Maandag 29 december:
Bing wil Sjors voor zich winnen en gaat daarom iets leuks doen met Lana. Maxime heeft het plan om Nick te ontvluchten. Ze wil dat Vincent met haar meegaat. Janine ontdekt dat Ludo verdachte plannen heeft. Nick krijgt de schrik van zijn leven.

Dinsdag 30 december:
Sjoerd en Thijs geven allebei goed raad aan Sacha. Daryl komt met ingrijpende toekomstplannen. Janine zoekt steun bij Bianca, maar die heeft het druk. Ludo probeer Nick op zijn emoties te bespelen. Aysen zoekt uit waar het ‘Valentijn’-filmpje vandaan komt.

Woensdag 31 december:
Bing organiseert een groot oud en nieuw feest. Sjoerd betrapt Lucas op iets wat hij liever geheim had willen houden. Sacha moet de boel zien te redden, als Noud door Daryl wordt aangepakt. Vincent vindt Anna’s gedrag verdacht en vraagt door.

Donderdag 1 januari:
Rikki vindt dat Wiet Anna een kans moet geven. Sjors voelt zich vertrouwd met Bing, maar weet niet wat ze hiermee moet. Janine probeert Lucas te steunen als al zijn ellende bovenkomt. Bianca is dolgelukkig als ze eindelijk met haar gezin samen is, toch is er iets anders dat haar aandacht nog meer nodig heeft.

Vrijdag 2 januari:
Ludo is blij met Antons positieve steun, toch wordt hij door Nick tot een uiterste daad gedreven. Wiet heeft de grootste moeite om Anna in toom te houden. Als Maxime Nick heftig onder druk zet, riskeert ze dat Vincent geen begrip voor haar aanpak zal hebben.

Tags: spoilers

Jorrit

22 jaar / Docent Scheikunde & Docent NaSk / Leerkracht Basisonderwijs / (4e jaars deeltijd) Student FLOT Scheikunde / Judoka + Coach + Scheidsrechter (niveau 2) bij JBN / Vrijwilliger & (Algemeen) Werkgroeplid bij KiaK Kinderactiviteiten / Teamleider (niveau 1) & Recreatiemedewerker (niveau 3) bij Recrateam

http://g-t-s-t.blogspot.nl/

80 comments on “GTST Spoilers 29 december t/m 2 januari

 1. Oh god, niet wéér iets tussen Sjors en Bing. De twee zijn absoluut vreselijk samen en het is al te vaak gedaan, waarom blijft het terugkeren?

  1. Ludo & Janine, Robert & Laura, Rik & Anita….
   Zijn ook zo vaak uit elkaar gegaan en later weer bij elkaar gekomen. Dat hoort nou eenmaal bij soaps.

   Sjors en Bing hebben nou eenmaal veel chemie samen.

 2. Vaak was ik erg negatief over het script van GTST, altijd was het te traag.
  Maar nu, eindelijk na lange tijd, zit ik op het puntje van mijn stoel, kijk dit is GTST zoals het hoort te zijn, spannend, op meerdere fronten.
  Dank aan de schrijvers!
  En nu maar hopen dat deze spanning voort zet.

  Hoewel ik het gemanipuleer tussen Bing en de super boxer, weet zijn naam even niet, vreselijk vind.
  Typisch weer zo’n langdradig item, jammer.

  Het is NU weer even genieten, schrijvers hou het zo!

 3. De spoilers van 5 t/m 9 januari zijn ook al bekend, stonden in de veronica gids, kan ze alleen niet posten want ben aan het werk. dus als iemand de veronica gids heeft… be free 😉

  1. Jeroen, Wil je het dan s.v.p. later hier plaatsen, als je (weer vrije) tijd hebt.

   Ik heb de Veronica gids niet en ze staan nergens online. (althans ik vind ze niet.)

 4. Als Ludo een Valentijn boodschap heeft voor Nick, zou dit dan eindelijk betekenen dat Nick zijn zoontje kan zien en samen met Charlie gelukkig kan zijn. Kan hij mooi weer uit Meerdijk vertrekken 🙂

  Bing en Sjors hoeft voor mij ook niet. Die twee passen inderdaad niet bij elkaar, vind Sjors ook erg irritant de laatste tijd. Laat haar iets met Thijs krijgen ofzo die passen wel bij elkaar. Koppel Bing maar aan Lucas 😛

 5. Maandag 5 januari 2015

  Noud krijgt slecht nieuws over Daryl en zoekt samen met Sacha naar een oplossing. Sjors doet Tim een bekentenis over hoe ze haar toekomst ziet. Wiet is bang wanneer ze door een auto wordt achtervolgd. Bing betrapt Thijs wanneer hij tegen hun afspraak ingaat.
  Tvgids.tv

 6. Tis duidelijk eindelijk dit seizoen wat meer actie, waar ik blij mee ben.
  Weet iemand tot wanneer Nick blijft?, en wanneer Sil vrij komt?.

  1. Sil kreeg volgend mij in januari 2011 vier jaar, dus moet hij volgende maand vrijkomen, maar dat betekent niks natuurlijk, misschien horen we nog een hele tijd niks van hem

 7. Begint het al te dagen mensen? Lucas is ontvoerd door een vrouw met een grote neus. Aka Lone van Roosendaal als Martine Hafkamp 😉 of iemand anders…

 8. Noud verdient echt meer dan een vrouw die twijfelt of ze het uit moet maken met haar vriend. Ja ik snap dat Sacha bang is voor Darly’s reactie en blablabla, maar als ze echt van Noud houdt, dan had ze het allang uitgemaakt. Dus ook al komen ze uiteindelijk wel bij elkaar, zie ik ze toch niet heel lang bij elkaar blijven. Oké, eigenlijk duren alle relaties niet heel erg lang in Gtst, maar toch… Noud verdient gewoon beter!!!

 9. Leuk hoor dat Nick even terug is, maar er zijn grenzen, en die gaan nu weer even TE ver, het is niet leuk meer.
  En het duurt weer te lang.

  Verder ben ik heel tevreden met de verhaallijnen, dat zijn er veel, leuk.

  Ook zijn er veel leuke reacties, hier op het forum, niet meer van die ellenlange verhalen, van fans die denken dat het allemaal echt is! Heerlijk.

  En mensen die nieuwe spoilers hebben, zeer welkom! En bedankt!!!!!

 10. Als ik het goed heb, dan komt Ludo op 9 januari vrij. (Kan je zien op foto waar janine en hij knuffelend opstaan). Hopelijk volgt niet snel daarna hereniging Ludine, en dan dat maarten gedoe. Daar wacht ik nou serieus al 2 jaar op..

 11. Dinsdag 6 januari 2015:

  Wanneer Vincent een poging doet om Nick tot rede te brengen, is hij getuige van een brute aanslag. Ludo staat voor een enorm dilemma. Noud kan niet geloven wat hij Daryl heeft aangedaan. Bing en Thijs zitten wat betreft de bokswedstrijd in het nauw, maar Thijs komt met een verrassende uitweg.

  Woensdag 7 januari 2015:

  Ludo maakt zijn grootste vijand duidelijk dat hij geleerd heeft van gebeurtenissen uit het verleden. Wiet neemt Rikki in vertrouwen over haar relatie met Anna. Maxime kan niet geloven dat Vincent het risico heeft genomen om Nick te confronteren.

  Tvgids

   1. Niet echt geweldige personages vind ik zelf. Thijs heeft tot op heden niets toegevoegd en dan krijgt hij nog familie ook. Ik had liever gehad dat Job terug zou komen. En Sil moet terug komen, maar dat gaat ook gebeuren als ik het goed begrepen heb.

    Ook heb ik zo’n idee dat Nick niet in zijn eentje heeft gehandeld. Want die Veltman is vermoord en dat lijkt me niks voor Nick om zomaar een moord te plegen. Ik ben blij dat hij terug trouwens. En ik moet zeggen dat gtst heel onderhoudend is momenteel.

    1. De rol van Thijs valt inderdaad tegen. In begin was nog iets van hem te verwachten. Althans ik verwachte toen meer van hem, dan alleen maar het advocaatje van Veltman. Maar sinds Veltman vermoord is, stelt zijn rol erg weinig voor. Hangt er maar nutteloos wat rond in Meerdijk/Box. Gaat nu dingen doen, (met Bing) die niet behoren bij de “status” van een advocaat.

     Ik weet wel zeker dat Nick niet in zijn eentje heeft gehandeld. Voor die moord op Veltman (en de ontvoering van Lucas) heeft Nick overduidelijk ook z’n mannetjes gebruikt. Was ook al zichtbaar bij de bevrijding van Lucas.

     1. Alleen denk ik niet dat dat is wat Laura bedoelde, we weten dat hij zijn mannetjes heeft, maar ik denk dat ze bedoeld dat er nog een ander iemand is die het ook bedacht heeft en dingen regelt, dat er een ander brein achter zit.

      En Thijs heeft inderdaad nog niet echt iets bijzonders gehad ofzo. Meestal komen nieuwe personages er inderdaad in met een verhaallijn. Maar dat dit niet bij de status van een advocaat hoort, maakt niet uit. Thijs is een beetje corrupt en dat wisten we al

 12. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de verhaallijn van Anna en wiet behoorlijk saai vindt. Er zit geen spanning en er wordt nergens naar toegewerkt. Het is allemaal zo voorspelbaar.

 13. Ik vond het een goede beslissing van Wiet om toch geen vrienden met Anna te zijn. Als je gevoelens hebt voor iemand en die worden niet beantwoord (tenminste dat zegt Anna) kun je beter even afstand houden zodat die gevoelens weggaan naderhand kun je misschien vrienden zijn. Maar ja als je degene ook nog elke dag op het werk tegenkomt gaat het moeilijk worden. Anna mist duidelijk ook Wiet, maar ik vraag me af als een vriendin of heeft ze ook gevoelens voor Wiet?

  Ja Lucas het lijkt een beetje erop dat hij het posttraumatische stressstoornis heeft. Logisch natuurlijk hij heeft ook een traumatische ervaring meegemaakt. Foute is alleen dat hij er verder niks mee doet. Hij merkt gewoon aan zich zelf dat het niet goed gaat met hem hij moet wel hulp krijgen. Janine is ook een beetje aan drammen.

  Het is natuurlijk niet erg handig wat Janine heeft gedaan om Lucas te laten liegen, is natuurlijk niet goed voor Ludo. Gelukkig krijgt hij bezoek van Anton. Anton heeft gewoon gelijk. Ludo is het slachtoffer aan het uithangen terwijl ook hij dingen kan bedenken om Nick te pakken. Dan inderdaad op de manier hoe Nick het heeft gedaan met Ludo. Nick wist gewoon dat Nina en eventueel Lucas het zwakke punt zijn van Ludo daarop heeft hij hem gepakt. Valentijn is dat ook voor Nick. Zeer goede actie van Ludo om Valentijn te gaan ontvoeren, maar natuurlijk zal Valentijn niet dezelfde behandeling als Lucas krijgen van Ludo. Het is zijn kleinkind. Maar het Nick laten denken is natuurlijk altijd goed.

  Hoe voorspelbaar is het niet. Na enige tijd groeien Maxime en Vincent toch nog naar elkaar. Moet wel zeggen Maxime dwingt niet. Het is ook goed zo het langzaam opbouwen. Laat Vincent maar toenadering naar haar zoeken. Is ook eens goed om Maxime eens van een bange kant te zien. Ze is doodsbang voor Nick. Vrij logisch natuurlijk wat zij hem allemaal heeft aangedaan is natuurlijk ook niet niks.

  1. @Demy

   Dat Wiet besloten heeft met Anna niet verder te gaan , vind ik idd erg verstandig. Niet alleen omdat de gevoelens van Wiet niet door Anna worden beantwoordt, maar ook omdat Anna, Wiet alleen maar gebruikt en aanzet om bepaalde dingen te “laten” doen en telkens zelf buiten schot blijft.

   Wat Lucas betreft, klopt wat je schrijft. Alleen is het bekend, dat mensen met dergelijke traumatische ervaring , dit verbergen voor hun buitenwereld, terwijl ze zelf wel degelijk beseffen dat ze hulp nodig hebben. Buiten Aysen weet op dit moment niemand dat Lucas deze (hyperventilatie) aanvallen heeft. Telkens als Lucas zo’n aanval krijgt en er komt iemand binnen en vermand hij zich. Dat Janine in jouw ogen dramt, tja het is een bezorgde moeder die geen vat op Lucas krijgt maar wel weet dat er meer aan de hand is. Dus ik begrijp haar wel een beetje.

   Dat Ludo, Valentijn laat ontvoeren door Leon, is helemaal nog niet duidelijk. Er komt wel een filmpje op te proppen, maar of er van een ontvoering sprake is weet ik nog niet zo zeker. Ik denk dat Ludo alleen maar op de emotionele gevoelens van Nick in speelt. (iets in scène gezet dus)

   Wat Maxime betreft: Ook mee eens. Maar, tja weer een maar, Maxime laat in de komende afleveringen, ook haar ware karakter weer zien, ze wil /gaat wraak op Nick nemen. (spoilers begin januari 2015)

  1. Denk het niet, aan de hand van de shortie van aanstaande maandag kun je zien dat Nick geëmotioneerd raakt van het filmpje en dat Ludo doormiddel van dat een deal wil sluiten.

 14. Mo & Demy, het is niet echt hoor!

  Dacht eigenlijk dat jullie naar een ander forum waren gegaan,
  het was hier zo rustig met kort geschreven opmerkingen en adviezen!

  1. @anja Loop niet zo te zeuren…zij weten ook wel dat het niet echt is :P. Iedereen mag hier schrijven wat hij/zij wil, lang of kort. Vrijheid blijheid! 🙂 Tip: je hoeft het niet te lezen hoor, overslaan mag ook.

  2. @Anja, als jij nou eens naar een ander forum gaat. De reacties van Mo en Demy hebben meer waarde en inhoud dan jouw gezeur. Daar zitten we, ik in ieder geval, niet op te wachten.

   Of ben je soms jaloers dat jij het niet zo goed kunt verwoorden en/of bij het juiste eind hebt. Nou dat mag ook hoor, maar dan niet anderen veroordelen die het wel kunnen.

  3. @Anja nee ik ben niet naar een ander forum gegaan. Heb even met iemand moeten gaan praten omdat ik dacht dat GTST echt was. Tja kan gebeuren natuurlijk. Grapje zal ik maar even zeggen anders denk je ook nog dat het echt is.

   Houd toch zelf eens op met die onzin iedere keer dat ik denk dat GTST echt is. Dat denk ik helemaal niet. Nogmaals ik praat na over de aflevering die ik heb gezien. Meer niet. En zoals je kunt lezen irriteren mensen zich meer aan jou en je gezeur dan aan mij met mijn lange verhalen. Dus ga jij maar lekker naar een ander forum.

   Fan en Mjo dank jullie wel.

 15. Hierbij de nieuwe spoilers. Bron: TVGids.nl

  Speciaal voor @Anja, je hoeft het niet te lezen, want tja, het is niet “echt”. 🙂 🙂 Oeps. !!

  Maandag 5 januari 2015
  Noud krijgt slecht nieuws over Daryl en zoekt samen met Sacha naar een oplossing. Sjors doet Tim een bekentenis over hoe ze haar toekomst ziet. Wiet is bang wanneer ze door een auto wordt achtervolgd. Bing betrapt Thijs wanneer hij tegen hun afspraak ingaat.

  Dinsdag 6 januari 2015
  Wanneer Vincent een poging doet om Nick tot rede te brengen, is hij getuige van een brute aanslag. Ludo staat voor een enorm dilemma. Noud kan niet geloven wat hij Daryl heeft aangedaan. Bing en Thijs zitten wat betreft de bokswedstrijd in het nauw, maar Thijs komt met een verrassende uitweg.

  Woensdag 7 januari 2015
  Ludo maakt zijn grootste vijand duidelijk dat hij geleerd heeft van gebeurtenissen uit het verleden. Wiet neemt Rikki in vertrouwen over haar relatie met Anna. Maxime kan niet geloven dat Vincent het risico heeft genomen om Nick te confronteren.

  Donderdag 8 januari 2015
  Maxime heeft geen begrip voor Ludo’s beslissing en wil haar wraakplannen echt ten uitvoer brengen. Vandaag is de bokswedstrijd en Tim gelooft in zichzelf. Om de inkomsten voor Boks veilig te stellen, doet Bing een vergaand voorstel aan Tim.

  Vrijdag 9 januari 2015
  Anton is bij de bokswedstrijd. Hij moet met de verliezer meteen naar het ziekenhuis. Noud neemt Laura in vertrouwen omdat hij heel erg onzeker is over Sacha’s gevoelens voor hem. Thijs en Bing staan lijnrecht tegenover elkaar als Bing zich heeft laten gaan. Sjors raakt in verwarring door Tim.

  1. Is die spoiler van 6 januari niet de aflevering van die uitgelekte foto met Nick en Vincent (waardoor iedereen wist dat het Nick was) dat ze buiten staan? Die was van half november. Of is dat stuk al geweest :S Dan heb ik niet opgelet.

 16. De (uitgelekte) foto van Ludo en Janine kan je bekijken idd op @gtstpraatjes. Woensdg is denk ik inderdaad de uitzending waar Nick&Vincent te zien zijn. Ben ik de enige die de verhaallijn van Anna en Wiet dood saai vind?

 17. Ook snapte ik de bedoeling van de kerststres van bianca niet helemaal want wat meosten we het vinden, zielig? het was eerder graplig maarja.. Ook dat gedoe met boks is echt heel saai, als tim een aanvaring van een speedboot overleeft sn vervolgens nog lekker baddert in water van -5 dan kan hij die paar klappen ook wel overleven. Sjors en Bing vind ik ook niks toeveogen, behalve dat ik me mateloos irriteer aan hun allebei. Eigenlijk is het enige waarvoor ik gtst kujk de familie sanders. Ik vermoed dat Janine er donderdag achterkomt wat er allemaal met Lucas aan de hand is (paniekaanvallen etc etc) en dat ze hem dan wilt steunen. Is niet drammen maar gwn de moeder uithangen wat heel nofmaal is als dit je kind zou overkomen. Hoewel dit is de 3e keer het was eigenlijk een beetje too much, zelfs voor gtst-land. En als ik et dus goed heb zien we 9 januari Ludo en Janine knuffelend, dat Gtst 51 werkdagen voorloopt, maar het kan ook zijn dat ik et misheb en dat we hun dus pas die week daarna zien. Ik hoop natuurlijk de 9e. Verder ben ik wel benieuwd hoe Nina terug gaat komen, want Janine en Ludo praten er wel makkelijk over van: “Nina gezond weer terug” “Binnenkort zitten we hier gewoon weer met Lucas én Nina” alleen hoedan? Want je komt echt niet 123 uit een coma, ze ligt er al 3 maanden in? Maarja in gtst land kan alles, en ik vind het trouwens wel leuk dat Christophe weer de rol van Nick speelt.

 18. mij zou het echt leuk lijken als er een mannelijk karakter van vroeger terug kwam als vrouw dat hij zich heeft laten ombouwen. daar kunnen echt leuke verhaallijnen uitkomen
  bijvoorbeeld job dan krijgt rikki ineens een zus

 19. Wat was Ludo weer een baas vandaag, eindelijk! Hopelijk gaat de deal door, lijkt mij een goede oplossing. Vervolgens vind ludo het goed zo maar wilt Maxime nog verder wraak nemen, zo zie ik het wel gebeuren. Afijn, geweldig om de oude vertrouwde ludo weer terug te zien.

 20. Hallo
  ik had een vraagje weet iemand waar je gtst terug kan kijken van 2003 tot 2009 ???
  Ik heb echt overalgezocht maar ik kan niks vinden misschien dat jullie iets weten ????

  Groetjes sarah

 21. Misschien helemaal offtopic, maar zou het niet leuk zijn als Noud toch Nola’s vader blijkt te zijn.
  Volgens mij hadden ze toen helemaal geen DNA test ofzo gedaan en was Nina gewoon vanuit gegaan dat Mike de vader was. Maar Nola was toen als ik het me goed herinner ook nog eens te vroeg geboren, dus ze kunnen best daarmee wat sjoemelen in Gtst. Zal i.i.g. wel een leuke verhaallijn kunnen opleveren.

  Vind de laatste tijd Gtst sowieso alleen nog maar leuk door de Sanders perikelen en misschien in mindere mate Noud en Sacha. De andere verhaallijnen zijn redelijk saai :/ Bijvoorbeeld dat met Bing en Sjors is zo vaak herhaald dat het niet meer leuk is.

  1. Maar volgens mij zat Nina toen terug te rekenen, en toen had ze het plan om tot na de bevalling weg te gaan. Maar Noud zei van Mike kan ook wel rekenen.

   Het zou wel leuk zijn opzich, inderdaad. Maar ik denk dat Noud en Nina dan weer verliefd zullen worden enzo, en we hebben net Sascha.
   Maar het was leuker geweest als Mike niet was doodgegaan, Mike was echt een heel goed personage en daar hadden ze nog veel leuke verhaallijnen mee kunnen maken. Maarja, daar is niks meer aan te doen, net zoals dat ik het nog steeds stom vindt, dat ze Sjors onvruchtbaar hebben laten worden.

   1. Maar Nina had dus alleen maar gerekend en niet echt een DNA test ofzo gedaan. Het is dus nooit bewezen en je weet het nooit met Gtst….

    Mike was wel inderdaad een heel interessant karakter, eigenlijk veel interessanter dan zo’n Thijs of Sacha. Maar je ziet mij ook niet treuren om zijn dood, vond het wel echt een kwal. En dat van Sjors was inderdaad super stom en jammer, dat kunnen ze ook gewoon nooit meer terugdraaien.

    1. Ja inderdaad. Nina en Lorena hadden nog wraak kunnen nemen, liefdeslijn met Sjors, en nog meer dingetjes.

     Maar het zou inderdaad wel leuk zijn als Noud de vader is. Ze hebben inderdaad geen DNA test gedaan. Maar volgens mij is Noud nog steeds een heel klein beetje vader voor haar, niet officieel dan, maar ik dacht dat ze dat zo lieten, want Noud hield wel veel van er, maar ja dat kunnen ze niet laten zien, want die kinderen worden alleen met kerst van zolder gehaald. :p

 22. 12 januari Sjors wil Bing op de hoogte brengen van haar huwelijksplannen, maar Tim vind dat geen goed idee. Wanneer iemand een goede daad doet, vermoedt Ludo een dubbele bodem. Darryl wil wraak nemen op Noud en is daar op geen enkele manier van af te brengen. Thijs weet zich in het onderzoek van Aysen te wurmen.

  Bron tvgids.tv app

   1. Het is nog lang voor het 12 januari is. Misschien wordt e.e.a. duidelijk de komende tijd, en wat niet in de spoilers staat. Maar ik denk eerder dat Sjors dit alleen maar doet om Bing van zich af te houden.

 23. En hoe zit het met bing, die monica is toch ook zwanger van hem gebleven is die niet onderhand is geboren?? Zou mooi weze hoeft die vn sjors ook niks meer

  1. Ja, die zal wel onderhand geboren worden, maar ik denk dat dat kind pas tevoorschijn komt als hij de leeftijd heeft van bijvoorbeeld Sjoerd toen hij net in GTST kwam.

   Maar Bing hoeft geen kind meer van Sjors, want Sjors en Bing zijn allebei onvruchtbaar. Sjors door de miskraam die ze kreeg toen Bing haar duwde en Bing door de kanker. Zijn zaad waar Monica zwanger van werd was ingevroren, maar Aysen heeft de rest door de plee gespoeld.

 24. Waar kwam het nieuws vandaan dat Ludo op 9 januari vrij zou komen? Aan de spoilers te zien is hier volgens mij nog geen sprake van. Nick gaat in ieder geval niet akkoord met de deal en Ludo huurt opnieuwLeon in.

Geef een reactie