Over ruim 2 weken is het alweer zover, Kerstmis! Speciaal voor deze gelegenheid dook een deel van de cast de fotostudio van Beau Monde in voor een speciale kerstshoot!

Deze shoot resulteerde in prachtige foto’s en was goed voor een gezellige avond! Ben jij benieuwd naar de foto’s? Koop dan nu de Beau Monde.

Ook in Meerdijk wordt het spannend tijdens de kerstdagen, zo is Sacha bang dat Noud haar nooit meer wil zien en krijgt Ludo te horen dat dat de kans op vrijlating alleen maar kleiner is geworden en gaat hij over tot een onorthodoxe actie.

18 comments on “GTST cast in kerstsferen

 1. @Tibor, dan maar de Beau Monde kopen staan er meer in.

  Overigens goed te zien dat Lucas weer van de partij is. Die komt dus vrij, voor de Kerst.

 2. Het inderdaad een mooie foto.
  En wat de andere mailen hebben ze gelijk in jammer tot ze er allemaal er niet opstaan.
  Of kunnen wij nog een andere kerstfoto met alle acteurs erop verwachten?
  Het is wel weer goed tot Lucas weer terug is.

 3. ik vind het een mooie foto maar waarom staat sasha er bij gaby blaaser zij is niet voor vast zet dan anna brand erbij barbara sloezen zij heeft een hoofdrol te pakken.

 4. nee frank gaby blaaser is niet voor vast is nog helemaal niet bekend wel barbara sloenzen zij is wel voor vast kijk maar op haar biografie daar staat bij gtst hoofdrol en bij gaby blaaser niet en trouwens gaby blaaser past niet in de serie en dan zie je het misschien wel als de foto,s voorbij komen van gaby en barbara dan zijn ze voor vast en gtst loop een paar maanden achter dus lorena staat erbij barbara sloezen vult het gat voor nuran en gaby is niks bekend.

 5. Nee Jolanda,
  Zou je het misschien grammaticaal gezien voortaan even beter doen. Dit moest ik eerst nog weer ontcijferen.
  Sascha heeft wel een castfoto, en volgens mij is het wel bekend.
  En waarom zegt ze dit in een interview: “In de toekomst zou ik ook programma’s willen presenteren, maar nu ben ik erg gefocust op GTST.” en “Ik ben mijn personage nog aan het ontdekken. Ik kan nog veel kanten met haar op.” En waarom überhaupt een interview. Lees hem anders zelf helemaal.

  En er hoeven niet perse altijd evenveel mensen in te zitten. Misschien vervangt Anna Nuran, Thijs Rik en Sascha Lorena.

  En bij Anna er biografie zie ik niet staan dat ze vast is. Sascha heeft trouwens ook een biografie. En ik zie bij niemand staan vast of gast.

  Maargoed, we zien het wel inderdaad en ik weet niet beter dan dat ze vast is en Daryl wel gast. Misschien is het dan niet duidelijk omdat de verhaallijn dan verklapt.

 6. anna is vast kijk dan bij wikepedia van barbara sloezen en onder staat dan de series waarin ze gespeeld heb en daar staat ook gtst bij en dan staat er achter hoofdrol net zo als bij pip pellens wiet van houten ook hoofdrol maar bij gaby blaaser niet en anna vult het gat op van nuran maar ja gewoon wachten op de nieuwe foto.s van de tune want nu is lorena eruit dus ze zalen het wel weer veranderen want gtst loop een paar maanden achter.

  1. Ik weet dat Anna vast is hoor! Ik heb niet gezegd dat dat niet zo is. Maar wikipedia is onbetrouwbaar hoor, van Anna staat er wel goed, net zoals zoveel dingen, maar sommige mensen vinden het grappig om er allemaal foute dingen te zetten. Toen met de parachute-cliff stond er dat Nina dood was. Laatst stond er dat Ludo neergeschoten is door Nick, dat weet ook niemand. Maargoed we zien het inderdaad binnenkort wel, ik weet alleen dat Gaby een castfoto heeft. Maar volgens mij als GTST zo lang duurt met de intro te veranderen dat dat dan is omdat er nog iets gaat veranderen. De vorige keer was dat omdat ze het dan met de 5000e helemaal veranderde, maar meestal is dat omdat er dan nog iemand uitgaat of nog iemand inkomt. Daarom denk ik ook dat er nog iemand uit gaat.

 7. hoezo heb gaby blaaser een castfoto ze staat niet op de castfoto 2014/2015 daar staat alleen thijs op die nieuwkomer was je moet niet de foto uit beau monde rekenen dat is gewoon een kerstfoto maar niet de castfoto die altijd in augustus wordt gemaak voordat het nieuwe seisoen begint dus de volgende castfoto komt dus pas augustus 2015 wie weet staat daar dan anna en sasha bij.

  1. Ik bedoel ook niet die castfoto. Gewoon zo een die iedereen heeft, net zoals een schoolfoto, met alleen jezelf erop.
   tik maar in op google “gtst castfoto sascha” dan krijg je die te zien en waarschijnlijk ook die van andere of anders moet je die apart opzoeken.

 8. het is eindelijk uit gaby blaaser/sasha en barbara sloezen/anna zijn dus allebei voor vast want maandag kwam de nieuwe tune foto,s voorbei en daar kwamen dus sasha en anna voorbei en de cast waat de foto,s voorbei komen is dus voor vast gelukkig is niet daryl voor vast ik vind hem niet leuk maar wel jammer van nick hij heb dus een gastrol maar als ik eerlijk moet zeggen vind ik sasha eigelijk ook niet in de soap passen.

Geef een reactie