Maandag 8 december
Vincent zoekt op zijn eigen manier een spoor van Lucas. Leidt zijn aanpak tot een doorbraak of maakt hij de situatie alleen maar erger? Voor Anna belandt Wiet op het slechte pad. Wanneer het Aysen niet lukt om Ludo te breken, richt ze haar pijlen op Janine.

Dinsdag 9 december
Bing krijgt te horen dat zijn café door Tim gevaar loopt. Wiet doet een belofte aan Rikki, maar kan ze die wel nakomen? Wanneer Sacha afhoudt, probeert Noud erachter te komen wat het probleem is. Vincent moet voorkomen dat Maxime zijn dekmantel onthult.

Woensdag 10 december
Bing en Thijs hebben een gewaagd plan, wat meteen tot spanningen leidt. Bianca beseft dat ze afhankelijk is van Antons hulp. Noud twijfelt of Sacha wel gelukkig is met Daryl. Sjoerd probeert eigenwijze Tim in te laten zien dat hij een professionele bokstrainer nodig heeft.

Donderdag 11 december
Janine en Leon staan voor een bijna onmogelijk opgave in hun zoektocht naar Lucas. Van Maxime hoort Janine dat Vincent het op een totaal andere manier aanpakt. Noud, die met een ‘liefdesprobleem’ zit, raakt vertwijfeld door Sjoerds advies. Wanneer Bing boos is op Sjors weet Jef precies te vertellen wat er werkelijk aan de hand is.

Vrijdag 12 december
Rikki waarschuwt Wiet dat het uit de hand loopt met Anna, maar Wiet is het daar niet mee eens. Begint Janines plan om Lucas te vinden eindelijk vruchten af te werpen? Maxime vindt dat Ludo Nick onderschat. Vincent neemt Anna in vertrouwen over zijn verleden.

108 comments on “Spoilers 8 t/m 12 december

 1. Bertus … Het is maar een serie hoor !! En die taalgebruik over buitenlanders hou je maar bij je !! Je mag wel wat meer realiteit in de leven staan .

 2. Even off topic hoor maar dat plaatje van dit artikel doet me realiseren dat de enige keer waarop je Tim ziet lachen, in de intro is, haha. Zo zonde eigenlijk!

 3. Heeft Sasha/Gaby iets laten doen? Ik vond haar in Spangas altijd heel mooi maar nu lijkt haar gezicht en mond een beetje opgeblazen. Maar misschien is ze gewoon wat ouder geworden. Ik bedoel het verder niet verkeerd hoor maar het leek zo.

  1. @mega mindy, Kan ook aan de make-up liggen. Ik bedoel, dat ze door de visagistes van GTST anders wordt opgemaakt en ook kan de camera belichting anders is.

 4. Maandag 15 december:

  Terwijl Ludo in de rechtszaal onder druk wordt gezet, komen Janine en Leon steeds dichter bij de plek waar Lucas wordt vastgehouden. Noud kan zich niet inhouden wanneer Daryl de baas speelt over Sacha, maar Sacha reageert op een manier die Noud niet begrijpt.

  Bron: TV gids app

  Potver Ludo in de rechtbank.

 5. Ludo gaat de serie echt niet uit. Lucas zal wel op tijd gevonden worden zodat Ludo kan zwijgen over de dood van Veltman. En daarna pakt hij Nick zelf aan!

  1. @keff, dat geloof ik ook niet, dat Ludo GTST zal verlaten. Ik hoop met jou dat Janine en Leon, Lucas op tijd vinden.

   Maar Ludo hoeft niet perse te zwijgen in de rechtbank, hij kan ook alles vertellen en op die manier Nick een hak zetten. Einde chantageverhaal.

   Maar dat zal ook wel weer niet inhouden dat Nick GTST verlaat, hij heeft ook nog wel een appeltje te schillen met Maxime, en kan ook nog anderen het leven zuur gaan maken. Daar is wel goed in.

 6. Wat hebben Noud en Sacha een slechte chemie zeg. Ik vond hun scenes in het oude huis van Lorena echt tenenkrommend slecht. Ruud (Noud) acteerde opeens alsof hij het voor de eerste keer deed.

 7. Ik heb het gevoel dat er nog iemand de serie verlaat. Anna, Sacha en Nick zijn erbij gekomen maar Lorena staat nog in de intro

  1. @gtstfites, Anna, Sacha en Nick zijn gastrollen. Komen dus niet in de intro.

   Dat Lorena er nog in de intro staat, komt doordat het vertrek van Lorena de schrijvers heeft verrast. De intro is ook pas vernieuwd en zullen dit niet zo gauw weer opnieuw doen.

   Ik heb ergens gelezen dat ze gekozen heeft voor haar vriend, die liever niet heeft dat ze (door GTST en andere programma’s) veel in de publiciteit staat. Niet dat hij haar dit niet gunt of jaloers is, maar hij schijnt nogal rijk te zijn, en een relatie met Gigi, die veel in de publiciteit staat, trekt verkeerde personen aan. (chantage/ontvoerders).
   (ik begrijp dat dit verhaal ietwat vreemd over komt, maar ik verzin het niet zelf)

   Gigi heeft ook zelf haar contract beëindigd en is niet door de schrijvers uit GTST geschreven.

 8. Dinsdag 16 december:

  Ludo krijgt het laatste nieuws rond Lucas te horen en probeert te redden wat er te redden valt. Nick dacht een triomf te kunnen vieren, maar in de praktijk blijkt alles anders te lopen. Wanneer Sacha beseft wat ze gedaan heeft, raakt ze in verwarring. Wiet doet Anna een gevaarlijk voorstel.

  Bron: tv gids app

  Terugkeer Lucas?

  1. ik denk het haast wel, en hoop dat het rechtbank gezeur rond Ludo nu afgelopen is en nu Nick flink gaat aanpakken, las elders al dat Ludo weer de grote schurk word, word tijd dat hij order op zaken gaat stellen en dat hij er ook achter komt dat Bing achter de chantage zat.

 9. Noud en Sacha vind ik niet echt bij elkaar passen. Zoals iemand hier boven meldde, ze missen wat chemie.

  Hmmmm, misschien heeft het tijd nodig, maar als ik ze nu zo samen zie is het alleen maar awkward. En hoe Noud als een kind naar Sacha staart, hahahaha.
  Wat dat betreft moet ik toegeven dat Noud en Nina echt een goed stel was. Hopelijk komen ze snel weer eens samen.

 10. Nick is wel echt bang voor ludo hahaha. Pussy dat hij is. Hij is gwn vanwege angst nooit naar zn kind en vrouw gegaan. Dat krijg je als je janine bijna afmaakt.

  Vervolgens wil je ludo de bak in laten draaien zodat hij veilig kan leven haha donder op xd.

  Ludo moet hem nog pakken vanwege janine en nu dit erbij nog. 1+1=2 en hierom gaat nick dit nooit winnen. Maar vermoord zal hij nooit worden door ludo.

  Plus maxime had nick helemaal gek gemaakt. Moest hij maar rechtstreeks wraak op haar nemem en geen andere mensen erbij betrekken mja blijft een pussy die nick. Maxime en nick verdienen allebei een koekje van eigen deeg.p

  1. Ludo heeft Nick altijd als een stuk vuil behandeld. Hij is zijn zoon en Ludo heeft nooit enige moeite gedaan voor Nick. Ik hoop dat Nick Ludo flink te grazen neemt. En dat Ludo zich realiseerd dat hij een waardeloze vader is. Nick is doorgedraaid, dankzij Maxime en voor het gemak word dit maar even vergeten door haar, en Amy is ook zo geworden. Alleen maar omdat Ludo haar geen aandacht gaf.

   En Maxime heeft volgens mij ook geen goed geheugen. Een beetje zeggen dat Nick jaloers was op de band tussen haar en Ludo. Nick vertrouwde Maxime niet, en terecht, en dat kon zij niet hebben.

   1. Dat Maxime jaloers was was misschien in het begin. Nick was stront jaloers op de band tussen ludo en Maxime. Nick kwam ineens opdagen en hij werd niet geaccepteerd en Maxime kwam ook zomaar en die kreeg wel een goede band met hem. Deze wraak is ook doordat Ludo zijn zus redde in plaats van zijn zoon toen in de stallen.

 11. de spoilers zien er nog steeds veelbelovend uit, behalve Anna en Wiet dat hangt me nu de keel al uit. Anna speelt zo ‘ ie zo geen leuke rol, maar ja dat is mijn mening.

 12. Nou daar heb je het al, Aysen komt Ludo vertellen dat hij toch veroordeeld word en zal hiermee de serie verlaten. Erg jammer, maar het is niet anders.

  wel moeilijk GTST zonder Ludo

 13. Dit is sowieso een van de beste gtst seizoenen ever! Het zou zomaar kunnen dat ludo de bak in draait. Dit is ook al gebeurd met rik dus waarom zou het met ludo niet kunnen gebeuren.

  Het zou natuurlijk kunnen dat ludo de gevangenis in gaat en over een paar jaar terug komt. ik denk dat rik ook wel terug gaat komen over 5 jaar ofzo.

 14. Zeer slecht nieuws Caroline de Bruijn heeft laten doorschemeren dat Ludo er inderdaad eruit gaat voor minimaal 1 jaar, hij zou samen met RTL met een nieuw project bezig te zijn. Ze twijfelt zelf nog of ze wil blijven. Ik heb dit uit een zeer betrouwbare bron bevestigd gekregen.

  dit is dus het einde van GTST

 15. Janine vind lucas op de plek waar nick hem vast houd
  Ludo draait alsnog de bak in voor 1 jaar want zoals hier boven is vermeld is hij bezig met een ander project
  Ludo word onschuldig vastgehouden
  Nina komt eind januari begin februari weer terug en trouwt even later alsnog met vincent
  Nick komt vast in de serie en komt overal mee weg.
  Het ergste is nog dat janine en maxime het nick vergeven

  Bianca en antos gaan uit elkaar omdat anton het niet meer aankon wat betreft bianca met haar nieuwe zaak

  Tim wint de bokswedstrijd door 1 goede klap te geven.

  Nick en sjors komen voor even weer bij elkaar totdat ze erachter komt wat nick heeft gedaan

  Dit komt uit een zeer betrouwbare bron

  Mvg

 16. Heel mooi maar vermeld dan ook je bronnen anders kunnen we zeggen het is grote onzin. En behoor je voor het posten van grote onzin een ip ban te krijgen op deze website.

   1. Frits kan je niet vergelijken met ludo.

    Ludo zit er al veel langer in vergeleken met frits en het is een heel ander personage. Als hij gtst voorgoed zou verlaten heeft het wel degelijk effect op de kijkcijfers.

    Maar het is niet waar dat hij eruit gaat.

    1. Dat klopt, maar je snapt wel wat ik bedoel. Frits had dezelfde status toen als Ludo nu. Al ging gtst er toen veel harder aan toe, meet onderwereld verhaallijnen, veel spannender. Maar de huidige verhaallijn rond Ludo, Nick en Veltman haalt wel weer datzelfde hoge niveau!

     Ik geloof ook niet dat Ludo er uit gaat, maar mocht het waar zijn, verschijnt er heus wel weer (tijdelijk) een nieuwe badguy in gtst waar heel Meerdijk bang voor is.

 17. Donderdag 18 december 2014:

  Rikki vindt Wiets plan dom en probeert haar tegen te houden. Bing weet handig een conflict te creëren tussen Daryl en zijn bokstrainer om hier persoonlijk voordeel uit te halen. Bianca voelt zich overbodig wanneer het huishouden zonder haar eigenlijk best goed loopt. Sacha is teleurgesteld wanneer Noud zomaar vertrekt.

  Bron:tvgids.tv.

  die Bing toch weer….

 18. Ludo verlaat gtst helemaal niet. Verzonnen verhaaltjes alleen maar, zoals die nep spoilers hier meestal. Hebben mensen niks te doen en te veel tijd of zo.

  Ludo verlaat gtst niet en ook niet voor 1 jaar het is alleen maar gelul hier.

   1. Neen ik ook niet, @richard.

    Weet je wat ik denk of vermoed? Dat Nick belt met die Leon of Thijs.

    Want met name die Thijs, vraag ik mij af wat de toegevoegde waarde van zijn rol op dit moment in GTST (nog) is. Hij was voorheen de advocaat van Veltman, dus hij heeft volgens mij iets te maken met deze witwaszaak c.q. met Nick. Althans hij moet er toch iets van weten, want Veltman werkte voor Nick.

    Ook vraag ik mij af waarom is Veltman vermoord??? Wist hij teveel, bereikte hij te weinig in de ogen van Nick. Of is hij alleen maar omgelegd om deze moord in de schoenen van Ludo te schuiven.

   1. Haha wrm zou je met de verkrachter van je dochter gaan samenwerken. Voor wraak gaat dat zelfs te ver.

    Martine no way. Maar misschien belt hij met die gast die Lucas had meegenomen gwn.

 19. Die Janine met die afluisterapparaat onder de bank in Nick’s huis lol. Alleen jammer dat de bel ging anders wist Janine welke boerderij het was.

   1. Oeps ik weet al wat je bedoeld met die bel. Ik had de shortie van maandag 8/12 nog niet gezien en nu wel. 🙂 🙂

    Inderdaad jammer, maar ik denk toch dat we het wel snel zullen weten. Misschien niet via Janine, maar Aysen trekt alle beschikbare woningen na, dit na die opmerking van Vincent.

 20. Het zou me eigenlijk niets verbazen als Bing ook nog steeds bezig is met Ludo. Toen hij Lorena aan de telefoon had, reageerde hij ook zo relaxed.. Volgens mij is hij nooit gestopt met dat chantage-gedoe. En nu bekend is dat Nick terug is houdt hij zich wat meer op de achtergrond. Misschien werkt hij samen met Nick?

 21. Spoiler vrijdag 19 december 2014:

  Sjors voelt zich verraden en zoekt de confrontatie. Maxime is bang dat Nick het nu op Vincent heeft gemunt. Wanneer Nick verschijnt, loopt de situatie volledig uit de hand. Rikki moedigt Wiet aan om met Anna een eerlijk gesprek over haar gevoelens aan te gaan.

  Bron: tvgids.tv

 22. Npg even alle spoilers van 15 t/m 19 december op een rij:

  Maandag 15-12-’14

  Terwijl Ludo in de rechtszaal onder druk wordt gezet, komen Janine en Leon steeds dichter bij de plek waar Lucas wordt vastgehouden. Noud kan zich niet inhouden wanneer Daryl de baas speelt over Sacha, maar Sacha reageert op een manier die Noud niet begrijpt.

  Dinsdag 16-12-’14

  Ludo krijgt het laatste nieuws rond Lucas te horen en probeert te redden wat er te redden valt. Nick dacht een triomf te kunnen vieren, maar in de praktijk blijkt alles anders te lopen. Wanneer Sacha beseft wat ze gedaan heeft, raakt ze in verwarring. Wiet doet Anna een gevaarlijk voorstel.

  Woensdag 17-12-’14

  Aysen heeft slecht nieuws voor Ludo. Bianca stelt een strak schema op waardoor ze op haar werk en thuis alle touwtjes in handen denkt te houden. Sjors wil Bing niet geloven wanneer hij vertelt wat Nick op zijn geweten heeft.

  Donderdag 18-12-’14

  Rikki vindt Wiets plan dom en probeert haar tegen te houden. Bing weet handig een conflict te creëren tussen Daryl en zijn bokstrainer om hier persoonlijk voordeel uit te halen. Bianca voelt zich overbodig wanneer het huishouden zonder haar eigenlijk best goed loopt. Sacha is teleurgesteld wanneer Noud zomaar vertrekt.

  Vrijdag 19-12-’14

  Sjors voelt zich verraden en zoekt de confrontatie. Maxime is bang dat Nick het nu op Vincent heeft gemunt. Wanneer Nick verschijnt, loopt de situatie volledig uit de hand. Rikki moedigt Wiet aan om met Anna een eerlijk gesprek over haar gevoelens aan te gaan.

    1. Dit (over Sjoerd) staat in een artikel in het weekblad Privé, van deze week. Maar geloven wij een roddelblad als de Privé? Ik niet in ieder geval.

     Dit blad schreef enige weken geleden ook al dat Aysen GTST zou gaan verlaten.

     Aangezien de Privé al vaker onjuistheden schreef, waar ze later op moesten terugkomen, geloof ik er dus geen sikkepit van. In ieder geval niet, zolang het officieel door RTL zelf bekend wordt gemaakt, dat of Sjoerd of Aysen GTST zullen verlaten.

     1. Ik heb het niet uit een weekblad. Wacht maar af binnen twee weken is er meer over bekent.

     2. Je hebt geen bron, niet uit een weekblad. Maar waar je het wel van weet zeg je niet. Het is iets wat je zelf verwacht of geloven wilt dat gebeuren gaat.
      Nou nou en dan moet ik jouw informatie zomaar informatie geloven. Niet dus.
      Als ik alles moest geloven wat op de verschillende forums geschreven, was inmiddels heel Meerdijk uitgestorven c.q.. GTST opgedoekt.

      Eerst zien dan geloven, nogmaals ik geloof het pas als het RTL-GTST het zelf bekend maakt eerder niet.

 23. Lol kap eens met die onzin verhalen joh, Ludo verlaat gtst helemaal niet. Erik en Caroline hebben al heel vaak gezegd dat als zij gtst verlaten, dat zij dat dan samen doen. Zoals iedereen wel kan zien verlaat Janine voorlopig gtst nog helemaal niet en Ludo dus ook niet. Ik weet niet waarom sommige mensen het zo leuk vinden om hier lulverhalen te gaan plaatsen met je ”ik heb het script hier liggen”, iedereen weet dat het bullshit is dus ga ergens anders interessant lopen doen.

  1. Zou kunnen. Janine etc moeten valentijn gwn ontvoeren en omruilen met lucas. Zo heb je nick bij zn ballen als hij die nog heeft lafaard dat hij is.

   Lage manier om zo wraak proberen te nemen. Wees een man 1on1 mja kan hij niet haha

    1. Het gaat niet om charlie maar om nick. Is hetzelfde wat nick heeft geflikt.

     Nina, janine en luca hebben nick toch ook niks geflikt. Gwn valentijn kidnappen en dan gaat nick hetzelfde meemaken.

     1. Idd, maar Ik denk dat gtstfites niet eens weet dat Valentijn ook van Nick is.
      Lucas heeft inderdaad Nick ook niks misdaan.

 24. “Vrijdag 19-12-’14

  Sjors voelt zich verraden en zoekt de confrontatie. Maxime is bang dat Nick het nu op Vincent heeft gemunt. Wanneer Nick verschijnt, loopt de situatie volledig uit de hand. Rikki moedigt Wiet aan om met Anna een eerlijk gesprek over haar gevoelens aan te gaan.”

  Ludo en Janine komen de laatste dagen niet meer in de spoilers voor, het zal toch niet waar zijn he? En wat voor slechte nieuws kreeg Ludo van Aysen? Ik als mega Ludo en Janine fan vind het niet meer leuk worden. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt omtrent deze 2, om mijn gemoedsrust te sussen.

  1. misschien staan ze er 22 december weer in.

   Ik ben benieuwd wat er 19 december gebeurd ik denk dat er iets met Sjors, Maxime, Vincent of Nick iets gebeurd.

 25. Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat Ludo inderdaad de serie uitgaat, hij gaat de gevangenis in.

  Maar dan gaat alles snel mis met Nick. Een mysterieuze persoon maakt Nick het leven zuur en gaat hier zo ver in dat Nick zelfmoord pleegt.

  Dan rond eind April volgend jaar word de identiteit van deze mysterieuze persoon bekend gemaakt

  Zijn naam is Rudo

  Rudo is de lang stilgezwegen tweelingbroer van Ludo. Rudo werd door Maximiliaan opgesloten in een ondergrondse geheime gevangenis die de Sanders Clan toebehoorde maar ontsnapte 3 jaar geleden. Nu hij heeft gehoord dat Ludo door Nick vastzit is hij dus begonnen met zijn wraakplan.

  Rudo zal een vaste rol worden en wordt gespeeld door niemand minder dan Erik de Vogel himself, maar dan met een krullend snorretje en lang haar. Ook draagt hij een monocle en rookt hij sigaren. In zijn allereerste scenes zie je hem zelf nog niet, maar zie je enkel zijn hand die een zwarte kat zachtjes streelt en dan hoor je zijn stem. Deze is wat zwaarder dan die van Ludo.

  Rudo zal DE nieuwe badguy worden en begint een crimineel imperium op te bouwen in Meerdijk. Mijn bron heeft ook vermeldt dat Rudo ervoor zal zorgen dat Martine Hafkamp terugkeert en een plek krijgt in zijn criminele imperium, waarschijnlijk als zijn rechterhand.

  Rudo zal er ook voor zorgen dat Aysen wordt omgebracht door middel van een autobom, dat Jeff wordt neergeschoten en in coma raakt (want Jeff was getuige van een afrekening binnen Rudo’s criminele circuit), dat Wiet weer een psychopaat wordt (want Rudo wil haar als handlanger dus maakt Martine Hafkamp haar gek), dat Laura de serie verlaat (zij wordt de ruimte ingeschoten zodat Rudo de Rozenboom kan overnemen) en Rudo duikt ook nog eens het bed in met Anna, Sascha, Sjors, Aysen (vlak voor de autobom), Wiet (wanneer zij weer psychopaat is), Janine en uiteraard Martine.

  Volgend jaar November komt er volgens mijn bron een verhaallijn waar de schrijvers een beetje lijken door te slaan. Echter is dit nog niet zeker aangezien RTL bazen het niet eens zijn over deze verhaallijn. De schrijvers wilden eens de occulte magische kant op waarin Rudo door middel van een magische amulet probeert om Rutger Goedhart, Mike Brandt, Frits van Houten en Herman Hogendoorn weer tot leven te wekken. Persoonlijk hoop ik wel dat deze storyline doorgaat maar we zullen zien.

  Rudo wordt sowieso een eindbaas en zal de show stelen.

   1. Ik heb een beetje het idee dat jij mij niet geloofd lieve Anne, en dat is jammer. Ik lieg niet. Of mijn bron de waarheid spreekt, tja.. dat kan ik niet garanderen.
    Mijn bron is overigens een dame in een lange witte jurk in de mist die mij toesprak in een visioen die ik gisteravond laat had. Maar ik geloof d’r in.
    Dankjewel voor het koekje, neem je er zelf ook eentje? Bakje koffie erbij, gezellig!

  1. De schrijvers denken momenteel aan Ana, maar Hanna is ook nog een optie.

   Zeker is dat ze haar kwaadaardige tweelingzus is. De schrijvers werken momenteel aan een verhaallijn waarin Ana of Hanna en de door Rudo uit de dood gerezen Mike Brandt samen werken aan een duivels plan om Anton het leven zuur te maken.

    1. Waarom reageer je op een zwakzinnig persoon met de inhoud van een lege bananenschil. Negeer ze gewoon. En hoop dat zulke mensen de hulp krijgen die ze dringend nodig hebben

     1. Nou nou, doe is effe rustig jij… gelijk zo kleinerend doen? Jij neemt het wel heel serieus allemaal hier, he? Autist zeker of gewoon een geirriteerde chagrijn?

     2. Ah…. Hopelijk krijg jij snel de juiste hulp. En vergeet vooral niet; begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach…etc

   1. Ik mis beiden niet, de laatste tijd werden het een beetje vervelende personages, beiden komen zo overdreven over altijd, Lucas als overdreven drama queen wat soms uit de hand loopt waardoor het meer een comedy wordt en Nina altijd met die overdreven en zwakke reacties overal op.. ik vind dat ze Ludo een beetje naar beneden halen op die manier (doordat ze toch redelijk veel met hem te maken hebben altijd). Dat gezegd hebbende, Lucas zijn storyline met Menno was best tof.

 26. Ik vind Noud en Sasha niet bij elkaar passen, zij is van een heel ander kaliber, meer uitstraling, Nina en Noud pasten beter bij elkaar wat dat betreft, gewoon meer 2 kinderen

  1. Mee eens. Daryl moet gewoon in de serie blijven voorlopig als de vriend van Sascha. Ik begin wel fan te worden van Daryl, coole gast vind ik dat. Had wel wat breder (gespierder) gemogen voor zijn rol als brutale tough guy, maar wel een leuk personage. Eens wat anders dan we gewend zijn. Helaas heb ik het idee dat hij niet lang mee zal doen, zal wel van het toneel verdwijnen zodra Sascha en Noud wat krijgen.

 27. “Ma 22 december 2014 – Vincent is getuige van een bizar ongeluk. Anton wordt naar het ziekenhuis geroepen voor een spoedgeval. Bianca heeft het plan om met kerst groots uit te pakken, maar komt tijd tekort. Bing laat Thijs weten dat hij als coach Daryl volledig onder controle heeft”

  Weer geen Ludo en Janine en ook nog geen Lucas, vrees dat Ludo nog steeds vast zit en dat Janine wat is overkomen.

 28. Di 23 december 2014:

  Maxime ziet eindelijk Vincents oprechte emoties voor haar. Noud is blij als hij Sacha in haar eentje ziet en hoopt dat ze voor hem komt. Als Janine Ludo niet zomaar hoop kan geven, bedenkt ze een risicovol plan.

 29. Heeft Wiet zo een armoedige rol in het zicht dat ze niet eens een fatsoenlijk paar oorbellen kan aandoen? Of is er een chronisch tekort aan bijpassende oorbellen op de set gewoon? Slaat nergens op. Ik ken niemand en zie ook nooit iemand die net als haar twee verschillende oorbellen draagt. Lijkt me dus ook geen trend te zijn. Buiten dat mogen rikki wiet en anna de boel wel verlaten. Rikki doet het meest idiote wat ze maar kan, is helemaal niet in recht om de boel te regelen, maar doet het toch en iedereen vind het prima want ‘arme rikki”. Wiet had meer moeite om terug aanvaard te worden na haar stunt, en wat rikki deed is minstens even erg. Dan heb je sloessens erbij, weet niet welke meerwaarde zij zou moeten aanbrengen, maar dit trio maakt van gtst een labiel programma dat de moeite van het volgen niet meer is. Net als Nick, allemaal gekken en dat de koe echt wel is drooggemolken op die vlakken ziet niemand. Is net de bold aant worden: je kan een keer kijken, dan maanden niet en nog gaat het over hetzelfde en weet je de hele verhaallijn. Inspiratie lijkt ver weg…. als al de nieuwkomers een nieuwe cast horen te vormen, nou, een achter gesloten deuren programma hebben we al. Even achterlijk als de nieuwe personages…zucht. echt goeie tv maken blijkt te moeilijk te zijn. Er zijn tig herhalingen op van programma’s, ook van gtst, buiten die herhalingen vinden ze er niet meer op dan ook nog in de serie alles eindeloos te herhalen….want we betalen ook voor de tv om continu hetzelfde te zien he, samen met de bergen reclame, wat onderhand meer is dan dat er slappe programma’s uitgezonden worden. Rtl een hele goeie in: reclame en herhalingen. En geef wiet AUB een fatsoenlijk stel oorbellen, want het ziet er niet uit.

  1. Is er uberhaupt iets op deze aardbol waar jij wel tevreden mee bent? Sjongejonge wat een gezeik, de verhaallijnen zijn de laatste tijd juist stukken beter en ik begrijp totaal niet waarom je het nodig vind om op een gtst forum te gaan klagen over herhalingen op tv lol. En die oorbellen zijn ook niet mijn smaak nee maar wat maak jij je ontzettend druk om zoiets kleins zeg. Als gtst je zo verschrikkelijk veel irritaties oplevert, waarom kijk je dan uberhaupt nog? Misschien moet jij maar eens een eigen tv programma beginnen, ben benieuwd hoeveel succes dat zou hebben.

  2. Dit is een onafhankelijke site, Gtst doet natuurlijk niks met klachten van hier, lezen ze waarschijnlijk niet eens.
   En door de reclames wordt het juist mogelijk gemaakt om tv te kunnen kijken, reclames vind ik ook vreselijk irritant, maar rtl is niet de enigste met reclames, overal hebben ze die.
   Maar het kan natuurlijk dat je het niet leuk meer vindt, maar dat betekent niet dat die soaps ook daadwerkelijk slecht zijn. Maar jij houdt daar gewoon niet van, dan denk ik dat het jou gewoon niet ligt. Want veel mensen vinden het wel leuk, waaronder ik. Dus is Gtst echt niet slecht. Onwijs veel mensen kijken het. Maar dat is jouw mening!

Geef een reactie