Maandag 5 januari:
Noud krijgt slecht nieuws over Daryl en zoekt samen met Sacha naar een oplossing. Sjors doet Tim een bekentenis over hoe ze haar toekomst ziet. Wiet is bang als ze door een auto wordt achtervolgd. Bing betrapt Thijs als hij tegen hun afspraak ingaat.

Dinsdag 6 januari:
Als Vincent een poging doet om Nick tot rede te brengen is hij getuige van een brute aanslag. Ludo staat voor een enorm dilemma. Noud kan niet geloven wat hij Daryl heeft aangedaan. Bing en Thijs zitten wat betreft de bokswedstrijd in het nauw, maar Thijs komt met een verrassende uitweg.

Woensdag 7 januari:
Ludo maakt zijn grootste vijand duidelijk dat hij geleerd heeft van gebeurtenissen uit het verleden. Wiet neemt Rikki in vertrouwen over haar relatie met Anna. Maxime kan niet geloven dat Vincent het risico heeft genomen om Nick te confronteren.

Donderdag 8 januari:
Maxime heeft geen begrip voor Ludo’s beslissing en wil haar wraakplannen echt ten uitvoer brengen. Vandaag is de bokswedstrijd, Tim gelooft in zichzelf. Om de inkomsten voor Boks veilig te stellen doet Bing een vergaand voorstel aan Tim. Aysen onderzoekt de aanslag, maar ontdekt dat niemand er iets over wil loslaten.

Vrijdag 9 januari:
Anton is bij de bokswedstrijd. Hij moet met de verliezer meteen naar het ziekenhuis. Noud neemt Laura in vertrouwen omdat hij heel erg onzeker is over Sacha’s gevoelens voor hem. Thijs en Bing staan lijnrecht tegenover elkaar als Bing zich heeft laten gaan. Sjors raakt in verwarring door Tim.

Jorrit

22 jaar / Docent Scheikunde & Docent NaSk / Leerkracht Basisonderwijs / (4e jaars deeltijd) Student FLOT Scheikunde / Judoka + Coach + Scheidsrechter (niveau 2) bij JBN / Vrijwilliger & (Algemeen) Werkgroeplid bij KiaK Kinderactiviteiten / Teamleider (niveau 1) & Recreatiemedewerker (niveau 3) bij Recrateam

http://g-t-s-t.blogspot.nl/

144 comments on “GTST Spoilers 5 t/m 9 januari

 1. Maandag12 januari
  Sjors wil Bing op de hoogte brengen van haar huwelijksplannen, maar Tim vind dat geen goed idee. Wanneer iemand een goede daad doet, vermoedt Ludo een dubbele bodem. Darryl wil wraak nemen op Noud en is daar op geen enkele manier van af te brengen. Thijs weet zich in het onderzoek van Aysen te wurmen.

  Bron: TVgids app

 2. Sjors met huwelijksplannen raar.

  Op wie pleegt Nick nou weer een aanslag?

  Ik hoop dat dit Daryl is: Anton is bij de bokswedstrijd. Hij moet met de verliezer meteen naar het ziekenhuis.

 3. haha iemand had hier geen leven om een half uur voor nieuwjaar hier van alles te lopen posten. of hij is dronken of koekoek.

  ps je capslock staat aan, zo kom je nogal schreeuwerig over

  1. BWahahahahahaha!! Geniaal wie was dat!! Ik moet het weten. Wat een held hahahah ik kom niet meer bij

 4. Wat is dat voor een figuur van die BREAKING NEWS? Kan dit verwijdert worden door een websitebeheerder? Het irriteert me.. en dat al gelijk op nieuwjaarsdag, vast iemand die niet van GTST houdt, nou kijk er dan niet naar maar bespaar ons met je onzinnige posten. Happy New Year.

  1. Ja, en het trieste is dat hij het vlak voor nieuwjaar stuurde. Dit is gewoon te zielig, ik kan er wel om lachen. Ben je zo eenzaam dat je dat dus gaat doen. Koos vriendloos.

  2. Nou! Waarom nou. Eindelijk een beetje humor jongen. Ik vind dat mooi! Gieren dit. Fantastisch.

 5. Op de promo dus, waarschijnlijk dat Nick zijn auto ontploft. Dat is denk ik die aanslag. Alleen dat met Thijs en Noud snapte ik niet

 6. Ik denk dat Nick het niet overleefd.. hij staat na die explosie (brute aanslag) ook niet weer vermeld in de spoilers. Eigenlijk schiet Ludo er niks mee op, er zijn al geen bewijzen, en dan ook nog een aanslag op de enige die Ludo zijn onschuld kan bewijzen. Nouja, verder de bokswedstrijd, ik begrijp dat Darryl niet meer de tegenstander is, maar nu Bing. Sjors ziet natuurlijk hoe Tim er tegen vecht, en zij valt meteen weer op hem. Vandaar ook die trouwplannen (12 januari). Wat voor verhaal Wiet en Anna verder gaan krijgen is ook niet echt te zeggen, het is nu allemaal goede tijden, maar dat zal wel weer in slechte tijden veranderen.
  Verder hoop ik dat het goed gaat komen tussen Maxime en Vincent, ik vind het schattig om te zien hoe ze langzaam naar elkaar toe groeien. Helaas gaat Maxime dingen doen die Vincent niet begrijpt….

 7. Woensdag 14 januari
  Wiet is onzeker over haar verleden. Kan ze alles aan Anna vertellen of niet? Maxime probeert Vincent ervan te overtuigen dat wraak op Nick zoet kan zijn. Door een actie van Laura begint Bianca zich steeds meer buitengesloten te voelen bij haar eigen gezin.

 8. Dinsdag is Vincent getuige, en dat was ook in de promo te zien. Maaaaar woensdag laat Ludo zijn geootste vijand weer weten dat hij van het verleden heeft geleerd. Dus hoe kan Nick dan dood zijn? of denk ik nu helemaal verkeerd..

  1. Misschien zat er gewoon niemand in die auto op dat moment, of in ieder geval geen Nick. Vincent wou ook volgens mij praten met hem en dan zou hij niet in de auto zitten.

 9. Hallo
  Ik had een vraagje weet iemand of je ergens seizoen 18 19 20 21 22 terug kan kijken ?? Op rtl xl kan het niet meer ! Misschien weet iemand een andere site ??

  Groet sarah

  1. Ja, en die site heet bol.com en er zijn er nog andere, je kan zo een seizoen aantikken en dan op bestellen, je hoeft dan alleen nog maar te betalen en hij zal binnenkort in huis zijn. Misschien zijn 18 en 19 er nog niet, maar dat is dan pech, dan zal je namelijk nog even moeten wachten

   Je hebt zoiets al eerder gevraagd, en je kan online gewoon geen afleveringen kijken. Anders hoeven ze net zo goed geen dvd box uit te brengen, nietwaar.

   1. Je kan alleen dvd boxen kopen tot seizoen 12 en die heb ik allemaal al vandaar dat ik het vraag en het duurt nog best wel lang totdat de andere komen

     1. Jemig he je hoeft niet zo te reageren het is een vraag en misschien weet iemand wel een site wat je kan kijken van seizoen 18 19 17 dus ik hoef geen reactie meer van jou want je reageert niet normaal

     2. Ooh oke na zo kwam het er niet uit maar goed
      je had al een x gereageerd en zei wat je wist
      maar ik dacht misschien dat iemand anders wel wat kent vandaar dat ik hetnog een x vroeg

  2. Als je een aflevering wil terugkijken typ je het nummer en het seizoen in dan komt erbij Google een linkje en kan je op rtlxl wel kijken via de link

    1. Ik vraag me dan toch af hoe jullie dat doen want als ik bijvoorbeeld het najaar van 2011 terug probeer te kijken dan krijg ik geen link via google hoor, het enige wat je nog kan zien zijn shorties en de links van afleveringen op rtlxl die er staan werken niet.

     1. Jaa dat heb ik dus ook op rtl xl kan je alleen nog het na jaar van 20 terug kijken tot nu en nergens anders meer kan je seizoen 20 of 21 meer kijken ook niet meer op youtube drm dacht ik misschien kent iemand waar je hetkan kijken zonder rtl xl !

 10. Vanaf het begin, hoop ik nog steeds dat Menno Kuiper terugkomt in GTST. Menno en Lucas spelen zo
  ontzettend goed samen, echt emotioneel. Persoonlijk vind ik nog steeds DE cliffhanger het verhaal tussen Menno
  en Lucas. Ik hoop dat Dave Mantel terug komt, er zijn echt verhalen te verzinnen.
  ALSJEBLIEF UITSLUITEND DAVE MANTEL, NIET DAVE ROELVINK !!!!!!!!!!

  1. Nou, ik vond Lucas en Menno ook goed bij elkaar passen, maar ik vind het niet erg als hij niet terugkomt.
   Zie ook wel een liefde die meer op Lucas lijkt,

 11. Ik ben blij dat die Dave Roelvink uiteindelijk niet in Gtst is gekomen, want wat een arrogant en vies mannetje is dat zeg. Hij is alleen maar enigszins bekend door zijn vader.

  Wat Gtst betreft, hmmm veel nieuwe liefdes de laatste tijd zeg.
  Alleen dat verhaal van Noud, Sacha en Daryl gaat mij een beetje lang duren. Het is gewoon wachten totdat Daryl definitief weggaat en Noud en Sacha een koppel worden. De echte vraag is natuurlijk hoelang ze bij elkaar gaan blijven 😉

  Ook ben ik wel benieuwd naar Nina´s terugkomst. Marly is nu ook al een tijdje geleden bevallen en het lijkt me niet zo lang meer te duren voordat ze weer scenes gaat opnemen.
  Haar rol kan bij terugkomst ook heel veel kanten op, dus ben heel benieuwd wat de schrijvers van plan zijn.

 12. Ik had de shortie gezien Ludo wilt dat Leon Nick ombrengt. Nick overleefd de explosie ik mag hopen dat niet Leon in de auto zit. Dat is net zo’n goede personage die bij de vaste cast past.

 13. Marly begint volgende week weer met werken. En aangezien gtst 2/3 maanden voorloopt, zien we haar pas weer eind maart. Ik ben ook wel benieuwd naar haar terugkeer, maar vermoed dat ze gewoon ontwaakt uit haar kunstmatige coma. Dan wordt ze wakker en dan moet ze alles nog aanhoren van een half jaar geleden maar gtst kennende is er dan wel weer een nieuw probleem maarja. Ik vind het wel heel leuk dat ze nu de sanders een goede verhaallijn hebben gegevn, eentje waar Janine ook een rol in heeft. En verder, Nick zit waarschijnlijk niet in ie auto fus ja dat is pech auto weg. maar denken jullie dat dat Maarten gedoe ooit nog uitkomt? en oja @ breaking news !!!! doe pls niet zo onnodig dom, kan daar echt niet tegen.

 14. Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in december 2014.
  Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

  Episode Count December 2014 – 23
  1. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 15
  2. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 15
  3. Vincent Muller (Oscar Aerts) – 15
  4. Nick Sander s (Christophe Haddad) – 15
  5. Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) – 14
  6. Sacha Kramer (Gaby Blaaser) – 14
  7. Daryl (Poal Cairo) – 14
  8. Anna Brandt (Barbara Sloesen) – 13
  9. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 13
  10. Rikki de Jong (Robin Martens) – 13
  11. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 13
  12. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 13
  13. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 13
  14. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 12
  15. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 12
  16. Thijs Kramer (Miro Kloosterman) – 11
  17. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 10
  18. Bianca Bouwhuis (Elvira Out) – 10
  19. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 9
  20. Tim Loderus (Beau Schneider) – 9
  21. Jef Alberts (Bartho Braat) – 8
  22. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 8
  23. Leon (Luca Savazzi) – 6
  24. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 4
  25. Bram Bouwhuis (?) – 4
  26. Lana de Jong (?) – 3
  27. Nola Sanders (?) – 1
  28. Rechter Kamphuis (Chiara Tissen) – 1
  29. Valentijn Sanders (Ricardo Worp & Patrick Worp) – 1
  30. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 0
  ——

  Opvallende feitjes:
  Deze maand keerden Ricardo Worp en/of Patrick Worp weer terug in de rol van Valentijn Sanders, die sinds 19 januari 2012 niet meer te zien is/zijn geweest.

  Dit is de eerste keer sinds juli 2013 dat Ruud Feltkamp (Noud) in de meeste afleveringen in een maand te zien is geweest. Voor Caroline de Bruijn (Janine) was dat november 2014, voor Oscar Aerts (Vincent) was dit de eerste keer dat hij in de meeste afleveringen te zien was en voor Christophe Haddad (Nick) was dit oktober 2011.

  Guido Spek (Sjoerd) heeft sinds deze maand in meer afleveringen meegespeeld dan Chris Jolles, die van 1994 tot 1999 de rol van Dian Alberts vertolkte. Chris Jolles heeft in 507 afleveringen meegespeeld, terwijl Guido nu in 519 afleveringen te zien is geweest.
  Ook Robin Martens (Rikki) klimt ophoog. Ze heeft nu in 488 afleveringen meegespeeld en haalt daarmee Antonie Kamerling (Peter) in, die in 482 afleveringen te zien is geweest. Overigens is het opmerkelijk dat Antonie Kamerling in zowel seizoen 1 als 2 in de meeste afleveringen te zien was (in seizoen 1 in 156 afleveringen en in seizoen 2 in 137 afleveringen).

  Erik de Vogel (Ludo) heeft nog altijd in de meeste afleveringen meegespeeld dit seizoen. Zijn teller staat op 56 van 88 afleveringen, op de voet gevolgd door Guido Spek (Sjoerd) en Oscar Aerts (Vincent) met 55 afleveringen. Op nummer 4 staat Caroline de Bruijn (Janine) met 53 afleveringen.

 15. @ Romy
  Op marly vd v haar instagram-account laat haar styliste een berichtje achter met: zie je volgende week. Dus dan heeft ze as week weer opnamens. Ergens heb ik gelezen dat GTST ongeveer 51 of iets meer dagen vooloopt op wat wij zien. Dus ga er van uit dat ze in Maart weer te zien is.

 16. Donderdag 15 januari

  In het onderzoek naar de vergiftiging van Daryl vindt Aysen een spoor dat leidt naar Bing. Daryl doet er alles aan om Sacha tegen Noud op te zetten. Ludo wil zichzelf en Sanders Inc. van alle blaam zuiveren. Sjoerd bemiddelt op originele wijze tussen zijn ouders.

 17. Wat mij erg leuk lijkt is dat Nina terug komt met geheugenverlies en dat ze daardoor weer denkt dat ze nog getrouwd is met Noud. Wanneer ze hoort dat Noud samen is met Sacha, gaat Nina vechten voor een relatie met Noud. En dit geeft dan weer problemen bij Noud/Sacha, waardoor hun relatie op het spel komt te staan.

  1. dat zou opzich wel leuk zijn ja. alleen geheugenverlies tot wanneer, want ze zijn eind 2013 gescheiden, maar in de cliff van 2012 ging Noud al weg omdat het slecht ging, toen kwam hij later terug, toen ging het uiteindelijk beter, maar Nina was zwanger, en toen waren die problemen er. en in de week van de parachute-cliff ging het eigenlijk uit. want het lijkt me niet leuk als ze niet meer weet dat ze een kind heeft. maar het moet op dat moment wel goed geweest zijn tussen Noud en haar. maar wel leuk idee.
   beetje lange reactie, maar niet dat jij dat niet weet natuurlijk. was misschien eerder voor mezelf.

  2. Ja, daar had ik ook zelf aan gedacht, dat zou inderdaad echt leuk zijn. En zo’n gek idee is het eigenlijk helemaal niet, want als Nina terugkomt dan zijn Noud en Sacha waarschijnlijk ook al een tijdje samen. En dan moeten ze in Gtst natuurlijk weer iets hebben om spanningen te brengen in hun relatie, want een relatie blijft natuurlijk nooit lang goed in Gtst en dan is Nina wel de perfecte personage om spanningen te brengen.

   Nou nu ben ik wel heel benieuwd naar Nina’s terugkeer.

   1. Ja daar heb je ook gelijk in. Het zou inderdaad wel heel erg jammer zijn als ze niet meer weet dat ze een kind heeft. Misschien dat ze dan alles nog weet behalve dat zij en noud uit elkaar zijn. Wat ik vooral hoop is dat Noud/Nina weer bij elkaar komen 😀 Ik vond hun altijd zo leuk, veel chemie samen!

 18. Hey Tom,
  Cool dat je ze weer heb geplaatst en trouwens ook leuk dat van S1 t/m S9, wilde ik je nog zeggen. (beter laat dan nooit)
  Zou je ook S1 willen plaatsen ?
  En weet iemand wanneer Ludo vrijkomt en weer herenigd met Janine? ik hoop nog deze maand! LudineLoveForEver

  1. 15 januari is hij druk bezig met zijn bedrijf dan is hij zeker vrij.

   Leon gaat een bom in Nick’s auto doen denk ik (ik heb de aflevering van dinsdag nog niet gezien)

 19. En weet iemand toevallig alle decors?
  Ik weet ook wel op zich veel decors
  bv Huize Sanders, Bouwhuis, Gonzalez
  en vroeger bv Huize Alberts, Fischer
  maar ik bedoel ook bv bedrijven zoals A&A, Sanders INC en gewonen appartementen of hotel(s)(kamers)…
  Ik wil trouwens echt niet vervelend doen maar ik vroeg het me gewoon af…

 20. Heb de aflevering van dinsdag net bekeken.. Nick is dood nu…
  Hij wou niet naar ludo luisteren, en boem daar ging de auto de lucht in met nick erin.

 21. Heb de aflevering van dinsdag net bekeken.. Nick is dood nu…
  Hij wou niet naar ludo luisteren, en boem daar ging de auto de lucht in met nick erin.

  1. Wat is dat nou weer voor onzin? Ik heb de aflevering ook gekeken en je ziet helemaal niet of Nick er op tijd uit is dus hij kan nog gewoon leven. Daarnaast komt ie volgende week gewoon weer in de spoilers voor dus hij is helemaal niet dood.

   1. Hij zou kunnen leven ja maar dat is erg onlogisch..
    Aangezien hij gewoon de auto start en dan zie je vincent en boem.. Waarvoor zou nick nu wel luisteren naar ludo?

    1. @Johnny, volgens mij komt Nick nog in de spoilers voor na de aanslag. Lees ze nog maar eens goed. (met name die van 7 en 8 januari)

 22. Ludo heeft alle hoop op vrijlating verloren en heeft besloten tot de liquidatie van Nick zodat in ieder geval de veiligheid van zijn familie wordt vastgesteld. Ik gok dat Nick NET niet in de auto zit, ookal was dat wel de bedoeling, maar Nick schrikt hiervan en voelt zich niet veilig nu hij weet dat Ludo op zijn dood uit is, dus gaat Nick alsnog akkoord met Ludo’s deal.

  1. @new bad guy

   Prima verwoord dit is precies wat er waarschijnlijk gaat gebeuren had ik ook in gedachten.

   Haha moet je nagaan ludo zit alleen maar in de gevangenis om het verhaal te rekken anders was nick al verdwenen.
   Ludo doet het op de maffia way autobom :p. Stefano en sofia hadden het ook overleefd vroeger. nick dus ook haha ook al zit hij erin xd.

   Maar echt in tijden niet zo spannend meer geweest. Goed bezig dit keer.

  1. We hebben toch (nog) niet gezien wie in die auto zat. Zoals ik al eerder schreef, komt Nick nog in de spoilers (na deze aanslag) voor, denk ik dus dat Nick niet in die auto zat. Want ja idd, dergelijke explosie overleef je niet.

 23. ik denk trouwens wel dat Nick binnenkort weer uit Meerdijk vertrekt aangezien hij niet in de leader zit. Hetzelfde geld voor Daryl.

  1. Iza, is niet zo moeilijk dat te bedenken. Beiden hebben een gastrol
   1) dan komen ze sowieso niet in de leader,
   2) bij een gastrol is het duidelijk dat ze na een korte tijd GTST verlaten.

 24. ik weet niet waar ik die link zag, maar die ging naar youtube. en dn zag je het hele stukje dat Ludo met Nick belt.
  Nick gelooft Ludo niet, maar dan start hij de auto, dat lukt niet, en dan hoort hij Ludo nog een keer, en kijkt hij geschrokken, dan gaat het beeld naar Vincent en ontploft de auto. Dus misschien ging Nick er net op tijd uit.
  Ookal zag je in de promo ook de ontploffing van boven, en niemand er naast. dat maakt niet uit denk ik, dat houdt de spanning erin en het ging ook snel, dus dat maakt niet uit.
  Hij zal misschien we in het ziekenhuis komen, paar dagen ofzo.

   1. Ja hoor @Kim hij doet het. Ik heb het filmpje gezien. Dank voor het plaatsen !!

    Is dus duidelijk dat Ludo, Nick op het laatste moment waarschuwt, om uit die auto te stappen/niet te starten.

    Zou het dan toch nog goed komen tussen die 2. Maar ja, als ik dan de spoilers weer lees vanaf 12 januari, strooit Maxime roet in het eten/of te wel ze verpest het, door haar eeuwige haat.

    Of zou er een pact komen van Ludo en Nick tegen Maxime!!! Ik vind het echt spannend worden!!!!

    1. Haha inderdaad. Ik had op twitter de aflevering van maandag gezien, had iemand neergezet. En iemand zei dat dinsdag heel spannend is, en Ludo houdt hem tegen want hij denkt aan wat Maximilliaan met hem deed

 25. Vrijdag 16 januari

  Tim heeft onalledaagse ideeën over het huwelijksleven en probeert Sjors daarin mee te krijgen. Wanneer Thijs Nouds verdediging op zich neemt, wordt Noud in Aysens ogen steeds verdachter. Anna kan niet langer aanzien dat Wiet maar tegen Lucas blijft ontkennen dat ze een relatie hebben.

 26. Tim en Sjors gaan trouwen dus?

  Het zou leuk zijn als Nick nog een tijdje inblijft. Daryl mag van mij er wel uit wat een vreselijk irritante vent is dat.

 27. Uit de spoilers kan ik opmaken dat Noud verdacht gaat worden voor vergiftiging op Daryl, omdat hij Daryl knockout heeft geslagen, terwijl Thijs en Bing natuurlijk achter die vergiftiging zitten.

  Dit gaat volgens mij echt nog lang duren en ik ben eigenlijk nu al wel een beetje klaar met het gedoe Noud, Sacha en Daryl. Als ze Daryl nou gewoon snel laten vertrekken, dan is dit gedoe ook klaar. Vind Sacha tot nu toe ook nog niet een denderende personage, had eigenlijk wel meer van haar verwacht…
  Persoonlijk vind ik Noud en Nina dan nog steeds een beter stel.

  1. @tiie

   Uit de spoiler van Donderdag 15 januari 2015 staat o.a. het volgende:

   In het onderzoek naar de vergiftiging van Daryl vindt Aysen een spoor dat leidt naar Bing.

   Dus de verdenking gaat niet naar Noud maar naar Bing.

   1. Maar het vreemde is dat in de spoiler van vrijdag 16 januari 2015 Noud wordt verdacht.

    “Wanneer Thijs Nouds verdediging op zich neemt, wordt Noud in Aysens ogen steeds verdachter”.

    Spelen Thijs en Bing -en zeker met name Bing-, hier weer een smerig spelletje??? Het zal toch niet zo zijn, dat Bing ook hier weer de dans ontspringt.

 28. Ludo en Janine zijn óf 9 januari te zien en anders sowieso 100% zeker in de week daarna. Dus dat gaat niet lang meer duren 🙂 Ook vind ik dat gedoe met Sacha en Noud wel leuk, alleen Daryl moet weg. Ik heb de afl van maandag en dinsdag gezien en ik moet toegeven dat de verhaallijn wiet&anna ook steeds leuker wordt. En Nick is sowieso uit de auto en niet dood. Lekker handig van Gtst door hem in de spoilers te vermelden maarja beter voor ons zullen we maar zeggen. Ik hoop echt snel op terugkeer Ludine, en dat dat Maarten gedoe uifkomt en vOor de rest vind ik het allemaal wel prima.

 29. @ Ludine.

  Graag gedaan. Bij deze de episode count van seizoen 1.

  ——

  Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in seizoen 1 (1990 – 1991). Ook kan je zien welke contractrollen hun entree hebben gedaan, en welke contractrollen zijn vertrokken. Personages die in dit seizoen, of voorgaande seizoenen, in minder dan 5 afleveringen te zien zijn geweest, staan niet in dit overzicht vermeld.
  Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

  Entree/Vertrek contractrollen Seizoen 1 (1990 – 1991)

  Entree contractrollen: (7)
  16/1 – Jeanne Dekker (Inger van Heijst)
  12/3 – Karin Alberts (Henriëtte Tol)
  12/3 – Jef Alberts (Bartho Braat)
  5/4 – John Alberts (Tim Günther)
  11/4 – Govert Harmsen (Wik Jongsma)
  24/4 – Mickey Lammers (Martin van Steijn)
  14/6 – Frits van Houten (Casper van Bohemen)

  Vertrek contractrollen: (6)
  10/12 – Martine Hafkamp (Inge Ipenburg)
  4/1 – Petra van Ede (Djuna Hougee)
  4/1 – Jan van Ede (Dieter Jansen)
  6/2 – Robert Alberts (Wilbert Gieske)
  6/2 – Laura Alberts (Jette van der Meij)
  17/6 – Linda Dekker (Babette van Veen)

  Episode Count Seizoen 1 (1990-1991) – 195
  1. Peter Kelder (Antonie Kamerling) – 156
  2. Arnie Alberts (Reinout Oerlemans) – 144
  3. Helen Helmink (Marloes Fluitsma) – 141
  4. Annette van Thijn (Frédérique Huydts) – 139
  5. Simon Dekker (Rick Engelkes) – 138
  6. Linda Dekker (Babette van Veen) – 130
  7. Daniël (Wim Zomer) – 126
  8. Myriam van der Pol (Isa Hoes) – 125
  9. Rien Hogendoorn (Joost Buitenweg) – 124
  10. Suzanne Balk (Ingeborg Wieten) – 111
  11. Jeanne Dekker (Inger van Heijst) – 85
  12. Robert Alberts (Wilbert Gieske) – 76
  13. Laura Alberts (Jette van der Meij) – 66
  14. Karin Alberts (Henriëtte Tol) – 51
  15. Martine Hafkamp (Inge Ipenburg) – 49
  16. Ober Rozenboom (Andre Stevens) – 46
  17. Jef Alberts (Bartho Braat) – 45
  18. John Alberts (Tim Günther) – 43
  19. Emile Bezemer (Bas Voets) – 40
  20. Janet van Zuylen (Linda de Wolf) – 38
  21. Nico Stenders (Hein van Beem) – 35
  22. Petra van Ede (Djuna Hougee) – 32
  23. Ober Rozenboom (Fred Langerak) – 30
  24. Stephanie Kreeft (Antoinette van Belle) – 29
  25. Jan van Ede (Dieter Jansen) – 28
  26. Appie Bosma (Erik Koningsberger) – 27
  27. Gaby Lorentsz (Yvonne Valkenburg) – 27
  28. David Harkema (Bert Ettekoven) – 25
  29. Henny (Yvonne Ristie) – 23
  30. Menno Develing (Ad Hoeymans) – 23
  31. Mickey Lammers (Martin van Steijn) – 22
  32. Herman Hogendoorn (Tom van Beek) – 22
  33. Wil de Smet (Carola Gijsbers van Wijk) – 17
  34. Govert Harmsen (Wik Jongsma) – 16
  35. Rolf Huygens (Maxim Hamel) – 16
  36. Frank Dalstra (Huib Rooymans) – 15
  37. Marc de Waal (Peter Smits) – 15
  38. Dammie (Mitchell Ristie) – 14
  39. Marre Dalstra (Aafke van der Mey) – 14
  40. Terri Dalstra (Elske Falkena) – 14
  41. Willem Kelder (Frits Lambrechts) – 14
  42. Gerda Kelder (Roos Blaauboer) – 13
  43. Arthur Fransen (Edmond Classen) – 12
  44. Nancy Bijnema (Els van Rosse) – 12
  45. Serveerster (Yvette Weissman) – 12
  46. Alexandra Huygens (Paulien Zuiderhoek) – 11
  47. Maurice de Bruin (Ferry Kaljee) – 11
  48. Nicole Verhaar (Irma Hartog) – 11
  49. Thomas van Ede (Davey Leeman) – 11
  50. Denise van Dam (Marjorie Boston) – 10
  51. Jan van Beek (Horace Cohen) – 10
  52. Matthijs van Slooten (Guus Dam) – 10
  53. Verpleegster (Elsa Jansen) – 10
  54. Joke Nieuwkoop (Eva van Heyningen) – 9
  55. Viola Bezemer (Ansje Beentjes) – 9
  56. Gerrie de Swaam (René Retel) – 8
  57. J.A. Armand (Herbert Flack) – 8
  58. Mevr. Vogelaar (Lies de Wind) – 8
  59. Vera Simonis (Karla Wildschut) – 8
  60. Frits van Houten (Casper van Bohemen) – 7
  61. Ben Veerman (Yorick van Wageningen) – 7
  62. Carl (Tygo Gernandt) – 7
  63. Eddie (Kamaran Abdalla) – 7
  64. Huib Holman (Huub Scholten) – 7
  65. Connie Kelder (Zoë Hijman) – 6
  66. Assistent Vliegen (Willem van der Kroft) – 6
  67. Barman Harry (Hans van Hechten) – 6
  68. Brigitte Lefrevre (Joke Hoolboom) – 6
  69. David van Thijn (Bob van Tol) – 6
  70. D.J. Dirk (Rik Luycx) – 6
  71. Francine de Waal (Hiske van der Linden) – 6
  72. Lex Deen (Harry Mertens) – 6
  73. Steven Veldkamp (Ruud Westerkamp) – 6
  74. Bert Westmeer (Pim Vosmaer) – 5
  75. Albert van de Broek (Cor Witschge) – 5
  76. Han (Floris Douwes) – 5
  77. Mevr. Verhaar (Maria Stiegelis) – 5
  78. Mick (Eric Jaspers) – 5
  79. Thom (Tim Meeuws) – 5

 30. Maandag 12 januari 2015

  Sjors wil Bing op de hoogte brengen van haar huwelijksplannen, maar Tim vindt dat geen goed idee. Wanneer iemand een goede daad doet, vermoedt Ludo een dubbele bodem. Daryl wil wraak nemen op Noud en lijkt daar op geen enkele manier van af te brengen. Thijs weet zich in het onderzoek van Aysen te wurmen.

  Dinsdag 13 januari 2015

  Wiet moet haar trukendoos opentrekken wanneer Anna haar in het openbaar zoent. Bing kookt van binnen wanneer Tim met een `redelijk´ voorstel komt over de bedrijfsvoering van Boks. Nick laat zich niet uit de tent lokken, met als gevolg dat Maxime haar zelfbeheersing verliest.

  Woensdag 14 januari 2015

  Wiet is onzeker over haar verleden. Kan ze alles aan Anna vertellen of niet? Maxime probeert Vincent ervan te overtuigen dat wraak op Nick zoet kan zijn. Door een actie van Laura begint Bianca zich steeds meer buitengesloten te voelen bij haar eigen gezin.

  Donderdag 15 januari 2015

  In het onderzoek naar de vergiftiging van Daryl vindt Aysen een spoor dat leidt naar Bing. Daryl doet er alles aan om Sacha tegen Noud op te zetten. Ludo wil zichzelf en Sanders Inc. van alle blaam zuiveren. Sjoerd bemiddelt op originele wijze tussen zijn ouders.

  Vrijdag 16 januari 2015

  Tim heeft onalledaagse ideeën over het huwelijksleven en probeert Sjors daarin mee te krijgen. Wanneer Thijs Nouds verdediging op zich neemt, wordt Noud in Aysens ogen steeds verdachter. Anna kan niet langer aanzien dat Wiet maar tegen Lucas blijft ontkennen dat ze een relatie hebben.

  BRON: TVGids.nl

 31. 2 goede afleveringen die van vandaag en woensdag. De Ludo verhaallijn met Nick, Aysen, Vincent,Maxime, Janine en Lucas is de enigste boeiende, de rest van Gtst verhaallijnen zijn weer heel erg saai.

  1. “de rest van Gtst verhaallijnen zijn weer heel erg saai.”
   Moet zijn:
   de rest van Gtst verhaallijnen vind ik weer heel erg saai.

   Want ik en vele andere vinden het wel leuk

 32. Bedankt voor de spoilers.
  Alleen kunnen wij concluderen dat Nick ondertussen GTST heeft verlaten?
  Ik zou het persoonlijk heel erg jammer vinden om zo snel afscheid van hem moeten nemen.
  Ik hoop natuurlijk dat hij er nog in zit maar alleen niet in de spoilers.
  We zullen het zien!

  1. Nick heeft het overleefd, hij was net uitgestapt.. Lag naast de auto (ookal is het een beetje ongeloofwaardig dat hij niet eens een schrammetje heeft nadat zijn auto recht naast hem is ontploft maar oke).

 33. Wow, die spoilers die “dinges” heeft geplaatst had ik niet zien aankomen eerlijk gezegt Oo
  Aysen en Sjoerd? Wiet gefrustreerd als ze Sjors verteld van Anna? Noud vertrouwd Sahsa niet meer (Heeft weer met Daryl gezoent?) Janine een zakelijk voorstel van Maxime en van Vincent? Interessant..

 34. Maandag 12 januari 2015
  Sjors wil Bing op de hoogte brengen van haar huwelijksplannen, maar Tim vindt dat geen goed idee. Wanneer iemand een goede daad doet, vermoedt Ludo een dubbele bodem. Daryl wil wraak nemen op Noud en lijkt daar op geen enkele manier van af te brengen. Thijs weet zich in het onderzoek van Aysen te wurmen.

  Dinsdag 13 januari 2015
  Wiet moet haar trukendoos opentrekken wanneer Anna haar in het openbaar zoent. Bing kookt van binnen wanneer Tim met een `redelijk´ voorstel komt over de bedrijfsvoering van Boks. Nick laat zich niet uit de tent lokken, met als gevolg dat Maxime haar zelfbeheersing verliest.

  Woensdag 14 januari 2015
  Wiet is onzeker over haar verleden. Kan ze alles aan Anna vertellen of niet? Maxime probeert Vincent ervan te overtuigen dat wraak op Nick zoet kan zijn. Door een actie van Laura begint Bianca zich steeds meer buitengesloten te voelen bij haar eigen gezin.

  Donderdag 15 januari 2015
  In het onderzoek naar de vergiftiging van Daryl vindt Aysen een spoor dat leidt naar Bing. Daryl doet er alles aan om Sacha tegen Noud op te zetten. Ludo wil zichzelf en Sanders Inc. van alle blaam zuiveren. Sjoerd bemiddelt op originele wijze tussen zijn ouders.

  Vrijdag 16 januari 2015
  Tim heeft onalledaagse ideeën over het huwelijksleven en probeert Sjors daarin mee te krijgen. Wanneer Thijs Nouds verdediging op zich neemt, wordt Noud in Aysens ogen steeds verdachter. Anna kan niet langer aanzien dat Wiet maar tegen Lucas blijft ontkennen dat ze een relatie hebben.

  Maandag 19 januari
  Janine en Ludo komen lijnrecht tegenover elkaar te staan over wat er met BandiTas moet gebeuren, nu de toekomst van Nina zo onzeker is. Wiet raakt gefrustreerd als ze haar zus vertelt over haar relatie met Anna. Anna zet Wiet onder druk om erachter te komen wat Wiet ooit misdaan heeft.”

  Dinsdag 20 januari
  Wiet staat voor een moeilijke beslissing. Anna ontdekt dat ze Wiet helemaal niet zo goed kent. Bing wordt bedreigd door gokkers aan wie hij veel geld schuldig is. Sacha vindt het erg dat Noud haar niet meer vertrouwt.

  Woensdag 21 januari
  Ludo en Anton halen op de golfbaan hun vriendschapsbanden aan, maar de zaken worden al snel serieus. Laura weet Nouds vechtlust aan te wakkeren. Janine krijgt een zakelijk aanbod van Vincent, maar ook van Maxime.

  Donderdag 22 januari
  Rikki boort alle hoop de grond in als Sjoerd aanstuurt op een hereniging. Sacha ontdekt dat Thijs haar belazerd heeft. Sjoerd maakt indruk op Aysen door zich van een andere kant te laten zien.

  Vrijdag 23 januari
  Aysen weet Sjoerd in verwarring te brengen. Bianca denkt dat Anton iets voor haar achterhoudt en gaat op onderzoek uit op zijn werk. Wiet is bang afgewezen te worden. Toch besluit ze een stap naar Anna te wagen.

  PS Beheerders kunnen jullie nu een nieuwe post aanmaken? 🙂

  1. EDIT

   Dinsdag 20 januari
   Wiet staat voor een moeilijke beslissing. Anna ontdekt dat ze Wiet helemaal niet zo goed kent. Bing wordt bedreigd door gokkers aan wie hij veel geld schuldig is. Sacha vindt het erg dat Noud haar niet meer vertrouwt. Noud mist Sacha.

 35. Wauw, vandaag vond ik een van de mooiste afleveringen van GTST!
  Er mogen wel meer van zulke afleveringen komen wat mij betreft..

 36. anton gaat weer vreemd zeker, ze vallen steeds terug in herhaling het wordt zo ongeloofwaardig op die manier, Anton iets voor haar achterhoudt en gaat op onderzoek uit op zijn werk, verhaalijn van 23 januari

 37. Bianca denkt dat Anton iets voor haar achterhoudt en gaat op onderzoek uit op zijn werk.

  anton gaat zeker weer vreemd met iemand, gtst valt in herhaling het wordt vervelend 3x is genoeg

  1. Huh? maar hoe weet jij dat hij vreemdgaat, je oordeelt weer een week te vroeg.
   je gaat een negatieve reactie geven omdat je het zeker weet ofzo. dat kan niet, wacht het eerst eens af

 38. Ik mag toch hopen dat Noud en Sacha als februari begint dan wel al bij elkaar zijn. Anders hebben ze deze verhaallijn ook wel lang laten duren.

 39. Nick gaat zichzelf aangeven. Hij gaat alles bekennen,en daardoor zal ludo wel vrijkomen. Zo komt er een eind aan deze spannende verhaallijn. Toch enigszins jammer. Nu maar hopen dat er nog veel meer van dit soort verhaalijnen komen

 40. Ja inderdaad. Nick gaat zichzelf aangeven dat werd tijd, Hopelijk nu terugkeer Ludo&Janine en daarna Nina die weer een beetje bij komt. Dat ludo en janine samen te zien zijn is dus waarschijnlijk maandag ein de lijk te zien! 🙂 En ik ben ook best benieuwd naar het zakelijk voorstel wat Maxime en Vincent aan Janine doen. Verder vind ik de spoilers niet echt spannend ofzo

 41. Aysen en Sjoerd? Hoe moet ik dat voor me zien? Ik vind het wel grappig.. .maar ik vind Sjoerd een beetje te “goofy” voor haar. Zij zou hem alleen maar kinderachtig vinden. Ik vind hem wel grappig maar misschien gaat hij nu volwassener en serieuzer worden. Kan interessant zijn ook al vind ik hem zo wel leuk genoeg. Misschien gaat hij wel bij de politie en wordt hij Aysen’s nieuwe collega. Of misschien krijgen ze gewoon alleen iets.

 42. @dusss, het hoeft toch niet (als je dat überhaupt bedoeld) over de liefde te gaan.

  Dat Sjoerd indruk op Aysen maakt, door een andere kant van hem te laten zien en dat Aysen Sjoerd in verwarring brengt, kan ook over helemaal iets anders gaan.

  1. Dat weet ik, daarom zeg ik ook misschien. En als hij bij de politie zou gaan (wat niet meer is dan een fantasie, iets dat zou kunnen) heeft dat ook niets met liefde te maken. Ik bedoelde daarmee dat hij misschien iets doet waardoor Aysen denkt van goh dat kende ik nog niet van hem, met een mogelijkheid in die richting.

 43. Heeft iemand de aflevering van vrijdag al gezien? Ik wil graag weten of Ludo in die aflevering al vrij komt want anders vind ik het niet zo nodig om vooruit te betalen :p

 44. Maandag 19 januari

  Janine en Ludo komen lijnrecht tegenover elkaar te staan over wat er met BandiTas moet gebeuren, nu de toekomst van Nina zo onzeker is. Wiet raakt gefrustreerd wanneer ze haar zus vertelt over haar relatie met Anna. Anna zet Wiet onder druk om erachter te komen wat Wiet ooit misdaan heeft.

  Dinsdag 20 januari

  Wiet staat voor een enorm moeilijke beslissing. Anna ontdekt dat ze Wiet eigenlijk helemaal niet zo goed kent. Bing wordt bedreigd door gokkers aan wie hij veel geld schuldig is. Sacha vindt het verschrikkelijk dat Noud haar niet meer vertrouwt.

  Woensdag 21 januari

  Ludo en Anton halen hun vriendschapsband aan op de golfbaan, maar de zaken worden al snel serieus. Laura weet Nouds vechtlust aan te wakkeren. Janine krijgt een zakelijk aanbod van Vincent, maar ook van Maxime. Thijs en Bing staan onder druk: er zal een oplossing moeten komen voor de gokschulden.

 45. Nu Nick gaat bekennen, betekent dat alweer het einde van Nick in GTST? Nee toch? Ik wil zoooo graag dat hij erin blijft! Er zijn behalve Nick helemaal geen leuke mannen meer in GTST.

  En Tim, sorry hoor maar met die slappe armpies kun je hem toch niet serieus nemen als bokser? Het is alsof Ma Flodder prima ballerina zou willen worden. *schudt hoofd*

 46. Nou ik vond het een geweldige aflevering vanavond en het is nog niet eens vrijdag 😉
  Ik vind dat de schrijvers wel een compliment verdienen, want het is zo echt een topweek geworden.

 47. Komt Ludine maandag weer samen?
  Heeft iemand de aflevering van maandag gezien?
  Zoenen ze ook die aflevering?
  Ik weet wel dat ze knuffelen!!

 48. @Hans, je moet maar zo denken:

  was sich liebt, das neckt sich!!!!!

  vrij vertaald betekent het: wat van elkaar houdt, doet elkaar pijn.

 49. Was weer een spannende aflevering! Ben benieuwd hoe bing die schuld op gaat lossen.
  Komt die scheidsrechter nog een keer terug? ♥♥♥

 50. Weet iemand of dit zo klopt? Of heeft iemand hier nog iets aan toe te voegen:
  Ludo en Janine
  Relatie(s): 1996, 1996-1997, 1999-2000, 2002, 2005-2007, 2010-2012
  Huwelijk(en): 1997-1999, 2002 (ongeldig), 2002-2003, 2012-2013
  One-night-stand(s): 1996, 2005, 2010, 2013
  zoen(en): 2001, 2005

 51. Ze hadden volgens mij eerste helft van 1998 ook nog met elkaar (eind seizoen 8) en zijn toen begin seizoen 9 uit elkaar gegaan, door die toestand met Huib. Toen later bleek dat Ludo Huib niet vermoord had en door de ontvoering van Nina zijn ze eind seizoen 9 weer bij elkaar gekomen

 52. @Eva je hebt gelijk!!
  Maar dat valt onder het eerste huwelijk (1997-1999) want volgens mij waren ze net nog in 1999 getrouwd, net als in 2003…
  Maar wel leuk dat je heb gereageerd!!

 53. Las net op U.nl dat Sacha van de straat geplukt is om in GTST te spelen.
  Het is een prachtig meisje! Maar geen enkele toneelervaring, moest het zoenen oefenen met Noud in de kleedkamer. Op zich niet zo heel erg, maar na “40” jaar GTST hebben wij kijkers toch wel recht op een afgestudeerde actrice van de toneelschool?
  Net afgestudeerden zouden een rol in GTST met beide handen aannemen, een prachtige start, kijk naar Tim, een volwaardig acteur, die het spelen in een soap niet minderwaardig vindt, maar een verrijking!
  Gaat het om geld???? De best bekeken soap van Nederland, mag toch wel wat niveau hebben?

  Nogmaals, ik vind Sacha een schatje om te zien, tot nu toe doet zij het goed, dat zeg ik ook eerlijk.

  Ik vind alleen dat de GTST schrijvers en spelers zoekende mensen, ons kijkers serieus moeten nemen.
  Geen onervaren mensen van de straat moeten plukken, wij hebben het recht, na al die vele jaren, dat er bekwame, met een opleiding genoten opleiding, moeten worden gescreend. Ook voor deze mensen zelf, zij zoeken naar een baan, GTST is een geweldige opstap.

  1. ik weet verder niks over Gaby, maar misschien heeft ze dan geen toneel opleiding gehad, ze heeft wel een hoofdrol gehad in Spangas en ONM (ONM weet ik niet zeker of dat een hoofdrol was, volgens mij wel), dus ze heeft wel ervaring

 54. WANEER KOMT NINA WEER TERUG ZE HAD ALLANG TERUG MOETEN ZIJN MAAR IK DENK DAT ZE NIET MEER TERUG KOMT EN ER KOMT DINSDAG 24/2 EEN NIEUWE IN GTST HIJ SPEELD DE BROER VAN YSEN MAAR ZAL WEL OM EEN GASTROL GAAN EN GTST IS DE BESTE MAAR ALS DIE ROT RECLAMES ERUIT ZIJN ZE MOETEN GEWOON GTST HELEMAAL GELIJK DRAAIEN ZONDER RECLAMES NET ZO ALS RTL LOUNGE DIE WIJ HEBBEN IS VEEL BETER ZONDER RECLAME.

 55. wel nina is dus terug maar over gtst ik vind die muziek wat de altijd tussen komt maar niks want je kan de cast weinig verstaan ze moet dan door de muziek praten erg vervelend vind ik dat ik heb de volume altijd op 15 staan dan kan ik ze nog niet horen door die K-U-T- muziek.

Geef een reactie