Maandag 17 november
Ludo schuift de schuld van een mislukt plan af op Vincent. Aysen confronteert Maxime met een mailtje van Lucas. Sjors wil ingrijpen in een conflict tussen Bing en Tim. Tijdens een familieruzie maakt Janine een opmerkelijke keuze.

Dinsdag 18 november
Anna’s flirt met Thijs lijkt te werken. Wiet baalt hiervan en bedenkt een brutale manier om de aandacht naar zich toe te trekken. Rikki heeft het moeilijk met haar therapie en wil dat alles weer ‘gewoon’ is. Sjors laat zich niet beïnvloeden door Tims botte gedrag.

Woensdag 19 november
Janine stuurt Ludo naar bed als het slecht gaat met zijn hersenschudding. Precies op dat moment komt er een hoopgevende aanwijzing binnen over Lucas. Laura brengt Bianca op een zakelijk interessant idee. Als Anna moe maar voldaan op het werk verschijnt, is Wiet jaloers.

Donderdag 20 november
Janine begeeft zich bewust in een gevaarlijke situatie. Het frustreert Vincent enorm dat Ludo hem buitensluit wat betreft Lucas en dus onderneemt hij zelf iets. Tot Bings verbazing blijkt Tims unplugged-avond in Boks een groot succes. Dit komt vooral door het optreden van Rikki.

Vrijdag 21 november
Ludo ontdekt wie hem het leven zuur maakt. Bianca baalt dat Anton geen vertrouwen heeft in haar zakelijke plan. Aysen confronteert Ludo met haar nieuwste ontdekking. Vincent heeft een sollicitatiegesprek, maar zijn verleden werkt tegen hem. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek.

36 comments on “Spoilers 17 t/m 21 november

 1. Mijn complimenten aan de schrijvers, vorig jaar schreef ik wel eens dat het saai en langdradig was… Ik kijk nu weer iedere dag naar gtst uit… 🙂

  1. Ja het lijkt dat er nu wat meer shot in de verhaallijnen zit. Maar toch vond ik wel dat bijvoorbeeld de verhaallijn waarin anton vaslselijk door rikki werd beschuldigt van verkrachting. Persoonlijk weer te lang gerekt. Maar ik hoop wel dat ze nu de shot er goed inhouden en ook de spanning.

 2. Sinds de nieuwe verhalen kijk ik elke dag naar gtst uit, kan niet wachten tot volgende week.
  Ook mijn complimenten voor de schrijvers, het is lekker spannend en dat je zo snel mogelijk de nieuwe aflevering wil. 🙂

 3. A.s. woensdag krijgt Janine Ludo niet meer wakker, dat is te zien in het voorstukje voor Woensdag. Gaat helemaal verkeerd aflopen met Ludo, misschien raak hij wel in coma, kan ie ook naar Nina.

 4. Maandag 24-11-’14
  Janine is ongerust wanneer ze niets van Ludo hoort terwijl ze weet dat hij bezig is met een riskante actie. Wiet en Anna spelen een verleidelijk spel. Aysen krijgt een bruikbare tip over de ontvoerder en gaat op onderzoek uit.

  Dinsdag 25-11-’14
  Janine krijgt te horen wie er verantwoordelijk is voor Lucas’ ontvoering. Wiet voelt zich voor het blok gezet wanneer Anna naar haar gevoelens vraagt. Bianca is zo vol van haar overnameplannen dat ze niet doorheeft dat ze een dure fout maakt. Maxime krijgt de schrik van haar leven.

  Woensdag 26-11-’14
  Wanneer Noud een meisje helpt en haar in de ogen kijkt, is het meteen raak. Wanneer Tim zijn liefdesverdriet in de boksschool van zich afslaat, is hij gemakkelijk uit te dagen. Maxime is bang dat zij en Vincent gevaar lopen. Thijs is blij met de komst van zijn zusje, maar minder blij met haar vriend.

  Donderdag 27-11-’14
  Wiet wordt onrustig na een voorstel van Anna en is bang dat Rikki haar zal veroordelen. Bing laat zich overhalen tot een heftige weddenschap. Bianca schrikt als ze haar bankrekening ziet. Sjoerd vindt dat ze Anton hier beter niet over kan inlichten.

  Bron: http://goedetijden.jimdo.com/2014/11/09/gtst-spoilers/

 5. Noud en Thijs’ zusje worden verliefd op elkaar, maar Thijs ziet dat niet zitten, omdat Noud maar een simpele klusjesman is.

 6. Hehe, de kogel is door de kerk. Nu weten we tenminste zeker dat Nick de ontvoerder is. De foto van de opname in het park tussen Nick en Vincent is ook al opgedoken en getoond bij RTL Boulevard.

 7. 28-11-2014

  Janine krijgt een pakketje binnen.. En is geschokt en verbijsterd als ze ziet wat erin zit.
  Bianca moet bekennen dat ze slachtoffer is van phishing .
  Het onderzoek van Aysen komt uitgerekend door Laura in een stroomversnelling.
  Maxime en Vincent zitten op een verschillend spoor wat betreft hun veiligheid .

  Bron: tv gids app

  1. Hij kan het van familie weten, van Lana weet ik ook van mij tante ergens anders in land, maar ik denk dat hij bedoelt dat eigenlijk die uit Israël het is, en Nick de opdrachtgever

 8. GTST: Christophe Haddad terug als Nick Sanders // Soaps
  Door Herman Roggeveen op 15 november 2014 om 09:26, in de categorie Soaps.
  Aanstaande vrijdag ontdekt Ludo Sanders wie zijn grote rivaal is, maar fans van Goede Tijden Slechte Tijden hebben het mysterie al ontrafeld. Het blijkt dat Ludo’s zoon Nick hem het leven zuur maakt. En dat gaat ontzettend veel gevolgen hebben voor heel wat mensen in Meerdijk.

  Nog even een resumé: in de 5000ste aflevering is te zien hoe de stinkende zakendeal van Sanders Inc verwikkelt in een persoonlijke vete, als een poging tot ontvoering op Nina Sanders mislukt – maar Lucas Sanders wel wordt meegenomen. Niet veel later treft Ludo zakenman Rogier Veltman dood in zijn huis aan.

  Ludo ontdekt dat niet Rogier maar iemand anders hem dwarszit, en concludeert dat het een persoonlijke vete moet zijn. Hij noemt nog de namen van Martine Hafkamp en Marcus Sanders als mogelijke daders, maar niet de naam van Nick. Logisch, Ludo weet niet beter dan dat Nick twee jaar terug is omgekomen bij de explosie in zijn stallen.

  In de aflevering van gisteren is te zien hoe Ludo op slinkse wijze heeft afgesproken met zijn rivaal in een parkeergarage. In de uitzending maandag (die al online vooruit te kijken is) ontdekt een detective dat de auto op naam staat van ene Ron Verkerk. Dat is dan weer een kortere versie van Ronald Verkerk, de naam die op het valse paspoort staat van Nick Sanders die in 2012 dus Meerdijk verlaat.

  RTL Boulevard heeft gisteren overigens een foto getoond waarop acteurs Oscar Aerts (Vincent) en Christophe Haddad (Nick) te zien zijn tijdens opnames, een foto ingezonden door een kijker.

  Nick heeft dus zeker nog een appeltje te schillen met Ludo, maar ook met zijn tante Maxime, die hem op alle mogelijke manieren heeft dwars gezeten. En hoeveel voelt Sjors nog voor deze oude vlam?

  http://zappen.blog.nl/soaps/2014/11/15/gtst-christophe-haddad-terug-als-nick-sanders?utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&utm_campaign=Headliner.nl

 9. Het is een enorme kans dat Nick erachter zit.

  Trouwens ik heb de promo gezien dat Ludo en Leon zien wie erachter zit alleen zien wij het niet. En het nieuwe personage Sacha is in de promo te zien.

  Promo staat op gtst.nl

 10. Echt heel erg benieuwd naar Sascha! Eerst Anna en nu zij.. Leuk weer twee frisse, jonge actrices erin! Wel grappig dat (ondanks het al een paar keer is bevestigd door o.a. RTL Boulevard) veel mensen nog steeds niet geloven in de terugkeer van Nick Sanders :’) ik kijk iniedergeval weer vol spanning naar Goede Tijden en kan niet wachten op nieuwe spoilers!

 11. Ik heb een abonnement bij NLziet zodat ik afleveringen vooruit kan kijken. De aflevering van vrijdag staat erop, maar heeft als inhoud de aflevering van donderdag. Kan iemand mij helpen? Vind het zooo spannend!!!!:D

 12. Jammer dat je overal al de spoilers van volgende week kan vinden, en dat ze nog niet hier officieel op de site zijn geplaatst! Iedereen doet hier zijn best om elkaar op de hoogte te houden, dus het zou voor de sitemakers een makkie zijn lijkt mij.

Geef een reactie