• 9 december 2014
 • Roos
 • 160

Maandag 15 december:
Terwijl Ludo in de rechtszaal onder druk wordt gezet, komen Janine en Leon steeds dichter bij de plek waar Lucas wordt vastgehouden. Noud kan zich niet inhouden als Daryl de baas speelt over Sacha.

Dinsdag 16 december:
Ludo krijgt het laatste nieuws rond Lucas te horen en probeert te redden wat er te redden valt. Nick dacht een triomf te kunnen vieren, maar in de praktijk blijkt alles ander te lopen. Wiet doet Anna een gevaarlijk voorstel.

Woensdag 17 december:
Aysen heeft slecht nieuws voor Ludo. Bianca stelt een schema op waarmee ze op haar werk en thuis alle touwtjes in handen hoopt te kunnen houden. Sjors wil Bing niet geloven als hij vertelt wat Nick heeft gedaan.

Donderdag 18 december:
Rikki vindt Wiets plan dom en probeert haar tegen te houden. Bing creëert een conflict tussen Daryl en zijn bokstrainer. Bianca voelt zich overbodig als blijkt dat het huishouden zonder haar best goed loopt. Vrijdag 19 december: Sjors voelt zich verraden en zoekt de confrontatie. Maxime is bang dat Nick het nu op Vincent heeft gemunt. Als Nick verschijnt, loopt de situatie uit de hand. Rikki moedigt Wiet aan met Anna te praten.

Maandag 22 december:
Vincent is getuige van een bizar ongeluk. Bianca heeft het plan om met kerst groot uit te pakken, maar komt tijd tekort. Bing laat Thijs weten dat hij als coach Daryl volledig onder controle heeft.

Dinsdag 23 december:
Maxime ziet eindelijk dat Vincents oprecht gevoelens voor haar heeft.  Noud is blij als hij Sacha alleen treft en hoopt dat ze voor hem komt. Janine kan Ludo niet zomaar hoop geven; ze bedenkt een riskant plan.

Woensdag 24 december:
Wiet liegt tegen Sjoerd over de reden dat ze Anna vermijdt. Sacha heeft zich voorgenomen om het uit te maken met Daryl, maar aarzelt als ze tegenover hem staat. Janine heeft heel wat uit te leggen aan Ludo.

Donderdag 25 december:
Bianca heeft enorme kerst-stress. Sacha is bang dat Noud haar nooit meer wil zien. Wiet is verdrietig en zoekt steun bij Rikki. Bing heeft het gevoel dat hij en Sjors weer bij elkaar kunnen komen.

Vrijdag 26 december:
Als Ludo te horen krijgt dat de kans op vrijlating alleen maar kleiner is geworden, gaat hij over tot een onorthodoxe actie. Anna mist Wiet, maar gaat koppig op zoek naar vertier met andere vrienden.

160 comments on “GTST Spoilers 15 t/m 26 december

 1. Verdorie Ludo zit dus nog steeds vast en zo te zien helpt Janine hem niet echt op de juiste en slimme manier, Ludo viert dus de feestdagen in de gevangenis.

 2. Er zijn foto’s uitgelekt van Erik en Caroline die buiten opnames hebben, Ludo komt dus sowieso weer vrij! Ik hoop wel dat het niet super lang meer gaat duren, ik kijk wel uit naar de wraak die Ludo op Nick gaat nemen.

 3. Eigenlijk wel terecht dat Ludo in de gevangenis zit. Hij heeft Martine toch ook voor een moord laten opdraaien. Sjors zou blij moeten zijn eindelijk gerechtigheid lol. A.U.B. geen Sjors en Bing; ik word echt moe van dit koppel, totaal geen chemistry.. super saai samen. Sjors en Mike paste echt goed bij mooi elkaar, een prachtig koppel. Hmm.. Sjors en Tim is al totaal verwoest door Sjors weer vreemd te laten gaan.

  1. Zo jammer dat Mike eruit ging… Het was een badguy met een hele sympathieke kant en daar hou ik wel van.

   Gelukkig hebben we nu Nick weer even.

  2. Volgens mij ben jij vergeten waarom ludo dat had gedaan. Martine was mede verantwoordelijk dat nina ontvoerd was en eiste losgeld en nog meer shit. Door toedoen van martine etc kwam ze in die inrichting. Dus martine kreeg wat ze verdiende en daar is ze nog goed mee weggekomen.

 4. De datums kloppen niet!!!!!!! Hebben ze hier wel een bril op gehad???? Dit kan echt niet hoor. Anders begin ik wel weer een gtst site met forum. hhihihihihihihih

  1. Ach joh, @Stefanosandersfan, slipper van het toetsenbord.

   Ik heb ze uitgeprint en gewoon van woensdag 7 december woensdag 17 december gemaakt. (en bij de andere er ook een 1tje ervoor gezet.

   Niet zeuren dus. En ja, als jij je nooit vergist en het beter kunt, pffffffff….zal dat een “mooie” site met forum worden (NOT)

 5. Wel raar dat Nick niet meer in de spoilers komt na het ongeluk. Ludo gaat over tot een onorthodoxe plan als ze nou van dat woord een normaal woord kunnen maken.

  1. onorthodoxe = heel anders dan gebruikelijk
   Dus Ludo doet het op een manier die je van hem niet verwacht of hij doet iets illegaals. Maar dat zijn we van hem ook wel gewend…

 6. Erg benieuwd hoe Ludo het gaat flikken om vrij te komen! Ik zag een filmpje van de glossy Beau Monde waarop te zien is bij ( kennelijk opnamen van) het kerstdiner samen met o.a. Anna, Sascha en Noud.

   1. @Hahs: Ja, ik bedoelde te zeggen Lucas die aanschuift aan het kerstdiner. En ik geloof wel dat Ludo vrij komt en achter Nick aangaat. Hij zal wel vrij komen wegens een ongelukkige juridische fout ofzo.

 7. Hmmmm, hoe leuk ik het ook vind voor Noud dat hij weer een liefde heeft, vind ik Sacha niet helemaal bij hem passen. Hun scènes vind ik redelijk geforceerd en daardoor ook een beetje awkward.

  1. Ik vind Noud en Sacha juist wel bij elkaar passen. Voor mij mogen ze best een setje worden. Maar dat geforceerd doen komt, doordat Sacha ontzettend bang is voor Daryl.

   Je zag toch ook, toen Sacha en Noud in Bianca’s zaten, telkens als de deur opging, schrok ze.

   Het lijkt mij verschrikkelijk om met zo’n gozer te moeten samenleven.

   1. Met geforceerd bedoel ik dat er niet veel chemie zit tussen twee personen, geen klik, dus een beetje nep, heeft niks met Daryl te maken. Maar misschien wordt het wel beter als ze vaker met elkaar spelen.

    1. Denk ook dat Sacha/Gaby nog een beetje moet wennen. Er zit nog niet zoveel persoonlijkheid in omdat ze nog in haar rol moet groeien. En wij moeten haar ook nog leren kennen. Ik vond Anna in het begin ook heel erg nep. Dat is nu al iets beter.

     1. Ik bedoel nu trouwens niet dat ik Sacha nep vind. Het woordje “ook” had daar niet moeten staan.

 8. Sacha en noud horen gewoon bij elkaar en zowieso ze ken elkaar pas net dus het is best wennen maat ik denk dat het wel goed komt

  1. Ja waaschijnlijk wel. Maar Wiet gaat niet helemaal de goede kant op… maar ik vind ze wel heel leuk samen, oud en nieuw zou goed kunnen, of kerst misschien.

 9. Gaaf! Anna zegt waarschijnlijk tegen Wiet dat ze niks voor haar voelt, maar begint haar toch te missen (dus voelt ze wel wat voor Wiet). En Sacha en Noud passen wel bij elkaar, maar soms trekt noud nogal rare gezichten. Daryl lijkt me iemand die drama gaat creëren met Noud en Sacha enzo. Tussen Sjoerd en Rikki gebeurd ook niks en Ludo gaat er langzaam ook uit. Het is niet zeker volgens mij, maar persoonlijk zou het me niet vebazen als Ludo eruit gaat… Leuke spoilers! Maar geen namen zoals Lucas die ertussen staan… voorlopig is hij nog niet terug. Gaat hij naar the bold en the beautiful? Want dan gaat Lucas er misschien ook uit? Ik vind dat gezeik met Sjors en Nick wel saai…

 10. Lucas is in ieder geval wel voor kerst weer in beeld. om rtlxl staat een teaser, waarschijnlijk ook op de gtst site maar daar heb ik niet gekeken

 11. Jaaaa lucas is terug maandag idd. En zoals hierboven is er een foto uitgelekt van Ludo en Janine knuffelend. Waarschijnlijk vindt dat ergens in Januari plaats, dus ludo komt hoe dan ook vrij (was niet anders te verwachten.) Ook wacht ik nogsteeds op het moment dat die Maarten bullshit uitkomt.. Alleen jammer genoeg duurt het steeds langer en langer. Hopelijk zijn de schrijvers het niet vergeten maar ik denk dat het dit seizoen nog wel is zou kunnen uitkomen, aangezien Maxime en Janine in s24(vorig seizoen) de naam Maarten best vaak hebbem genoemd. Als Nina ooit nog ontwaakt uit haar coma die 28737262 jaar gaat duren ben ik benieuwd hoe ze hersteld. 4 maanden in coma is namelijk niet echt zoals het hoort en dan heb je wel blijvende schade maarja zoals we GTST kennen zal ze na een week wel weer tassen kunnen ontwerpen..

  1. Dat hoeft niet perse er zijn mensen die meer dan een jaar in coma hebben gelegen en wakker worden en verder niets aan overgehouden hebben.

   Hoop dat Ludo snel vrij komt, de nieuwe filmpje dat op gtst.nl baart me zorgen, ook de dingen die Nick aan de telefoon zegt, zou Leon toch voor Nick werken, dat zou een schok zijn.

 12. Aflevering Maadag: Ludo bekend moord op veltman en bekend fraude terwijl op zelfde moment Lucas word bevrijd. Hierdoor zal Ludo veroordeeld worden en de serie verlaten.

   1. Heb jij dan al vooruitgekeken, en weet je het zeker. Uit de spoilers is het ook te halen en ik denk dat Hans nog wel eens gelijk heeft. Je hoeft niet meteen zo te reageren

   2. @dre die mensen zijn waarschijnlijk gwn 1 debiele persoon die niet 100% bij zn hoofd is.

    Vragen alleen om aandacht hahaha kansloos dit om hier aandacht te zoeken op zo’n manier.

  1. @Jeffrey en die betrouwbare bron van jou is blijkbaar : Wikipedia.

   Dit staat namelijk op de site van Wikipedia – Erik de Vogel (Ludo Sanders).

   Televisieseries[bewerken]

   12 steden, 13 ongelukken – Collega Gerrit (afl. Oss “Kaartenhuis”, 1991)
   In de Vlaamsche pot – Als datepartner voor Lucien (afl. Groot geschapen, 1992)
   Bureau Kruislaan (1993) – Instructeur (afl. De uitspraak)
   De laatste carrière (1994) – Rol onbekend

   -> -> Goede tijden, slechte tijden (1990) – Ludo Sanders 1996-2014 (wordt doodgeschoten door Nick Sanders) <- <-

   Baantjer – Nico Vriend (afl. De Cock en de moord op de windhaan, 1996)
   Het imperium (2013) – Dokter Romeyn (afl. 3)

   Maar kijk eens wanneer deze pagina voor het laatst gewijzigd is, het staat onderaan de pagina:
   "Deze pagina is het laatst bewerkt op 11 dec 2014 om 05:04"

   Dus conclusie beste @ Jeffrey, Wikipedia is zo onbetrouwbaar als maar kan. Iedereen kan daar wijzigen (gewoon klikken op [bewerken]). Dus zo betrouwbaar is jou zogenaamde bron niet.

   1. Hahaha, inderdaad, en waarschijnlijk heeft hij het nog zelf veranderd op Wikipedia ook. Ziezo staat bij Wikipedia de oorzaak er nooit achter, maar in een tekst erboven.
    Betrouwbare bron joh Jeffrey

 13. Wat raar dat Nick niet meer in de spoilers voorkomt nadat Vincent een bizar ongeluk meemaakt (vrijdag 19 december).. Zullen ze dan toch Nick dood laten gaan in de serie?

 14. Ik erger mij dood hier aan die mensen die elk persoon doodverklaren als ze een week niet in de spoilers staan. En 100x zeggen dat Ludo of wie dan ook uit de serie gaat alsof het een feit is. (Zoals vaak gezegd: “Uit een betrouwbare bron”).

  Waarom doe je dat? Aandacht tekort ofzo?

  1. Inderdaad, erg hinderlijk. Het is natuurlijk nooit zeker totdat RTL het heeft bevestigd. En met Ludo is dat niet gebeurd, dus hij gaat er niet uit totdat het bevestigd is. Ik heb niks tegen speculeren, natuurlijk niet, dat is leuk.

   Hebben mensen de aflevering van dinsdag gezien (en maandag natuurlijk)? En kan die vertellen wat er te zien is.
   De spoiler van maandag was in ieder geval weer super spannend, kan nou al niet wachten tot het weekend weer voorbij is!

 15. ik heb de aflevering van Dinsdag bekeken. Op het moment dat Ludo zijn bekentenis doet, krijgt zijn advocaat een sms van Janine met Lucas is veilig, Ludo trekt meteen zijn bekentenis in en vertelt hoe alles tot stand is gekomen en dat Nick overal achter zit. Rechtszaak word verdaagd, alleen er is geen bewijs tegen Nick en wel tegen Ludo + dat Lucas niet weet wie zijn ontvoerders zijn. Dus Ludo schiet hier niks mee op. Hoe het uit gaat komen, weet ik niet en als Nick dood gaat bij het bizarre ongeluk word het alleen maar moeilijker voor Ludo.

  1. Ik denk niet dat Nick bij dat “bizarre” ongeluk omkomt. Nick heeft destijds vertelt, dat hij enige maanden opnames heeft gehad voor GTST. Dan lijkt mij zijn zichtbare aanwezigheid van amper 1 maand wat kort.

   Ook hoop ik het niet, want ik zou toch wel graag willen zien, een heerlijke strijd tussen Ludo en Nick, Nicks nederlaag. Maar ook een confrontatie tussen Maxime en Nick zou ik wel leuk vinden.

   1. Inderdaad, ik denk ook dat hij het gewoon overleefd, ik denk dat hij zelfs Nina nog wel ziet.
    Hij had een tijdje geleden op zijn twitter gezet: heerlijk om het nieuwe jaar op de set te beginnen. Dus hij zal nog wel een tijdje te zien zijn

 16. Het blijft raar dat de intro nog niet veranderd is.

  Anna en Sacha hebben een castfoto (vaste rol). Nick heeft het niet. Lorena is al een tijdje weg. Het lijkt erop dat er nog iemand afscheid gaat nemen van de vaste cast.

  1. @gtstfites, deze reactie van jou heb ik al vaker gelezen en je blijft het maar volhouden, maar nogmaals ik heb het al vaker gezegd/geschreven, bij GTST komen geen vaste rollen/contracten meer. Er wordt alleen en uitsluitend gewerkt met tijdelijke (flex) contracten.

   Bovendien gezien de verhaallijnen van Anna en Sacha zie ik daar geen vaste verhaallijn in. Anna is op den duur gezien haar gedrag niet houdbaar, brengt zich zelf ontzettend en te vaak in de problemen, wat uiteindelijk een einde van haar rol zal zijn en wat Sacha betreft, eens is de verbouwing van haar huis klaar, dus vertrekt. Ik zie haar wel breken met Daryl en een relatie met Noud krijgen. Misschien dat zij samen gaan wonen in het huis van Sacha en beiden dus vetrekken uit Meerdijk. Noud is dan wellicht diegene is, waarvan jij denkt “dat nog iemand van de vaste cast vertrekt”. Maar volgens mij duurt dat nog wel allemaal eventjes. Voor je het weet zijn we een aantal maanden verder.

    1. Een gastrol is idd iets anders dan een flex conract. Deze laatste gaan er op den duur er idd (3 maanden) even uit. Maar ik weet gewoon dat GTST en/of RTL niet meer met vaste contracten voor onbepaalde tijd werkt.

     Maar goed, ga er niet verder over discussiëren, ik ben werkzaam op een personeelsafdeling van een grote organisatie en weet heel goed wat het verschil is tussen vast en een tijdelijk contract. Is mijn dagelijkse werk.

     Zoek het verschil maar even uit via goog ‘el. Want dat hier uit te gaan leggen is veel te lang en te ingewikkeld.

     1. Ik begrijp het verschil wel tussen flex en echt vast, flex moet steeds verlengt worden en ik ben me ervan bewust dat een ECHT vast contract al heel lang niet meer en alleen in zeldzame gevallen gegeven wordt/werd bij gtst. Vast heeft in dit geval een beetje een dubbele betekenis. Echt vast of flex “vast”.

     2. Wij bedoelen met vast gewoon dat het geen gastrol is en dat ze in de leader komen ongeacht het soort contract… of het nou flex is of echt vast. Ik laat het ook hierbij 🙂

     3. Ik bedoel inderdaad gewoon wat december zei, dankjewel.
      Iedereen bedoelt gewoon met een gastrol zoiets als Femke, Frank, Milou en Paula(vorig seizoen) en Veltman enzo.
      En met vast iedereen die in de intro staat, met een contract, die er langer in blijven (flex of niet-flex). Want bijvoorbeeld Sjoerd is ook gewoon vast, ookal heeft hij een flex contract. Deze hebben allemaal een castfoto, net zoals Sascha en Anna, en die zullen er dus ook in de intro komen.
      Maar meestal is er dat als er bij gtst personages bij zijn, ze de intro veranderen, of er moet in die tijd meer gaan veranderen dat ze even wachten, dus om die reden denk ik dat er nog iemand echt uit gaat, niet een onderbreking.

      Ik hoop dat je het ook gewoon snapt, want ik denk dat iedereen hetzelfde bedoelt met vast.

    2. Ik had liever andere vaste personages gezien.

     Laat nick maar blijven en desnoods een nieuwe Sanders er bij, ben wel benieuwd of we Kimberly Sanders ooit te zien krijgen. Maar please haal die Anna er toch uit en Wiet mag ook weg.

   1. Je kan ook voor vast zijn met flexcontracten. Dat is een groot deel van alle personages. Dan ben je geen gastrol, je komt in de leader en je krijgt een castfoto. Ze moeten er alleen af en toe even uit om die flexwet. Sacha en Anna hebben allebei een castfoto, ook al staan ze niet op de gezamenlijke foto want daar was het te vroeg voor.
    Menno was bijvoorbeeld een echte gastrol, hij kwam niet in de leader en heeft ook geen eigen castfoto. Het valt op dat de leader nog niet is aangepast en dat Lorena er nog in staat dus er kan inderdaad best nog iets veranderen voor ze het helemaal aanpassen.
    Sacha en Anna hebben allebei inderdaad op Twitter aangegeven, nadat fans het vroegen, dat ze voor vast zijn.

    En waarom zijn Anna en Sacha niet lang houdbaar? Hoe vaak zijn personages wel niet van karakter veranderd. Anna kan ook leren van haar fouten en rustiger worden. Er kunnen zich zomaar nieuwe verhaallijnen voordoen.

     1. Ja dat kunnen ze wel beweren, maar dat wil nog niet zeggen dat het waar is. Zie mijn reactie van 13 december 2014 at 5:26 pm

 17. Ik heb ook de afl van dinsdag gekeken. En ohja, vorig jaar heeft Janine het een keer tegen Ludo gezegd en een keer tegen Maxime waar Vincent bij was. (Maarten) nu Lucas vrij is, wacht ik op het moment dat dat Maarten gedoe uitkomt, en dat Ludo vrijkomt is sowieso al zeker dusdat hij dood zou gaan is echt gelul. De foto van erik en caroline die gemaakt is staat op mijn account (@gtstpraatjes

 18. Nog 1 keer voor die kut neppe mensen hier die zeggen dat ludo/erik eruit gaat.

  Ludo komt sowieso vrij en hij gaat sowieso niet dood dit is een feit!!! Dus alle nepperds hier met je zogenaamde bron pleur op.

  Ik kan je dit met 100% zekerheid zeggen dat hij gtst niet verlaat.

  Hopelijk gebeurd er niks ernstigs met nick, want hij verdient nog wel een lesje van ludo. Wil zn kop wel zien als iedereen hem weer uitkotst en ludo hem naar de klote brengt.

  En ludo en janine komen wel weer bijelkaar door dit.

   1. Je hebt helemaal gelijk Beste @gtst, wat je schrijft.

    Maar ik kan de frustraties van @nickos ook wel weer begrijpen.

    Ook ik stoor mij mateloos aan die reacties, die nergens op slaan, om de dood eenvoudige reden, omdat ze, denk ik, alleen geplaatst worden, om de “serieuze” GTST fan, te jennen. Dus gewoon negeren is het beste advies.
    Dan heeft de plaaster (m/v) van die reacties er ook geen lol meer in/aan. Als men er heftig op gaat reageren, lacht hij/zij in hun vuistje , heeft het doel bereikt. Dat willen we toch niet laten gebeuren. 😉

    Zoals je ook terecht schrijft, “niemand weet wat er gaat gebeuren” en
    ZO IS HET, PUNT UIT. 😉

     1. Aha Nickos, vandaar dat gebler van je 🙂 Dan wil ik niet weten wat er voor gebler uit je mond komt als iets je wel iets doet oO

 19. Ik hoop inderdaad ook niet dat Nick nu al dood of weg gaat.. verheug me juist super erg op de wraak die Ludo op hem zal nemen. Ook ben ik het er trouwens mee eens dat het echt top zou zijn als dat Maarten gedoe alsnog uit komt, al ben ik bang dat we daar maar niet teveel op moeten hopen.

   1. Het is wel bekend dat Nick Janine drogeerden. En Janine Laura en Barbara weten in ieder geval wel dat Rene Dorothea heeft vermoord, en Jeff weet het, en volgens mij iedereen maar dat weet ik niet zeker, in ieder geval wel die ik heb opgenoemd. Jack heeft hem uiteindelijk neergeschoten.
    Wat niet is uitgekomen is bijvoorbeeld dat Mike iets van die steiger had weggetrapt, ookal wist hij niet dat de schade uiteindelijk, de steiger boven Jef, zijn schuld is. Maar Noud kreeg een slechte naam.

     1. Zover ik weet hebben Janine, Barbara, Laura het verhaal aan Jef verteld en wou hij hun toen nooit meer zien. Maar dat kwam dan weer goed.
      En Jack heeft Rene neergeschoten toen hij Janine aanviel.
      Ik weet alleen niet of het echt helemaal bekend is geworden in Meerdijk. Ik denk het niet, aangezien Rene toch zijn straf niet had kunnen uitzitten, en misschien hadden die vrouwen ook wel vast gemoeten. In ieder geval was dit weer de reden dat Janine verliefd werd op Jack.

 20. En Laura heeft volgens mij een man of vrouw in het water gedumpt in de jaren 90.

  Ludo zou vast wel in januari weer vrij rond huppelen in Meerdijk.

 21. Voor de geïnteresseerde is dit de episode count van seioen 1 t/m 9

  ———

  Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in seizoen 1 t/m 9 (1990 t/m 1999). Personages die in dit seizoen, of voorgaande seizoenen, in minder dan 15 afleveringen te zien zijn geweest, staan niet in dit overzicht vermeld.
  Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

  Episode Count Seizoen 1 t/m 9 (1990-1999) – 1735
  1. Suzanne Balk (Ingeborg Wieten) – 1122
  2. Daniël (Wim Zomer) – 1115
  3. Jef Alberts (Bartho Braat) – 1097
  4. Robert Alberts (Wilbert Gieske) – 958
  5. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 919
  6. Anita Dendermonde (Sabine Koning) – 888
  7. Laura Alberts (Jette van der Meij) – 888
  8. Roos Alberts (Guusje Nederhorst) – 858
  9. Arnie Alberts (Reinout Oerlemans) – 830
  10. Linda Dekker (Babette van Veen) – 778
  11. Arthur Peters (Jimmy Geduld) – 722
  12. Helen Helmink (Bruni Heinke) – 651
  13. Govert Harmsen (Wik Jongsma) – 647
  14. Simon Dekker (Rick Engelkes) – 571
  15. Dian Alberts (Chris Jolles) – 507
  16. Frits van Houten (Casper van Bohemen) – 496
  17. Peter Kelder (Antonie Kamerling) – 482
  18. Jessica Harmsen (Katja Schuurman) – 463
  19. Mickey Lammers (Martin van Steijn) – 438
  20. Kim Verduyn (Angela Schijf) – 435
  21. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 433
  22. Rik de Jong (Ferri Somogyi) – 428
  23. Sylvia Merx (Hilde de Mildt) – 428
  24. Stan Nijholt (Paul Groot) – 398
  25. Julian Verduyn (Cas Jansen) – 349
  26. Martine Hafkamp (Inge Ipenburg) – 346
  27. Myriam van der Pol (Isa Hoes) – 334
  28. Wil de Smet (Carola Gijsbers van Wijk) – 310
  29. Marieke Vollaards (Nathalie Mourits) – 288
  30. Dian Alberts (Lotte van Dam) – 284
  31. Barkeeper Bert (Andre Stevens) – 271
  32. Hedwig Harmsen (Georgina Verbaan) – 252
  33. Mark de Moor (Tim Immers) – 224
  34. Bowien Galema (Tanja Jess) – 221
  35. Annette van Thijn (Frédérique Huydts) – 211
  36. Mathilde Carillo (Diana Sno) – 211
  37. Rien Hogendoorn (Joost Buitenweg) – 207
  38. Remco Terhorst (Bennie den Haan) – 186
  39. Helen Helmink (Marloes Fluitsma) – 166
  40. Fatima Yilmaz (Reyhan Erdogan) – 163
  41. Hannie van der Kroeft (Sophie Drossaers) – 159
  42. Karin Alberts (Henriëtte Tol) – 157
  43. Ober Rozenboom (Fred Langerak) – 153
  44. Gerant (Robert Boerleider) – 134
  45. Mira Brandts Buys (Anja Winter) – 121
  46. Tim Waterman (Kees Roorda) – 118
  47. Che Azalaia (Philip Ivanov) – 111
  48. John Alberts (Tim Günther) – 111
  49. Jan Henk Gerritse (Joop Wittermans) – 107
  50. Jeanne Dekker (Inger van Heijst) – 105
  51. Herman Hogendoorn (Tom van Beek) – 99
  52. Serveerster Claudia (Mirjam Miesérius) – 97
  53. Pete Jenssens (Michiel Varga) – 96
  54. Huib van Groeningen (Jeroen Stm) – 95
  55. Gerard Dendermonde (Bert van den Dool) – 90
  56. Stef Willems (Raymond Contein) – 85
  57. Alice/Lisette de Boer (Jannie Houweling) – 83
  58. Barman Leo (Jeronymus Libourel) – 82
  59. Trix Gerritse (Mirjam de Rooij) – 80
  60. Nora Daniël (Coby Timp) – 76
  61. Anne de Jager (Coney van Manen) – 75
  62. Brian Mulder (Richard Dreise) – 74
  63. Cilia de Ridder (Mildred Disselkoen) – 73
  64. Gemma (Jane Goulding) – 73
  65. Stephanie Stenders (Antoinette van Belle) – 73
  66. Rechercheur Bronkhorst (Ger Smit) – 72
  67. Koen Heeze (Jaap Postma) – 70
  68. Barman Leo (Ron Boszhard) – 69
  69. Onno P. Wassenaar (Ton Pompert) – 68
  70. Floris Zandstra (Wouter Westgeest) – 67
  71. Martin Helmink (Manfred de Graaf) – 66
  72. Koossie Sibrandy (Ellen Röhrman) – 64
  73. Julie Scholten (Sifra Nooter) – 54
  74. Henny (Yvonne Ristie) – 53
  75. Emma Driessen (Helen Suyderhoud) – 51
  76. Sandra Mulder (Annemarie Oster) – 50
  77. Thom (Tim Meeuws) – 48
  78. Maria de Jong (Janine Veeren) – 47
  79. David Harkema (Bart Ettekoven) – 46
  80. Ober Rozenboom (Andre Stevens) – 46
  81. Angela Nieuwkoop/Angie Weston (Lou Lou Rhemrev) – 44
  82. Peer van Maes (Claude De Burie) – 44
  83. Tessel van Benthem (Truus te Stelle) – 44
  84. Sonja de Wijs (Eke van Berge Henegouwen) – 42
  85. Emile Bezemer (Bas Voets) – 40
  86. Guusje Balk (Jurre Haak) – 39
  87. Janet van Zuylen (Linda de Wolf) – 38
  88. Rafaël Prins (Matthias Maat) – 38
  89. Melvin Lewis (Orestis Charalambous) – 37
  90. Nico Stenders (Hein van Beem) – 35
  91. Frenk Peters (Jack Monkau) – 34
  92. Lex Zandstra (Filip Bolluyt) – 34
  93. Bart Botteman (Wouter ten Pas) – 33
  94. Judith Nieland (Petra van Hartskamp) – 33
  95. Patty Fortuin (Jenny Mijnhijmer) – 33
  96. Tracy Peters (Maud Loth) – 33
  97. Yolanda van Lier (Susanne Severeid) – 33
  98. Petra van Ede (Djuna Hougee) – 32
  99. Alexandra (Maaike Stutterheim) – 32
  100. Eveline van Wessem (Leontien Ceulemans) – 32
  101. Loes (Maureen Parinussa) – 32
  102. Oscar Brandts Buys (Detlev Pols) – 32
  103. Claire de Moor (Henny Weel) – 31
  104. John van Tongeren (Hans Gerlach) – 31
  105. Riche Eduards (Gunther Levi) – 31
  106. Tom Schouten (Erik Koningsberger) – 31
  107. Mimi (Like Visser) – 30
  108. Eva Veldman (Paulette Smit) – 29
  109. John van Tongeren (Michel Sorbach) – 29
  110. Meta van Baak (Paul Schotel) – 29
  111. Patrick (Friso Meyer) – 29
  112. Jan van Ede (Dieter Jansen) – 28
  113. Frederik Schreuder (Wim Wiertz) – 28
  114. Alexandra Huygens (Paulien Zuiderhoek) – 27
  115. Appie Bosma (Erik Koningsberger) – 27
  116. Beuming (Piet Besteboer) – 27
  117. Diederik in ’t Velt (Ist van Hitzelberger) – 27
  118. Gaby Lorentsz (Yvonne Valkenburg) – 27
  119. Rechercheur van Heteren (Boudewijn van Hulzen) – 27
  120. Roderick Verhulst (Henk Elich) – 27
  121. Verpleegster Ada (Elsa Jansen) – 27
  122. Barkeeper Frans (Cello Hoekstra) – 26
  123. Erik Hamans (Jasper Faber) – 26
  124. Guusje Balk (Marc de Bruïne) – 26
  125. Kristel/Lisanne van Bruggen (Mariëlle Verhulsdonck) – 26
  126. Rechercheur Cor Vliegen (Willem van der Kroft) – 26
  127. Wies Veldman (Arianne Fennema) – 26
  128. Xandra Coertz (Suzanne Venneker) – 26
  129. Erik Linschoten (Olaf Wijnants) – 25
  130. Bert de Jong (Huub Scholten) – 24
  131. Dirk (Hidde Schols) – 24
  132. Wendela Hafkamp (Isabella van der Wulp) – 24
  133. Albert Zeeman (Hans Beijers) – 23
  134. Arts Muller (Bert Stegeman) – 23
  135. Eddie (Kamaran Abdalla) – 23
  136. Hidde van Maarssen (Guy Sonnen) – 23
  137. Lotje Alberts (Fiona Wolzak) – 23
  138. Menno Develing (Ad Hoeymans) – 23
  139. Stella Looymans (Duck Jetten) – 23
  140. Albert Holst (Just Meyer) – 22
  141. André (Wobbe Zwart) – 22
  142. Annelies van Dam (Johanneke van Kooten) – 22
  143. Hans Ribbens (Herman Zumpolle) – 22
  144. Verpleegster (Marion Juch) – 22
  145. Bernard (Martin Dünkelgrün) – 21
  146. Bewaker Willem (Gertjan Louwe) – 21
  147. Christiaan Baerlemans (Kristoff Clerckx) – 21
  148. Guusje Balk (Dennis de Jong & Ingmar de Jong) – 21
  149. Leida Schimmelpennincx (Elle van Rijn) – 21
  150. Leo (David van Lunteren) – 21
  151. Steef van Woerkom (Reinout Bussemaker) – 21
  152. Van Kooten (Alex van der Wijck) – 21
  153. Willem Kelder (Frits Lambrechts) – 21
  154. William Smit (Arnost Kraus) – 21
  155. André Nieuwenhuys (Hans Cornelissen) – 20
  156. Mario Schim van der Loeff (Marten Bos) – 20
  157. Matthijs Hoogenboom (Robert van Leeuwen) – 20
  158. Moeder Azalaia (Rachida Iallaala) – 20
  159. Ron Blokland (Ton van der Velden) – 20
  160. Rutger Bergman (Antonie Knoppers) – 20
  161. Wessel (Patrick Brunsveld) – 20
  162. Enno Herinxma (Jan van Kasteren) – 19
  163. Maarten (Joost Laterveer) – 19
  164. Margriet van Gelder (Caroline Koning) – 19
  165. Nancy Bijnema (Els van Rosse) – 19
  166. Robin Visser (Bert Wagenaar van Kreveld) – 19
  167. Esther (Machteld Stolte) – 18
  168. Marja Ducroo (Annelies Balhan) – 18
  169. Nettie (Tessa Taminiau) – 18
  170. Paula Maas (Christine Bijvanck) – 18
  171. Steven Veldkamp (Ruud Westerkamp) – 18
  172. Wanda (Sonja van der Weegen) – 18
  173. Guusje Balk (Collin de Groot & Yannick de Groot) – 17
  174. Henk (Jort de Bosch Kemper) – 17
  175. Jan Willem Wolfman (Arthur Geesing) – 17
  176. Maarten Verkerke (Jan Simon Minkema) – 17
  177. Martha (Gwendolyn Verhulst) – 17
  178. Menno (Oren Schrijver) – 17
  179. Rechercheur (Huip van Dijk) – 17
  180. Titia Holst (Anke Jansen) – 17
  181. Antoinette Balk (Paula Majoor) – 16
  182. Bouke Wagenaars (Joop van der Linden) – 16
  183. Danny Houtsma (Job Redelaar) – 16
  184. David van Thijn (Bob van Tol) – 16
  185. Dennis Carillo (Rillis Fraay) – 16
  186. Hans Harting (Willem Paul Edelman) – 16
  187. Henry (Jan de Groot) – 16
  188. Joop Zwartjes (Mark van der Laan) – 16
  189. Rob Floor (Herman Boerman) – 16
  190. Rolf Huygens (Maxim Hamel) – 16
  191. Vader Yilmaz (Sihali Yalciner) – 16
  192. Agent (Hans van Raam) – 15
  193. Connie Kelder (Zoë Hijman) – 15
  194. Frank Dalstra (Huib Rooymans) – 15
  195. Gerant (John Hazel) – 15
  196. Marc de Waal (Peter Smits) – 15
  197. Michiel de Wijs (Lars Boom) – 15
  198. Nina Sanders (Celine Schipper) – 15
  199. Nina Sanders (Tessa Goté) – 15
  200. Rebecca Duvelier (Christine Brands) – 15
  201. Robbie Sibrandy (Chiem Polak) – 15
  202. Ted van der Pol (Jamie Smith) – 15

 22. Ik had liever andere vaste personages gezien.
  Laat nick maar blijven en desnoods een nieuwe Sanders er bij,
  ben wel benieuwd of we Kimberly Sanders ooit te zien krijgen.
  Maar please haal die Anna er toch uit en Wiet mag ook weg.

 23. Bing en Thijs zijn fout bezig. Ik denk dat die vriend van Sacha over een paar weken uit beeld is omdat Sacha voor Noud gaat kiezen.

 24. Ludo komt wel vrij want er is een foto uitgelekt dat ludo janine knuffelt. Dit zou wel ergens in januari gebeuren. ook denk ik dat Aysen ludo gelooft en hem gaat helpen want Aysen weet ook wel dat ludo niet schuldig is maar nick. Ik vind trouwens de verhaallijnen tussen Wiet en Anna, en die familie Bouwhuis enzo en die andere niks aan, alleen die van de Sanders is leuk.

 25. Ludo komt wel vrij want er is een foto uitgelekt dat ludo janine knuffelt. Dit zou wel ergens in januari gebeuren. ook denk ik dat Aysen ludo gelooft en hem gaat helpen want Aysen weet ook wel dat ludo niet schuldig is maar nick. Ik vind trouwens de verhaallijnen tussen Wiet en Anna, en die familie Bouwhuis enzo en die andere niks aan, alleen die van de Sanders is leuk.

   1. Omdat je eerst ook moet zoeken op het internet. En die foto met Nick stond overal op internet, omdat hij niet in gtst was op dat moment. Een uitgelekte foto van Ludo en Janine is niet zo spannend, want hun zitten allebei al in gtst en het is alleen een knuffel.
    Maargoed kijk anders even op twitter bij @gtstpraatjes, kijk dan even tussen de media van dat account en je vind hem vanzelf, volgens mij was het op 30 oktober.

 26. Ik bedoel dat ze wel een vaste rol hebben omdat ze er tussen staan terwijl Leon en Daryl niet erop staan. Nick staat ertussen omdat hij eerder een vaste rol had.

 27. Ik vind Sacha tot nu toe echt een saai karakter hebben, alsof ze alleen maar gekomen is om Noud een nieuwe liefde te geven. Maar als ze een vaste cast wordt, dan moet ze wel ook echt wat toevoegen aan Gtst. Als het dan uit is met Noud, dan moet ze wel alleen als karakter verder kunnen in Gtst.

  En ik denk echt dat nu heel veel mensen haar nog oké vinden omdat ze mooi is en niet irritant, zoals Anna en daarom mag ze nog van hen blijven.

  Dat in tegenstelling tot Anna. Die vinden mensen irritant en daarom moet ze zo snel mogelijk eruit.
  Anna daar ben ik eerlijk gezegd ook niet echt een groot fan van, maar ze heeft wel wat, zij voegt tenminste wat toe aan Gtst.

  Sacha kan als personage natuurlijk nog wel groeien in Gtst, ze is er ten slotte nog maar net. Maar wat ik tot nu toe van haar gezien heb, vind ik haar echt een nutteloos karakter en eigenlijk ook een beetje nep. Gaby’s acteerkunsten overtuigen me iig nog niet echt.

  1. Tuurlijk zal ze wat toevoegen. Nu is dit gewoon haar eerste verhaallijn met Noud en er zullen nog andere komen, ze wordt niet zonder reden aangenomen, in het begin zeiden ze dat ze nog wel is haar mond voorbij praat en dat ze voor moeilijkheden kan zorgen.
   Kan je je de eerste scene van Noud herinneren. Hij is ook niet alleen gekomen om Dennis een kind te geven en dat is alles. Of Vincent alleen om een spannende verhaallijn voor Maxime te creeëren. Natuurlijk zal er nog van alles met ze gebeuren, net als iedereen en krijgen ze natuurlijk nog vele andere verhaallijnen.

 28. Nog een nieuwsgierigheidje… heeft Sjors haar dochterje Lana met het badwater weggegooid? :O
  Daar wordt nooit meer over gerept; arm kind …

  1. Die komt wel weer in beeld binnenkort. Die zie je inderdaad amper, terwijl je juist verhaallijnen kan bedenken met kinderen.
   Ik weet toevallig via via dat iemands kind dus laatst opnames had als Lana en dat was in september oktober. Dat was de reden dat ik dacht dat Martine wel terug kwam, maargoed

 29. Is het nog iemand anders opgevallen dagt we Ludo’s huishoudster mevrouw Zwart echt nóóit te zien krijgen zoals we Rosa te zien kregen? Hahahahaah ;P Daar kunnen ze toch wel een personage voor inzetten, maakt haar rol geloofwaardiger want ze laat nou alleen maar Jan en Alleman binnen bij huize Sanders.

  1. Klopt, dat is ook zeker jammer, maar dan hadden ze Rosa wel kunnen houden. Ik denk juist dat ze niet zo’n rol er in wouden hebben. Maar wel jammer.

 30. Ludo laat het er niet bij zitten zoals verwacht hahahaha. Hopelijk gaat hij gwn los dat is weer een tijdje geleden Hij is nu in ieder geval niet meer afhankelijk van dat nick lucas heeft.

  De leeuw is los zodra hij uit de gevangenis is.

 31. Mooi gezegd, ik hoop dat ook. Dat Ludo nu gewoon echt weer als vanouds helemaal los gaat op Nick. Dan wordt het echt helemaal geweldig. Zag die haat ook echt in Ludo’s ogen toen hij Nick zag in die verhoorkamer. En je ziet ook weer dat Ludo de werkwijze van de politie TOTAAL niet begrijpt. Toen Aysen zat van dat kan niet en dit kan niet etc. zag je Ludo denken van.. ik moet dit gewoon zelf op MIJN manier oplossen. Heerlijk! Hopelijk is Nick over een paar weken net zo radeloos als dat Ludo een tijdje terug nog was.

   1. Overigens zijn Jette, Bartho, Caroline en Erik niet de enige met een contract van onbepaalde tijd. Dit geldt ook voor Inge, Marly, Marjolein, Joep en Dilan (aangezien ze begin dit seizoen niet tijdelijk vertrokken is).

     1. Klopt. De entree van de Baydar zusjes was eind januari. Dus het is goed mogelijk dat Dilan er binnenkort uitgaat. En Marly een vast contract? Die is er toch regelmatig tijdelijk uit gegaan? In ieder geval een keer met Dex naar Praag. Was er daarna nog een keer?

     2. Dilan heeft wel een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt met de flexwet te maken als je drie contracten (vanaf juli 2015 twee contracten) hebt gehad. Het maakt dus niet uit of je een jaarcontract of een ander tijdelijk contract hebt gehad.

      Dilan’s eerste contract liep eind seizoen 22 af, wat betekent dat eind seizoen 24 haar derde contract afliep. Aangezien ze na dat seizoen niet tijdelijk vertrokken is, heeft ze een contract voor onbepaalde tijd.

      Marly kreeg eerder in 2007 (haar eerste contract liep eind seizoen 15 af, dus vandaar dat ze in 2007 met de flexwet te maken kreeg) en 2010 met de flexwet te maken. Als ze geen contract voor onbepaalde tijd gehad zou hebben, had ze na seizoen 23 weer met de flexwet te maken gehad moeten krijgen. We kunnen dus concluderen dat ze inmiddels een contract voor onbepaalde tijd heeft.

     3. Ik begrijp het wel. Ik denk dat ze vanaf heden weer meer acteurs een contract voor onbepaalde tijd gaan geven, aangezien de flexwet volgend jaar weer veranderd wordt en het ontslagrecht versoepeld is.

      Als ze geen contracten voor onbepaalde tijd gaan geven, betekent dit dat acteurs na maximaal 2 jaar een half jaar niet meer in beeld mogen zijn. Dat is bijna onmogelijk lijkt me…

 32. Dinsdag 30 december:

  Sjoerd en Thijs geven allebei goed raad aan Sacha. Daryl komt met ingrijpende toekomstplannen. Janine zoekt steun bij Bianca, maar die heeft het druk. Ludo probeer Nick op zijn emoties te bespelen. Aysen zoekt uit waar het ‘Valentijn’-filmpje vandaan komt.

  Bron: Tv gids app

  Nick schrikt van het filmpje over Valentijn dus.

 33. Misschien doet janine tegenover nick net alsof ze Valentijn ook ontvoerd en daar een filmpje van laat zien om nick onder druk te zetten zodat hij bekend dat hij ludo onder druk heeft gezet. Maar ondertussen zijn ze natuurlijk super lief voor Valentijn want ze zouden hem nooit aan doen wat nick bij lucas heeft gedaan

 34. Woensdag 31 december Bing organiseert een groot oud en nieuwfeest. Sacha moet de boel zien te redden als Noud door Daryl wordt aangepakt. Vincent vind Anna’s gedrag verdacht en vraagt door

 35. Haha ik zei nog weken geleden terug ontvoer valentijn en zet nick onder druk. Zou wel verdiend zijn alhoewel ludo valentijn sowieso niks aandoet.

  Vincent grijpt nick morgen haha
  en maxime krijgt een ongelukje.

  1. Ben benieuwd naar Vincents gevoelens voor Maxime.. die is natuurlijk geschrokken van dat ongelukje. Misschien zegt ie wel mamaaa <3

 36. Haha dat is goed nederlands alleen apart van elkaar gezegd.

  Vanavond vincent vs nick. Vincent lijkt te winnen maar krijgt erna klappen op zn gezicht.

  1. @Nickos, er gaat nog meer gebeuren dan alleen maar klappen tussen Vincent en Nick.

   In de spoiler van a.s. maandag staat dat Vincent ooggetuige is van een bizar ongeluk.

   Ik denk dus dat er iets tussen Nick en Maxime gebeurd. Met dat mes, dat Maxime op de keel van Nick zet, loopt denk ik voor Maxime niet goed af. (eigenlijk weet ik het wel zeker)

 37. Mag de actrische die sjors speelt er alsjeblieft uit. Ik irriteer me al maanden aan haar stem.. wat ze zegt.. hoe ze het zegt.. en haar maniertjes.

  Gtst kijk ik om even te ontspannen na een lange dag..

  De ‘inval’ sjors heeft laten zien dat het personage veel meer kan en niet per se haar rol zo zeurderig hoeft uitbeelden.

  Verder is gtst op dit moment spannend, goed geschreven. Goed geacteerd.

 38. @Sydney, Aan haar stem kan ze weinig veranderen. Die is nou eenmaal zo.

  En: : wat ze zegt.. hoe ze het zegt.. en haar maniertjes” dat is haar rol die ze moet spelen. Zo staat dat nou eenmaal in haar script.
  En wat die “inval” Sjors betreft, ik kan mij heel goed herinneren dat daar destijds ook heel veel kritiek op was en de fans destijds “schreeuwde” om de terugkeer om de “echte” Sjors (van Inge Schrama de huidige Sjors dus).

  En @pamla ook tegen jou kan ik dus zeggen, net zoals tegen Sydney, het is een rol die ze speelt en dat dit in haar script zo staat omschreven.

  1. Ik vind haar gewoon dom, klaar! Dan gaat ze met Nick praten alsof ze niet weet met wie ze te maken heeft. Dan achter Bing en dit dan dat, onzin allemaal. De schrijvers mogen ook weten wat de kijkers hindert. En ook Sjors mag dat weten, kan ze tenminste een beroep doen om wat leuks te doen bij GTST dan alleen maar zeiken en zeuren.

   1. Je kunt ook rechtstreeks een mail sturen naar redactie@gtst.nl en bij hun je beklag doen. Ik denk dat je dan veel meer bereikt. Hoop ik althans voor je.

    Want ik betwijfel of Sjors en de schrijvers van GTST deze berichten op deze site lezen.
    Dit is een onafhankelijke fansite. Die niet ondersteund wordt door RTL4-GTST.

 39. De schrijvers hebben de rol van Sjors verpest door haar weer vreemd te laten gaan. Waar zijn haar principes gebleven. Ze is nu gewoon rond uit goedkoop die altijd vreemd gaat. En dan zegt sorry: ”was niet mijn bedoeling lol”. Om haar karakter weer geloofwaardig te maken zullen haar eindelijk ook een keer verhaallijn moeten geven zonder Bing aub. Samen zijn ze saai en irritant.

 40. Ach elk personage is toch wel een keer irritant? Ze proberen in een soap gewoon (alledaagse) situaties en problemen in beeld te brengen, soms bijna tot het belachelijke aan toe. Daarom gaan ze ook zo vaak vreemd, proberen rare dingen uit, maken idiote sprongen en ondergaan soms een complete persoonlijkheidsverandering. Wat maakt dat uit, daarom heet het een soap. Eerst was Rikki een onuitstaanbare kleuter en nu is ze weer volwassen, zorgzaam en lief. Op dit moment erger ik me kapot aan Tim met zijn Calimero gedrag. Jammer dan, over een tijd is hij misschien weer leuk!

  1. Ik bedoel gewoon te zeggen dat er altijd leuke en minder leuke onderwerpen/kanten aan zitten.
   En dat dat niet uit maakt want over het algemeen blijft het leuk genoeg om naar te kijken.

 41. Donderdag 1 december

  Rikki vindt dat Wiet Anna een kans moet geven. Sjors voelt zich vertrouwd met Bing, maar weet niet wat ze hiermee moet. Bianca is dolgelukkig als ze eindelijk met haar gezin samen is, toch is er iets anders dat haar aandacht nog meer nodig heeft.

  Bron: tvgids.tv

 42. NEEMT KAY GREIDANUS DE ROL VAN SIL SELMHORST OVER???

  Ik heb een gerucht gehoord dat Kay Greidanus de rol van Sil later in het seizoen gaat vertolken. Goede keuze toch?

  1. Zeker een goede keuze als dat zo is. Hij is volgens mij de beste vriend ofzo van Beau Schneider. Zeiden ze dat niet vanavond bij Carlo & Irene?

 43. Kay en Beau kennen elkaar van o.a. vanuit de theater- toneelwereld. Zijn inderdaad bevriend.

  Echter Kay als Sil???
  Dat zal dan nog even gaan duren, voor dit zover is. Want Kay speelt nog t/m april 2015 in WarHorse in de Nederlandse theaters. Gezien de zwaarte en intensiviteit van deze shows (zijn zeer vermoeiend) zal dit niet te combineren zijn.
  Wel (zei Kay gisteren in Life4You) gaat hij niet mee in de tour naar België. En die tour begint medio mei 2015.

 44. vandaag gebeurt er een soort bizar ongeluk. Ik ben 10 jaar en heb de shortie van gtst maandag 22 december 2014 gezien. Althans de eerste seconde heb ik gezien, zo eng vond ik het. Achteraf was het niet zo eng. Mijn moeder zei dat Maxime een mes in haar lichaam krijgt. Nick vecht met Maxime maar waarschijnlijk gebeurt het door Maxime zelf dat dat mes in haar lichaam kwam.(borst). Daarom beschrijven ze het als een bizar ongeluk.

 45. Voor de personen die vrij zijn morgen

  Morgen komt Kruimeltje (met o.a. Ruud Feltkamp, Rick Engelkes en Charlotte Besijn) om 09:00 op NPO 3

 46. Maandag 5 januari 2015

  Noud krijgt slecht nieuws over Daryl en zoekt samen met Sacha naar een oplossing. Sjors doet Tim een bekentenis over hoe ze haar toekomst ziet. Wiet is bang wanneer ze door een auto wordt achtervolgd. Bing betrapt Thijs wanneer hij tegen hun afspraak ingaat.

 47. Ik word langzamerhand wel nieuwsgierig naar de terugkeer van Nina. Die verhaallijn met Vincent is natuurlijk nog niet afgelopen en als Nick er dan nog is, wat gaat er dan tussen hen gebeuren? En komt Nina springlevend terug of heeft ze geheugenverlies ofzo? Ook hoe gaat ze reageren op Noud en Sacha? Ik kan me niet voorstellen dat ze dan doet alsof er niks aan de hand is.

  De schrijvers kunnen iig wel heel veel kanten met haar op gaan, dus ben echt benieuwd.

Geef een reactie