinnig telefoontje.

  Bron: TV gids app

 8. Als dit echt de exit van Nick is, vind ik het een zwak waardeloos einde van een geweldige verhaallijn. Een beetje vergelijkbaar met de verhaallijn rond de amulet. Ook een geweldig spannende verhaallijn, maar toen Frits Hans bleek te zijn, hield ik er een nare smaak aan over. Dat heb ik nu ook als Nick zich zo makkelijk opzij laat zetten.

  1. donderdag is de exit van nick (heb het vooruitgekeken net). Hij stapt in de politiebus, net voordat hij instapt komt ludo nog langs, die zegt dat charlie en valentijn niks zullen ontbreken. vervolgens stapt nick in met een smile op zijn gezicht (Blij dat zijn vader is langsgekomen) en that’s it.
   Jammer, had hem wel wat langer willen zien

 9. Maar hij kan altijd nog terugkeren. Wel jammer maar applaus voor die verhaallijn. En ook mijn complimenten naar Erik, Dilan, Christophe Carolien, Marjolein en Oscar voor het geweldige acteren. Alleen zonder die verhaallijn ben ik bang dat Gtst weer saai wordt

  1. Ik denk eigenlijk van niet want ze hoort er idd al uit te zijn. Gelukkig maar want Dilan is de enigste jonge vrouw die echt iets toevoegt aan Gtst

   1. Begin 2012 kwam Dilan in GTST.

    De flexwet omschrijft het navolgende : Binnen een periode van 3 jaar mogen werkgevers en werknemers maximaal 3 tijdelijke contracten sluiten/aanbieden.

    Vanaf 1-7-2015 gaat de flexwet veranderen. Er mogen dan nog altijd 3 tijdelijke contracten gegeven worden, maar de periode wordt verkort naar 2 jaar.

    Als ik het dus goed heb, zou Dilan ergens begin 2015 met de flexwet moeten.

    Bron: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

 10. Aah dan kan nick gezellig met rik kletsen over charlie in de gevangenis dat ze nooit zulke stukken laten zien haha zou wel leuk wezen.

 11. Dilan is 25 januari 2012 in de soap gekomen. Dus dan zou er ze er op die datum uit moeten. Maar dat is dus niet het geval. Dus maybe heeft ze toch een vast contract

 12. 27 januari:
  Sjors ontploft wanneer Wiet nog maar net een huishoudelijk ongeluk kan voorkomen.

  Ik ben benieuwd wat van ongeluk 😛

 13. Woensdag 28 januari

  Bing lacht Wiet uit over haar seksuele voorkeur. Bianca heeft haar gedachten er niet bij wanneer ze een sollicitatie afneemt. Rikki wil weten waarom Sjoerd niet gewoon toegeeft aan zijn gevoelens. Sjoerd beseft dat hij los moet komen van Rikki.

  1. Ik denk dat de echte drama nog moet beginnen, aangezien Wiet maandag d’r geheim verklapt.

   Ben ik trouwens de enige die zich rot ergert aan Lucas? Ik word zeer zenuwachtig van hoe hij de hele tijd zo stijfjes zit te bewegen, lijkt haast neurotisch. Ja, hij heeft een trauma door die ontvoering gekregen, maar ik vond z’n karakter daarvoor ook nooit prettig(no offense to Lucas lovers haha).

   1. Vind ik ook… ergerde me ook kapot aan hem met Menno. Toen was hij ook al neurotisch. Was een schattig koppel ja, heb niks tegen homo’s maar het was alleen nog maar “ja maar schatje liefje poepje dingetje scheetje hyperdepieper hysterisch spring spring kluif kluif”. Sommige mensen vinden dat juist leuk aan hem…. ieder zn mening.

 14. Heeft iemand misschien een soort “lijst” van de personges met een vast contract en met de personges met een contract met de flexwet erin !

  1. Dit is een kwestie van logisch beredeneren. We kunnen het eigenlijk geen vast contract meer noemen. Voortaan heet het namelijk een contract voor onbepaalde tijd.

   Degene die naar mijn weten op dit moment een contract voor onbepaalde tijd hebben zijn de volgende:
   Jette van der Meij (Laura), Bartho Braat (Jef), Caroline de Bruijn (Janine), Erik de Vogel (Ludo), Inge Schrama (Sjors), Marly van der Velden (Nina), Marjolein Keuning (Maxime), Joep Sertons (Anton), Dilan Yurdakul (Aysen).

   Dit betekent dat de overige acteurs naar mijn weten een tijdelijk contract heeft. Na dit seizoen zullen Ruud Feltkamp (Noud) en Pip Pellens (Wiet) met de flexwet te maken krijgen, tenzij ze nu ook een contract voor onbepaalde tijd hebben. Afwachten dus…

   Ik denk sowieso dat ze acteurs nu weer sneller een contract voor onbepaalde tijd zullen geven aangezien het ontslagrecht versoepeld is. Misschien dat dat ook de reden is waarom Dilan nu geen tijdelijk contract meer heeft.

    1. Nee, Pip is in januari 2013 teruggekeerd, wat betekent dat haar eerste tijdelijke contract in de zomer van 2013 afliep. Eind dit seizoen zal ze dus drie tijdelijke contracten gehad hebben.

     1. Gtst geeft altijd 1 jaar contract en niet half jaar 1 jaar en 1 jaar. Dan zou Aysen afgelopen zomer de flex moeten hebben die is namelijk ook in januari begonnen maar dan 1 jaar eerder.

   1. Everon Jackson Hooi heeft volgens mij nu ook een vast contract, aangezien hij er al in zat, voordat Marly van der Velden in de serie kwam. Anders zou het wel heel krom zijn.

    Dilan Yurdakul heeft geen vast contract, dit zou wel heel onlogisch zijn, vanwege spelers die er al langer in zitten, zoals Ferry, Robin, Guido, Pip en Ruud

    1. Zoals ik al zei is het ontslagrecht versoepeld, waardoor ik vermoed dat ze acteurs nu sneller een contract voor onbepaalde tijd zullen geven. Dilan heeft nu ook zo’n contract want ze heeft drie tijdelijke contracten gehad.

     Ze werken in GTST met contracten per seizoen. Als een acteur halverwege het seizoen in GTST komt, loopt dat eerste tijdelijke contract dus af aan het einde van dat seizoen. Dit verklaart het waarom Everon in 2007, Ferry in 2011, Marly in 2007, Robin in 2013 en Guido in 2013 met de flexwet te maken kregen. Dilan heeft nu dus ook een contract voor onbepaalde tijd (als je dit logisch beredeneert).

     We zullen eind dit seizoen zien of Pip en Ruud een contract voor onbepaalde tijd hebben.

 15. Vandaag helaas de laatste aflevering van Nick Sanders in GTST.
  Vind het toch jammer dat hij niet langer in GTST kon/wilde blijven.

  1. Beetje summiere spoiler, maar toch bij deze:

   Donderdag 29.1.2015

   Anton voelt zich op zijn werk enorm opgelaten. Laura laat Bianca inzien dat ze te ver is gegaan.

 16. Weten jullie nog die foto die online was opgedoken van Nick Sanders en Vincent, vlak voordat Nick zijn rentree maakte in Gtst. Hierdoor wist de kijker al dat Nick degene was die achter alles zat. Ik heb die scene nog niet gezien. Dus ik verwacht dat Nick er nog in blijft, ook is er geen interview of wat dan ook met hem geweest dat hij er definitief uit zou gaan dus ik heb nog goede hoop! Zou het erg jammer vinden als hij er uit zou gaan, hij is mijn favoriete acteur vn gtst.

 17. Alleen de oude cast heeft een vast contract.
  Maxime en Anton hebben een eigen b.v en die worden ingehuurd door Endemol. Daarbij staan ze niet onder contract van Endemol maar hebben ze ook niet met de flexwet te maken. Een soort freelancer dus.

 18. Ik vind het ook jammer dat nick weer weg is. Had wel op een mooie clash met maxime gehoopt.
  Vind het persoonlijk jammer at leuke personages als nick zo kort blijven en dat irritante wiet anna en lucas een vaste rol hebben. vind die sasha ook niet echt een aanwinst, maar ja mijn mening:)

 19. Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in 3300 van de 5065 afleveringen. Personages die in deze seizoenen, of voorgaande seizoenen, in minder dan 100 afleveringen te zien zijn geweest, staan niet in dit overzicht vermeld (tenzij deze een vaste rol hadden).
  Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

  Episode Count – 3300 afleveringen
  1. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 1793
  2. Jef Alberts (Bartho Braat) – 1779
  3. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 1547
  4. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 1301
  5. Suzanne Balk (Ingeborg Wieten) – 1134
  6. Rik de Jong (Ferri Somogyi) – 1122
  7. Daniël (Wim Zomer) – 1115
  8. Robert Alberts (Wilbert Gieske) – 1059
  9. Anita Dendermonde (Sabine Koning) – 964
  10. Roos Alberts (Guusje Nederhorst) – 882
  11. Arnie Alberts (Reinout Oerlemans) – 830
  12. Linda Dekker (Babette van Veen) – 778
  13. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 767
  14. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 750
  15. Arthur Peters (Jimmy Geduld) – 722
  16. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 694
  17. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 693
  18. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 687
  19. Govert Harmsen (Wik Jongsma) – 675
  20. Lorena Gonzalez (Gigi Ravelli) – 652
  21. Helen Helmink (Bruni Heinke) – 651
  22. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 620
  23. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 575
  24. Simon Dekker (Rick Engelkes) – 571
  25. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 526
  26. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 509
  27. Charlie Fischer (Lieke van Lexmond) – 509
  28. Dian Alberts (Chris Jolles) – 507
  29. Frits van Houten (Casper van Bohemen) – 496
  30. Rikki de Jong (Robin Martens) – 494
  31. Peter Kelder (Antonie Kamerling) – 482
  32. Jessica Harmsen (Katja Schuurman) – 463
  33. Jack van Houten (Mark van Eeuwen) – 444
  34. Kim Verduyn (Angela Schijf) – 440
  35. Mickey Lammers (Martin van Steijn) – 438
  36. Sylvia Merx (Hilde de Mildt) – 428
  37. Martine Hafkamp (Inge Ipenburg) – 410
  38. Stan Nijholt (Paul Groot) – 398
  39. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 372
  40. Bianca Bouwhuis (Cynthia Abma) – 366
  41. Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) – 349
  42. Julian Verduyn (Cas Jansen) – 349
  43. Myriam van der Pol (Isa Hoes) – 334
  44. Danny de Jong (Jan Kooijman) – 329
  45. Barbara Fischer (Charlotte Besijn) – 320
  46. Wil de Smet (Carola Gijsbers van Wijk) – 310
  47. Nuran Baydar (Toprak Yalciner) – 300
  48. Marieke Vollaards (Nathalie Mourits) – 288
  49. Dian Alberts (Lotte van Dam) – 284
  50. Hedwig Harmsen (Georgina Verbaan) – 274
  51. Barkeeper Bert (Andre Stevens) – 271
  52. Tim Loderus (Beau Schneider) – 264
  53. Nick Sanders (Christophe Haddad) – 253
  54. Bowien Galema (Tanja Jess) – 240
  55. Martijn Huygens (Peter Post) – 229
  56. Irene Huygens (Anita Donk) – 228
  57. Ronja Huygens (Alexandra Alphenaar) – 226
  58. Mark de Moor (Tim Immers) – 224
  59. Dex Huygens (Emiel Sandtke) – 219
  60. Mathilde Carillo (Diana Sno) – 215
  61. Annette van Thijn (Frédérique Huydts) – 211
  62. Rien Hogendoorn (Joost Buitenweg) – 207
  63. Remco Terhorst (Bennie den Haan) – 186
  64. Receptioniste Kim (Dewi Bollebakker) – 182
  65. Mike Brandt (Louis Talpe) – 178
  66. Helen Helmink (Marloes Fluitsma) – 166
  67. Fatima Yilmaz (Reyhan Erdogan) – 163
  68. Vincent Muller (Oscar Aerts) – 163
  69. Edwin Bouwhuis (Raynor Arkenbout) – 161
  70. Hannie van der Kroeft (Sophie Drossaers) – 159
  71. Karin Alberts (Henriëtte Tol) – 157
  72. Ober Rozenboom (Fred Langerak) – 153
  73. Menno Kuiper (Dave Mantel) – 143
  74. Bianca Bouwhuis (Elvira Out) – 137
  75. Gerant (Robert Boerleider) – 134
  76. Mira Brandts Buys (Anja Winter) – 121
  77. Tim Waterman (Kees Roorda) – 118
  78. Che Azalaia (Philip Ivanov) – 115
  79. John Alberts (Tim Günther) – 111
  80. Stefano Sanders (Bas Muijs) – 109
  81. Jan Henk Gerritse (Joop Wittermans) – 107
  82. Rosa Gonzalez (Elly de Graaf) – 106
  83. Jeanne Dekker (Inger van Heijst) – 105
  84. Vicky Pouw (Liza Sips) – 103
  85. Pete Jenssens (Michiel Varga) – 96
  86. Trix Gerritse (Mirjam de Rooij) – 80
  87. Dennis Alberts (Koert-Jan de Bruijn) – 77
  88. Isabella Kortenaer (Victoria Koblenko) – 69
  89. Milan Verhagen (Wouter de Jong) – 68
  90. Yasmin Fuentes (Fajah Lourens) – 67
  91. Morris Fischer (Geert Hoes) – 66
  92. Koossie Sibrandy (Ellen Röhrman) – 64
  93. Benjamin Borges (Winston Post) – 60
  94. Ray Groenoord (Sebastiaan Labrie) – 59
  95. Valerie Fischer (Elle van Rijn) – 55
  96. Thijs Kramer (Miro Kloosterman) – 53
  97. Emma Driessen (Helen Suyderhoud) – 51
  98. Sandra Mulder (Annemarie Oster) – 50
  99. Floris van Wickenrode (Ruben Lürsen) – 48
  100. Charlie Fischer (Aukje van Ginneken) – 41
  101. Dorothea Grantsaan (Chris Comvalius) – 39
  102. Pascale Berings (Maria Kooistra) – 39
  103. Tracey Gould (Yoka Verbeek) – 37
  104. Anna Brandt (Barbara Sloesen) – 34
  105. Petra van Ede (Djuna Hougee) – 32
  106. Morris Fischer (Patrick Martens) – 29
  107. Jan van Ede (Dieter Jansen) – 28
  108. Sacha Kramer (Gaby Blaaser) – 22
  109. Morris Fischer (Joris Putman) – 18
  110. Robin Visser (Rop Verheijen) – 3

 20. Ik lees vaker deze overzichten maar welk doel heeft dit. Is hier iets mee te winnen voor het personage wie het meest te zien is geweest???

 21. Alles op een rijtje:

  Maandag 26 januari:

  Bianca wordt onzeker wanneer ze ziet hoe leuk Anton het heeft met een collega. Janine en Maxime bedenken plannen om BandiTas nieuw leven in te blazen. Thijs pleegt een geheimzinnig telefoontje.

  Dinsdag 27 januari

  Rikki ziet dat Sjoerd ongewoon veel aandacht voor Aysen heeft. Sjors ontploft wanneer Wiet nog maar net een huishoudelijk ongeluk kan voorkomen. Janine verwijt Ludo dat hij achter haar rug om dingen regelt. Een verkeerscontrole loopt voor Sjoerd anders af dan verwacht.

  Woensdag 28 januari:

  Bing lacht Wiet uit over haar seksuele voorkeur. Bianca heeft haar gedachten er niet bij wanneer ze een sollicitatie afneemt. Rikki wil weten waarom Sjoerd niet gewoon toegeeft aan zijn gevoelens. Sjoerd beseft dat hij los moet komen van Rikki.

  Donderdag 29 januari:

  Anton voelt zich op zijn werk enorm opgelaten. Laura laat Bianca inzien dat ze te ver is gegaan.

  Vrijdag 30 januari:

  Wiet besluit te spijbelen en loopt daardoor een topkans mis. Ludo wil niet dat Vincent voor Nina’s bedrijf werkt. Tim probeert een ruzie tussen Sjors en Wiet te voorkomen. Aysen doet een nieuwe ontdekking in de ‘illegaal gokken’-zaak. Sacha eist in paniek dat Thijs iets doet om Noud te helpen.

 22. Ben ik de enige die gtst steeds weer een beetje saaier vind worden?? Toch wel jammer dat Nick weg is, ze hadden nog zo veel met hem kunnen doen maarja. Het is ook best raar dat L&J Nina niet naar Nederland laten komen aangezien het gevaar (Nick) weg is. Ludo en Janine moeten gewoon weer bij elkaar komen maar het begint een beetje lang te duren. Laat dat Maarten gedoe uitkomen en Ludo die zijn excuses maakt bij Janine en dan gewoon weer samen.

Geef een reactie